αυτα τα βογγητά ....εμένα με χαλάνε από όλες ....και μερικές το συνηθίζουν....εγώ τους τη κόβω την υπερβολή....
Σωστή η παρατήρηση σου για το βογκητό είναι όντως για γέλια. Να προσθέσω επίσης ότι στη πίπα βάζει δοντάκια για αυτό προσοχή. Είναι και αρκετά βιαστική. Στη 2η συνεύρεση μου υπήρχε μια τάση ξεπέτας στα γρήγορα σε αντίθεση με τη 1η φορά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Μπουμπουλίνας 4
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trelopapas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 586
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
αυτη η ελληνιδα το κοντοπουτανο η ευα λεει τπτ??
τα ιδια χαλια ειναι , ''δειξε μου τον φιλο σου να σου πω τι εισαι '' , δηλαδη η αλεξανδρα ;)
Περασμένο Σάββατο συνάντηση με νέα κοπέλα, Λία. Απ’ ότι έμαθα δούλευε Φωκίωνος πριν.
κανε και καμμια αξιολογηση ρε φιλε...λεει τιποτα η λια?
κανε και καμμια αξιολογηση ρε φιλε...λεει τιποτα η λια?
Τι να σου πω; Αρκετά εμφανίσιμη αλλά γούστα είναι αυτά.
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Τι να σου πω; Αρκετά εμφανίσιμη αλλά γούστα είναι αυτά.
Το λακωνίζειν εστι φιλοσοφείν
Το λακωνίζειν εστι φιλοσοφείν
Καλησπερα δευτερη επισκεψη σε 8 μερες..Λια πρωην φωκιωνος ν. το καλυτερο μασαζ που παιζει σε αυτους τους χωρους..ευγενικη και επαγγελματιας..με εχει κερδισει..
και βεβαια θα συμφωνησωΚαλησπερα δευτερη επισκεψη σε 8 μερες..Λια πρωην φωκιωνος ν. το καλυτερο μασαζ που παιζει σε αυτους τους χωρους..ευγενικη και επαγγελματιας..με εχει κερδισει..
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Καλησπερα δευτερη επισκεψη σε 8 μερες..Λια πρωην φωκιωνος ν. το καλυτερο μασαζ που παιζει σε αυτους τους χωρους..ευγενικη και επαγγελματιας..με εχει κερδισει..
Που σε έχει κερδίσει περισσότερο στο μασάζ ή στο
Από εμφάνιση και συμπεριφορά τί λέει?
Που σε έχει κερδίσει περισσότερο στο μασάζ ή στο
Από εμφάνιση και συμπεριφορά τί λέει?
δεν ειναι πιτσιρικα γυρω στα 35 πρεπει να ειναι..το καλυτερο μασαζ..και στα αλλα επεισης πολυ καλη..κοντουλα ειναι σχετικα,γλυκο προσωπακι..εμενα με ενδιαφερει και το μασαζ..αλλιως παιζουν και στουντιο..
Christosbrist
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ολες σχεδον οι κοπελες του ιδρυματος ειναι ξεπετες!Περασμένο Σάββατο συνάντηση με νέα κοπέλα, Λία. Απ’ ότι έμαθα δούλευε Φωκίωνος πριν.
Καλυτερα να αποφευγεται το μαγαζι
η Λία ειναι καινούργια και πολύ καλή..η αννα στην πορτα και μετα λια- βικυ-χριστινα. οι ιδιεs και οι ιδιεs.
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
οχι και καινουργια η Λια...η Λία ειναι καινούργια και πολύ καλή..
την εχω "δει"πριν 5-6 χρονια Φρατζη,μετα (πριν 3-4 χρονια)Ζανοσπιτο και τα τελευταια 2 Φωκιωνος.
οχι οτι δεν ειναι απο τα καλλιτερα παιδια αλλα στο καινουργια αντιλεγω.
εννοουσε καινουργια στο μπουμπουλιναs.οχι και καινουργια η Λια...
την εχω "δει"πριν 5-6 χρονια Φρατζη,μετα (πριν 3-4 χρονια)Ζανοσπιτο και τα τελευταια 2 Φωκιωνος.
οχι οτι δεν ειναι απο τα καλλιτερα παιδια αλλα στο καινουργια αντιλεγω.
ολες σχεδον οι κοπελες του ιδρυματος ειναι ξεπετες!
Καλυτερα να αποφευγεται το μαγαζι
δεν εχω την ιδια αποψη φιλε μου..αν και στον εναμισι χρονο που πηγαινω εκει μου εχουν τυχει και 2 τσολια..τα οποια βεβαια εφαγαν πουλο..και δεν τα ξαναειδα ποτε και πουθενα..συνολικα εχω πολυ καλες εντυπωσεις..
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 941
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 345
- Εμφανίσεις