βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
η μαρια ειναι ενα εκφυλο με μαυρο μαλλι,κοντουλι?
Ξανθιά είναι. Μάλλον εννοείς τη βραδυνή.
η μαρια ειναι ενα εκφυλο με μαυρο μαλλι,κοντουλι?
η γνωστη ψηλη μελαχρινη πρασινοματα ελενα ???? αυτη λες συναγωνιστη ηλικια περιπου 30-36 αδυνατουλα με ωραια πατουρα???Να ενημερώσουμε τους πρωϊνούς κουλουράκηδες ότι Εξηκίου 20 παίζει μπάλα η Έλενα η ελληνίδα.
Έκφυλο και πονηρό μιλφέιγ, καλό σωματάκι, σφιχτό κωλαράκι, σιλικονάτο αλλά μέτριο βυζάκι και φάτσα μπουγάτσα.
Πήγα μια μέρα που 'βρεχε και αφού είχα γίνει παπί λέω δε γαμιέται ας μπω. Ήθελα να γλιτώσω και απ'το χούφτωμα του σκιάχτρου (της γεροντοτσατσάς ντε) και πέτυχα μ'ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.
Μέσα καλή είναι η έτσι και δίνει γκώνλον (γιάσου θεέ ) μέχρι τελικής εκσπερματώσεως. Πα μαλ, πα μαλ.
Τώρα βρήκες άνθρωπο να προσέχει τα μάτια...η γνωστη ψηλη μελαχρινη πρασινοματα ελενα ???? αυτη λες συναγωνιστη ηλικια περιπου 30-36 αδυνατουλα με ωραια πατουρα???
φιλε βυζολαγνε και τον γκωλον τον δινει με 20 μονο ή ειναι παραπανω και με ποσα ;;Γιατι ζουμε και σε δυσκολα οικονομικα εποχες.
Παιδια, θα ηθελα την βοηθεια σας. Ερχομαι για καμια δεκαρια μερες στην Αθηνα και θα ηθελα να μου προτεινεται τις 6-7 καλυτερες κοπελες απο μπουρδελα/στουντιο που να δινουν το κωλαρακι τους. Με το καλυτερες κοπελες εννοω να προσφερει σιγουρα πρωκτικο η κοπελα και να τον παιρνει αβερτα χωρις να ζοριζεται. Η τιμη δεν με πολυπειραζει. Δεν με πειραζει να δωσω κατι παραπανω σε στουντιο αν αξιζει η πουτανα. Εχω αρκετο καιρο να ερθω Αθηνα και δεν ξερω τι παιζει απο ξεκωλακια. Αν θα μπορουσατε να μου προτεινεται αυτες τις 6-7 κοπελες και που συνηθως δουλευουν θα με βοηθουσατε πολυ. Ευχαριστω προκαταβολικα.
οντως,ο πιο ανοιχτος κωλος που εχω δει.και με αρκετη κρεμα.αξιζει μονο η πιπα της,στα υπολοιπα μαυρο.Φιλε sakarvats θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σε κατι ώς προς Ευα.
Στο Φ 92 σε εμενα πέρσι έτυχε στο κουλουρακι να είναι με ΤΗΝ κρέμα (μεση πρωινής βάρδιας)
και απο αίσθηση .. χαιρε βάθος αμέτρητον
Προσωπική γνώμη παντα, αν και τα δυο αυτά στοιχεία νομιζω έχουν γραφτεί κι απο άλλους
σοφια=κομοδινο με κουλουρι..Στο Λεωνιδου 28(πανω οροφος)απογευματινες και μεταμεσονυκτιες ωρες..
και ποιες ειναι οι προυποθέσεις ?
η μιλενα εστηνε ωραια κολο,καλη κολαρα...μην την γυρισεις ομως απο μπροστα γιατι ειναι φαφουτα...ηταν πρωινα συνηθως κολοκυνθους πανω...