Νέα

Μπουρδέλα για πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
παντος συναθλητες, περιμεντε να γυρισει η γιουλι που δουλευει στην κεραμικου 13 βραδυνες βαρδιες.
μπορει να μην εχει την καλη συμετοχη, αλλα αντεχει δυνατο σφυροκοπιμα και δεν ειναι πηγαδι!!!!
τα λεμε εις νεοτερα....

Η Γιουλη ειναι στην Ιασωνος 19 απο οσο λεει και ο λιομας σε μια κριτικη του παιδες!

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Στο 20Α είναι Anal_Hunter. Πάντως thanks που μου είπες το όνομα, δεν την ρώτησα!
τι παιδες?????  εχουμε μεταγραφη της γιουλι????? στο ιασωνος 20α????
μπραβο για τη πληροφορια φιλε μου γιατι ηταν προς αναζητηση.
μπορει να ειναι καπως ψυχρη με οχι καλη συμετοχη, αλλα δεχεται αδιαματηρητα το καθε τι, το δυνατο σφυροκοπιμα και προμαντον δεν ειναι πηγαδι.
θα παω σημερα προς τα εκει για καταθεσει!!!!!
ευγε φιλε!!!!

Επισκέπτης
τι παιδες?????  εχουμε μεταγραφη της γιουλι????? στο ιασωνος 20α????
μπραβο για τη πληροφορια φιλε μου γιατι ηταν προς αναζητηση.
μπορει να ειναι καπως ψυχρη με οχι καλη συμετοχη, αλλα δεχεται αδιαματηρητα το καθε τι, το δυνατο σφυροκοπιμα και προμαντον δεν ειναι πηγαδι.
θα παω σημερα προς τα εκει για καταθεσει!!!!!
ευγε φιλε!!!!

Xμμμ... αν δεις την www.bourdela.com/content/view/423/220/#jreview_1355]κριτική μου[/url] δεν είναι έτσι τα πράγματα...!!! Εκτός αν μιλάμε βέβαια για άλλη κοπέλα. Δεν ρώτησα το όνομά της.

Round_Ass

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Πρέπει να είναι άλλη κοπέλα... Η Γιούλη είναι ποιο κοντά στα 40, ξανθιά με σχετικά μέτριο μαλλί, και σίγουρα όχι μπούκλες.
Για την μόνη που είμαι σίγουρος πάντως είναι για την Ισαβέλλα στο "'Ελλης 3", όπου επέστρεψε από την Δευτέρα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Στο 20Α είναι Anal_Hunter. Πάντως thanks που μου είπες το όνομα, δεν την ρώτησα!

Συγγνωμη, απλα εγραψα 19 γιατι δεν θυμομουν ακριβως.

Αυτη ειναι, 100%.

Εκει παιζει πλεον, παλια ηταν Κεραμεικου 13.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Πουτανα τα καναμε με τα νουμερα  :2funny: :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Εμ! Γι' αυτό είναι ο κατάλογος. ;)

Round_Ass

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Εκτός από το Αχιλλεώς 51 και το Έλλης 3, κανένας φίλος έχει δει να παίζει τίποτα στην πιάτσα?
( btw, Το μελαχροινό που έπαιζε στο Κολωνού 32Α στον πάνω όροφο πριν από κανα 3 μήνες, αλλά έφυγε από εκεί στις γιορτές, την έχει πάρει κανείς μάτι? μάλλον την λέγανε Άννα) .

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Εκτός από το Αχιλλεώς 51 και το Έλλης 3, κανένας φίλος έχει δει να παίζει τίποτα στην πιάτσα?
( btw, Το μελαχροινό που έπαιζε στο Κολωνού 32Α στον πάνω όροφο πριν από κανα 3 μήνες, αλλά έφυγε από εκεί στις γιορτές, την έχει πάρει κανείς μάτι? μάλλον την λέγανε Άννα) .
Σε καλούς πελάτες  :2funny: :2funny: :2funny: δίνει κουλούρι και η Νανά στο Καλύμνου. Ετοιμάζομαι σήμερα το απόγευμα αν δουλεύει να της φάω το κουλούρι

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
το κουλουρι της το δινει σε ολους οχι μονο σε καλους πελατες

Round_Ass

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ρε γαμώτο, 2 φορές έχω περάσει από εκεί, και δεν την έχω πετύχει. Ξέρεις τι ώρα συνήθως ξεκινά ?

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
το κουλουρι της το δινει σε ολους οχι μονο σε καλους πελατες
Αυτό λέω και γω ρε μαφιόζε με το γέλωτα. Απλά μερικές φορές είναι μια τσατσα Πυργιώτισα η οποία με συνομωτικό βλέμμα σου λέει ψιθυριστά ".. και δίνει και κώλο στους καλούς πελάτες"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

Round_Ass

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ για την πληροφορία συναγωνιστές !  :dancing:

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σε καλούς πελάτες  :2funny: :2funny: :2funny: δίνει κουλούρι και η Νανά στο Καλύμνου. Ετοιμάζομαι σήμερα το απόγευμα αν δουλεύει να της φάω το κουλούρι
φιλε η γνωστοτατη νανα της καλυμνου δινει κοωλαρακι σε ολους τους πελατες ανεξερετως γνωριμιας και παλαιοτητας.
απλα ποτε εχει διαρκεια και δν τραβιεται μετα απο λιγο και ποτε αφηνεται και κουτουπονεται απεριοριστα εως τελικο χυσιμο.
υπαρχουν φορες που τραβιεται  και σε τελειωνει με μια καλη πιπα, με τον γνωστο της τροπο.
αυτα ..... για το πορνιδιο αυτο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom