hollywood2
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πολυ καλη η καινουργια Ρουμανα. Αλεξανδρα. Το στυλ της ειναι: λεπτη. Αλλα ωραιες αναλογιες. Παρα πολυ ωραιαο γκαβλιαρικο πρωσοπο και ειναι 20 ετων και το φενεται.
... Εύα Ελληνίδα και Έλλη Ρουμάνα. Πέρασα με Εύα για να τιμήσουμε και τη χώρα μας. Πολύ καλοοοοοοοό. ...
Ύστερα απο τα σχόλια που διάβασα για την νέα Ρουμάνα πέρασα σήμερα για διερεύνηση. Έλα όμως που εγώ είδα κι άλλα νέα κομμάτια, Εύα Ελληνίδα και Έλλη Ρουμάνα. Πέρασα με Εύα για να τιμήσουμε και τη χώρα μας. Πολύ καλοοοοοοοό. Σύντομα θα δοκιμάσω και εκ Ρουμανίας και θα σας πω. Και για μια βόλτα αξίζει να περάσετε. Εγώ πάντως δεν τις είχα δει πουθενά αλλού.
μηπως ειναι συνωνυμία και αφορά άλλη ?Γύρισε η Εύα από Πατησίων 339Β?!
Μεγάλη ... επιτυχία!
. Πέρασα με Εύα για να τιμήσουμε και τη χώρα μας. Πολύ καλοοοοοοοό.
πατησιων ειναιΚαμία σχέση με εκείνη. Αυτή είναι νέα στο μαγαζί και πιτσιρίκα. Όπως προανέφερα δεν την έχω δει σε άλλο μαγαζί.
κανει ακαποτο???
jd την ευα την εχεισ δοκιμασει?
Πολυ καλη η καινουργια Ρουμανα. Αλεξανδρα. Το στυλ της ειναι: λεπτη. Αλλα ωραιες αναλογιες. Παρα πολυ ωραιαο γκαβλιαρικο πρωσοπο και ειναι 20 ετων και το φενεται.
roster or jodie foster/?
Σίγουρα είναι καβλωτικό ένα 20χρονο πιπίνι, αλλά εκεί τελειώνουν τα καλά νέα. Η μικρή στο μασάζ είναι κάτω του μετρίου, αρχίζει και τάχα μου "βογκάει" με το που αρχίζει η επόμενη φάση σε σημείο που μου ήρθε να βάλω τα γέλια, και γενικα αποφεύγει τις πολλές επαφές, φιλιά, χάδια, κλπ, το καλαμάκι έιναι αρκετά μέτριο και στη συνέχεια τη μπριζόλα περιμένει να την "ψήσεις" μόνος σου....
Δε θα πάει μπροστά έτσι...