βεβαια αυτο εννοουσα .....ο συναγωνιστής μάλιστα ξεχασε και το Πατησιων 131 απο το οποιο εχει περασει ...εννοουσε καινουργια στο μπουμπουλιναs.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Μπουμπουλίνας 4
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trelopapas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 586
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Ομοιως και σημερα αγαπητε και με ξινα μουτρα οι περισσοτερες. Αυτη η στρουμπουλουλα Αννα, εχει ομως κατι βυζους...η αννα στην πορτα και μετα λια- βικυ-χριστινα. οι ιδιεs και οι ιδιεs.
ψηνομαι... να τους ζουληξω Ειναι καλη εντος??
οταν σε ακουω να θελειs να πηγαινειs με αυτεs που παs , στεναχωριεμαι ρε συ. ενταξει μπορει να κουτσαινειs λιγο και να αλληθωριζειs , αλλα δεν ειναι kai τοσο σοβαροs λογοs. a και κατι αλλο, θα εχει γαλα και αυτη σαν την Ντελια.Ομοιως και σημερα αγαπητε και με ξινα μουτρα οι περισσοτερες. Αυτη η στρουμπουλουλα Αννα, εχει ομως κατι βυζους...
ψηνομαι... να τους ζουληξω Ειναι καλη εντος??
οταν σε ακουω να θελειs να πηγαινειs με αυτεs που παs , στεναχωριεμαι ρε συ. ενταξει μπορει να κουτσαινειs λιγο και να αλληθωριζειs , αλλα δεν ειναι kai τοσο σοβαροs λογοs. a και κατι αλλο, θα εχει γαλα και αυτη σαν την Ντελια.
Ξεχνας τη γοητευτικη μου καμπουρα
Αλλα κατι τετοια λες με τα γαλατα και με φερνεις στα ισα
Tότε φίλε δεν έχω να πω κάτι άλλο...η γνωστή παπαριά...Ζούμε σε εποχές που ο ανταγωνισμός και η ύφεση απαιτούν αν όχι βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών, τουλάχιστον έντιμη συνεννόηση. Αν δεν υπάρχει ούτε και αυτή...ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ!
Τελειώνει το τρίψιμο και με στέλνει για ντους.
"Αυτο είναι το πληρες πρόγραμμα;" της λέω.
"Ναι" λεει.
"Αλλα έχω ακούσει" λέω.
"Την άλλη φορά, που θα έχουμε γνωριστεί καλύτερα".
Τα γνωστά... :jerk:
Τότε την άλλη φορά που θα έχεις γνωριστεί καλύτερα, με το μαγαζί εννοείται, πήγαινε και πάρε άλλη.Ετσι για σπάσιμο.Προτίμησε την Βίκη που έχει και μεγάλο ταλέντο στα πνευστά.Θα στον εξαφανίσει...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Σήμερα επισκέφτηκα για πρώτη φορά το ίδρυμα.
Η Λία με άφησε με σκέτο μασάζ και το κ@υλ! στο χέρι
Το συνηθίζει; Αξίζει να επιμείνω ή να ρίξω μαύρο και να πάω παρακάτω;
πήγαινε 2 φορές μέσα στην ίδια βδομάδα και καλά να χαρούν πού χτύπησε πελάτης κουδούνι,ζήτα να δείς τις κοπέλες και μετά κάντηνα λέγοντάς της σερίφισσας ότι και τα κοριτσια δεν σου αρέσουν και λεφτά πο΄λλά ζητάνε!έτσι για σπάσιμο!εγώ αυτό το κάνω πολλές φορές όπως και άλλα κόλπα για να τσαντίζω τα μαλακοιδρύματα...τελευταία τσαχπινιά μου στο κουκάκι...
Με την Λια την εχω πατησει και εγω 2 φορες μαλιστα οταν δουλευε στο Ζανοσπιτο . Ηταν το καλοκαιρι του 2008 . Η ζανα ειχε αδεια και ηταν η κυρια Σοφια. Η Λια το επαιζε παρθενα ,οτι κανει μονο μασαζ και τιποτα αλλο , γιατι εχει και δυο γιους μεγαλους και ειναι καλη μανα. Απο τοτε εκοψα το συγκεκριμενο μαγαζι.
SinBarr
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 199
- Πόντοι
- 5.775
... Η Λια το επαιζε παρθενα ,οτι κανει μονο μασαζ και τιποτα αλλο , γιατι εχει και δυο γιους μεγαλους και ειναι καλη μανα. Απο τοτε εκοψα το συγκεκριμενο μαγαζι.
Να που δεν είμαι ο μόνος που την πάτησα.
Μακάρι, συμφορουμίτη, να είναι τα πράγματα όπως στα είπε (όπως και εμένα, στο άσχετο).
Όμως στο thread άλλα είχα διαβάσει ;) γι' αυτό και πέρασα στο δωμάτιο μαζί της.
Άλλωστε, η ίδια άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για "την επόμενη φορά".
Ας είναι. Όμως επ' ουδενί δεν θέλω να μου προσφέρουν υπηρεσίες υπό πίεση ή καταναγκασμό.
Γι' αυτό και δεν πρόκειται να υπάρξει "επόμενη φορά" για εμένα...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ΤΊΠΟΤΑ!Απλά μαυρίστε το ίδρυμα και να πάνε να.......όλες τους!τα 80 βγαίνουν δύσκολα ειδικά σήμερα και θα πρέπει με αυτό το αντίτιμο να περνάμε τέλεια όχι απλώς καλά!!!!Πόσο μάλλον αν τρώμε και πετσέτες!Αν η λία και η κάθε λία έχει οικογένεια και δεν μπορεί να αποχωρήσει και να κάνει την καθαρίστρια ή να πάει σε κανα ίδρυμα χειρομάλαξης κανονικό αφού δε θέλει να γίνει καθαρίστρια ή μπέιμπυ σίττερ!άντε απο δω χάμω με τις ξύπνιες!!!!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Ρε για την Αννα την κοντη πορτιερισσα με τα κανονια θα μου πειτε καμια κουβεντα????????
φάν του μέγκα στις 19.00 κάθε απόγευμα...
Aren't they all??φάν του μέγκα στις 19.00 κάθε απόγευμα...
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ΤΊΠΟΤΑ!Απλά μαυρίστε το ίδρυμα και να πάνε να.......όλες τους!τα 80 βγαίνουν δύσκολα ειδικά σήμερα και θα πρέπει με αυτό το αντίτιμο να περνάμε τέλεια όχι απλώς καλά!!!!Πόσο μάλλον αν τρώμε και πετσέτες!Αν η λία και η κάθε λία έχει οικογένεια και δεν μπορεί να αποχωρήσει και να κάνει την καθαρίστρια ή να πάει σε κανα ίδρυμα χειρομάλαξης κανονικό αφού δε θέλει να γίνει καθαρίστρια ή μπέιμπυ σίττερ!άντε απο δω χάμω με τις ξύπνιες!!!!
Πέστα Χρυσόκα..ε (Χρυσόστομε)...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Aren't they all??
μί τού
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 941
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 345
- Εμφανίσεις