Νέα

μπομπα στον Παπαδημο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 556
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Athens13

Αληθευει οτι οταν σου κανανε τεστ ευφιας ,αυτο εβγαλε (για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια)  αρνητικο νουμερο?

Αλήθεια ειναι , στο τρελό κ στο μεθυσμένο λεμε ΝΑΙ

Ο Παπαδήμας έπρεπε να πληρώσει κ να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική
Δεν φτάνει ΠΟΥ κατέστρεψε χιλιάδες οικογένειες, πχ ομολογιούχων
Μας φέσωσε κ σημερα

Να Παει στο υγεια ή στο μετροπολιταν

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Φιλελε παπαγάλος , parrot , τύπε ;
Να υποθέσω κ γερμανοτσολιάΣ που θες τον ΟΤΕ στους Γερμανούς , τα αεροδρόμια , στους Γερμανούς , την ΔΕΗ , στους Γερμανούς κλπ
τυπε γουσταρεις την Δεη να την εχει ο Τσακνης?

Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Like
23
Πόντοι
0
Καλα αυτοι οι αναρχικοι ειναι τελειως μαλακες!!! Ουτε μια δουλεια δεν μπορουν να κανουν σωστα!
Σε αλλα νεα. Τσεκαρε εδω αναλωσιμε

:orchestra:

Τελικά τι ισχύει;Έκλεισε η εφημερία του Ευαγγελισμού λόγω του Παπαδήμου ή λόγω του Μιχαλολιάκου;

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
´
Οχι , προτιμώ να εχει χρηΣτή διοίκηση ,διορισμένη αξιοκρατικά ,  ως αρχή ,
να μην ενεργεί με ασυνέπεια , αντιφατικά η κακόπιστα και να εχει αυστηρές ποινικές κυρώσεις,σε περίπτωση που ενεργεί μεροληπτικά η σε περίπτωση κατάχρησης κλπ
Η ενέργεια κ το νερό πρεπει να ειναι υπό κρατικό έλεγχο

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
Να πω οτι με πειραξε θα ναι ΜΕΓΑ ψεμα...

Ισα ισα σκεφτηκα οπως αυτος: ψυχρα, τεχνκρατικα και υπολογιστικα, τον ειδα ως αλλη μια αριθμητικη μοναδα, σκεπτομενος μαλιστα οτι και το δημοσιο θα του καταβαλει αποζημιωση και συνταξη ως θυμα τρομοκρατικης επιθεσης.

Οποτε κυνικα θα πω, μιση δουλεια κανανε τα αχρηστα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Να πω οτι με πειραξε θα ναι ΜΕΓΑ ψεμα...

Ισα ισα σκεφτηκα οπως αυτος: ψυχρα, τεχνκρατικα και υπολογιστικα, τον ειδα ως αλλη μια αριθμητικη μοναδα, σκεπτομενος μαλιστα οτι και το δημοσιο θα του καταβαλει αποζημιωση και συνταξη ως θυμα τρομοκρατικης επιθεσης.

Οποτε κυνικα θα πω, μιση δουλεια κανανε τα αχρηστα.
Εδω εισαι ρε???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Στη Κυπρο πιστευω γνωριζεις τι εγινε.Πρωτοφανες κουρεμα καταθεσεων.Σε ολους.Διαβαζα τη περιπτωση της Κυπριας τραγουδιστριας Κωνσταντινας που δουλευει σκληρα επι δεκαετιες και εχασε το μεγαλυτερο μερος των χρηματων της.Κοποι μιας ζωης.Ετσι ειναι αυτα,τη πληρωνουν ολοι.Στην Ελλαδα ειχαμε λοιπον υπαλληλους του ΟΣΕ με μισθους Σαουδικης Αραβιας,Ελβετιας,Νορβηγιας,Σιγκαπουρης και καθαριστριες της ΔΕΗ που οταν συνταξιοδοτουνταν ειχαν σπιτια και καταθεσεις 100 χιλιαδες ευρω και βαλε στη τραπεζα.Κι αλλα κι αλλα.Ολα οσα βλεπαμε για δεκαετιες.Κατα τ αλλα ο Παπαδημος φταιει.Αλλα ξεχασα,ο κοσμος λεει,Δε με νοιαζει,θελω τη ζωη μου πισω.
Ρισπέκτ. Να ενας ανθρωπος που το μυαλο του δουλεύει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
καλα του κανανε του καριολη .Κριμα που δεν σκοτωθηκε.
Δεν επροκειτο ομως να σκοτωθει...
Τυχαιο που τη μερα που ψηφιζοταν η ανεγερση του τζαμιου εγινε αυτο?
Τυχαιο που την ημερα του επεισοδιου με τον Κασιδιαρη,ψηφιζοταν το μνημονιο?
Αποπροσανατολισμος κοινης γνωμης.
Θεωρω οτι το χθεσινο ηταν σκηνοθετημενο απο τον συριζα.
Εν αγνοια η οχι του Παπαδημου...
Επι 40 χρονια όποτε γινει μια τρομοκρατικη επιθεση, θα πεταχτει καποιος να μιλησει για "αποπροσανατολισμο της κοινης γνωμης" επειδη εκεινη την εποχη συμβαινει κατι. Τι μαλακιες ειναι αυτες. Υπαρχει περιοδος που δεν συμβαινει κατι? Ψηφιστηκε λεει εκεινη τη μερα το τζαμι. Χεστηκαμε. Ηταν μεγαλη αναγκη να υπαρξει αποπροσανατολισμος δηλαδη. Ρε δεν πατε καλα. Συνωμοσιολογια να σας δινουν κι ας σας παρουν την ψυχη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Λιγο να διαβασει κανεις τις απαντησεις στο νημα και καταλαβαινει την παρακμη αυτης της χωρας.
Καταντια.
Ετσι. Πραγματικα προκαλειται θλιψη και οργή σε καθε εχεφρονα ανθρωπο απο τις ανοησιες που γραφονται εδω μεσα. Οσοι φτωχυνανε ευχονται δολοφονιες και κρεμαλες. Μιλαμε για μεγαλειο ανθρωπινο. Οπως εχω πει και παλιοτερα, οποιος χάνει την ανθρωπιά του και φασίζει επειδή φτωχυνε, του αξιζει κι αλλη φτωχεια. Και να ψοφησει απο την πεινα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αυτοί που πήδηξαν την δημοκρατία έτσι πήδηξαν και την δικαιοσύνη! Έπαθε τώρα ένα ατύχημα ένας από αυτούς και βγαίνουν και σκούζουν μα γιατί εύχεστε να πάθει κάτι κακό! Έλα μου ντε γιατί να θέλω να πάθει κακό ένας που συνέβαλε στο χαλι που είναι η χωρα?

Μαλακες που ζείτε?
Ε οχι ρε τύπε. Για οσους ξερουμε πεντε πραγματα παραπανω, αν υπαρχει αυτη τη στιγμη Ελλαδα, το οφειλουμε σε δυο ανθρωπους. Στον Παπαδημο και τον Στουρνάρα. Αν δεν μπορειτε να το αντιληφθειτε, ειναι πραγματικα θλιβερο.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Στη Κυπρο πιστευω γνωριζεις τι εγινε.Πρωτοφανες κουρεμα καταθεσεων.Σε ολους.Διαβαζα τη περιπτωση της Κυπριας τραγουδιστριας Κωνσταντινας που δουλευει σκληρα επι δεκαετιες και εχασε το μεγαλυτερο μερος των χρηματων της.Κοποι μιας ζωης.Ετσι ειναι αυτα,τη πληρωνουν ολοι.Στην Ελλαδα ειχαμε λοιπον υπαλληλους του ΟΣΕ με μισθους Σαουδικης Αραβιας,Ελβετιας,Νορβηγιας,Σιγκαπουρης και καθαριστριες της ΔΕΗ που οταν συνταξιοδοτουνταν ειχαν σπιτια και καταθεσεις 100 χιλιαδες ευρω και βαλε στη τραπεζα.Κι αλλα κι αλλα.Ολα οσα βλεπαμε για δεκαετιες.Κατα τ αλλα ο Παπαδημος φταιει.Αλλα ξεχασα,ο κοσμος λεει,Δε με νοιαζει,θελω τη ζωη μου πισω.

+++1000000

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Η πλειοψηφια των Ελληνων πιστευει οτι τα μνημονια μας εκαναν φτωχους.
Αυτο ειναι δεδομενο. Αλλά εγω δεν μιλαω για την πλειοψηφια. Μου ειναι αδιάφορη η αποψη της πλειοψηφιας. Οποιος θελει να το υποστηριξει, ας το τεκμηριώσει. Εσυ τι πιστευεις ας πουμε?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Αυτο ειναι δεδομενο. Αλλά εγω δεν μιλαω για την πλειοψηφια. Μου ειναι αδιάφορη η αποψη της πλειοψηφιας. Οποιος θελει να το υποστηριξει, ας το τεκμηριώσει. Εσυ τι πιστευεις ας πουμε?

κ.η κεφαλας μας η κλουβια φταιει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
έτσι.. και οι Γάλλοι πεινασμένοι επαναστάτες κάποτε τρομοκράτες ήταν
Ήταν. Και κοβανε τα κεφαλια απο υπηρετριες και οποιον δεν χωνευανε με αλλοθι την "επανασταση". Ποια επανασταση δηλαδη. Αυτη που εφερε τον Ναπολεοντα. Μην πω την γνωμη μου καλυτερα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
κ.η κεφαλας μας η κλουβια φταιει
Τύπε αν τους πεις ομως οτι η Ελλαδα σωθηκε χαρη στην κυβερνηση Παπαδημου και οτι αν τοτε δεν γινοταν αυτη η κινηση, σημερα θα ημασταν ενας σωρος ερειπιων τυπου Βενεζουελας, θα σου πουνε "οχι, τωρα ειμαστε ερειπια".

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
σου λειπει το κρατικο μονοπωλιο της ολυμπιακης ? του πΟΤΕ μηπως ?

ή δεν ησουν γεννημενος τοτε ?

Να εξυγιανθούν , διάβαζε πιο προσεχτικά

Το θεμα δεν ειναι οι ΔΕΚΟ , σήμερα , το καλύτερο βέβαια για εμένα , ειναι  να ειναι υπο κρατικό έλεγχο , μετοχόποιημενες πχ η ΔΕΗ ,με έργολαβιες ως ενα ποσοστό , το οποίο ποΣοΣτο, θα προκύψει απο οικονομοτεχνικές μελέτες
και διαγωνισμούς για τα έργα εκΣυγχρονιΣμου της , συμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσια κ τα διεθνή στανταρτς ( ολα αυτες οι προδιαγραφές υπάρχουν )

Για το Παπαδήμο , να αποβληθεί απο τον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ κ να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική
Γιατι να πληρώνουμε ενα λαμογιο ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Να εξυγιανθούν , διάβαζε πιο προσεχτικά

Το θεμα δεν ειναι οι ΔΕΚΟ , σήμερα , το καλύτερο βέβαια για εμένα , ειναι  να ειναι υπο κρατικό έλεγχο , μετοχόποιημενες πχ η ΔΕΗ ,με έργολαβιες ως ενα ποσοστό , το οποίο ποΣοΣτο, θα προκύψει απο οικονομοτεχνικές μελέτες
και διαγωνισμούς για τα έργα εκΣυγχρονιΣμου της , συμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσια κ τα διεθνή στανταρτς ( ολα αυτες οι προδιαγραφές υπάρχουν )

Για το Παπαδήμο , να αποβληθεί απο τον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ κ να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική
Γιατι να αποβληθει? Δεν ειναι ασφαλισμένος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom