Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπουμπουλίνας 4

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelopapas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 586
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
  η αννα στην πορτα και μετα  λια- βικυ-χριστινα. οι ιδιεs και οι ιδιεs.
Ομοιως και σημερα αγαπητε και με ξινα μουτρα οι περισσοτερες. Αυτη η στρουμπουλουλα Αννα, εχει ομως κατι βυζους...  :tits:

ψηνομαι... να τους ζουληξω  :grin: :grin: Ειναι καλη εντος??

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ομοιως και σημερα αγαπητε και με ξινα μουτρα οι περισσοτερες. Αυτη η στρουμπουλουλα Αννα, εχει ομως κατι βυζους...  :tits:

ψηνομαι... να τους ζουληξω  :grin: :grin: Ειναι καλη εντος??
  οταν  σε ακουω να θελειs να πηγαινειs με αυτεs που παs , στεναχωριεμαι ρε συ.  :(  ενταξει μπορει να κουτσαινειs λιγο και να αλληθωριζειs , αλλα δεν ειναι  kai τοσο σοβαροs λογοs.  a και κατι αλλο, θα εχει γαλα και αυτη σαν την Ντελια.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
  οταν  σε ακουω να θελειs να πηγαινειs με αυτεs που παs , στεναχωριεμαι ρε συ.  :(  ενταξει μπορει να κουτσαινειs λιγο και να αλληθωριζειs , αλλα δεν ειναι  kai τοσο σοβαροs λογοs.  a και κατι αλλο, θα εχει γαλα και αυτη σαν την Ντελια.

Ξεχνας τη γοητευτικη μου καμπουρα  :zombie:

Αλλα κατι τετοια λες με τα γαλατα και με φερνεις στα ισα  :cussing:

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Σήμερα επισκέφτηκα για πρώτη φορά το ίδρυμα.
Η Λία με άφησε με σκέτο μασάζ και το κ@υλ! στο χέρι :(

Το συνηθίζει; Αξίζει να επιμείνω ή να ρίξω μαύρο και να πάω παρακάτω;

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Πρότεινες δλ φραπέ ή  :pipa2: και σου είπε όχι ή δεν το πρότεινες καθόλου?

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Τελειώνει το τρίψιμο και με στέλνει για ντους.
"Αυτο είναι το πληρες πρόγραμμα;" της λέω.
"Ναι" λεει.
"Αλλα έχω ακούσει" λέω.
"Την άλλη φορά, που θα έχουμε γνωριστεί καλύτερα".

Τα γνωστά... :jerk:

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Tότε φίλε δεν έχω να πω κάτι άλλο...η γνωστή παπαριά...Ζούμε σε εποχές που ο ανταγωνισμός και η ύφεση απαιτούν αν όχι βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών, τουλάχιστον έντιμη συνεννόηση. Αν δεν υπάρχει ούτε και αυτή...ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ! :s&m_1:

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Τελειώνει το τρίψιμο και με στέλνει για ντους.
"Αυτο είναι το πληρες πρόγραμμα;" της λέω.
"Ναι" λεει.
"Αλλα έχω ακούσει" λέω.
"Την άλλη φορά, που θα έχουμε γνωριστεί καλύτερα".

Τα γνωστά... :jerk:

Τότε την άλλη φορά που θα έχεις γνωριστεί καλύτερα, με το μαγαζί εννοείται, πήγαινε και πάρε άλλη.Ετσι για σπάσιμο.Προτίμησε την Βίκη που έχει και μεγάλο ταλέντο στα πνευστά.Θα στον εξαφανίσει...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Σήμερα επισκέφτηκα για πρώτη φορά το ίδρυμα.
Η Λία με άφησε με σκέτο μασάζ και το κ@υλ! στο χέρι :(

Το συνηθίζει; Αξίζει να επιμείνω ή να ρίξω μαύρο και να πάω παρακάτω;

πήγαινε 2 φορές μέσα στην ίδια βδομάδα και καλά να χαρούν πού χτύπησε πελάτης κουδούνι,ζήτα να δείς τις κοπέλες και μετά κάντηνα λέγοντάς της σερίφισσας ότι και τα κοριτσια δεν σου αρέσουν και λεφτά πο΄λλά ζητάνε!έτσι για σπάσιμο!εγώ αυτό το κάνω πολλές φορές όπως και άλλα κόλπα για να τσαντίζω τα μαλακοιδρύματα...τελευταία τσαχπινιά μου στο κουκάκι...

ROSIDIS78

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Με την Λια την εχω πατησει και εγω 2 φορες μαλιστα οταν δουλευε στο Ζανοσπιτο . Ηταν το καλοκαιρι του 2008 . Η ζανα ειχε αδεια και ηταν η κυρια Σοφια. Η Λια το επαιζε παρθενα ,οτι κανει μονο μασαζ και τιποτα αλλο , γιατι εχει και δυο γιους μεγαλους και ειναι καλη μανα. Απο τοτε εκοψα το συγκεκριμενο μαγαζι.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
... Η Λια το επαιζε παρθενα ,οτι κανει μονο μασαζ και τιποτα αλλο , γιατι εχει και δυο γιους μεγαλους και ειναι καλη μανα. Απο τοτε εκοψα το συγκεκριμενο μαγαζι.

Να που δεν είμαι ο μόνος που την πάτησα.

Μακάρι, συμφορουμίτη, να είναι τα πράγματα όπως στα είπε (όπως και εμένα, στο άσχετο).
Όμως στο thread άλλα είχα διαβάσει ;) γι' αυτό και πέρασα στο δωμάτιο μαζί της.
Άλλωστε, η ίδια άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για "την επόμενη φορά".

Ας είναι. Όμως επ' ουδενί δεν θέλω να μου προσφέρουν υπηρεσίες υπό πίεση ή καταναγκασμό.
Γι' αυτό και δεν πρόκειται να υπάρξει "επόμενη φορά" για εμένα...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ΤΊΠΟΤΑ!Απλά μαυρίστε το ίδρυμα και να πάνε να.......όλες τους!τα 80 βγαίνουν δύσκολα ειδικά σήμερα και θα πρέπει με αυτό το αντίτιμο να περνάμε τέλεια όχι απλώς καλά!!!!Πόσο μάλλον αν τρώμε και πετσέτες!Αν η λία και η κάθε λία έχει οικογένεια και δεν μπορεί να αποχωρήσει και να κάνει την καθαρίστρια ή να πάει σε κανα ίδρυμα χειρομάλαξης κανονικό αφού δε θέλει να γίνει καθαρίστρια ή μπέιμπυ σίττερ!άντε απο δω χάμω με τις ξύπνιες!!!!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Ρε για την Αννα την κοντη πορτιερισσα με τα κανονια  :tits: :tits: θα μου πειτε καμια κουβεντα????????

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
ΤΊΠΟΤΑ!Απλά μαυρίστε το ίδρυμα και να πάνε να.......όλες τους!τα 80 βγαίνουν δύσκολα ειδικά σήμερα και θα πρέπει με αυτό το αντίτιμο να περνάμε τέλεια όχι απλώς καλά!!!!Πόσο μάλλον αν τρώμε και πετσέτες!Αν η λία και η κάθε λία έχει οικογένεια και δεν μπορεί να αποχωρήσει και να κάνει την καθαρίστρια ή να πάει σε κανα ίδρυμα χειρομάλαξης κανονικό αφού δε θέλει να γίνει καθαρίστρια ή μπέιμπυ σίττερ!άντε απο δω χάμω με τις ξύπνιες!!!!

:thumbsup:
Πέστα Χρυσόκα..ε (Χρυσόστομε)...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :grin:

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από αξιωματούχους του state departmentτο εν λόγω ίδρυμα θα μετακομίσει κάπου στη στουρναρη...........αναμονή εξελίξεων λοιπόν....

ίσως αυτός ήταν και ο λόγος της παρακμής!!! ;)

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
από το wikileaks η διαρροή?  :) :)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom