Επίσκεψη στην πολονεζούλα. Ασχημούλα από εμφάνιση αλλά καλό κοριτσάκι και άβγαλτο μου φάνηκε (πως έγινε πουτάνα αυτό απορώ). Μπορεί να είναι στρουμπουλή αλλά το βυζάκι μια χαρά τούμπανο ήταν και σκληρό. Άφηνε ελεύθερα να πιάνω ότι γουστάρω. Η πίπα πολύ καλη βαθιά και έβαλε όλη την τέχνη της. Πρώτη στάση κλασική όπου και μου είπε ότι τέλειωσε. Πολύ καλή συμμετοχή τα έδωσε όλα η μικρούλα. Μετά καπάκι στα 4 που την τέντωσα και κάποια στιγμή την έβλεπα έτοιμη να πέσει κάτω. Η όλη ιστορία κράτησε κάνα 15λεπτο με ανελέητο σφυροκόπημα και με πελάτη να περιμένει …πριν τελειώσω επειδή την έβλεπα που γούσταρε την ρώτησα αν θέλει να τελειώσω και μου είπε «όχι …αλλά περιμένει πελάτης»… εκεί κατέθεσα και την είδα που έφυγε τρέχοντας να ικανοποιήσει τον επόμενο μιας και εγώ την καθυστέρησα χωρίς βέβαια κάνεις να με ενοχλήσει. Η Τσατσα στο τέλος με ευχαρίστησε, με καληνύχτισε με προϋπάντησε μέχρι την έξοδο και μου είπε …’’είμαστε και στις γιορτές ανοιχτά’’ … και του χρόνου !!!!!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)