spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Υπαρχουν πολλα στουντιο που μπορεις να βρεις αυτο που θελεις,με το αναλογο αντιτιμο βεβαια!φίλε μου όπως και spoon επειδή το <άθλημα> θα το ξεκινήσω από δεκέμβριο(τι να κάνουμε θα μου τα φάει η marsha)θέλω να έχω καλές προοπτικές για τις κοπέλες. όπως έιπα δεν είμαι φαν των studio και άν μου κάτσει πάλι ίδιο στυλ με σιμονε θα απογοητευθώ και θα μου τα τρώνε τα ct. τις περισσότερες φορές είχα περάσει καλά. απλά δώστε μου χρόνο μιας και γνωριζόμαστε να γράψω και εγώ. το κωλί μου αρέσει και ρωτάω. αν υπάρχει κάποια συμβουλή και πληροφορία είναι στο χέρι του καθενός να την δώσει. αν έπραξα λάθος που δεν έγραφα , τι να κάνς και γω. είμουν στην πόλη μου και έχω κάποιουσ μήνες που σας έγινα αθηναίος.αν υπάρχει περίπτωση για περαιτέρω πληροφορίες μπορόυμε να τα πούμε και μέσω πμ ή ημαιλ.
Μεχρι το Δεκεμβριο λοιπον εχεις πολυ χρονο να ψαξεις για κριτικες να δεις που παιζει αυτο που θες και ποιες κοπελες το κανουν!Σιγουρα θα μαζεψεις πληροφοριες απο μελη αλλα θα πρεπει να κανεις και εσυ καμια γυρα!
ΥΓ. Που εισαι Piatsa?Καποιος σε χρειαζεται!