You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα για πρωκτικό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα -
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 753K
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
οχιΣυναγωνιστες ... υπαρχει αναλογο thread για STUDIO ???? η' πληροφοριες ???
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Τώρα θα πεταχτώ σαν γεροπαράξενος, αλλά μας έπρηξες με το συμπάθειο......
Κριτικές έχω ανεβάσει, λεπτομέρειες υπάρχουν, www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:45689/]1)Μόνικα & Εύα <==[/url] σε διπλό www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:45587/]2) Εύα <==[/url] ανέβα κατέβα και www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:45409/]3) Μόνικα <==[/url] μηνύματα μου στέλνεις (όπως κι άλλοι με ρωτάτε ευνόητα πράγματα BOEING) ε σε λίγο μπορεί να ρωτήσετε και τους αριθμούς του τζόκερ....
Αμφότερες κοπέλες μαρκαλήθηκαν από εμένα σε ώρες γύρω στις 20:00-21:00. Η Εύα δεχόταν σπέρμα στο στόμα, ενώ η Μόνικα δεν το δεχόταν εκείνη την περίοδο. Αμφότερες γλύφουν @@ρια και κάνουν ακάπωτη πίπα. Αμφότερες δίνουν κωλοτρυπίδα. Τελευταία φορά που ξαναπήγα μαζί τους κάπου ένα μήνα πριν. Διάβασα ότι η Μόνικα άλλαξε τροπάριο και δέχεται σπέρμα. Όταν λοιπόν με το καλό πας δώσε χαιρετίσματα στην τσα2 από εμένα και θα σε μαρκαλήσουν τα ρουμανάκια μπας κι ησυχάσουμε
Επισκέπτης
Ανέβασα μια άλλη αναλυτικότατη κριτική για κωλοτρυπίδα. Το θέμα είναι ότι δεν τις διαβάζετε και ρωτάτε απαντημένα ήδη πράγματα.
Ελπίζω τελικά να πετύχω στο Φωκαίας & Φυλής 72 την επόμενη φορά καλύτερη κορασίδα (εκείνη η ξανθιά η Ελένη δεν ήταν).
Πριν δώσετε το 20ρικο εξηγηθείτε στην τσα2 και στην κοπέλα αν κάνει όλες τις στάσεις και περιγράψτε της τις διαστάσεις (στο περίπου). Κι αυτό το λέω γιατί στο Φ66Δ (εκεί έχω την ξανθιά αδύνατη Ναταλία) έπεσα σε φόλα την Άννα τις προάλλες. Σήμερα για να μην επαναληφθεί το λάθος ενώ η κοπέλα ήταν γαμεύσιμη δε με δέχτηκε και πήρα δρόμο.
Συμπέρασμα: εξηγηθείτε εκ των προτέρων, ώστε να μετριασθεί η πιθανότητα της φόλας.
Ελπίζω τελικά να πετύχω στο Φωκαίας & Φυλής 72 την επόμενη φορά καλύτερη κορασίδα (εκείνη η ξανθιά η Ελένη δεν ήταν).
Πριν δώσετε το 20ρικο εξηγηθείτε στην τσα2 και στην κοπέλα αν κάνει όλες τις στάσεις και περιγράψτε της τις διαστάσεις (στο περίπου). Κι αυτό το λέω γιατί στο Φ66Δ (εκεί έχω την ξανθιά αδύνατη Ναταλία) έπεσα σε φόλα την Άννα τις προάλλες. Σήμερα για να μην επαναληφθεί το λάθος ενώ η κοπέλα ήταν γαμεύσιμη δε με δέχτηκε και πήρα δρόμο.
Συμπέρασμα: εξηγηθείτε εκ των προτέρων, ώστε να μετριασθεί η πιθανότητα της φόλας.
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Ανέβασα μια άλλη αναλυτικότατη κριτική για κωλοτρυπίδα. Το θέμα είναι ότι δεν τις διαβάζετε και ρωτάτε απαντημένα ήδη πράγματα.
Επισκέπτης
η μονικα το παίρνει καλά όλο μέσα...εσύ ποια μας προτείνεις κάποια άλλη?Ανέβασα μια άλλη αναλυτικότατη κριτική για κωλοτρυπίδα. Το θέμα είναι ότι δεν τις διαβάζετε και ρωτάτε απαντημένα ήδη πράγματα.
Επισκέπτης
Είπαμε www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:46641/]Τζούλια εδώ[/url] πρωινή βάρδια.η μονικα το παίρνει καλά όλο μέσα...εσύ ποια μας προτείνεις κάποια άλλη?
Δεν δέχθηκε να δώσει κώλο, αυτό εννοούσα μετά την χειρωνακτική περιγραφή (στο περίπου δεν έβγαλα και μεζούρα) των διαστάσεων μου. Αλλά είμαι τόσο που ενώ είναι γαμεύσιμη, θα έπρεπε να πέρναγα μέσα και να της έλεγα πιπίζα προστάτη μόνο και μετά να πέταγα τη σπόντα ότι αν με γουστάρεις για σουφρίτσα θα ξανάρθω για δεύτερο ημίχρονο. Αλλά δεν το έκανα, απεναντίας έκανα τη δεύτερη που πήγα σε μια www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:46721/]βουλγαρογύφτισσα[/b[/URL]]
Όνομα δε θυμάμαι (τι όνομα και @@ρια, nick name βάζουν, τέσπα), πάντως μιλούσε τέλεια Ελληνικά (ξέρω κι εγώ μπορεί να είναι και ντόπια). Ύψος με τακούνι έφτανε το 1.80 σκούρο καφέ προς μαύρο μαλλί με κοτσίδα και μαύρα μάτια.
Επειδή μπορεί να ρωτήσει και κανένας, μη διανοηθείτε ότι στα στούντιο δίνουν κώλο με κανένα 40ρι......Συναγωνιστες ... υπαρχει αναλογο thread για STUDIO ???? η' πληροφοριες ???
Από 60 ξεκινά η ταρίφα και φτάνει και το 100ρικο.
Θέμα δεν υπάρχει ανάλογο, θα πας www.bourdela.com/sex/studio/]εδώ[/b[/URL]] επιλέγοντας όσα είναι σε βολική τοποθεσία και καλό διάβασμα των κριτικών.
Επισκέπτης
ναι όμως η Τζούλια ειναι σφιχτή δεν ξέρω αν μπορώ να το βάλω μέσα στο κωλο της...γιαυτο λέω κάποια άλλη αλλά τεσπαΕίπαμε www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:46641/]Τζούλια εδώ[/url] πρωινή βάρδια.
Δεν δέχθηκε να δώσει κώλο, αυτό εννοούσα μετά την χειρωνακτική περιγραφή (στο περίπου δεν έβγαλα και μεζούρα) των διαστάσεων μου. Αλλά είμαι τόσο που ενώ είναι γαμεύσιμη, θα έπρεπε να πέρναγα μέσα και να της έλεγα πιπίζα προστάτη μόνο και μετά να πέταγα τη σπόντα ότι αν με γουστάρεις για σουφρίτσα θα ξανάρθω για δεύτερο ημίχρονο. Αλλά δεν το έκανα, απεναντίας έκανα τη δεύτερη που πήγα σε μια www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:46721/]βουλγαρογύφτισσα[/b[/URL]]
Όνομα δε θυμάμαι (τι όνομα και @@ρια, nick name βάζουν, τέσπα), πάντως μιλούσε τέλεια Ελληνικά (ξέρω κι εγώ μπορεί να είναι και ντόπια). Ύψος με τακούνι έφτανε το 1.80 σκούρο καφέ προς μαύρο μαλλί με κοτσίδα και μαύρα μάτια.
Επειδή μπορεί να ρωτήσει και κανένας, μη διανοηθείτε ότι στα στούντιο δίνουν κώλο με κανένα 40ρι......
Από 60 ξεκινά η ταρίφα και φτάνει και το 100ρικο.
Θέμα δεν υπάρχει ανάλογο, θα πας www.bourdela.com/sex/studio/]εδώ[/b[/URL]] επιλέγοντας όσα είναι σε βολική τοποθεσία και καλό διάβασμα των κριτικών.
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
η μονικα αποτελει την καλυτερη περιπτωση θα ελεγα....αντεχει δυνατο σφυροκοπημα και για αρκετη ωρα!!!πιστευω πως οι καλυτερες και πιο ανετες σουφρες αυτο τον καιρο μονικα και πωλινα.
θα δοκιμασω κ ευα κ θα σας πω
Επισκέπτης
ποια πωλινα λες? που δουλεύει ?η μονικα αποτελει την καλυτερη περιπτωση θα ελεγα....αντεχει δυνατο σφυροκοπημα και για αρκετη ωρα!!!πιστευω πως οι καλυτερες και πιο ανετες σουφρες αυτο τον καιρο μονικα και πωλινα.
lecastel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 519
- Πόντοι
- 990
ποια πωλινα λες? που δουλεύει ?
Καλύμνου 48Β, πρωινά.
Επισκέπτης
Η Μονικα τελικη αποτελει εγγυηση κωλου, αλλα τη βαρεθηκα και γιαυτο παω με αλλες μικρουλες.
Σημερα δοκιμασα την Αλβανιδα Σαμπρινα στο Φ74 με τιρανισε ο τιρανος απο τα Τιρανα
Οσο για την Πωλινα, τρωει κοκκινη καρτα, ειναι στην ηλικια μου, μακρυα, θελω μικρουλες κατω απο 30!!!
Σημερα δοκιμασα την Αλβανιδα Σαμπρινα στο Φ74 με τιρανισε ο τιρανος απο τα Τιρανα
Οσο για την Πωλινα, τρωει κοκκινη καρτα, ειναι στην ηλικια μου, μακρυα, θελω μικρουλες κατω απο 30!!!
