gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πολλα αλλαζουν οταν βρεθεις στην επαρχια..... ;)αρχισε και το ξεσκουφωτο η ντενιζα? απο οτι ξερω στην αθηνα δεν εκανε
πολλα αλλαζουν οταν βρεθεις στην επαρχια..... ;)αρχισε και το ξεσκουφωτο η ντενιζα? απο οτι ξερω στην αθηνα δεν εκανε
θενκς βρε γλου...να σαι καλα! ;)εχεις πμ
τυπε εδω επαιρνε 20αρχισε και το ξεσκουφωτο η ντενιζα? απο οτι ξερω στην αθηνα δεν εκανε
το ιδιο μου χε πει κ μενα...ρωτωντας την Ξενια μου ειπε οτι θα ξαναγυρισει...τωρα ποιο απο τα δυο ειναι αληθεια,ενας Θεος ξερει...για ελβιρα η τσατσα μου ειπε και καλα δεν θα ξαναδουλεψει....αλλα επειδη οι τσατσαδες ολο μαλακιες λενε συνηθως οποιος μαθει κατι μας λεει.....
αν δεν λειψω αυτες τις μερες,θα πεταχτω εγω...επισης να ρωτησω και γω κατι....ειχαμε καμια νεα αφιξη στην χοτβιλα;κανενας καρδιτσιωτης να δωσει τα φωτα του;
εγω επειδη δεν την εχω παρει θα παω καποια στιγμη,ισως κυριακη να την δω.....αν ειναι δλδ αυτη....αν δεν λειψω αυτες τις μερες,θα πεταχτω εγω...
αλλα υποψιαζομαι οτι θα ειναι η Ξενια παλι...την εχω τιμησει αρκετες φορες,οποτε δεν νομιζω να καταθεσω ξανα...
(μετα την Ντενιζα,δε μου κανει καρδια ρε γλου..)
αν σου αρεσουν τα βαρεα κυβικα με μεγαλα βυζια,τοτε οκ...θα ικανοποιηθεις.Για Ελβιρα δε το κοβω να επιστρεφει,μαλλον κατι εγινε...εγω επειδη δεν την εχω παρει θα παω καποια στιγμη,ισως κυριακη να την δω.....αν ειναι δλδ αυτη....
συμφωνω για το βρασιμο.τα γραψα και γω διπλα....το περιεργο ειναι οτι μια τσατσα στην βυρωνος μου ειπε και καλα οτι η ξενια θα ειναι αυριο πρωι εκει...αρα;τι συμβαινει;πριν λιγο γυρισα απο Χοτ-βιλλα.Τιποτα καινουργιο...Η γνωστη Ξενια απο Βυρωνος ξανα στις επαλξεις...εγινε για μια τελευταια φορα καταθεση.
Απο δω κ περα θα βγω σε αναζητηση πιπινοειδων πορνιδιων...καπου με κουρασαν τα milf.
Η ιδια η Ξενια με υποδεχθηκε,η τσατσα βαριοτανε που ζουσε...ηταν αραγμενη με το λαπτοπ της στην κουζινα...
Κοσμο δεν ειχε (πηγα βεβαια κατα τις 5 παρα...),μονο ενας ακομη συναγωνιστης.
Αν πατε προτιμηστε να πεσει ο γαμημενος ο ηλιος...κοντεψα να βρασω στο ζουμι μου μεσα στο αμαξι... ο Θεσσαλικος καμπος βραζει κυριολεκτικα σημερα...
δε το ανεφερα,θα το ξερασω τωρα...συμφωνω για το βρασιμο.τα γραψα και γω διπλα....το περιεργο ειναι οτι μια τσατσα στην βυρωνος μου ειπε και καλα οτι η ξενια θα ειναι αυριο πρωι εκει...αρα;τι συμβαινει;
δουλευει διπλοβαρδιες;θα κλεισει η χοτβιλα αυριο πχ;ή θα φερει κανα καινουριο τεμαχιο δεδομενου οτι η ελβιρα ξαναγυρισε στην σουλα....;