xamenos xamenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2024
- Like
- 669
- Πόντοι
- 81
Το ίδιο ισχύει για όλα τα σωματικά υγρά και στα δύο φύλα.άμα είναι έτσι, ας πιούμε νερό καλύτερα που είναι πιο εύκαιρο![]()
Το ίδιο ισχύει για όλα τα σωματικά υγρά και στα δύο φύλα.άμα είναι έτσι, ας πιούμε νερό καλύτερα που είναι πιο εύκαιρο![]()
άλλο λέω εγώΤο ίδιο ισχύει για όλα τα σωματικά υγρά και στα δύο φύλα.
ικτερο τυπεΚαλησπέρα
Τον τελευταίο καιρό βλέπω συνέχεια βίντεο με άντρες που κατουρανε και θέλω να δοκιμάσω επιτέλους να με κατουρησει κάποιος
Θα πάθω κάτι αν πιω τα κατουρα του?
Ε αν κανεις τεστ τότε δεν πειράζειThankss ναι με τα σμν φοβάμαι πιο πολύ αλλά κάνω τεστ οπότε οκ
Αν πληρώνεις το συζητάμεΚαλησπέρα
Τον τελευταίο καιρό βλέπω συνέχεια βίντεο με άντρες που κατουρανε και θέλω να δοκιμάσω επιτέλους να με κατουρησει κάποιος
Πω ρε πούστη κωλομπαρας
Καλησπέρα
παπανικολαουΕ αν κανεις τεστ τότε δεν πειράζει![]()
Τα αρχιδια σου κανεις απο εξετασεις ...αν εκανες τακτικα θα ειχες ενα σχετικο αγχος το οποιο θα σε εκανε να εχεις γνωση για ολα τα επικίνδυνα παιχνιδια...οποτε κομπλεξικο δίποδο να πας να δουλεψεις τον κοσμο σου και οχι εμαςThankss ναι με τα σμν φοβάμαι πιο πολύ αλλά κάνω τεστ οπότε οκ
Εισαι ολιγον τι aggressive in the morning οπως λεει και μια ψυχηΤα αρχιδια σου κανεις απο εξετασεις ...αν εκανες τακτικα θα ειχες ενα σχετικο αγχος το οποιο θα σε εκανε να εχεις γνωση για ολα τα επικίνδυνα παιχνιδια...οποτε κομπλεξικο δίποδο να πας να δουλεψεις τον κοσμο σου και οχι εμας![]()
ποιο μετα εχω δουλειες ...Εισαι ολιγον τι aggressive in the morning οπως λεει και μια ψυχη