Νέα

Μπουρδέλα για πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εκτός από το Αχιλλεώς 51 και το Έλλης 3, κανένας φίλος έχει δει να παίζει τίποτα στην πιάτσα?
( btw, Το μελαχροινό που έπαιζε στο Κολωνού 32Α στον πάνω όροφο πριν από κανα 3 μήνες, αλλά έφυγε από εκεί στις γιορτές, την έχει πάρει κανείς μάτι? μάλλον την λέγανε Άννα) .
οντως φιλε, αυτο το πορνιδιο η αννα ηταν καλη περιπτωση αλλα χαθηκε απο την πιατσα.
την αναζητησα και εγω σε διαφορετικες βαρδιες ανα μπουρδελοπεριοχη αλλα τιποτα.
μαλλον την περιοδο εκεινη καλυπτε αδειες των γνωστων πορνιδιων.(εορταστικη περιοδος).
ελπιζουμε καποια στιγμη αν εχουμε νεα της απο συναθλητη.!!!

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Kανα νέο; Μου έλειψε το... άθλημα  :-

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
στην Αχιλλέως, αυτό με την αυλή. πήρα ένα σχετικά μικρό μελαχρινό ρουμανάκι. δεν μιλάει ελληνικά καθόλου, και μερικές φορές λέει διάφορα στα ρουμάνικα. έχει πάντως καλό κολί για άγριο σφυροκόπημα. η ταρίφα 20 ευρωπούλια.

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
στην Αχιλλέως, αυτό με την αυλή. πήρα ένα σχετικά μικρό μελαχρινό ρουμανάκι. δεν μιλάει ελληνικά καθόλου, και μερικές φορές λέει διάφορα στα ρουμάνικα. έχει πάντως καλό κολί για άγριο σφυροκόπημα. η ταρίφα 20 ευρωπούλια.
φιλε εαν εννοεις αυτη που ειναι πρωινη βαρδια εως το μεσημερι, υπαρχουν αρκετες στιγμες που ειναι στις αναποδες της. σου φανηκε οτι δεχοταν ευκολα την καθε επιθυμια σου? το κολαρακι το εδωσε ευκολα?
γιατι αυτη που ξερω δυσανασχετουσε στο πορνοχαουζ αυτο.
μηπως την λεγαν ρια η κατι τετοιο, τωρα για ρουμανα δεν ξερω αλλα σιγουρα ξενη με οχι καλα ελληνικα.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
εδώ την ρώτησα το όνομά της και δεν ήξερε να απαντήσει!
μάλλον για άλλη μιλάς.

Round_Ass

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Κάποια Μάρθα που έχει αναφερθεί αρκετές φορές το όνομα της εδώ μέσα, είναι ακόμα σε "ενεργία"; Και εάν ναι, που την πετυχένουμε?

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
δεν καταλάβαινε γρι ελληνικά!!!

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Κάποια Μάρθα που έχει αναφερθεί αρκετές φορές το όνομα της εδώ μέσα, είναι ακόμα σε "ενεργία"; Και εάν ναι, που την πετυχένουμε?
Η μάρθα έχει χαθεί.
Το τελευταίο καιρό σύχναζε Λεονιδίου 6 βραδινή βάρδια.
Τελευταία φορά που πέρασα μου είπε ο τσάτσος οτι την ψάχνει στο τηλ. και δεν την βρίσκει.

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η μάρθα έχει χαθεί.
Το τελευταίο καιρό σύχναζε Λεονιδίου 6 βραδινή βάρδια.
Τελευταία φορά που πέρασα μου είπε ο τσάτσος οτι την ψάχνει στο τηλ. και δεν την βρίσκει.
Φιλοι συναθλητες καλυτερα που δεν την βρισκει στο τηλεφωνο μηπως και μας ερθει νεο αιμα για κουλουρι. η μαρθα κακα τα ψεματα αλλα δεν ειναι η μαρθα που ολοι ξεραμε απο τα παλαια. εχει σπασει, εχει γινει πηγαδει και το χειροτερο δεν εχει καλη συμετοχη.
ασε καλυτερα ο τσατσος να μην την βρει ποτε, καθωτι ουτε εμεις χανουμε κατι καλο πλεον αλλα εχουμε πιθανοτητα για κατι καλυτερο - καινουργιο - φρεσκο πορνιδιο.
το ασχημο ειναι οτι οι πολυ καλες δεν μενουν πολυ πχ μιλενακι θεα απο φ71 πανω που σου αναβε φωτιες. τεσ πα!!!!!!!!!!!!!!...................

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Η ρωσίδα με το καρέ μαύρο μαλλί που είναι πρωινή στο Φυλής 71(κάτω) έχει υπέροχο και καλοανοιγμένο κωλαράκι, αλλά δεν το δίνει (της πρόσφερα 20 ευρώ). Προσπαθήστε όμως, ίσως κάποια στιγμή, ενδώσει.

Επισκέπτης
Η ρωσίδα με το καρέ μαύρο μαλλί που είναι πρωινή στο Φυλής 71(κάτω) έχει υπέροχο και καλοανοιγμένο κωλαράκι, αλλά δεν το δίνει (της πρόσφερα 20 ευρώ). Προσπαθήστε όμως, ίσως κάποια στιγμή, ενδώσει.
καλά αφού δεν σου έδωσε κωλαράκι πως γράφεις ότι το έχει καλοανοιγμένο?

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Όταν μου έκανε τσιμπούκι, είχε γυρίσει το καλωράκι της προς την μεριά του καθρέπτη και η κωλοτρυπίδα της φαινόταν ιδιαίτερα καλοδουλεμένη.

Επισκέπτης
Όταν μου έκανε τσιμπούκι, είχε γυρίσει το καλωράκι της προς την μεριά του καθρέπτη και η κωλοτρυπίδα της φαινόταν ιδιαίτερα καλοδουλεμένη.
πολύ ρουφιάνος αυτός ο καθρέφτης.
έτυχε στην ημέρα και δεν σου έδωσε κωλαράκι, πιθανόν να της είχαν τελειώσει τα κλίσματα.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Φίλε Αρίωνα η συγκεκριμένη πουτάνα είναι πολύ καλή. Πρέπει να ξέρει ότι υπάρχει σαιτ για μπουρδέλα γιατί όταν τη ρώτησα από ποια πολη της Ρωσίας κατάγεται, μου απάντησε ότι δεν δίνει πληροφορίες και τώρα που είναι στην Ελλάδα
θα λέει ότι είναι ελληνίδα.

DIRTY HARRY

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά για να σας βοηθήσω, πολύ καλό κόλο δίνει η Τάνια στην Αγησιλάου 16Α.
Όταν την επισκέφτομαι μου έρχεται στο μυαλό η ατάκα του στρατού "πίπα , κόλο και εμπλοκή".
Την δικαιώνει απόλυτα μιας και η πίπα της(γυμνή), αλλά και το πρωκτικό της είναι διαρκείας.

DIRTY HARRY

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Συγνώμη έκανα ένα λάθος.
Η σωστή διεύθυνση της Τάνιας είναι Αλκιβιάδου 16Α (παράλληλη της Αχαρνών).

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom