Νέα

Μπορώ να πιω κάτουρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cross_Lena
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.516
Πόντοι
3.656
ποιο μετα εχω δουλειες ...

καλημερουδια:hi:
να σε ρωτησω κατι εσυ που εισαι ειδικη με τις σηραγγες...Σου εχει τυχει εσενα να ανοιξεις καμια κατα λαθος???

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
4.915
Πόντοι
736
να σε ρωτησω κατι εσυ που εισαι ειδικη με τις σηραγγες...Σου εχει τυχει εσενα να ανοιξεις καμια κατα λαθος???
εμενα παντα μου το ζητάνε ....οποτε καποιος το ζητησε και απο τον κυριο μητσοτακη μας ..και η ψυχουλα του δεν μπορει να πει οχι ...:rolleyes:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
41.130
Πόντοι
22.936
εμενα παντα μου το ζητάνε ....οποτε καποιος το ζητησε και απο τον κυριο μητσοτακη μας ..και η ψυχουλα του δεν μπορει να πει οχι ...:rolleyes:
:coffee: :coffee: :coffee:

Καλημέρα σας κυρία Μάγκι :hi:

OP
OP
C

Cross_Lena

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2023
Like
117
Πόντοι
0
Τα αρχιδια σου κανεις απο εξετασεις ...αν εκανες τακτικα θα ειχες ενα σχετικο αγχος το οποιο θα σε εκανε να εχεις γνωση για ολα τα επικίνδυνα παιχνιδια...οποτε κομπλεξικο δίποδο να πας να δουλεψεις τον κοσμο σου και οχι εμας:coffee:
Γιατί καυλωσα εγώ τώρα που μου μιλάς έτσι?

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
41.130
Πόντοι
22.936
Kαλημερα και σε εσας και προσοχη!!!!:coffee:
Ο τύπος Λένα
Backflip Wow GIF by X Games

Ενδιαφέρεται για κατούρημα στον οισοφάγο .:coffee:

Θα θέλαμε τη γνώμη σας :coffee:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.318
Πόντοι
1.706
Μπορείς να ρωτήσεις τον @barock τύπε. Τον κατουράνε καθημερινά στο νήμα του Κυριάκου και των Τεμπών.

OP
OP
C

Cross_Lena

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2023
Like
117
Πόντοι
0
Μπορείς να ρωτήσεις τον @barock τύπε. Τον κατουράνε καθημερινά στο νήμα του Κυριάκου και των Τεμπών.
Μμ αν είναι συριζαιος και πιστεύει ότι υπήρχαν κρυμμένα βαγόνια και κρυμμένα δοχεία με μυστικά υγρά τότε θα τον κατουρησω εγώ Καλύτερα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.751
Πόντοι
9.297
Αν το άτομο δεν έχει κάποιο ΣΜΝ ή άλλο θέμα υγείας και έχει φροντίσει να πιεί αρκετό νερό για να μην έχουν άσχημη οσμή και γεύση, ναι είναι ασφαλές. Είναι πάρα πολύ συχνή πρακτική και για τις γυναίκες να ξέρεις, ασχέτως αν δεν το διατυμπανίζουν στις παρέες τους.
Πες το αυτό ακόμα και σε κάποια περπατημενη και πιθανότατα θα κάνει γκριμάτσες έκπληξης και αηδιας...
Μήπως ζεις στα στούντιο αμερικανικής τσοντοεταιρειας;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.751
Πόντοι
9.297
τυπε μην πιεις τα κατουρα σκετα και σε χτυπησουν στο κεφαλι :confused::confused::confused:
φαε και μια ποικιλια κουραδες μαζι οπως στα πορνοουζερι,να μην τη βγαλεις ξεροσφυρι :confused::confused::confused:
:kneel::kneel::kneel::kneel::kneel:
Ζεις!
Εσύ μας οδηγείς!!!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.000
Πόντοι
3.656
Μμ αν είναι συριζαιος και πιστεύει ότι υπήρχαν κρυμμένα βαγόνια και κρυμμένα δοχεία με μυστικά υγρά τότε θα τον κατουρησω εγώ Καλύτερα
τύπε ρώτα τον μπαρόκ για μελιτζάνες μπορείτε να κάνετε εκτεταμένη συζήτηση

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.499
Πόντοι
5.506
Βρήκες τον κατάλληλο άνθρωπο, kolo-mpourdas ονομα και πραγμα, μπορεις να τον κατουρας αιωνια, ψοφαει για κατουρημα, ισως και χεσιμο, δεν ξερω, δε μιλαω με ανωμαλους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.499
Πόντοι
5.506
τύπε ρώτα τον μπαρόκ για μελιτζάνες μπορείτε να κάνετε εκτεταμένη συζήτηση
Τύπε, ο τύπος ψάχνει Συριζαίους που πιστεύουν σε κρυμμένα βαγόνια και κρυμμένα μπετονια, άνοιξε και 'σύ το στοματάκι σου να σε μπουκώσει κάτουρο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.000
Πόντοι
3.656
Τύπε, ο τύπος ψάχνει Συριζαίους που πιστεύουν σε κρυμμένα βαγόνια και κρυμμένα μπετονια, άνοιξε και 'σύ το στοματάκι σου να σε μπουκώσει κάτουρο.
Μην βρίζεις μαν :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom