χθεσινη επισκεψη στο
club αφρος πισω απο τα carefour στην καρδιτσα...ειχα την εντυπωση οτι το μαγαζι ειναι στριπτητζαδικο...καμμια σχεση,μια χαρα κωλομπαρο ειναι...ο χωρος μικρος,σκοτεινος με black lights κ ενα κεντρικο μπαρ..μεσα αρκετες μικρες σε ηλικια γκομενες,αλλες καλες,αλλες μετριες κ μερικα Milf....με το που κατσαμε μας την πεσαν κατευθειαν,εμενα ενα milf απο λαμια,τον φιλο μου μια ωραια γκομενα γυρω στα 25....κλασικα ζητουσαν κερασμα ποτου ( κοστιζει 15 γιουρια )κ μαλιστα κ οι δυο τριβαν τα βυζια τους πανω μας....τελικα εγω κερασα (δυο ποτα) σε ενα αλλο πωλονικο milf-ακι,ξανθο,κοντο μαλλι,με τεραστιες φυσικες βυζαρες,την πηρα κ στα καναπεδακια για πριβε....παιδια δεν λεει η φαση γιατι τελικα παιζει μονο χειροκινητο φραπε( δηλ.μαλακια),χωρις καλαμακι( ρουφηγμα)...ματαιες οι προσπαθιες μου να κερδισω κατι παραπανω....εψηνα την γκομενα για κανα γαμησακι ( με το αζημειωτο βεβαια) αλλα απο οτι καταλαβα η πολιτικη του μαγαζιου περιοριζεται στα απολυτως απαραιτητα,δηλ.χουφτωματα,κωλοτριψιμο,λιγο χειροκινητη μαλακια κ συνεχεια κερασματα ποτου...εγω προσωπικα δεν ξαναπαω,κριμα γιατι χθες ημουν κ ορεξατος....με 35 ευρω που μου στοιχισε η φαση ( δυο ποτα+μια μπυρα),γαμουσα στην αθηνα δυο γκομενες σε παρακμιακα μπουρδελλα
η ενα γαμησι θεσ/κη κ θα ειχα κ ρεστα,χα,χα....
καλυτερα συναγωνιστες να τα παρετε μπυρες,πιο καλα θα περασετε.... ;) ;)την καλημερα μου