Επίσκεψη στην πολονεζούλα. Ασχημούλα από εμφάνιση αλλά καλό κοριτσάκι και άβγαλτο μου φάνηκε (πως έγινε πουτάνα αυτό απορώ). Μπορεί να είναι στρουμπουλή αλλά το βυζάκι μια χαρά τούμπανο ήταν και σκληρό. Άφηνε ελεύθερα να πιάνω ότι γουστάρω. Η πίπα πολύ καλη βαθιά και έβαλε όλη την τέχνη της. Πρώτη στάση κλασική όπου και μου είπε ότι τέλειωσε. Πολύ καλή συμμετοχή τα έδωσε όλα η μικρούλα. Μετά καπάκι στα 4 που την τέντωσα και κάποια στιγμή την έβλεπα έτοιμη να πέσει κάτω. Η όλη ιστορία κράτησε κάνα 15λεπτο με ανελέητο σφυροκόπημα και με πελάτη να περιμένει …πριν τελειώσω επειδή την έβλεπα που γούσταρε την ρώτησα αν θέλει να τελειώσω και μου είπε «όχι …αλλά περιμένει πελάτης»… εκεί κατέθεσα και την είδα που έφυγε τρέχοντας να ικανοποιήσει τον επόμενο μιας και εγώ την καθυστέρησα χωρίς βέβαια κάνεις να με ενοχλήσει. Η Τσατσα στο τέλος με ευχαρίστησε, με καληνύχτισε με προϋπάντησε μέχρι την έξοδο και μου είπε …’’είμαστε και στις γιορτές ανοιχτά’’ … και του χρόνου !!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 866K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
νεο τεμαχιο αφιχθη απο εικοσαημερου στο σπιτακι της οδου Πύλης,Αννα αγνωστου προελευσεως(μου ειπε αλλα δεν το πιασα),ψηλη,καλο σωματακι απο αναλογιες με καστανο μαλλι,μαζεμενο κοτσο,πολυ ωραιο κωλο και μεγαλα φυσικα βυζια που αφηνει να γλειψεις ελευθερα.αφηνει χαδακια και φιλακια στον λαιμο,περναει το προφυλακτικο με το στομα,κανει προσπαθεια στο τσιμπουκι αλλα γενικα δεν το εχει και πολυ(μαλλον ειναι λιγο επιφανειακη ΚΑΙ επιμενει στο κεφαλακι) και γαμησι στα τεσσερα με καλη συμμετοχη απο κουνημα που συντονιζει καλα με τον δικο σου ρυθμο αλλα χωρις καποια αλλη ενδειξη απο πλευρας της οτι το ευχαριστιεται...ουτε ενα βογγητακι τυπικο για το θεαθηναι...ισως φταιει και η πολυκοσμια....τραβαει πολυ κοσμο η συγκεκριμενη νεοφερμενη κοπελια που μαλλον απο οτι καταλαβα ειναι στο δευτερο ωραριο απο 6μμ -12μμ...πρωινη μαλλον πρεπει να ναι η αλλη παχουλη μιλφ που εχω ξαναγραψει
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ξεχασα να αναφερω και για να ειμαστε ενημερωτικοι κιολας....40 το απλο και εχει και προγραμμα με 50 ευρω με μασαζ και ισπανικονεο τεμαχιο αφιχθη απο εικοσαημερου στο σπιτακι της οδου Πύλης,Αννα αγνωστου προελευσεως(μου ειπε αλλα δεν το πιασα),ψηλη,καλο σωματακι απο αναλογιες με καστανο μαλλι,μαζεμενο κοτσο,πολυ ωραιο κωλο και μεγαλα φυσικα βυζια που αφηνει να γλειψεις ελευθερα.αφηνει χαδακια και φιλακια στον λαιμο,περναει το προφυλακτικο με το στομα,κανει προσπαθεια στο τσιμπουκι αλλα γενικα δεν το εχει και πολυ(μαλλον ειναι λιγο επιφανειακη ΚΑΙ επιμενει στο κεφαλακι) και γαμησι στα τεσσερα με καλη συμμετοχη απο κουνημα που συντονιζει καλα με τον δικο σου ρυθμο αλλα χωρις καποια αλλη ενδειξη απο πλευρας της οτι το ευχαριστιεται...ουτε ενα βογγητακι τυπικο για το θεαθηναι...ισως φταιει και η πολυκοσμια....τραβαει πολυ κοσμο η συγκεκριμενη νεοφερμενη κοπελια που μαλλον απο οτι καταλαβα ειναι στο δευτερο ωραριο απο 6μμ -12μμ...πρωινη μαλλον πρεπει να ναι η αλλη παχουλη μιλφ που εχω ξαναγραψει
ανεβασμενες τιμες για επαρχια...αλλα τουλαχιστον εφανισιακα λεει σε συγκριση με αλλα μπαζα που εχουν κατα καιρους δουλεψει εδω
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
παροτι γιορτινες μερες ο νομος εχει πολλους επισκεπτες μεταξυ αυτων κι εγω ....απο τα δυο σπιτια ανοιχτα στο μεν σπιτακι της καρδιτσης η πολωνεζουλα μαρια χοντρομπαλου με ενα κιλο κρεμα στο μουνι της ....μου την επαιξε εν τελει για να χυσω με τα χερακια της αφου εβλεπα πως δεν τελειωνα με τιποτα...στο αλλο σπιτι προς καλαμπακα η αντζελα με αλλαγμενο το χρωμα του μαλλιου προς το σκουροτερο ζωγραφιζει....καυλιαρικα προκαταρκτικα και με πολυ παθος,69 κανονικοτατο, εμπειρο γαμησι με φοβερα κουνηματα και απο μπροστα τυλιγμα των ποδιων γυρω απο την μεση....vfm για επαρχια....
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.100
- Πόντοι
- 17.085
Μπήκαν στον κατάλογο τα παρακάτω σπίτια (Τρίκαλα):
3ο χλμ. Τρικάλων-Καλαμπάκας
www.bourdela.tv/content/view/2848/225/] [/url]
[size=9pt](κλικ στη φωτό)[/size]
2ο χλμ. Τρικάλων-Πύλης
www.bourdela.tv/content/view/2849/225/] [/url]
Καρδίτσης
www.bourdela.tv/content/view/2847/225/] [/url]
ευχαριστούμε τον gl για τις φωτός και τις πληροφορίες!
3ο χλμ. Τρικάλων-Καλαμπάκας
www.bourdela.tv/content/view/2848/225/] [/url]
2ο χλμ. Τρικάλων-Πύλης
www.bourdela.tv/content/view/2849/225/] [/url]
Καρδίτσης
www.bourdela.tv/content/view/2847/225/] [/url]
ευχαριστούμε τον gl για τις φωτός και τις πληροφορίες!
Μετά καπάκι στα 4 που την τέντωσα και κάποια στιγμή την έβλεπα έτοιμη να πέσει κάτω. Η όλη ιστορία κράτησε κάνα 15λεπτο με ανελέητο σφυροκόπημα και με πελάτη να περιμένει …πριν τελειώσω επειδή την έβλεπα που γούσταρε την ρώτησα αν θέλει να τελειώσω και μου είπε «όχι …αλλά περιμένει πελάτης»… εκεί κατέθεσα και την είδα
σιγα μη γουσταρε ρε.
ελεος.
ουτε εσεις που τα γραφετε δεν τα πιστευετε αυτα. η μηπως τα πιστευτε????
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
για να ενισχυσω το θεμα με τις κριτικες που ανοιχτηκε και χωρις να θελω να κουρασω απλα θα γραψω για τις κοπελες που δουλευουν αυτην την περιοδο απο δυο λογια και εκει ....και για την ιστορια του σαιτ....
ευχαριστω τον αντισθενη που αξιοποιησε το υλικο αψογα....
θα δωσουμε ζωη και στα θρεντ της επαρχιας....
ευχαριστω τον αντισθενη που αξιοποιησε το υλικο αψογα....
θα δωσουμε ζωη και στα θρεντ της επαρχιας....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
στην οδο καλαμπακας η αντζελα λιγο νταρντανεμενη οντως και στην οδο πυλης η αννα με πολυ ωραια ασπρη μποτουλα,πιο ομορφη μου φανηκε σημερα και οι βυζαρες βυζαρες....εχει και αυτο το ψευτοαθωο βλεμμα που σε αναβει....της εριξα εναν στα γρηγορα γιατι με καυλωσε οπτικα...εντος βεβαια λιγο σατο....(επιπλο)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αποψινη βολτα μες στο ψοφοκρυο:στην οδο πυλης η αννουλα γνωστη απο παλια μου αναφορα και κριτικη....στην οδο καρδιτσης μια νεα αφιξη απο 3ημερου οπως μου ειπε...νικολ απο πολωνια,ξανθο πιπινι 20 ετων,ομορφουλα σχετικα με καλο,αδυνατο σωματακι και δυαρακι βυζακι με ωραια ρωγιτσα...35 το απλο και 60 πρωκτικο....δεν εχασα ευκαιρια και μπηκα με 60 ευρω για να παρω το κουλουρακι της...καλουτσικο στησιμο,πιπα σχετικα καλη και γενικα καλα περασα...θα την ξαναεπισκεφτω μαλλον συντομα αν και θα ηθελα να βελτιωθει και αλλο....συμπεριφορα φιλικη και προσχαρη,καθαρο κοριτσι και μαλλον κανει προγραμμα και με γλειφομουνι αν καταλαβα καλα...ιδομεν στο μελλον
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ξεχασα να αναφερω για ενημερωτικους λογους οτι η καινουρια κοπελα δουλευει μια βαρδια απο 12μεσημερι -12 βραδυ...σε αντιθεση με το σπιτακι στην οδο πυλης που εχει δυο βαρδιες χριστινα πρωινη και αννουλα βραδινη...αυτα για τυχον πρωινους τυπους....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ιδια περιπου εικονα σε αποψινο περασμα το βραδυ....αννα με τις βυζαρες της και το ωραιο προσωπακι στην οδο πυλης...πολυ καθαρο και ησυχο κοριτσι παντα με σεξυ μποτουλα αλλα στο κρεβατι πολυ τυπικη και χωρις πολλα πολλα...δεν βγαζει ιδιαιτερο παθος...το θετικο μαζι της το καυλωτικο ισπανικο λογω μεγαλου βυζιου.το περασμα της καποτας με το στομα και η εμφανιση...στα πλην η πολλη μουγκαμαρα,μηδεν προκαταρκτικα και η τιμη....
καρδιτσης η αλλη καινουρια με το ξανθο μαλλι και το ωραιο σωματακι....η μονη που δινει και κωλαρακι στην πολη παρα το νεαρο της ηλικιας της....
καλαμπακας δεν περασα....
καρδιτσης η αλλη καινουρια με το ξανθο μαλλι και το ωραιο σωματακι....η μονη που δινει και κωλαρακι στην πολη παρα το νεαρο της ηλικιας της....
καλαμπακας δεν περασα....
episkepsi sto mikro sthn karditsis.20 xrwnwn apo Roumania...to mpourdelo full ston kosmo.wraio koritsaki me apisteyto swma. ksekinise me glipsimo stis rwges (den trelenomai)...pipa den trelathika apo to roufigma vgike h misi kapota.kai pidima se opoia stash goustara protimisa thn klasiki kai teleiwsa ekei.diname filakia o enas ston allon kai me krathse panw apo misiwra afou piasame thn kouventa. thelw na grapsw polla alla eimai toso komatia pou tha to kanw allh fora.tha thn episkeftw sigoura syntoma an kai otan efyga mou ekane parapona h tsatsa (kaime to dikio tis) oti thn krathsa thn kopela poly wra mesa.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μπα απο χρονο κανα τεταρτο με ειχε εμενα....την ειδα καπως τις προαλλες αλλα δεν μου ειπε κατι.....παιζουν πολλα σε αυτην την δουλεια....to kserw alla den moyaresei na pidaw kolous. posh wra se krathse esena mesa? poly kalo koritsaki...mou eipe kai kapoia pragmata kai lipithika an kai den kanei na ta grafwayta edw mesa.
μπα απο χρονο κανα τεταρτο με ειχε εμενα....την ειδα καπως τις προαλλες αλλα δεν μου ειπε κατι.....παιζουν πολλα σε αυτην την δουλεια....
trelo kormipantws to mikro!!!!!!!!!!!! h plaka htan otan efyga kai vlepw apeksw na perimenoun 7-8 atoma xaxaaxaxaxa !!!!
ναι το μαγαζι πρεπει να χεστηκε στο ταλιρο τελευταια....ειναι καλο κορμι και ωραιο προσωπακι ....επιτελους κατι καλο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 1K