Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.516
- Πόντοι
- 3.656
να σε ρωτησω κατι εσυ που εισαι ειδικη με τις σηραγγες...Σου εχει τυχει εσενα να ανοιξεις καμια κατα λαθος???ποιο μετα εχω δουλειες ...
καλημερουδια![]()
να σε ρωτησω κατι εσυ που εισαι ειδικη με τις σηραγγες...Σου εχει τυχει εσενα να ανοιξεις καμια κατα λαθος???ποιο μετα εχω δουλειες ...
καλημερουδια![]()
εμενα παντα μου το ζητάνε ....οποτε καποιος το ζητησε και απο τον κυριο μητσοτακη μας ..και η ψυχουλα του δεν μπορει να πει οχι ...να σε ρωτησω κατι εσυ που εισαι ειδικη με τις σηραγγες...Σου εχει τυχει εσενα να ανοιξεις καμια κατα λαθος???
εμενα παντα μου το ζητάνε ....οποτε καποιος το ζητησε και απο τον κυριο μητσοτακη μας ..και η ψυχουλα του δεν μπορει να πει οχι ...![]()
Καλημερα αιωνιε![]()
![]()
Καλημέρα σας κυρία Μάγκι![]()
ρε μουνη!!!!!![]()
![]()
Καλημέρα σας κυρία Μάγκι![]()
Γιατί καυλωσα εγώ τώρα που μου μιλάς έτσι?Τα αρχιδια σου κανεις απο εξετασεις ...αν εκανες τακτικα θα ειχες ενα σχετικο αγχος το οποιο θα σε εκανε να εχεις γνωση για ολα τα επικίνδυνα παιχνιδια...οποτε κομπλεξικο δίποδο να πας να δουλεψεις τον κοσμο σου και οχι εμας![]()
Αυτό καυλα ακούγεταιΒάλτους να σου κατουρήσουν μέσα στο κώλο τύπισα. Θα σε γκαστρώσουν μέχρι το στομάχι.
Καλημέρα σας κύριε μπίρλαρε μουνη!!!!!
Kαλημερα και σε εσας και προσοχη!!!!Καλημέρα σας κύριε μπίρλα![]()
Ο τύπος ΛέναKαλημερα και σε εσας και προσοχη!!!!![]()
Μμ αν είναι συριζαιος και πιστεύει ότι υπήρχαν κρυμμένα βαγόνια και κρυμμένα δοχεία με μυστικά υγρά τότε θα τον κατουρησω εγώ ΚαλύτεραΜπορείς να ρωτήσεις τον @barock τύπε. Τον κατουράνε καθημερινά στο νήμα του Κυριάκου και των Τεμπών.
Πες το αυτό ακόμα και σε κάποια περπατημενη και πιθανότατα θα κάνει γκριμάτσες έκπληξης και αηδιας...Αν το άτομο δεν έχει κάποιο ΣΜΝ ή άλλο θέμα υγείας και έχει φροντίσει να πιεί αρκετό νερό για να μην έχουν άσχημη οσμή και γεύση, ναι είναι ασφαλές. Είναι πάρα πολύ συχνή πρακτική και για τις γυναίκες να ξέρεις, ασχέτως αν δεν το διατυμπανίζουν στις παρέες τους.
τυπε μην πιεις τα κατουρα σκετα και σε χτυπησουν στο κεφαλι
φαε και μια ποικιλια κουραδες μαζι οπως στα πορνοουζερι,να μην τη βγαλεις ξεροσφυρι![]()
τύπε ρώτα τον μπαρόκ για μελιτζάνες μπορείτε να κάνετε εκτεταμένη συζήτησηΜμ αν είναι συριζαιος και πιστεύει ότι υπήρχαν κρυμμένα βαγόνια και κρυμμένα δοχεία με μυστικά υγρά τότε θα τον κατουρησω εγώ Καλύτερα
Ο τύπος Λένα![]()
Ενδιαφέρεται για κατούρημα στον οισοφάγο .
Θα θέλαμε τη γνώμη σας![]()
Βρήκες τον κατάλληλο άνθρωπο, kolo-mpourdas ονομα και πραγμα, μπορεις να τον κατουρας αιωνια, ψοφαει για κατουρημα, ισως και χεσιμο, δεν ξερω, δε μιλαω με ανωμαλους.Μμ αν είναι συριζαιος και πιστεύει ότι υπήρχαν κρυμμένα βαγόνια και κρυμμένα δοχεία με μυστικά υγρά τότε θα τον κατουρησω εγώ Καλύτερα
Τύπε, ο τύπος ψάχνει Συριζαίους που πιστεύουν σε κρυμμένα βαγόνια και κρυμμένα μπετονια, άνοιξε και 'σύ το στοματάκι σου να σε μπουκώσει κάτουρο.τύπε ρώτα τον μπαρόκ για μελιτζάνες μπορείτε να κάνετε εκτεταμένη συζήτηση
Μην βρίζεις μανΤύπε, ο τύπος ψάχνει Συριζαίους που πιστεύουν σε κρυμμένα βαγόνια και κρυμμένα μπετονια, άνοιξε και 'σύ το στοματάκι σου να σε μπουκώσει κάτουρο.