piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
ωραιοσ gl .
λογικο παντως αφου η τριτη αδεια που υπαρχει δεν ειναι πρακτικα ενεργοποιημενη μετα το κλεισιμο του οικου στην οδο πυλης εδω και σχεδον ενα χρονο....και στο trikalanews θα το βρειτε συναγωνιστεσ.ωραιωσ ο δημαρχοσ για να τουσ αφησεινα το ανοιξουν ζητησε εκπτωτικα κουπωνια .
οταν τα λεγαμε λιγο μετα το φιστικι,μου ελεγε οτι δεν προκειται να ξαναγυρισει Αθηνα,οτι της αρεσει ο (μελαγχολικος) Θεσσαλικος καμπος,κτλ,κτλ...μαλλον ή αλλαξε γνωμη ή δεν τραβουσε αλλο με το να δουλευει αποκλειστικοτητα στην Βιλλα,αντι να δουλευει με βαρδιες...(κ να υπαρχουν κ αλλες κοπελες).
βλεπω η ελενα της χοτ βιλα ξανα στας αθηνας....
άψογος...μεγαλη πορνοεξορμηση σε ολο το φασμα της δυτικης θεσσαλιας και εχουμε
ΤΡΙΚΑΛΑ
-ΟΔΟΣ ΠΥΛΗΣ κλειστο
-ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ καινουρια αφιξη,αννα απο πολωνια,ψηλη ,ξανθια με καστανες ανταυγειες,μαλλι μαζεμενο κοτσο,ομορφο προσωπο,λευκη ωραια επιδερμιδα,τριανταρα με το ματι,βυζι δυαρι με ωραια υφη και πεταχτη ρωγιτσα,κωλαρα και σφιχτες μπουταρες,σωματικη κατασκευη που προσομοιαζει της αντζελας αλλα και επιδοσεις αντιστοιχα καλες οπως θα αναλυσω και στην κριτικη μου...πιπα τελεια,προκαταρκτικα αφθονα,φιλακια αφηνει παντου πλην προσωπου και στοματος,χαδακια,γαμησι σε ολες τις στασεις και απο πανω,ικανοποιητικη συμμετοχη ......την αλλη φορα θελω και να την γλειψω....40 απλο,70 με 69 οι τιμες....
η αννα θα μεινει λεει μεχρι και Τρίτη και μετα θα το πανε μαλλον ανα εβδομαδα εναλλαξ με την αλλη κοπελα την σιμονα το κομοδινακι.....
δουλευε παντως η αννα χρονια αθηνα λεει και πραγματι αν και πολωνη τα ελληνικα της ειναι αψογα....αν την θυμαται και την καταλαβε απο την περιγραφη καποιος αθηναιος συναγωνιστης απο τους παλιους ας μας πει καμια πληροφορια
η αντζελα μαλλον τα κρεμασε οριστικα τα στριγκακια και δεν θα ξαναδουλεψει πια....
-ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ ΤΕΡΜΑ η ιταλιδα μονικα ξανα μαζι μας....εχω περιγραψει πολλακις και εμφανιση (πληθωρικη ,μελαχρινη,ζουμπουρλου) και επιδοσεις αρκετα καλες γενικα
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
-HOT VILLA ΟΔΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΟΦΑΔΩΝ η ελβιρα ξανα κοντα μας....πολυ καλη σταθερα σε επιδοσεις και συμμετοχη και αν βρεις τα κουμπια της χυνει και δυνατα μαλιστα....γουσταρει να γαμιεται και το λεει και μονη της....
ΑΠΟ 1/6 θα δουλευει λεει και πρωι απο 11πμ εως 3 μμ,θα κανει ενα διαλειμμα και μετα θα ξανανοιγει στις εφτα το απογευμα
αυτα και ακολουθουν και οι καλες κριτικες απο τις δυο καταθεσεις σε ελβιρα και αννα.....
υποθετω ναι....αλλα δεν μπορουμε να πουμε αν δεν παει καποιοςαρα αφου η ελβίρα επιστρεφει στην χοτ βιλλα η ξενια η ουκρανεζα επιστρεφει λαρισα βυρωνος?σωστα???
ειναι καλη φιλε....απροσμενα καλη για επαρχια.....δες την και μου λες....δυο επισκεψεις με διαφορα μιας ημερας για τον φιλτατο gl στην καινουργια κοπελα Αννα...
gl μηπως ερωτευτηκες?
την εκανα κ προταση (μιας κ ημουν μονο εγω κ αυτη) να πηδηχτουμε με το αζημιωτο(δε ξερω αλλα την γουσταρω αυτην την τσατσα,μου βγαζει κατι το προστυχο),