Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 871K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για ελβιρα η τσατσα μου ειπε και καλα δεν θα ξαναδουλεψει....αλλα επειδη οι τσατσαδες ολο μαλακιες λενε συνηθως οποιος μαθει κατι μας λεει.....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
για ελβιρα η τσατσα μου ειπε και καλα δεν θα ξαναδουλεψει....αλλα επειδη οι τσατσαδες ολο μαλακιες λενε συνηθως οποιος μαθει κατι μας λεει.....
το ιδιο μου χε πει κ μενα...ρωτωντας την Ξενια μου ειπε οτι θα ξαναγυρισει...τωρα ποιο απο τα δυο ειναι αληθεια,ενας Θεος ξερει... :think: :think:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
επισκεψη στην Ντενιζα χθες κ ακομη παραμιλαω... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:σπανια συνανταει καποιος τετοια gfe συμπεριφορα...
(ηθελα απο χθες να ανεβασω κριτικη αλλα δεν ξερω τι επαθε το σαΐτ...)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εγραψα κ κριτικη...ελπιζω να μην κολλησει το συστημα κ να ανεβει κανονικα. :(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τελικα η νεα αφιξη που αναμεναμε στο σπιτακι της οδου καρδιτσης στα τρικαλα ειναι η γνωστη και απο περσι μαρια η πολωνεζα με μακρυ πλεον ξανθο/μελι μαλλι,λιγα παραπανισια κιλακια,μικρα σφιχτα βυζακια,τατου στην  αριστερη πλατη,σεξι αλυσιδουλες και λιγο καλυτερη θα ελεγα παρουσια,μεγαλυτερη ανεση στο σαλονι και εντος,πιο καλη στην συνεννοηση και αρκετα βελτιωμενη και στο στησιμο και στο γαμησι ενω και η πιπα ειναι αισθητα πιο απολαυστικη....

απο 30 απλο και με 40 εβαλε στο μενου της και γυμνη πιπα...

στο διαλειμα της μου ειπε οτι δουλεψε αυστρια σε κατι μπαρακια για οσο καιρο ελειπε απο την ενεργο δραση....δεν ηξερα οτι εχει και κωλομπαρα η αουστρια.... :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισης να ρωτησω και γω κατι....ειχαμε καμια νεα αφιξη στην χοτβιλα;κανενας καρδιτσιωτης να δωσει τα φωτα του; :think:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
επισης να ρωτησω και γω κατι....ειχαμε καμια νεα αφιξη στην χοτβιλα;κανενας καρδιτσιωτης να δωσει τα φωτα του; :think:
αν δεν λειψω αυτες τις μερες,θα πεταχτω εγω...
αλλα υποψιαζομαι οτι θα ειναι η Ξενια παλι...την εχω τιμησει αρκετες φορες,οποτε δεν νομιζω να καταθεσω ξανα...
(μετα την Ντενιζα,δε μου κανει καρδια ρε γλου..) :( :( :(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αν δεν λειψω αυτες τις μερες,θα πεταχτω εγω...
αλλα υποψιαζομαι οτι θα ειναι η Ξενια παλι...την εχω τιμησει αρκετες φορες,οποτε δεν νομιζω να καταθεσω ξανα...
(μετα την Ντενιζα,δε μου κανει καρδια ρε γλου..) :( :( :(
εγω επειδη δεν την εχω παρει θα παω καποια στιγμη,ισως κυριακη να την δω.....αν ειναι δλδ αυτη....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εγω επειδη δεν την εχω παρει θα παω καποια στιγμη,ισως κυριακη να την δω.....αν ειναι δλδ αυτη....
αν σου αρεσουν τα βαρεα κυβικα με μεγαλα βυζια,τοτε οκ...θα ικανοποιηθεις.Για Ελβιρα δε το κοβω να επιστρεφει,μαλλον κατι εγινε... :think:

ks(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2010
Κριτικές
21
Like
369
Πόντοι
2.272
Παλικαρια καντε μια καλη και αναλυτικη ενημερωση το Σαββατοκυριακο στο τι παιζει Τρικαλα-Καρδιτσα απο υπηρεσιες και τιμες γιατι επιστρεφω για λιγες μερες απο Δευτερα και δεν εχω χρονο για πολυ ψαξιμο.Ξερω οτι η ενημερωση γινετε σωστα κυριως απο gl και dimmits αλλα αν ξερει και κανενας αλλος τιποτα ας το πει.Μην το κρατησει για μυστικο...Η γνωση ειναι δυναμη και οι καιροι δυσκολοι!!!!

mateo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια η Ελβιρα ειναι στην αμφιθεα με δυο καινουργια μωρα τη Λαουρα κ τη Σονια συνιστω γι'αυτες να τις παρετε μαζι ναι φωτια :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
α ξαναγυρισε η ελβιρα στην ''σουλα''; ε δεν χανονται τα καλα..... :rockon:

γεια σου ματεο με τα ωραια νεα σου.....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
πριν λιγο γυρισα απο Χοτ-βιλλα.Τιποτα καινουργιο...Η γνωστη Ξενια απο Βυρωνος ξανα στις επαλξεις...εγινε για μια τελευταια φορα καταθεση.
Απο δω κ περα θα βγω σε αναζητηση πιπινοειδων πορνιδιων...καπου με κουρασαν τα milf. :( :(
Η ιδια η Ξενια με υποδεχθηκε,η τσατσα βαριοτανε που ζουσε...ηταν αραγμενη με το λαπτοπ της στην κουζινα... :jerking: :jerking:
Κοσμο δεν ειχε (πηγα βεβαια κατα τις 5 παρα...),μονο ενας ακομη συναγωνιστης.
Αν πατε προτιμηστε να πεσει ο γαμημενος ο ηλιος...κοντεψα να βρασω στο ζουμι μου μεσα στο αμαξι... :P :P :Pο Θεσσαλικος καμπος βραζει κυριολεκτικα σημερα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πριν λιγο γυρισα απο Χοτ-βιλλα.Τιποτα καινουργιο...Η γνωστη Ξενια απο Βυρωνος ξανα στις επαλξεις...εγινε για μια τελευταια φορα καταθεση.
Απο δω κ περα θα βγω σε αναζητηση πιπινοειδων πορνιδιων...καπου με κουρασαν τα milf. :( :(
Η ιδια η Ξενια με υποδεχθηκε,η τσατσα βαριοτανε που ζουσε...ηταν αραγμενη με το λαπτοπ της στην κουζινα... :jerking: :jerking:
Κοσμο δεν ειχε (πηγα βεβαια κατα τις 5 παρα...),μονο ενας ακομη συναγωνιστης.
Αν πατε προτιμηστε να πεσει ο γαμημενος ο ηλιος...κοντεψα να βρασω στο ζουμι μου μεσα στο αμαξι... :P :P :Pο Θεσσαλικος καμπος βραζει κυριολεκτικα σημερα...
συμφωνω για το βρασιμο.τα γραψα και γω διπλα....το περιεργο ειναι οτι μια τσατσα στην βυρωνος μου ειπε και καλα οτι η ξενια θα ειναι αυριο πρωι εκει...αρα;τι συμβαινει;

δουλευει διπλοβαρδιες;θα κλεισει η χοτβιλα αυριο πχ;ή θα φερει κανα καινουριο τεμαχιο δεδομενου οτι η ελβιρα ξαναγυρισε στην σουλα....; :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
υπαρχει βεβαια και η κλασικη απαντηση....να μας λεει απλα μαλακιες η τσατσα πραγμα διολου σπανιο τελευταια... :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
συμφωνω για το βρασιμο.τα γραψα και γω διπλα....το περιεργο ειναι οτι μια τσατσα στην βυρωνος μου ειπε και καλα οτι η ξενια θα ειναι αυριο πρωι εκει...αρα;τι συμβαινει;

δουλευει διπλοβαρδιες;θα κλεισει η χοτβιλα αυριο πχ;ή θα φερει κανα καινουριο τεμαχιο δεδομενου οτι η ελβιρα ξαναγυρισε στην σουλα....; :think:
δε το ανεφερα,θα το ξερασω τωρα... :grin: :grin:
μεσα στο δωματιο προσπαθησα να ψαρεψω την Ξενια για Ελβιρα...αποδειχθηκε οτι δεν εχει ιδεα που ειναι (δηλ.οτι βρισκεται Αμφιθεα).Οταν την ρωτησα ποτε θα ξαναεπιστρεψει η ιδια Λαρισα,μου ειπε οτι δουλευει εκ παραλληλου Βυρωνος κ αν την πετυχω Λαρισα να μη μου ξεφυγει κουβεντα οτι δουλευει κ στην Βιλλα.... :think: :think:
Της ειπα οτι η Ελβιρα εθεαθη στην Σουλα κ τη ρωτησα γιατι δε γυρναει Καρδιτσα...εδειξε να ειναι εκπληκτη λεγοντας μου οτι δε το γνωριζει αυτο κ οτι ειχε την εντυπωση οτι ελβιρα γενικα απουσιαζει απο τα δρωμενα...τα συμπερασματα δικα σας... :(
Τελος την ρωτησα ποτε θα ερθει καινουργιο τεμαχιον στην Χοτ-βιλλα.Απαντηση αρνητικη δυστηχως...μου ειπε οτι δε ξερει τιποτα.

demis23

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά τι ώρες είναι ανοιχτή η χοτ-βίλλα στην Καρδίτσα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom