Νέα

Μποϋκοτάζ στις καφετέριες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
12 χιλιαδες ευρω??!!!
Φιλε μου,με την εμπειρια 20 ετων στο χωρο,αμφιβαλλω αν υπαρχουν ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,παραπανω απο 50 καφετεριες που να κανουν τετοιους τζιρους...
Και βεβαια θα ξεχασες να μας πεις πως για να γινει αυτος ο τζιρος,χρειαζονται στις 2 βαρδιες πανω απο 30 ατομα προσωπικο..Ετσι δεν ειναι?
Και βεβαια θα εχει και κανα ενοικιο ανω των 10.000 ευρω το μηνα....

PIPINOMANIAC ΔΕΝ πιστευω να εχεις και πολυ πειρα

λοιπον το πρωι ειχε 1 μπουφετζη,1 βοηθο και 4 σερβιτορους.και το βραδυ 1 μπουφετζη,1 βοηθο,4 σερβιτορους,2 βαρ και εμενα οποτε ολα τα μεροκαματα ηταν 600 ευρο πες συνολο
τους μαυρους στη λαντζα δεν τους υπολογιζω και τι μια γκομενα υποδοχη
το βραδυ μονο το μπαρ και το σερβις εκαναν 8 χιλιαρικα(το μπαρ μονο του εκανε τα 1500)

edit_Duracell: Διόρθωση παράθεσης

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Να ηταν μονο ο καφες το προβλημα.......
Το Νοεμβρη που ημουν Αθηνα πληρωσα για 2 μπυρες μικρες bud 15 ευρω σε καφετερια των Β. Προαστειων. Αλλα αυτα παθαινει οποιος παραγγελνει χωρις να κοιταξει πρωτα τον τιμοκαταλογο.
ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΠΑΝΤ ΕΧΕΙ 7 ΕΥΡΟ
για αυτο χτυπαμε τρελεσ εισπραξεις που ο κυριος πιπινομανιακ αρνειται

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ε ναι ρε μαγκα..!!Θα παω εγω να επενδυσω 1.000.000 ευρω για να βγαζω 1500-2000 ευρω το μηνα??!!
Και μη ξεχνας πως αν το μαγαζι ΔΕΝ παει καλα ΤΑ ΧΑΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ...Γιατι τα περισσοτερα απο το 1 εκ.ευρω,ειναι κατασκευαστικα εξοδα..Τι θα παρεις φευγοντας?Τις γυψοσανιδες?Τα πατωματα?το χτισμενο μπαρ?Το πολυ-πολυ φευγοντας να πουλησεις τον μεταχειρισμενο εξοπλισμο (καρεκλες,τραπεζια,μηχανηματα) και να παρεις 100.000 ευρω πισω...
Με το 1 εκ ευρω μπορεις να παρεις 5 αδειες ΤΑΞΙ και να βαλεις 10 οδηγους να δουλευουν...Με 40 ευρω τη βαρδια επι 10,βγαζεις ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ 400 ευρω την ημερα...Δηλαδη 12.000 ευρω το μηνα...Χωρις καν να σηκωθεις απο το κρεββατι σου..Και οποτε γουσταρεις,τις ξαναπουλας τις αδειες και περνεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λεφτα πισω...Οχι 100.000 ευρω..
Εννοειται λοιπον πως ανοιγεις μια χλιδατη μεγαλη καφετερια και επενδυεις 1.000.000 ευρω,για να βαζεις στη τσεπη ΚΑΘΑΡΑ,τουλαχιστον 20.000 ευρω το μηνα για να μην ειναι ζημιογονος η επενδυση...Και αφου κανεις την αποσβεση σε 4-5 χρονια,ξανακανεις μια γερη ανακαινιση για να κρατησεις το κοσμο στο μαγαζι σου,και παει λεγοντας...
οχι και 1000000 το κοστος ανακαινισης
να ανοιξεις ενα καφε σε κεντρικο σημειο,τοτε ναι χρειαζεσε μαζι με τον αερα κανα εκατομμυριο
αλλα η λογικη του ειναι σωστη
δεν χωνεις μια περιουσια για να εχεις εισοδημα ιδιο με τον μπουφετζη σου

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τρεις σύντομες ερωτήσεις και πραγματικά χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας:

α) Επενδύει κάποιος 1 μύριο και ξεκινάει μία τέτοια ιστορία. Τι θεωρείται λογικό να κερδίζει ανά χρόνο? (προ φόρων)

β) Σε τι ύψος μπορεί να φτάσει αυτό το κέρδος? (Άμα πιάσει χοντρά το μέρος)

γ) Ο κύκλος αυτών των εγχειρημάτων, είναι περίπου μία πενταετία? Δλδ πριν χρειαστεί να ξαναχώσει χρήμα το αφεντικό για renovations Κλπ?

Ευχαριστώ.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Ε ναι ρε μαγκα..!!Θα παω εγω να επενδυσω 1.000.000 ευρω για να βγαζω 1500-2000 ευρω το μηνα??!!
Και μη ξεχνας πως αν το μαγαζι ΔΕΝ παει καλα ΤΑ ΧΑΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ...Γιατι τα περισσοτερα απο το 1 εκ.ευρω,ειναι κατασκευαστικα εξοδα..Τι θα παρεις φευγοντας?Τις γυψοσανιδες?Τα πατωματα?το χτισμενο μπαρ?Το πολυ-πολυ φευγοντας να πουλησεις τον μεταχειρισμενο εξοπλισμο (καρεκλες,τραπεζια,μηχανηματα) και να παρεις 100.000 ευρω πισω...
Με το 1 εκ ευρω μπορεις να παρεις 5 αδειες ΤΑΞΙ και να βαλεις 10 οδηγους να δουλευουν...Με 40 ευρω τη βαρδια επι 10,βγαζεις ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ 400 ευρω την ημερα...Δηλαδη 12.000 ευρω το μηνα...Χωρις καν να σηκωθεις απο το κρεββατι σου..Και οποτε γουσταρεις,τις ξαναπουλας τις αδειες και περνεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λεφτα πισω...Οχι 100.000 ευρω..
Εννοειται λοιπον πως ανοιγεις μια χλιδατη μεγαλη καφετερια και επενδυεις 1.000.000 ευρω,για να βαζεις στη τσεπη ΚΑΘΑΡΑ,τουλαχιστον 20.000 ευρω το μηνα για να μην ειναι ζημιογονος η επενδυση...Και αφου κανεις την αποσβεση σε 4-5 χρονια,ξανακανεις μια γερη ανακαινιση για να κρατησεις το κοσμο στο μαγαζι σου,και παει λεγοντας...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΡΙΧΝΑ 1,000,000 ευρω σε καφετεριες η στο δρομο σε ταξι
ολα αυτα ειναι μαλακιες
με 1.000.000 ευρο θα πηγαινα λατινικη αμερικη και θα ζουσα με τους τοκουσ
ασε τις δουλειες και τα μαγαζια για τα κοροιδα

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Τρεις σύντομες ερωτήσεις και πραγματικά χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας:

α) Επενδύει κάποιος 1 μύριο και ξεκινάει μία τέτοια ιστορία. Τι θεωρείται λογικό να κερδίζει ανά χρόνο? (προ φόρων)

β) Σε τι ύψος μπορεί να φτάσει αυτό το κέρδος? (Άμα πιάσει χοντρά το μέρος)

γ) Ο κύκλος αυτών των εγχειρημάτων, είναι περίπου μία πενταετία? Δλδ πριν χρειαστεί να ξαναχώσει χρήμα το αφεντικό για renovations Κλπ?

Ευχαριστώ.
]
1)δεν ξερω οτ καθενας οτι του λειπει θεωρει λογικο
2)εβδομαδιαια μπορει να κανει τζιρο κανα 50αρι χιλιαδες αν ειναι στα φορτε του
3)ειναι πενταετια γιατι εχουν πει οτι και καλα θελει ανακενιση
δηλαδη δουλευουμε ολοι για τουε αλουμιναδεσ,πλακαδες,κτλ

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16

Ε πες μου ετσι...Οτι το βραδυ λειτουργει και σαν μπαρ...Και δεν ειναι μονο καφετερια...
Αλλα οπως και να εχει το πραγμα,τα νουμερα που μου λες μου φαινονται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ...
Δηλαδη μου λες οτι η πρωινη βαρδια 10-6 εκανε 4000 ευρω τζιρο,δηλαδη με μεσο ορο 5 ευρω το προιον,ο ΕΝΑΣ μπουφετζης με το βοηθο του,εβγαλαν 800 προιοντα σε 8 ωρες..Δηλαδη 100 προιοντα την ωρα...Δηλαδη ενα προιον ανα 36 δευτερολεπτα,χωρις να σταματησουν ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ για 8 ωρες???!!
Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω το χωρο που δουλευεις,ουτε μπορω να κρινω κατι για το οποιο δεν εχω ιδιαν αποψη...Αλλα αν οντως ο μπουφετζης με το βοηθο του εβγαλαν 800 προιοντα στο 8ωρο τοτε πανε για παγκοσμιο ρεκορ...
Παντως αν θες να γνωριζεις,το μαξιμουμ που ισχυει στην αγορα,ειναι 1 μπουφετζης ανα 300 προιοντα (δηλαδη χρειαζονταν 3 ατομα στο μπουφε) γαι να βγει σωστα η δουλεια επρεπε να γινει καταμερισμος εργασιων,δηλαδη ο τριτος μπουφετζης να ασχολειτο με τους χυμους,τα μιλκσεικ και τα παγωτα...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
το κερδος που θα εχει καποιος ειναι σχετικο και με το ποσο μαγκας ειναι ο ιδιοκτητης αλλα και με την τυχη(για καινουργιο μαγαζι μιλαω)
οσο για τζιρο,μια μερα ειδα το z στο μαγαζι που δουλευει ο αδερφος μου,ηταν 12000!!!Αλλα ηταν αργια και καλη μερα ενω το μαγαζι ειναι μεγαλο και σε κεντρικο σημειο.
αλλα το να χωσεις 1 εκατ.ειναι για μενα τρελα.
συνηθως αυτοι που το κανουν ειναι ατομα σαν τον spiros1968 ή τον αδερφο μου που ειναι 15-20 χρονια στο επαγγελμα και σκεφτονται απο υπαλληλοι να γινουν αφεντικα.
επιδη τα φραγκα ειναι πολλα συνεταιριζονται 2-3 και μετα αρχιζει το παρτυ
:ak: :hammer: :argue: :blahblah1: :knuppel: :cussing:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
pipinomaniak
στην ημερισια εισπραξη δεν ηταν ολα καγεδες
ΗΤΑΝ¨¨ κρυα πιατα(7-13 ευρο)φ χυμοι(5-7 ευρο) μπυρες(7 ευρο)γλυκα (6-9 ευρο) κτλ
σπυ ξαναειπα συνολικη εισπραξη απο ολα τα ειδη

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
και ενα σχετικος δεν θα χωσει 1 εκτ.θα προσπαθησει πιο οικονομικα εκτος εαν ειναι βλακας

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
το κερδος που θα εχει καποιος ειναι σχετικο και με το ποσο μαγκας ειναι ο ιδιοκτητης αλλα και με την τυχη(για καινουργιο μαγαζι μιλαω)
οσο για τζιρο,μια μερα ειδα το z στο μαγαζι που δουλευει ο αδερφος μου,ηταν 12000!!!Αλλα ηταν αργια και καλη μερα ενω το μαγαζι ειναι μεγαλο και σε κεντρικο σημειο.
συνηθως αυτοι που το κανουν ειναι ατομα σαν τον spiros1968 ή τον αδερφο μου που ειναι 15-20 χρονια στο επαγγελμα και σκεφτονται απο υπαλληλοι να γινουν αφεντικα.
Μεγαλε...Τα ειπες ολα τωρα...ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ...
Ενα μονο θα πω...RESPECT..

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
βλαχοντοιτσ αγαπητε
εγω ουτε αφεντικο ειμαι ουτε θελω να γινω και ΟΥΤΕ αμα ειχα 1,000,000 θα το εριχνα σε δουλειες στην ελλαδα
θα ημουνα μονιμος κατω απο τον ηλιο της καραιβικης

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
βλαχοντοιτσ αγαπητε
εγω ουτε αφεντικο ειμαι ουτε θελω να γινω και ΟΥΤΕ αμα ειχα 1,000,000 θα το εριχνα σε δουλειες στην ελλαδα
Αυτα Σπυρο μου να τα πεις σε οσους κοπτονται εδω μεσα οτι το να ανοιξεις καφετερια ειναι η πιο επικερδης επιχειρηση...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
βλαχοντοιτσ αγαπητε
κανενας δεν εχει 1 εκατ.
σε ολη την Ελλαδα ποσοι ειναι αυτοι που εχουν αυτη την ρευστοτητα?σχεδον κανεις
αλλα τα μαγαζια που ανοιγουν πλεον, συνηθως απο οτι ξερω. ειναι 2-3 ατομα πρωην μπουφετζιδες και υπευθηνοι κτλ
και μετα τρωνε τα μουτρα τους

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
κανενας δεν εχει 1 εκατ.
σε ολοι την Ελλαδα ποσοι ειναι αυτοι που εχουν αυτη την ρευστοτητα?σχεδον κανεις
αλλα τα μαγαζια που ανοιγουν πλεον συνηθως απο οτι ξερω ειναι 2-3 ατομα πρωην μπουφετζιδες και υπευθηνοι κτλ
και μετα τρωνε τα μουτρα τους
Και παλι RESPECT...
Και να συμπληρωσω,οτι την πατανε γιατι "οσοι ειναι εξω απο το χορο,πολλα τραγουδια ξερουν"..
Επειδη δουλευουν ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ για μερικα χρονια,η πηγαινουν σα πελατες και βλεπουν τα μαγαζια γεματα,δε σημαινει οτι μπορουν να γνωριζουν τι προκειται να παθουν οταν γινουν αφεντικα...
Ειναι τετοια η ληστρικη επιδρομη που γινεται απο το κρατος στις καφετεριες,που 9 στους 10 που το επιχειρουν,κλαινε τη μοιρα τους μετα...
1000 φορες Υπαλληλος..ΚΑἺ ΠΑΛΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ..ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.. :rockon:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ετσι ειναι μαζευονται ολοι οι μετρ/παραμετρ/μπουφετζηδες/μπασκετομπου(μονο οι μαυροι απο την λαντζα δεν πανε) και ανοιγουν ενα καφε-κλαμπ και καλα οτι θα σκισουν με τις γνωριμιες που εχουν πανε κανα εξαμηνο καλα/μετα φεσωνουν τους παντες και κλεινουν

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Δεν ξαναπαω σε καφετεριες μεχρι ο καφες ειτε ειναι ιταλικος,ειτε γαλλικος ειτε βραζιλιανικος

να μην ξεπερνα τα 2 ευρω για 1 ωρα τραπεζιου. ;)

Στην Ιταλια που το συζηταγα οταν ειχα παει στο καλοκαιρι οι μαγαζατορες του καφε εκει

νομιζανε οτι τους καναμε πλακα οταν τους λεγαμε για την χρεωση στην Ελλαδα!

Ειχαν ενα μυδίασμα ,οχι γιατι οι αλλοι βγαζουν περισσοτερο,αλλα γιατι το θεωρουσαν λιγο

ντροπή να χρεωσουν τοσο τον καφε.ενα ειδος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ!

Ασχετα αν προτιμω παντα ελληνικο καφε. (τον οποιο εχουνε παει στα 3 ευρω!!!!!)

1 χιλιαρικο για εναν ελληνικο!   :o :o :o :o

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ελα σε μας που τον εχουμε 5,95
καπουτσινο 1686 δραχμες
αν ειναι δυνατον
ποτο 10 ευρο δηλαδη 3470 δραχμες ΕΝΑ ΠΟΤΟ
σπεσιαλ 4089 δρχ
κοκτειλ 4429 δρχ

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ρε συ Σπυρο...Κι εσεις το εχετε παραχεσει (συγγνωμη για την εκφραση)...
Πιανει κωλους το αφεντικο σου...Ειπαμε,μεχρι 4 ευρω το καπουτσινο ειναι ΟΚ...
Αλλα 5,95???!!
Πολλα ρε συ...ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
το σαββατο που νομιζετε οτι ηταν το μπουκοταζ δεν εβρισκες σκαμπο οχι καρεκλα για να κατσεις
για αυτο σου λεω
ΦΕΥΓΑΛΑ απο εδω
ουτε φια διακοπες δεν ειναι η ελλαδα
εκτος αμα εισαι εισοδηματιας και εισπαρατεις κανα 20 χιλιαδες το μηνα απο νοικια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom