Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 871K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και στο trikalanews θα το βρειτε συναγωνιστεσ.ωραιωσ ο δημαρχοσ για να τουσ αφησεινα το ανοιξουν ζητησε εκπτωτικα κουπωνια :rockon: :dancing:.
λογικο παντως αφου η τριτη αδεια που υπαρχει δεν ειναι πρακτικα ενεργοποιημενη μετα το κλεισιμο του οικου στην οδο πυλης εδω και σχεδον ενα χρονο....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
σημερινη τσαρκα στην Χοτ βιλα,σημερα το ελβιρακι αργησε να σκασει μυτη,ηρθε περιπου 5:30 με 6 παρα...με απολτελεσμα να την περιμενουμε...περιμενε ηδη ενας συναγωνιστης στο σαλονακι,του ειχε ανοιξει η τσατσα...μετα απο μενα εσκασε μυτη κ ενας ακομη... :cheesy:
πηρα προγραμμα απλο αυτη τη φορα(30 γιουρια),χωρις στοματικα κτλ,η ελβιρα πολυ καλη στο τσιμπουκι,εδωσε ρεστα αυτη τη φορα...ρουφηξε μπαλες,ψιλοεγλυψε κωλοτρυπιδα κ μου πηρε ενα σφιχτοτατο τσιμπουκι,χωρις δοντι,χωρις χερια...αριστα κ με το παραπανω...ισως επαιξε ρολο το φεσκοξυρισμενο μου παπαρι... :grin: :grin: :grin:μοναδικη ενσταση αλλαξαμε στο γαμισι μολις δυο στασεις κ αρχησε τα come on baby,(αρχησε να μου τραβαει ελαφρως τα αρχιδια προς τα κατω για να χυσω πιο γρηγορα),ψιλοβιασυνη αδικαιολογητη,γιατι μονο ενα ακομη παλικαρι περιμενε σε αλλο δωματιο...τεσπα, την εχυσα βλεποντας την κωλαρα της,αλλα ψιλοστραβωσα λιγο γιατι κ στα απλα προγραμματα πρεπει ο αλλος να παιρνει τον χρονο που του αναλογει...τεσπα,θα την ξανατεσταρω στο μελλον ξανα στο απλο για να δω τι παιζει...μπορει να αγχωθηκε η κοπελα λογω του οτι απο την αρχη αργησε να εμφανιστει στο μαγαζι...αυτα απο μενα,χωριστη κριτικη δεν γραφω,δεν εχει νοημα για την ιδια κοπελα να γεμιζω κριτικες... :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
νεα αφιξη στο σπιτακι της οδου καρδιτσης στα τρικαλα

κατια απο ρωσια ψηλη,κανονικη απο κιλα προς το αδυνατη,ξανθο-καστανοξανθο μαλλι οχι πολυ μακρυ,σχετικα καλουτσικο προσωπακι γλυκο,πιπινι απο ηλικια,λιγο ψιλοαβγαλτη ακομα και λιγο χαμενη στο νεο  εργασιακο περιβαλλον μου φανηκε.....σαν ψαρωμενη ενα πραμα ειναι και πρωτες μερες εκει..
κωλαρακι καλο,μουνακι ξυρισμενο αλλα εχει μια αντιαισθητικη καπως ουλη εκει χαμηλα στην κοιλιτσα της....
βυζι πολυ μικρο εως ανυπαρκτο

35 απλο,40 γυμνο τσιμπουκι και 50 κωλαρακι

πιπα γυμνη πολυ καλη θα ελεγα χωρις ιχνος δοντιου,και αρκετα βαθια....μουνοχαδακια επιτρεπει οπως και γλειψιμο στα βυζακια...φιλια και στο στομα οχι με γλωσσα,χαδακια κλπ προκαταρκτικα υπηρξαν....
περασμα καποτας καλτσα στυλ,μουνακι χωρις κρεμα..

κωλαρακι γαμησα με κρεμα....στησιμο στα τεσσερα απαισιο και αδυνατο να τον καρφωσω στην πισω τρυπα παρα την καλη στυση...τελικα την καρφωσα σε ιεραποστολικη σταση απο κωλο....διεισδυση λιγο δυσκολη αρχικα αλλα πολυ καλη εν συνεχεια η παλινδρομηση μεσα της....εχυσα με βγαλσιμο της καποτας πανω στην κοιλια της την οποια σκουπισε μετα με χαρτακι....αποχαιρετισμος ευγενικα στα γερμανικα  :think: που λιγο μιλαει και εφυγε....

συνεννοηση γενικα φτωχη λογω γλωσσας.απειρο πουτανακι χωρις πολλα πορνοχιλιομετρα μαλλον ακομη στο κοντερ της...θα δειξει....ισως αξιζει μια δοκιμη περισσσοτερο για την πιπα της και για τους κουλουρτζηδες επειδη δινει κωλο...

για βραδυ ξεχασα να ρωτησω ο μαλακας ποια θα δουλευει..... :headbang:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

βλεπω η ελενα της χοτ βιλα ξανα στας αθηνας....
οταν τα λεγαμε λιγο μετα το φιστικι,μου ελεγε οτι δεν προκειται να ξαναγυρισει Αθηνα,οτι της αρεσει ο (μελαγχολικος) Θεσσαλικος καμπος,κτλ,κτλ...μαλλον ή αλλαξε γνωμη ή δεν τραβουσε αλλο με το να δουλευει αποκλειστικοτητα στην Βιλλα,αντι να δουλευει με βαρδιες...(κ να υπαρχουν κ αλλες κοπελες).
κατι που επαναλαμβανεται κ τωρα με ελβιρα...ο οικος συνεχιζει να δουλευει με μια βαρδια,με μια κοπελα...κατι που κατα την γνωμη μου κουραζει...καλος ο μουσακας,αλλα αν τον τρως καθε μερα στο τελος τον σιχαινεσαι... ;) ;)Η Ελβιρα ειναι ακομη <<φρεσκια>> στην Βιλλα,αλλα σε κανα τριμηνο ο Θεσσαλικος λαος θα εχει αναγκη απο ανανεωση...sad but truth.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
νεα αφιξη και στο σπιτακι παραπλευρως  της εθνικης οδου τρικαλων-καλαμπακας γνωστο και ως σπιτακι της αντζελας....

σιμονα λοιπον απο πορτογαλια,ψηλη σχετικα κοπελα και μικρη σε ηλικια,βυζακια μικροσκοπικα,μαλλι καστανοξανθα,μαζεμενα κοτσο και κατι σαν ραστα,σγουρα....κωλαρακι σχετικα στρογγυλο....
προκαταρκτικα μηδεν,φιλια και σωματικη επαφη απαγορευμενη,λιγα χαδια στο σωμα μονο...
πιπα καλη σχετικα με ξεκινημα πρωτα με χειρομαλαξη .....λιγο δοντι βαζει αλλα γενικα ρουφαει καλα,η πιπα της εχει διαρκεια και χαιδευει αρχιδακια αλλα δεν τα τιμαει με γλειψιμο..

το στησιμο της χαλια μαυρα και στα τεσσερα και σε ιεραποστολο αν και κρεμα σε μενα τουλαχιστον δεν χρησιμοποιησε και μπορω να πω ηταν σφιχτη.....γενικα λοιπον μια πατατα και μιση η νεα σιμονα και μαλλον δεν θα την τιμησω ξανα γιατι εχει σαραντα ευρω το απλο  :tickedoff: ,δεν κανει τιποτα εξτρα,δεν με τρελανε απο εμφανιση,δεν κανει κανενα ουσιωδες καυλωτικο προκαταρκτικο και ειναι λιγο κομοδινο γενικα.....

οι υπολοιποι αν περασετε μπορειτε να συγκρινετε και να σχολιασουμε εντυπωσεις......ας μην σας προιδεασω και απολυτα.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καταθεση σημερα στην ελβιρα στην χοτβιλλα της καρδιτσας....γυμνασμενο και με καλο σωματακι μιλφονι,κοντο μαλλι,ωραια εσωρουχα,γαντια και γενικα γαλλικη γοητεια.
πιπα απλα μοναδικη χωρις καποτα με γλειψιμο στα αρχιδακια και καλο ρουφηγμα ....
γαμησι σε ολες τις στασεις....ανεση χρονου....απο προγραμματα ειναι 30 απλο,50 με 69 και μασαζ και 70 με περισσοτερο χρονο ενω εχει και πριβε με φουλ προγραμμα και γυμνο στα 100...αλλαξε και η τσατσα και ειναι μια αλλη ψηλη....

στα τρικαλα το μαγαζι της οδου καρδιτσης ειναι κλειστο ενω το αλλο στην οδο καλαμπακας θα μεινει ανοιχτο ολη την βδομαδα αλλα χωρις αντζελα δυστυχως αλλα με την καινουρια την σιμονα..... :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
-πυλης σταθερα κλειστο

-καλαμπακας το αγγουρι η σιμονα.....μεγαλη πατατα και εμφανισιακα και απο επιδοσεις,μην σας ξεγελασει η πινακιδα απεξω νεα κοπελα μανεκεν :jerking:
εκοψε και το γυμνο τσιμπουκι που εκανε τις πρωτες μερες με ενα δεκαρικο παραπανω και κανει μονο απλο στα σαραντα

-καρδιτσης η ρωσιδα κατια....αλλο αγγουρι αυτο....κανει και κωλο αυτη με 50 ευρω....

γενικα φτωχες οι επιλογες....

μαριαννα και μονικα και αντζελα που κρατουσαν ενα επιπεδο στην μπουρδελοκατασταση της πολης αφαντες...πιο σεξι αρχισε να φανταζει η ξανθια η τσατσα η ρωσιδα απο τις πουτανες που προμοταρει.... :2funny: :2funny: :headbang:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Σημερινη βολτα κ καταθεση σημερα στην χοτ-βιλλα...Η ελβιρα πηρε off θα βρειτε την ουκρανεζα Ξενια που βρισκοτανε Βυρωνος στην Λαρισα...εχει ηδη εκει 3 μερες...ανεβασα κριτικη πριν απο λιγο... ;) ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αν παει κανενας προς Βιλλα μερια κ δει αν ηρθε το Ελβιρακι ας σφυριξει κλεφτικα(εννοω να ποσταρει εδω για να ξερουμε)... ;) :knockinb:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μεγαλη πορνοεξορμηση σε ολο το φασμα της δυτικης θεσσαλιας και εχουμε

ΤΡΙΚΑΛΑ
-ΟΔΟΣ ΠΥΛΗΣ κλειστο
-ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ καινουρια αφιξη,αννα απο πολωνια,ψηλη ,ξανθια με καστανες ανταυγειες,μαλλι μαζεμενο κοτσο,ομορφο προσωπο,λευκη ωραια επιδερμιδα,τριανταρα με το ματι,βυζι δυαρι με ωραια υφη και πεταχτη ρωγιτσα,κωλαρα και σφιχτες μπουταρες,σωματικη κατασκευη που προσομοιαζει της αντζελας αλλα και επιδοσεις αντιστοιχα καλες οπως θα αναλυσω και στην κριτικη μου...πιπα τελεια,προκαταρκτικα αφθονα,φιλακια αφηνει παντου πλην προσωπου και στοματος,χαδακια,γαμησι σε ολες τις στασεις και απο πανω,ικανοποιητικη συμμετοχη :rockon:......την αλλη φορα θελω και να την γλειψω....40 απλο,70 με 69 οι τιμες....

η αννα θα μεινει λεει μεχρι και Τρίτη και μετα θα το πανε μαλλον ανα εβδομαδα εναλλαξ με την αλλη κοπελα την σιμονα το κομοδινακι..... :headbang:

δουλευε παντως η αννα χρονια αθηνα λεει και πραγματι αν και πολωνη τα ελληνικα της ειναι αψογα....αν την θυμαται και την καταλαβε απο την περιγραφη καποιος αθηναιος συναγωνιστης απο τους παλιους ας μας πει καμια πληροφορια

η αντζελα μαλλον τα κρεμασε οριστικα τα στριγκακια και δεν θα ξαναδουλεψει πια....
-ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ ΤΕΡΜΑ η ιταλιδα μονικα ξανα μαζι μας....εχω περιγραψει πολλακις και εμφανιση (πληθωρικη ,μελαχρινη,ζουμπουρλου) και επιδοσεις αρκετα καλες γενικα :rockon:

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

-HOT VILLA ΟΔΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΟΦΑΔΩΝ η ελβιρα ξανα κοντα μας....πολυ καλη σταθερα σε επιδοσεις και συμμετοχη και αν βρεις τα κουμπια της χυνει και δυνατα μαλιστα....γουσταρει να γαμιεται και το λεει και μονη της....

ΑΠΟ 1/6 θα δουλευει λεει και πρωι απο 11πμ εως 3 μμ,θα κανει ενα διαλειμμα και μετα θα ξανανοιγει στις εφτα το απογευμα

αυτα και ακολουθουν και οι καλες κριτικες απο τις δυο καταθεσεις σε ελβιρα και αννα.....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
μεγαλη πορνοεξορμηση σε ολο το φασμα της δυτικης θεσσαλιας και εχουμε

ΤΡΙΚΑΛΑ
-ΟΔΟΣ ΠΥΛΗΣ κλειστο
-ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ καινουρια αφιξη,αννα απο πολωνια,ψηλη ,ξανθια με καστανες ανταυγειες,μαλλι μαζεμενο κοτσο,ομορφο προσωπο,λευκη ωραια επιδερμιδα,τριανταρα με το ματι,βυζι δυαρι με ωραια υφη και πεταχτη ρωγιτσα,κωλαρα και σφιχτες μπουταρες,σωματικη κατασκευη που προσομοιαζει της αντζελας αλλα και επιδοσεις αντιστοιχα καλες οπως θα αναλυσω και στην κριτικη μου...πιπα τελεια,προκαταρκτικα αφθονα,φιλακια αφηνει παντου πλην προσωπου και στοματος,χαδακια,γαμησι σε ολες τις στασεις και απο πανω,ικανοποιητικη συμμετοχη :rockon:......την αλλη φορα θελω και να την γλειψω....40 απλο,70 με 69 οι τιμες....

η αννα θα μεινει λεει μεχρι και Τρίτη και μετα θα το πανε μαλλον ανα εβδομαδα εναλλαξ με την αλλη κοπελα την σιμονα το κομοδινακι..... :headbang:

δουλευε παντως η αννα χρονια αθηνα λεει και πραγματι αν και πολωνη τα ελληνικα της ειναι αψογα....αν την θυμαται και την καταλαβε απο την περιγραφη καποιος αθηναιος συναγωνιστης απο τους παλιους ας μας πει καμια πληροφορια

η αντζελα μαλλον τα κρεμασε οριστικα τα στριγκακια και δεν θα ξαναδουλεψει πια....
-ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ ΤΕΡΜΑ η ιταλιδα μονικα ξανα μαζι μας....εχω περιγραψει πολλακις και εμφανιση (πληθωρικη ,μελαχρινη,ζουμπουρλου) και επιδοσεις αρκετα καλες γενικα :rockon:

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

-HOT VILLA ΟΔΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΟΦΑΔΩΝ η ελβιρα ξανα κοντα μας....πολυ καλη σταθερα σε επιδοσεις και συμμετοχη και αν βρεις τα κουμπια της χυνει και δυνατα μαλιστα....γουσταρει να γαμιεται και το λεει και μονη της....

ΑΠΟ 1/6 θα δουλευει λεει και πρωι απο 11πμ εως 3 μμ,θα κανει ενα διαλειμμα και μετα θα ξανανοιγει στις εφτα το απογευμα

αυτα και ακολουθουν και οι καλες κριτικες απο τις δυο καταθεσεις σε ελβιρα και αννα.....
άψογος... :rockon: :rockon: :rockon:
(επιτέλους η βίλλα θα ανοιγει κ το πρωι,θα ευχαριστηθουμε πρωινο ξεφόρτωμα στην Γαλλιδούλα....) :knockinb:

hotboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αρα αφου η ελβίρα επιστρεφει στην χοτ βιλλα η ξενια η ουκρανεζα επιστρεφει λαρισα βυρωνος?σωστα???

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αρα αφου η ελβίρα επιστρεφει στην χοτ βιλλα η ξενια η ουκρανεζα επιστρεφει λαρισα βυρωνος?σωστα???
υποθετω ναι....αλλα δεν μπορουμε να πουμε αν δεν παει καποιος

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
δυο επισκεψεις με διαφορα μιας ημερας για τον φιλτατο gl στην καινουργια κοπελα Αννα... :rockon: :rockon: :knockinb: :fuck2:

gl μηπως ερωτευτηκες? :cool2: :cool2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δυο επισκεψεις με διαφορα μιας ημερας για τον φιλτατο gl στην καινουργια κοπελα Αννα... :rockon: :rockon: :knockinb: :fuck2:

gl μηπως ερωτευτηκες? :cool2: :cool2:
ειναι καλη φιλε....απροσμενα καλη για επαρχια.....δες την και μου λες....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
τι εγινε βρε παιδια?? :think: :think: :think:....πηγα σημερα απο χοτ-βιλλα κατα τις 5 κ μιση κ δε βρηκα κανεναν (ηταν κλειδωμενα)...μολις ημουν ετοιμος να φυγω εμφανιστηκε η τσατσα απο το πουθενα πεζη... :think:
μου ειπε οτι εφυγε η κοπελα η ελβιρα κ σημερα θα παραμεινει κλειστο το σπιτι κ απο αυριο θα ερθει καινουργια κοπελα...τηυν ρωτησα αν αυριο θα ειναι ανοιχτα κ μου πε ναι...

την εκανα κ προταση (μιας κ ημουν μονο εγω κ αυτη) να πηδηχτουμε με το αζημιωτο(δε ξερω αλλα την γουσταρω αυτην την τσατσα,μου βγαζει κατι το προστυχο),αλλα εφαγα ακυρο λεγοντας μου οτι εγκο ειμαι γκιαγκια δεν τα κανω αυτα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μηπως εχω ξεφυγει εγω? :P :Pτεσπα,αυριο αν θα παω θα ενημερωσω...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
περασα ξανα σημερα απο Χοτ-βιλλα το απογευμα,αλλα δυστηχως ηταν κλειστη...μεχρι τις 6 κ 20 περιπου που περιμενα δεν παρουσιαστηκε κανεις,εκτος απο εναν συναγωνιστη που ηρθε,ειδε οτι ηταν κλειστα κ αποχωρησε...η τσατσα μου ειπε μαλακιες χθες οτι θα ηταν ανοιχτα σημερα... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:κ οχι τιποτα αλλο αλλα δεν υπαρχει κ τηλεφωνο,εισαι αναγκασμενος να πας μεχρι εκει για να τσεκαρεις... :jerking: :jerking: :jerking:
τεσπα,αν τον βγαλει κανεναν ο δρομος κ περασει απο εκει κ πετυχει τιποτα καινουγιο ας σφυριξει να το μαθουμε... :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom