Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπουμπουλίνας 4

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelopapas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 586
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πολυ καλη η καινουργια Ρουμανα.  Αλεξανδρα.  Το στυλ της ειναι: λεπτη.  Αλλα ωραιες αναλογιες.  Παρα πολυ ωραιαο γκαβλιαρικο πρωσοπο και ειναι 20 ετων και το φενεται.

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ύστερα απο τα σχόλια που διάβασα για την νέα Ρουμάνα πέρασα σήμερα για διερεύνηση. Έλα όμως που εγώ είδα κι άλλα νέα κομμάτια, Εύα Ελληνίδα και Έλλη Ρουμάνα. Πέρασα με Εύα για να τιμήσουμε και τη χώρα μας. Πολύ καλοοοοοοοό. Σύντομα θα δοκιμάσω και εκ Ρουμανίας και θα σας πω. Και για μια βόλτα αξίζει να περάσετε. Εγώ πάντως δεν τις είχα δει πουθενά αλλού.

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
τα καινουργια τεμαχια εμφανισιακα πωσ ειναι??ηλικιεσ??

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ύστερα απο τα σχόλια που διάβασα για την νέα Ρουμάνα πέρασα σήμερα για διερεύνηση. Έλα όμως που εγώ είδα κι άλλα νέα κομμάτια, Εύα Ελληνίδα και Έλλη Ρουμάνα. Πέρασα με Εύα για να τιμήσουμε και τη χώρα μας. Πολύ καλοοοοοοοό. Σύντομα θα δοκιμάσω και εκ Ρουμανίας και θα σας πω. Και για μια βόλτα αξίζει να περάσετε. Εγώ πάντως δεν τις είχα δει πουθενά αλλού.

Ναι αυτο ξεχασα να το σημειωσω.  Η Αννα μου πε οτι σημερα θα ερχοταν ενα καλο καινουργιο Ελληνικο κομματι.  ΑΡα το πετυχες στην παρθενικη μερα του.

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καμία σχέση με εκείνη. Αυτή είναι νέα στο μαγαζί και πιτσιρίκα. Όπως προανέφερα δεν την έχω δει σε άλλο μαγαζί.

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
. Πέρασα με Εύα για να τιμήσουμε και τη χώρα μας. Πολύ καλοοοοοοοό.

Το πολύ καλό είναι σχετικό.
Μπριζόλα πράγματι καλή και ζουμερή αλλά στα άλλα (μασάζ, συμμετοχή, προκαταρκτικά) κάτω από τη βάση.......

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
αυτη η ευα εμφανισιακα πωσ ειναι??ηλικια??

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
περασα μια βολτα απο το ιδρυμα να δω και γω αυτο το κοντοπουτανακι την ευα που λεμε ολοι αλλα λογω ελειψησ χρονου δεν εκατσα!!!πουτανακι μικρο με καβλε φατσα για πολλα σκαμπιλια!!1κανει ακαποτο???αξιζει να κανω καμια καταδρομικη??

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Καταρχήν να πω ότι αυτή η Έλλη δε βλέπεται στη φάτσα. Ξεχώρισα τη Μαρίνα ρωσσίδα ξανθιά και αλεξάνδρα ρουμάνα με μαύρο μαλί, λεπτούλα, κοντούλα με μικρό βυζάκι. Προτίμησα την τελευταία η οποία να πω ότι δούλευε στην ομήρου το καλοκαίρι αλλά έφυγε λόγω διαφωνιών και καρμοιριάς της λένας όπως μου είπε. Πρόκειται περί χαμογελαστής κοπέλας, ομορφούλας, μιλάει ελληνικά αλλά κάποια από αυτα που λες δε τα πιάνει αμέσως. Στο μασάζ μέτρια αλλά εργατική δε βιαζόταν, στα υπόλοιπα δεκτική και αρκετά συμμετοχική. Θα έλεγα ότι πέρασα καλά και τη προτείνω. Προσωπικά θα τη ξανατιμήσω σύντομα για να δω αν η συμπεριφορά της θα είναι ίδια. Πάντως μου ανέφερε ότι δεν εχει δουλεια το μαγαζί. Ίσως και αυτό να έπαιξε το ρόλο του.
Την καλημέρα μου παιδιά.

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
jd την ευα την εχεισ δοκιμασει?

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Πολυ καλη η καινουργια Ρουμανα.  Αλεξανδρα.  Το στυλ της ειναι: λεπτη.  Αλλα ωραιες αναλογιες.  Παρα πολυ ωραιαο γκαβλιαρικο πρωσοπο και ειναι 20 ετων και το φενεται.

Σίγουρα είναι καβλωτικό ένα 20χρονο πιπίνι, αλλά  εκεί τελειώνουν τα καλά νέα. Η μικρή στο μασάζ είναι κάτω του μετρίου, αρχίζει και  τάχα μου "βογκάει" με το που αρχίζει η επόμενη φάση σε σημείο που μου ήρθε να βάλω τα γέλια, και γενικα αποφεύγει τις πολλές επαφές, φιλιά, χάδια,  κλπ, το καλαμάκι έιναι αρκετά μέτριο και στη συνέχεια  τη μπριζόλα περιμένει να την "ψήσεις"  μόνος σου....
Δε θα πάει μπροστά έτσι...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
roster or jodie foster/?

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Σίγουρα είναι καβλωτικό ένα 20χρονο πιπίνι, αλλά  εκεί τελειώνουν τα καλά νέα. Η μικρή στο μασάζ είναι κάτω του μετρίου, αρχίζει και  τάχα μου "βογκάει" με το που αρχίζει η επόμενη φάση σε σημείο που μου ήρθε να βάλω τα γέλια, και γενικα αποφεύγει τις πολλές επαφές, φιλιά, χάδια,  κλπ, το καλαμάκι έιναι αρκετά μέτριο και στη συνέχεια  τη μπριζόλα περιμένει να την "ψήσεις"  μόνος σου....
Δε θα πάει μπροστά έτσι...

Σωστή η παρατήρηση σου για το βογκητό είναι όντως για γέλια. Να προσθέσω επίσης ότι στη πίπα βάζει δοντάκια για αυτό προσοχή. Είναι και αρκετά βιαστική. Στη 2η συνεύρεση μου υπήρχε μια τάση ξεπέτας στα γρήγορα σε αντίθεση με τη 1η φορά.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom