Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 861K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στην καλαμπακας ηταν ξανα η καινουρια η μικρη η ευα .....ωραια ,φυσικες και καλης υφης βυζαρες ,καλη πιπα βαθια και με διαρκεια αλλα κατα τα αλλα λιγο ακεφη και σαν στεναχωρεμενη ηταν σημερα....δεν με ενεπνευσε και μενα για κατι πολυ δυνατο.....τα στησιματα καλα,κρεμα δεν βαζει και απο πανω κατεχει την τεχνη του κουνηματος...απλα κομοδινιζει λιγο σε συμμετοχη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αμα ξαναδουλεψει η αντζελα και το μαθει κανεις ας γραψει κανενα ποστ να ειδοποιηθουμε και μεις.....βαριεμαι να τρεχω ως εκει τζαμπα να βλεπω την τσατσα..... :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
-κλειστο το μαγαζι προς καρδιτσα....
-ευα στο μαγαζι προς καλαμπακα....εκοψε πλεον το πρωκτικο απο τα προγραμματα της και ενεταξε το 69 με 70 ευρω...απο 40 το απλο.....ξεσκουφωτο δεν παιζει.. :priest:
τις τιμες πρεπει να τις δουν λιγο....ωραιο μωρο δεν λεω αλλα πρεπει να πανε κατω ενα δεκαρικο τουλαχιστον....επαρχια ειναι....ημαρτον....σε μαγαζια των αθηνων τοσα θα παιρναν στο μεταξουργειο που θα  δουλευαν ή στην φυλης; :think:

madevil

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα πέφτει λίγο μακριά για μένα η Καρδίτσα να πάω να τσεκάρω.Αλλά την επόμενη φορά που θα πας Gl στη Καλαμπάκας αν μπορείς να ρωτήσεις αν αυτή η κοπέλα δούλευε στο Βόλο πριν πάει εκεί.Αν είναι αυτή που νομίζω είναι οραίο γκαυλάκι γύρω στο 1,70 μοιάζει πολύ με τη περιγραφή σου GL.Έκανε και πρωκτικό εκεί ε!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μου ειπε σιγουρα οτι δουλευε αθηνα παλιοτερα.....τωρα για βολο θα ρωτησω αλλα δεν ανεφερε κατι....κωλο εδινε και δω οταν την πρωτοπηρα.....αλλα μαλλον το εκοψε μετα.....καποιος την ξεκωλιασε μαλλον και φοβηθηκε με τα μεγεθη,ισως δεν την αφηνει και η αντζελα ενεκα ανταγωνισμου για να μην καλομαθαινουν οι πελατες και το ζηταν απο ολες ,ποιος ξερει :think:....

δεν ξερω αν μεσα αναλογως μεγεθους δεχτει...με μενα παντως χτες ηταν αρνητικη ενω την αλλη φορα την πηρα απο πισω.....

την περιγραφη την εχω δωσει αναλυτικα στην κριτικη 1,70 μεγαλες φυσικες βυζαρες,μαλλι ξανθο,σγουρο καπως ,κοντο,ωραιο και σφιχτο σωμα με μπουταρες και κωλαρα,ασπρη επιδερμιδα,ομορφουτσικο προσωπακι,πιπινα λιγο ψαρωμενη ή σαν φοβισμενη καπως.....δεν πρεπει να ειναι καιρο στον χωρο και δεν φαινεται να γουσταρει τρελα αυτο που κανει.....δυσκολα να χαμογελασει αλλα το κανει ενιοτε αμα την χαιδεψεις....γενικα στεκει λιγο κρυα αν και δεν σου την λεει οτι και να κανεις μαζι της ,πχ ρουφηγμα βυζιων κλπ.....γενικα δειχνει ενα κοριτσι που απο αναγκη εκπορνευεται....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σημειωτεον για τρικαλα μιλαμε ετσι;οχι για καρδιτσα.....καρδιτσα ειναι η ντενιζα στην χοτβιλα....για να μην παρεξηγουμαστε επειδη διεκρινα μια παρανοηση.....

madevil

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Eγώ για την Εύα αναφερόμουν,άρα Τρίκαλα.

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα πέφτει λίγο μακριά για μένα η Καρδίτσα να πάω να τσεκάρω.Αλλά την επόμενη φορά που θα πας Gl στη Καλαμπάκας αν μπορείς να ρωτήσεις αν αυτή η κοπέλα δούλευε στο Βόλο πριν πάει εκεί.Αν είναι αυτή που νομίζω είναι οραίο γκαυλάκι γύρω στο 1,70 μοιάζει πολύ με τη περιγραφή σου GL.Έκανε και πρωκτικό εκεί ε!!

Μπα όχι με αυτά που λέει ο gl δεν έχει σχέση με την τελευταία Έύα που ήταν Βόλο..
εκτός και αν λέει επίμονα ότι είναι από Ιταλία και δεν ξέρει καθόλου καλά Ελληνικά ενώ ξέρει!!  :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για ισπανιδα και καλα πλασαρεται.....τωρα ελληνικα μιλαει,ενταξει δυσκολευεται λιγο στην κατανοηση αλλα χαζομιλαει καλουτσικα.....

madevil

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως η Έυα που αναφέρομαι εγώ είχε πει ότι θα ανέβαινε Λάρισα.Από τις αναφορές στα σπιτάκια μόνο των Τρικάλων ταιριάζει.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Πριν απο λιγο γυρισα απο Χοτ βιλλα,σταθερα εκει η Ντενισα... :rockon: :rockon:
αυτην την φορα πηρα το απλο (30 ευρω) κ μπορω να πω οτι περασα γαματα...γραφω κριτικη... :grin: :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
edit:Η ντενισα θα την κοπανησει τελος του μηνος κ θα λειψει ολοκληρο τον αυγουστο Τσεχια...Απο Σεπτεμβρη ξανα στην Βιλλα...την ρωτησα αν θα ξαναπαει Αθηνα μετα κ μου ειπε οχι... :grin: :grin:
(Ξεκιναει την βαρδια της απο της 13:00 το μεσημερι...)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
kostrik χαιρομαι φιλε που περασες καλα... :rockon:
αυτο δειχνει τουλαχιστον οτι οι κριτικες που γραφουμε πιανουν τοπο... :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Και βεβαια πιανουν τοπο οι κριτικες σου και ολων των υπολοιπων ρεπορτερ και ειναι καλο για ολους ειτε γραφουν ειτε μονο διαβαζουν .Γιαυτον που γραφει κερδιζει τον σεβασμο των αλλων καιτην εμπιστοσύνη  αυτων που τον διαβαζουν , και γι αυτους που διαβαζουν πιανουν τοπο τα χρηματα τους .Γιατι κακα τα ψεμματα ειναι δυσκολο τετοιες εποχες, για τους περισσοτερους να δοκιμαζουν την τυχη τους , πληρωνοντας ενα αντιτιμο ,των 30 εως 100ευρω και στο τελος να κλαινε τα χρηματα τους.μπραβο λοιπον σε ολους και σε σενα που μας δινεις τα φωτα σου απο την ευρυτερη περιοχη της θεσσαλιας .ΑΞΙΟΣ
μαλιστα πηγα ξανα χθες με εναν φιλο μου για να του την δειξω και για να την δοκιμασει πηραμε και οιδυο μας το φουλ προγραμμα και οπως μας ειπε η  τσα2, περιλαμβανε ή 2 εκτονωσεις ή πρωκτικο ,πραγμα για το οποιο προχθες που πηγα δεν εγινε λογος απο την τσατσα.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ αλλα χθες αυτο ηταν το φουλ προγραμμα που μας ανακοινωσε η τσατσα και περασαμε μεσα.Εγω ομως επειδη ηδη ειχα παει προχθες και ειχα μονο 1  ημιχρονο και για να παρω ρεβανς την πηρα 2 φορες και τις 2 με πρωκτικο.ΜΕ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕ δεν μπορουσα να κατεβω τα σκαλια .ειναι μεγαλο σκυλι .Νυμφομανης .τι να πω .Επισης  μας εδωσε την εντυπωση οτι κανει και παρτουζες .Μετα απο αιτημα δικο μας για παρτουζα μας ειπε πως ηταν κουρασμενη και να πηγαιναμε σημερα  το μεσημερι και θα ικανοποιουσε την φαντασια μας . ΔΕΝ  ρωτησα τι ζηταει για παρτουζα με 2 ατομα .Οποιος ενδιαφερετε ας μαθει και ας μας πει.αυτα απο μενα ελπιζω να βοηθησα
ωραιος... :rockon: :rockon:
Για το πρωκτικο ή τις δυο εκτονωσεις δεν το γνωριζα,τωρα το μαθαινω απο σενα.H τσατσα δεν μου τα χε πει ουτε σε μενα... :P :huh: :huh:
(Αλλα θα ξαναπαω κ γω, ετσι κ αλλιως κ θα την βαλω την τσατσα να μου το πει ολο το ποιημα για να ξερουμε τι μας γινεται. >:cheesy:)

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
θα την επισκεπτω και εγω την ντενιζα αυτην  την εβδομαδα μαγκεσ... :kissass: :kissass2: :pipa3: :fuck2:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Πριν λιγο γυρισα απο Βιλλα.Σταθερα στο ποστο της η Καυλοτσεχα Ντενισα :rockon: :rockon: :rockon: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Πηρα προγραμμα 70 αρακι...Επιβεβαιωνω κ τον Kostrik απο πανω... ;) ;)
Απλα απιστευτη η Ντενισα...σουπερ σφιχτο κουλουρακι...χρονος παραμονης στο δωματιο 30 λεπτα...με νικησε πανηγυρικα στο κρεβατι,δεν μπορεσα να ολοκληρωσω δευτερο γυρο,παρα τις σουπερ φιλοτιμες της προσπαθειες της ... :P :P :PΠοναει ακομα το παπαρι μου...μετα δυσκολιας οδηγησα για να γυρισω πισω... :rockon: :rockon: :rockon:
Μεχρι κ την Πεμπτη στην Βιλλα.Μετα αναχωρει.
Ελπιζουμε  σε νεο φρουτο που θα την αντικαταστησει επαξια (αν κ δυσκολο το κοβω,,, :P :P :P).

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
ξανα Ντενισα... :grin: :grin: :grin:πριν λιγο γυρισα...πηγα να την αποχαιρετησω... :grin: :grin: :grin: :smitten: :smitten: :rockon: :rockon: :rockon:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καλο ταξιδι μαζι θα φυγεται :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισκεψη σημερα αργα στο σπιτακι της αντζελας οπου εδω και καποιες μερες βρισκεται μια καινουρια κοπελα η νατασσα απο πολωνια....εχει 3,5 μηνες ελλαδα και εχει δουλεψει αθηνα και αμαλιαδα απο οτι εμαθα...
ξανθο μακρυ μαλλι,κοντουλα και πολυ αδυνατη και μικροσκοπικα βυζακια με πεταχτη ρωγα....ομορφη δεν την λες...

απο 40 απλο  :priest: :hammer: και με +20 ευρω εχει κωλο και γυμνο τσιμπουκι....πηρα και τα δυο για δοκιμη...πιπα αφου καθαρισε με μωρομαντηλο το πεος καλη,με διαρκεια και βαθος αλλα οχι με καλη τεχνικη να σε καυλωσει.....προκαταρκτικα παιζουν και κυριως αρκετα φιλια στο σωμα και στον λαιμο και καποια ρουφηγματα και δαγκωματακια επαρκη για να προκαλεσουν μια καλη στυση....

ρουφηγμα στα  βυζακια της αφησε οπως και φιλια στο στομα μεχρι και καποια βαθια γλωσσοφιλα με δικη μου πρωτοβουλια....

απο πανω ανεβηκε αλλα το κουνημα της μαλλον ατεχνο ενω απο κωλο δεχεται να την παρεις μονο σε ιεραποστολικη σταση....εβαλε λιγη κρεμουλα και της το καρφωσα και απο πισω.....δεχτηκε με υπομονη και με δυνατα βογγητα πονου γερο σφυροκοπημα παρακαλωντας με να τελειωσω γρηγορα αλλα χωρις να γινεται πιεστικη.......τελικα της τα ριξα ολα μεσα στον κωλο της και σηκωθηκε με χαιρετησε ευγενικα και εφυγε.....

καλη επιλογη για κουλουροφιλους και μονο θα ελεγα αφου η τρυπουλα της ειναι ιδανικα σφιχτη αλλα και συναμα ευκολη στην διεισδυση ακομα και χωρις το 100 τοις εκατο της στυσης...

εγω καλα περασα και οποτε θελησω κωλο ισως ξαναπερασω μια βολτα...οι τιμες βεβαια φαρμακι αν αναλογιστει κανεις οτι στο μεταξι ιδια ή και καλυτερη κοπελα την γαμας απο κωλο και σου παιρνει ακαποτη πιπα με ενα εικοσαρι περιπου....για χυσιμο στο στομα δεν ρωτησα....αν ξαναπαω ισως ρωτησω να μαθω αν δεχεται....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom