You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 866K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
astrofisikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
Μα καλά ρε μεγάλε πας ένα ΣΚ στα Τρίκαλα/Καρδίτσα και ο νους σου στα μπουρδέλα κ στο μουνί είναι???
Κάτσε εδώ να το ευχαριστηθείς...
Κάτσε εδώ να το ευχαριστηθείς...
Έχει κανείς υπόψη του σχετικά με μπουρδέλα/ βίζιτες σε Τρίκαλα ή Καρδίτσα; Θα περάσω από εκεί το σαββατοκύριακο.
Επισκέπτης
Για κανα κοντοσούβλι σε κόβω στα Τρίκαλα. Έχει και εξαιρετικά κρασιά. Πουτανες βρισκεις και στην Αθηνα σούπερ, κοντοσούβλι τετοιο ομως όχι.
foot_lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι είναι στην οδό καρδίτσης κοντά στο βενζινάδικο τις revoil πηγαίνοντας για τρίκαλα δεξιά μετά το βενζινάδικο
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Για κανα κοντοσούβλι σε κόβω στα Τρίκαλα. Έχει και εξαιρετικά κρασιά. Πουτανες βρισκεις και στην Αθηνα σούπερ, κοντοσούβλι τετοιο ομως όχι.
PARTHENOGARIDAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καρδιτσα υπαρχει ενα στην αγορα και εχει μια πουτανα μιλφ 50+ που ουτε με τρεις μπουκαλες τεκιλα δεν πηδας.Οσο για τρικαλα εχω ακουστα αυτο στην ρεβοιλ αλλαδεν εχω παει.Αν εχει καποιος νεα απο εκει ας ενημερωσει.
Τρικαλα 2 καταστηματα για κατάθεση και ειμαι σιγουρος πως υπαρχει και ενα 3 απλα δεν ξερω που βρισκετε. Το ενα απο τα γνωστα ειναι στην καρδιτσης λιγο ποιο εξω απο την πολη. Το δευτερο στην Πυλης. Ενω κατι παιζει με 1-2 cal girl (και καλα) αλλα πληροφοριες δεν εχω περισσοτερες ακομα.
PARTHENOGARIDAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε tsompanos οταν λες το δεύτερο μπουρδελο βρισκεται πυλης που ακριβώς εννοεις?? Αν μπορεις διευκρίνησε το.Οχι τιποτα αλλα να δω και εκει τι παιζει και να ενημερωσω αναλογα.Οσο για τα Call Girls που λες μακαρι αλλα για επαρχιακη πολη χλωμο .Ευελπιστω να διαψευστώ ¨))))
επειδη ειμαι καρδιτσιωτης σου λεω οτι το μπουρδελο στην καρδιτσα ειναι στην αγορα και σε βλεπει ολος ο κοσμος γιατι γυρω εχει καφετεριες μαγαζια κτλ. η πουτανα ειναι χαλι μαυρο. εχει ομως δυο κολαδικα. το ενα ειναι πισω απο την πλατεια δικαστηριων στη προεκταση τησ οδου καραισκαη που νομιζω λεγεται Ανδρεα παπανδρεου.ειναι πισω ακριβωσ απο τα δικαστηρια. και το αλλο ειναι αυτο στην οδο καραισκακη αλλα πολυ πιο πριν μπεισ στο κεντρο τησ πολη εχω ακουσει οτι μπορεις να παρεισ και πουτανεσ απο εκει για το ξενοδοχειο αλλα δεν εχω δοκιμασει ποτε μου.
sergyma
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 399
- Πόντοι
- 6.060
στα Τρίκαλα είναι 2 σπίτια ένα στην οδό καρδιτσης(πηγαίνοντας για Καρδίτσα)πριν το πρατήριο της revoil και το δεύτερο στην οδό πύλης(πηγαίνοντας για πύλη -περτουλι)μόλις περάσεις τα φανάρια του περιφερειακού δίπλα σε μια μάντρα με οικοδομικά υλικά στο ίδιο οίκημα υπάρχει και κολομπαρο
στην καρδιτσα υπαρχει ενα κοντα στη σκεπαστη αγορα της καρδιτσας στο κεντρο της πολης με μια 55+ χοντρη με μεγαλα βυζια
στην καρδιτσα υπαρχει ενα κοντα στη σκεπαστη αγορα της καρδιτσας στο κεντρο της πολης με μια 55+ χοντρη με μεγαλα βυζια
ironmadmike
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θα ηθελα πληροφοριες για ενα μπαρ καν-καν στην καρδιτσα? κ τι αλλο παιζει? αν καποιος καρδιτσιωτης μπορει να βοηθησει η οποιος αλλος ξερει
Επισκέπτης
Υπαρχει ηδη θρεντ για Τρικαλα www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,2416.0]εδω[/url] και για καλαμπακα www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,31084.0]εδω[/url]
Παμε για συνχωνευση...
Παμε για συνχωνευση...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 1K