Νέα

Μπουρδέλα για πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

▪Ιάσωνος 43: Εμμανουέλα, πολύ αδύνατη ξανθιά μιλφ.Υπερ τίμια πρόταση σε πρωκτικό.Τρίτη βάρδια.

▪Ιάσωνος 1β: Σουζάννα, ξανθιά καλοστεκούμενη μιλφογκιλφ.Υπερ τίμια πρόταση σε πρωκτικό.Τρίτη βάρδια.

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
▪Ιάσωνος 43: Εμμανουέλα, πολύ αδύνατη ξανθιά μιλφ.Υπερ τίμια πρόταση σε πρωκτικό.Τρίτη βάρδια.

▪Ιάσωνος 1β: Σουζάννα, ξανθιά καλοστεκούμενη μιλφογκιλφ.Υπερ τίμια πρόταση σε πρωκτικό.Τρίτη βάρδια.

Βλέπω ζεστάθηκε η ατμόσφαιρα. Άντε να χαρούμε και εμείς οι κωλάκηδες.
Πάντα προτιμώ το φουλ πρόγραμμα γιατί αν κάποια δεν δώσει τελικά κώλο
την χύνω στο στόμα και βγάζω τα σπασμένα. 20 Ευρώ για απλό πρόγραμμα
πολύ δύσκολα δίνω, εκτός αν μου αρέσει τρομερά η γκόμενα.

Επισκέπτης
Να εισται καλα βετερανοι... να μαθαινουμε και εμεις οι νεοι του αθληματος

Επισκέπτης
Βλέπω ζεστάθηκε η ατμόσφαιρα. Άντε να χαρούμε και εμείς οι κωλάκηδες.
Κι έτσι πρέπει!

Πάντα προτιμώ το φουλ πρόγραμμα γιατί αν κάποια δεν δώσει τελικά κώλο την χύνω στο στόμα και βγάζω τα σπασμένα.
Έχεις δίκιο, διότι π.χ. στην Άννα τη μελαχρινή Ρουμάνα του Φ66Δ τα μισόβγαλα τα σπασμένα, κάθισε εντελώς σαν κότα και την πήρα κανονικά (κάνει μόνο ακάπ κι όχι και τελειωτικό). Έχω κριτική για δαύτηνε.

20 Ευρώ για απλό πρόγραμμα πολύ δύσκολα δίνω, εκτός αν μου αρέσει τρομερά η γκόμενα.
Συμφωνώ. Θα πρέπει να είναι κανένα πολύ πιπίνι, τέσπα ρε παιδί μου να είναι κάτι του γούστου μας που να μας τρελλαίνει.

Γράφτε και σε όσα περνάτε γιατί μερικές παρότι ανακοινώνεται στο σαλόνι κάνουν τις σφιχτοκώλες.
Θα ήθελα να προσθέσω εκτός από τις φόλες που αλλάζουν ρότα στο δωμάτιο να αναφέρετε και τις βρωμοκωλαρούδες, τις μερέντες γιατί δεν αξίζει να πάμε στην κάθε πατσαβούρα. Η Τζούλια πάντως σήμερα ήταν πολύ καθαρή και μοσχοβόλαγε. Παίζει όμως κι ένα ρόλο ότι πήγα πρωί - πρωί, οπότε δε θα είχε και πολλά ραντεβού.

Επισκέπτης
παιδια οσα αναφερουν αυτοι εδω μεσα ειναι βλακειες οι κοπελες δεν κανουν πουθενα ελευθερο στοματικοκ τελειωμα στο στομα μονο με καποτα ολλα το λεω γιατι το ερευνησα

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..ο,τι εχει αναφερθει για κοριτσια και τι προσφερει η καθε μια,ισχυει..άλλο τι κανουν -κατα προτιμηση- στο δώμα..

Επισκέπτης
παιδια οσα αναφερουν αυτοι εδω μεσα ειναι βλακειες οι κοπελες δεν κανουν πουθενα ελευθερο στοματικοκ τελειωμα στο στομα μονο με καποτα ολλα το λεω γιατι το ερευνησα
Τουλάχιστον είμαι και κάποια χρόνια εδώ μέσα, όχι βέβαια και τακτικός, αλλά προσέχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τι γράφω. Δεν είμαι ούτε κανένας παπατζής αλλά ούτε και σπόνσορας κάποιων κοπελών. Αυτά που αναφέρω στις κριτικές είναι σα να μπήκε κάμερα μέσα και να κατέγραφε τη φάση. Δηλαδή www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:46603/]εδώ πέρα[/url] ο kouklakis αλλά κι εγώ λέμε αρλούμπες για την Κρίστυ?
Τη συγκεκριμένη κοπέλα (μαντρόσκυλο είναι) την έχουν πάρει κι άλλα μέλη www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:42917/]ορίστε εδώ[/url] από άλλον.
Τώρα το αν η Χ κοπέλα βαθμολογείται με 8 από εμένα, αυτό όντως είναι υποκειμενικό. Κάποιος άλλος μπορεί να την έλεγε μούμια. Τα γούστα δεν ταυτίζονται. Η κυρίως ερωτική πράξη έγινε με προφύλαξη, ουδέποτε έχω κάνει ακάπωτο φακ.

..ο,τι εχει αναφερθει για κοριτσια και τι προσφερει η καθε μια,ισχυει..άλλο τι κανουν -κατα προτιμηση- στο δώμα..
Η ενημέρωση αφορά την ανακοίνωση της τσατσάς πριν μπούμε στο δωμάτιο. Δεν έχω δοκιμάσει και τις 14, θέλουν και κάμποσα χρήματα, αλλά οι 3 εξ αυτών (Μόνικα, Εύα & Τζούλια) προσέφεραν τις υπηρεσίες τους κανονικά (κι έχω ανάλογες κριτικές).

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
Μεταμεσονύκτια βάρδια, Φωκαίας 25 ισόγειο, πρόθυμη σουφρίτσα με πολύ καλή διάθεση και προκαταρτικά. Νίκη το όνομα της κοπέλας, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ανέβασα και κριτική, θα την δείτε μόλις εγκριθεί από τους διαχειριστές! :rockon:

Επισκέπτης
την μοκινα και την ευα απο φ40 τι βαρδια τις βρισκουμε? τελειωτικο στο στομα κανουν?

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Επισης , πρωκτικο κανουν οι παρακατω κορασιδες
1.ΜΑΡΙΑ απο Φυλης 84,86.Ειναι ξανθια και εμφανισιακα ειναι μπαζο.Δεν ξερω αν δουλευει αυτο το διαστημα , μαλλον λειπει λογω εορτων.Δεν την εχω παρει οποτε δεν ξερω τι ρολο βαραει.
2.ΑΝΝΑ η μελαχρινη Αλβανιδα προμιλφ απο Φυλης 134 ισογειο στη μεταμεσονυχτια αλλαγη.Εγω οταν την ειχα παρει εκανε απλο προγραμμα αλλα μετα απο καποιους μηνες εχω ακουσει να ανακοινωνεται κωλος στο προγραμμα της.
3.ΝΙΚΗ πρωην Τζουλια απο Φυλης 61.Εχει το μαλλι αφανα και δουλευει κυριως στη βραδυνη αλλαγη.Ποναει ομως πολυ και θελει τρυφερο γαμησι απο κωλο.
4.ΓΙΑΝΝΑ απο Τροφωνιου 11 στη μεταμεσονυχτια αλλαγη.Δινει με προθυμια την πισω πορτα της.
5.ΚΑΜΕΛΙΑ απο Φωκαίας 27Β , δεν ξερω ομως αν δουλευει αυτο το διαστημα.Δινει προθυμα τον κωλο της.
6.ΜΑΡΙΑ απο Ιασωνος 27β.Ανακοινωνεται κωλος στα 15 ευρω αλλα μεσα στο δωματιο θελει να το αποφυγει.
7.ΡΟΖΑΛΙΝΤΑ Αλβανιδα μιλφ απο Ιασωνος 37α οροφος.
8.ΕΜΑΝΟΥΕΛΛΑ τρομακτικη μιλφ απο Ιασωνος 43.
9.ΕΜΑ μιλφ απο Ιασωνος 46 οροφος.
10.ΓΕΩΡΓΙΑ η ΓΩΓΩ απο Κολωνου 27 υπογειο.Δινει για λιγο κωλο και ποναει.Δεν ειναι ομως ιδιαιτερα καθαρη και παραγει αφθονη μερεντα!!!
Επισης , να προσθεσω οτι η Ειρηνη απο Φωκαιας 17 δινει κωλο αλλα ειναι φολαρα! Η Τζουλια απο Φυλης 84 , Φωκαιας 25 ανακοινωνει κωλο αλλα μεσα σφιγγεται και δεν σε αφηνει να γαμησεις κωλο.

Επισκέπτης
Επισης , πρωκτικο κανουν οι παρακατω κορασιδες
1.ΜΑΡΙΑ απο Φυλης 84,86.Ειναι ξανθια και εμφανισιακα ειναι μπαζο.Δεν ξερω αν δουλευει αυτο το διαστημα , μαλλον λειπει λογω εορτων.Δεν την εχω παρει οποτε δεν ξερω τι ρολο βαραει.
2.ΑΝΝΑ η μελαχρινη Αλβανιδα προμιλφ απο Φυλης 134 ισογειο στη μεταμεσονυχτια αλλαγη.Εγω οταν την ειχα παρει εκανε απλο προγραμμα αλλα μετα απο καποιους μηνες εχω ακουσει να ανακοινωνεται κωλος στο προγραμμα της.
3.ΝΙΚΗ πρωην Τζουλια απο Φυλης 61.Εχει το μαλλι αφανα και δουλευει κυριως στη βραδυνη αλλαγη.Ποναει ομως πολυ και θελει τρυφερο γαμησι απο κωλο.
4.ΓΙΑΝΝΑ απο Τροφωνιου 11 στη μεταμεσονυχτια αλλαγη.Δινει με προθυμια την πισω πορτα της.
5.ΚΑΜΕΛΙΑ απο Φωκαίας 27Β , δεν ξερω ομως αν δουλευει αυτο το διαστημα.Δινει προθυμα τον κωλο της.
6.ΜΑΡΙΑ απο Ιασωνος 27β.Ανακοινωνεται κωλος στα 15 ευρω αλλα μεσα στο δωματιο θελει να το αποφυγει.
7.ΡΟΖΑΛΙΝΤΑ Αλβανιδα μιλφ απο Ιασωνος 37α οροφος.
8.ΕΜΑΝΟΥΕΛΛΑ τρομακτικη μιλφ απο Ιασωνος 43.
9.ΕΜΑ μιλφ απο Ιασωνος 46 οροφος.
10.ΓΕΩΡΓΙΑ η ΓΩΓΩ απο Κολωνου 27 υπογειο.Δινει για λιγο κωλο και ποναει.Δεν ειναι ομως ιδιαιτερα καθαρη και παραγει αφθονη μερεντα!!!
Επισης , να προσθεσω οτι η Ειρηνη απο Φωκαιας 17 δινει κωλο αλλα ειναι φολαρα! Η Τζουλια απο Φυλης 84 , Φωκαιας 25 ανακοινωνει κωλο αλλα μεσα σφιγγεται και δεν σε αφηνει να γαμησεις κωλο.
η τζουλια μεγαλη καρια :headbang:κρεμα μονο στο μουνι..η καμελια καλη ειναι..για :pipa3:

Επισκέπτης
την μοκινα και την ευα απο φ40 τι βαρδια τις βρισκουμε? τελειωτικο στο στομα κανουν?
Τώρα θα πεταχτώ σαν γεροπαράξενος, αλλά μας έπρηξες με το συμπάθειο......
Κριτικές έχω ανεβάσει, λεπτομέρειες υπάρχουν, www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:45689/]1)Μόνικα & Εύα <==[/url] σε διπλό www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:45587/]2) Εύα <==[/url] ανέβα κατέβα και www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:45409/]3) Μόνικα <==[/url] μηνύματα μου στέλνεις (όπως κι άλλοι με ρωτάτε ευνόητα πράγματα BOEING) ε σε λίγο μπορεί να ρωτήσετε και τους αριθμούς του τζόκερ....
Αμφότερες κοπέλες μαρκαλήθηκαν από εμένα σε ώρες γύρω στις 20:00-21:00. Η Εύα δεχόταν σπέρμα στο στόμα, ενώ η Μόνικα δεν το δεχόταν εκείνη την περίοδο. Αμφότερες γλύφουν @@ρια και κάνουν ακάπωτη πίπα. Αμφότερες δίνουν κωλοτρυπίδα. Τελευταία φορά που ξαναπήγα μαζί τους κάπου ένα μήνα πριν. Διάβασα ότι η Μόνικα άλλαξε τροπάριο και δέχεται σπέρμα. Όταν λοιπόν με το καλό πας δώσε χαιρετίσματα στην τσα2 από εμένα και θα σε μαρκαλήσουν τα ρουμανάκια μπας κι ησυχάσουμε  :2funny:

Επισκέπτης
Μονικα πολύ κάλη με.ωραια αίσθηση το κωλαρακι της και χυsiμο στο στόμα..ευχαριστώ πολύ .

AGNWSTOS89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Κριτικές
7
Like
677
Πόντοι
301
ποιες κοπελες δινουν κολο στην φωκαιας??

AGNWSTOS89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Κριτικές
7
Like
677
Πόντοι
301
αν μπορεις να μου πεις και βαρδιες ευχαριστω ;)

AGNWSTOS89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Κριτικές
7
Like
677
Πόντοι
301
ευχαριστω και αυτη πρωι ειναι??

Επισκέπτης
η τζοανα απο ελλης 3 ειναι καλη στο ( πρωσοπο , πιπα ,κώλος)
εαν μπορείτε απαντηστε στα 3 αυτα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom