Αμερέντωτη, απολυτε?την ξερουμε τυπε
καλως την κοπελα
Κανε μια αναλυση, εχω ακουσει οτι ειναι και τροφαντουλα. Με βλεπω να πηγαινω για μπαζολαγνεια
Αμερέντωτη, απολυτε?την ξερουμε τυπε
καλως την κοπελα
τυπε με 80 ευρω παιζει να δινει και το δικο του κωλαρακιΕίπε ο άνθρωπος να γαμησεί λίγο κώλο αλλά όχι κ να του τον πιάσουν κιόλας
τυπε ηταν τροφαντη ,ειχε καιρο να εμφανιστει στην πιατσαΑμερέντωτη, απολυτε?
Κανε μια αναλυση, εχω ακουσει οτι ειναι και τροφαντουλα. Με βλεπω να πηγαινω για μπαζολαγνεια
Ωχ καταλαβα :'( :'( .τυπε ηταν τροφαντη ,ειχε καιρο να εμφανιστει στην πιατσα
δεν βγαζει μερεντα,μονο πραλινα
τυπε με 80 ευρω παιζει να δινει και το δικο του κωλαρακι
γιατι ρωτας, ενδιαφερεσαι ???Το δικο σου το δινεις τυπε..?
ναι αλλα δεν δινει κωλο
Την Γαλανοματα Ευα, 30αρα-35αρα ανατολικου μπλοκ, λες?Αδέλφια για κουλουράκι σε νταρνατνοκορμί με βύζους Αλκιβιάδου 16Α με 25Ε και ακάποτο μουκιτσί!!
Ήμουν στις 18,30 εκεί για κατάθεση.
Την Γαλανοματα Ευα, 30αρα-35αρα ανατολικου μπλοκ, λες?
Αμα ειναι αυτη την επιασε η κριση την καριολα και κατεβασε τις τιμες , γιατι παλια ηταν ακριβη με τα εξτρα , περα του οτι βιαζοταν κιολας...
Την Γαλανοματα Ευα, 30αρα-35αρα ανατολικου μπλοκ, λες?
Αμα ειναι αυτη την επιασε η κριση την καριολα και κατεβασε τις τιμες , γιατι παλια ηταν ακριβη με τα εξτρα , περα του οτι βιαζοταν κιολας...
Εγω μια φορα εχω τολμησει να την παρω...Φίλε Ακόρεστε, η Έυα είναι στο 16Γ ...
κ δεν είναι μόνο 30-35 ...
βάλε κ ΦΠΑ 21% ...
Όντως παραπάει το μαλλί .. κ ας είναι από τις προτιμήσεις μου στο χώρο ..
Από οτι ειδα εχεις ποσταρει και κριτικη με το ονομα ανιτα? Μια χοντρουλα νομιζω λεγεται ανιτα, απο διδύμου. Η Εύα ειναι σχετικα λεπτη και εχει κατσαρα μαλλια. Αν ξερεις, διευκρινισε μας τοΜάλλον δεν συγκράτησα όνομα.Πάντος ήταν δυνατό
Ωχ καταλαβα :'( :'( .
Καλα αμα ειναι θωρηκτο κιολας , θα προσπαθησω να πεισω τον βυζο να κανει τον κασκαντερ πριν δοκιμασω
καλα δεν χανεις και τιποτα τυπεΧύστη πάλι εμένα θα θυσιάσεις; :S
Την ξέρω από παλιά τη λεγάμενη. Δεν έμπαινα γιατί ενώ έχει πιασιματούμπες, είναι πλάκα και δεν ψήνομαι. >
Άντε πότε ανεβαίνεις να κάνουμε κουλουροσκάουτ δυνατό;
Γαμω την πουτανα μου τη μερεντιαρα, χαθηκε ο κοσμος να βαλει κι αυτη ενα σιλικον-σετ, να πεισει τον μερεντοκασκαντερ μας?Χύστη πάλι εμένα θα θυσιάσεις; :S
Την ξέρω από παλιά τη λεγάμενη. Δεν έμπαινα γιατί ενώ έχει πιασιματούμπες, είναι πλάκα και δεν ψήνομαι. >
Άντε πότε ανεβαίνεις να κάνουμε κουλουροσκάουτ δυνατό;
Εχουν ερθει και βιζιτοπουλεντα ρε χύστη(αριαννα του μισελ κτλ). Τι θα γινει θα μου κανει καμια εκπτωση ο δικος σου να του τα φερω να καβλαντισει?