Δεν ξερω αν ειναι γνωστο απλως το αναφερω φυλης 80 Μαρια βουλγαρα αρκετα καλη με πισω πορτα στα 20 ευρω σημερα το απογευμα.
εννοείς με +20 euro ? ή μέσα στο 20άρικο ? λίγο δύσκολο μου φαίνεται...
Δεν ξερω αν ειναι γνωστο απλως το αναφερω φυλης 80 Μαρια βουλγαρα αρκετα καλη με πισω πορτα στα 20 ευρω σημερα το απογευμα.
μεταμεσονύκτιες πάντα ώρες, εκτός από Κολοκυνθούς και Αχιλλέως που παίζουν μπάζα, έχει πάρει το μάτι σας κάτι αξιοfuckable;
Τυπε μου αν ειναι η γνωστη η Μαρια η βουλγαρα και δινει κωλαρακι,ακομα και με +20,θα πεσουν τα τσιμεντα .Από βύζο τι λέει η τύπισσα;
Και ειναι και αβυζο
Φιλε sakarvats θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σε κατι ώς προς Ευα.
Στο Φ 92 σε εμενα πέρσι έτυχε στο κουλουρακι να είναι με ΤΗΝ κρέμα (μεση πρωινής βάρδιας)
και απο αίσθηση .. χαιρε βάθος αμέτρητον
Προσωπική γνώμη παντα, αν και τα δυο αυτά στοιχεία νομιζω έχουν γραφτεί κι απο άλλους
οντως,ο πιο ανοιχτος κωλος που εχω δει.και με αρκετη κρεμα.αξιζει μονο η πιπα της,στα υπολοιπα μαυρο.
Ε τι σου αρεσει ρε χυστη??παιδες γουστα ειναι αυτα , εμενα με αρεσει να ειναι χωανη , τικγα ανοικτος GAPE ASS , WILD OPEN ASS να μπενουν τρενα
και ποιες ειναι οι προυποθέσεις ?
Δεν ειναι η γνωστη καβλιαρα Μαρια ειναι αλλη ποιο σκουρα στο χρωμα (κανει για γυφτοβουλγαρα) που δινει λοκο στα 20 ευρα χωρις εχτρα φραγκα απο βυζι 1.5αρι με 2αρι ειναι λιγο πεσμενοΤυπε μου αν ειναι η γνωστη η Μαρια η βουλγαρα και δινει κωλαρακι,ακομα και με +20,θα πεσουν τα τσιμεντα .
Το μουνακι ειναι πολυ καβλιαρικο και θερμο αν και μου φαινεται απιθανο να ανοιξε τωρα το κωλοτρυπιδι της στο κοινο,αφου 1 χρονο τωρα στο επαγγελμα,εχει σταθερη πελατεια ;)
Όπως καταλαβες ειναι στα γουστα μου,οπότε αυτοματα αποκλειεται να ειναι και στα δικα σου.Και ειναι και αβυζο
]Συναγωνιστές, καλησπέρα. Εχθές, περνούσα με το αυτοκίνητο από κωλοκυνθούς (απόγευμα, κατά τις 19:00) και είδα ένα καινούριο σπίτι. Αμέσως παρκάρω, για να δω τι παίζει. Μέσα, λειτουργεί 1 μαγαζί, αλλά μάλλον θα λειτουργίσει και άλλο (είναι αυλή με δύο πόρτες). Πήγα με την ελπίδα να συνεχίζει την παράδοση του συγκεκριμένου δρόμου, αλλά οι ελπίδες απεδείχθησαν φρούδες. Και όχι μόνο αυτό. Ήταν και μία φόλα μέσα.
Ριξτε ΜΑΥΡΟΟΟΟ σε αυτο το σπιτι, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ...Συναγωνιστές, καλησπέρα. Εχθές, περνούσα με το αυτοκίνητο από κωλοκυνθούς (απόγευμα, κατά τις 19:00) και είδα ένα καινούριο σπίτι. Αμέσως παρκάρω, για να δω τι παίζει. Μέσα, λειτουργεί 1 μαγαζί, αλλά μάλλον θα λειτουργίσει και άλλο (είναι αυλή με δύο πόρτες). Πήγα με την ελπίδα να συνεχίζει την παράδοση του συγκεκριμένου δρόμου, αλλά οι ελπίδες απεδείχθησαν φρούδες. Και όχι μόνο αυτό. Ήταν και μία φόλα μέσα.
Συναγωνιστές, καλησπέρα. Εχθές, περνούσα με το αυτοκίνητο από κωλοκυνθούς (απόγευμα, κατά τις 19:00) και είδα ένα καινούριο σπίτι. Αμέσως παρκάρω, για να δω τι παίζει. Μέσα, λειτουργεί 1 μαγαζί, αλλά μάλλον θα λειτουργίσει και άλλο (είναι αυλή με δύο πόρτες). Πήγα με την ελπίδα να συνεχίζει την παράδοση του συγκεκριμένου δρόμου, αλλά οι ελπίδες απεδείχθησαν φρούδες. Και όχι μόνο αυτό. Ήταν και μία φόλα μέσα.
την ειχα δει στο κωλο-κυνθους κατω τελευταια φορα τυπεΒουλγάρα μελαχρινή, ψιλή κάπου στο 1,72 γύρω στα 30, με μεσαίο βυζί και μεγάλα οπίσθια. όχι ιδιαίτερα ωραία. θα σου έλεγα φαφούτα, αλλά έχει βάλει δόντια τώρα. δεκτική σε όλα, πχ δάχτυλα παντού, γλύφει @@, ακα μπούκι για τους κασκαντέρ στάνταρ στο πρόγραμμα της. πρέπει να παίζει και cim.