Διαγραμμένο μέλος 41167
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 200
- Like
- 4.376
- Πόντοι
- 13.040
η τζοανα απο ελλης 3 ειναι καλη στο ( πρωσοπο , πιπα ,κώλος)
εαν μπορείτε απαντηστε στα 3 αυτα
Πολύ καλή για την ηλικία της συστήνεται. Επίσης πολύ
καλή είναι η Τζουλιάνα, την είχα πάρει μια φορά στο
Αλκιβιάδου 16Γ και τώρα από ότι διαβάζω δουλεύει στα
Φυλής 69-71. Ωραίο ξεκώλιασμα και από ότι θυμάμαι
έλεγε και προστυχόλογα. Αλβανίδα ανάφτρα.
Επισκέπτης
Αρχηγε πρεπει να πηγαινουμε μαζι με σενα για analogue circuits!
Το θεμα ειναι οτι εως τωρα μονο οι Μονικα/Ευα κι η Τζουλια που ανεφερες δεν εχουν μου εχουν σκοτισει τα @@…
Και το εκνευριστικοτερο ειναι οτι οσες εχω ρωτησει (οταν με πιπωνουν) αν θαχουν προβλημα για πισω δε λενε τιποτα, αλλα μετα ΓΚΡ....
Τι στο διαολο, γκαβες ειναι??
Θα προτεινα και τη συμπαθητικουλας φατσας και σωματος Αλβανιδα Σαμπρινα του Φ74 (εκλεβε λιγο) οπως και μια επισης Αλβανιδα ξανθια Βικυ στο γωνιακο τριεθνες Φ72 με Φωκαιας (στηνοταν ομως σαν ακουνητη γελαδα αν και γουσταρε). Καλυτερη η Σαμπρινα απο τις δυο (κανει και ακαπ πιπα).
Υ.Γ. Κι η γιαγια - ζομπυ Νανα στο Καλυμνου 36 τον δεχτηκε ανετα, αλλα ενταξει δε την προτεινω, σκεφτηκα να γινω κασκαντερ μια φορα κι εγω!
Το θεμα ειναι οτι εως τωρα μονο οι Μονικα/Ευα κι η Τζουλια που ανεφερες δεν εχουν μου εχουν σκοτισει τα @@…
Και το εκνευριστικοτερο ειναι οτι οσες εχω ρωτησει (οταν με πιπωνουν) αν θαχουν προβλημα για πισω δε λενε τιποτα, αλλα μετα ΓΚΡ....
Τι στο διαολο, γκαβες ειναι??
Θα προτεινα και τη συμπαθητικουλας φατσας και σωματος Αλβανιδα Σαμπρινα του Φ74 (εκλεβε λιγο) οπως και μια επισης Αλβανιδα ξανθια Βικυ στο γωνιακο τριεθνες Φ72 με Φωκαιας (στηνοταν ομως σαν ακουνητη γελαδα αν και γουσταρε). Καλυτερη η Σαμπρινα απο τις δυο (κανει και ακαπ πιπα).
Υ.Γ. Κι η γιαγια - ζομπυ Νανα στο Καλυμνου 36 τον δεχτηκε ανετα, αλλα ενταξει δε την προτεινω, σκεφτηκα να γινω κασκαντερ μια φορα κι εγω!
Επισκέπτης
Η τζουλιανα ειναι μια ψιλή ξανθια κοπελα που φοραει γυαλιά παντα?Πολύ καλή για την ηλικία της συστήνεται. Επίσης πολύ
καλή είναι η Τζουλιάνα, την είχα πάρει μια φορά στο
Αλκιβιάδου 16Γ και τώρα από ότι διαβάζω δουλεύει στα
Φυλής 69-71. Ωραίο ξεκώλιασμα και από ότι θυμάμαι
έλεγε και προστυχόλογα. Αλβανίδα ανάφτρα.
η μηπως ενοεις αυτην
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Η 2η με το link που παραθέτεις είναι παίχτη.Η τζουλιανα ειναι μια ψιλή ξανθια κοπελα που φοραει γυαλιά παντα?
η μηπως ενοεις αυτην
Επισκέπτης
Αναρωτιέμαι νιώθουν τίποτα αυτές οι ιεροδουλες όταν τις γαμαμε απο κωλο η μπα? γτ βλέπω κάτι amateur anal sex ουριαζουν και φένεται οτι πονάμε αρκετά..
Διαγραμμένο μέλος 41167
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 200
- Like
- 4.376
- Πόντοι
- 13.040
Η τζουλιανα ειναι μια ψιλή ξανθια κοπελα που φοραει γυαλιά παντα?
η μηπως ενοεις αυτην
www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A4%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%B1/listingid:1051/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A4%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%B1/listingid:1051/[/url]
Τα έχουν γράψει άλλοι πριν από εμάς για εμάς.
Παρακάτω επίσης.
www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A4%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%B1/listingid:582/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A4%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%B1/listingid:582/[/url]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις