Νέα

μπομπα στον Παπαδημο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 556
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Αυτο καταλαβες? Οτι λυπαμαι ή δεν λυπαμαι? Σου ξαναλεω λοιπον οτι οποιος χανει την ανθρωπια του επειδη φτωχυνε, αξιζει να ψοφησει απο την πεινα. Και αυτη μου η αποψη δεν αλλαζει. Οποιος λεει "καλα να παθει γιατι φτωχυνα εξαιτιας του" (που δεν ισχυει, αλλά λεμε τωρα), του αξιζει να ψοφησει.

Ψάχνεις να βρεις ανθρωπιά στην Ελλάδα; Του 2017; Εδώ δεν υπήρχε χρόνια για χρόνια, 30+ ΟΛΟΙ κοιτούσαν την πάρτη τους, τώρα που βουλιάζει το καράβι την ψάχνεις;

Η πλάκα είναι οτι οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ απ΄όλους είναι αυτοί που φτώχυναν ΛΙΓΟΤΕΡΟ. Αυτοί που τρώνε το μεγαλύτερο παλούκι είναι και οι πιο ταπεινοί και προσγειωμένοι, πιθανότατα διότι έχουν ζήσει με τα ΛΙΓΑ, έχουν ζήσει με τα ΠΟΛΛΑ και μπορούν να ξαναζήσουν με τα λίγα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ψάχνεις να βρεις ανθρωπιά στην Ελλάδα; Του 2017; Εδώ δεν υπήρχε χρόνια για χρόνια, 30+ ΟΛΟΙ κοιτούσαν την πάρτη τους, τώρα που βουλιάζει το καράβι την ψάχνεις;

Η πλάκα είναι οτι οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ απ΄όλους είναι αυτοί που φτώχυναν ΛΙΓΟΤΕΡΟ. Αυτοί που τρώνε το μεγαλύτερο παλούκι είναι και οι πιο ταπεινοί και προσγειωμένοι, πιθανότατα διότι έχουν ζήσει με τα ΛΙΓΑ, έχουν ζήσει με τα ΠΟΛΛΑ και μπορούν να ξαναζήσουν με τα λίγα.
Ετσι, απολυτως σωστα. Οι χειροτεροι ειναι κατι μυρωδιαδες, που ειχαν αποκτησει πεντε πραγματα χωρις να τα αξιζουν και γκρινιαζουν χειροτερα απο ολους. Οσοι ηταν απο παντα περιορισμενοι και στερημενοι, ειναι οι πιο αξιοπρεπεις και αξιζουν σεβασμου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Εδω δε γραφει η ΕΛΣΤΑΤ
τις πηγές της , κ θες να σου ανοίξω το κεφάλι κ να σου βάλω μεςα τα data ,στα μπουρδελα .com ?

Μεγάλε, όταν χρησιμοποιείς έναν επιθετικό προσδιορισμό, "οικονομικός ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ", να μπορείς να είσαι σε θέση να τον στηρίξεις.

Και γω μπορώ να πω οτι είσαι πούστης αλλά δε μπορώ να το αποδείξω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Ετσι, απολυτως σωστα. Οι χειροτεροι ειναι κατι μυρωδιαδες, που ειχαν αποκτησει πεντε πραγματα χωρις να τα αξιζουν και γκρινιαζουν χειροτερα απο ολους. Οσοι ηταν απο παντα περιορισμενοι και στερημενοι, ειναι οι πιο αξιοπρεπεις και αξιζουν σεβασμου.

Ακριβώς. Όσοι ΑΞΙΖΑΝ οτι κάποτε απέκτησαν, θα μπορέσουν κάποια στιγμή να το ξαναποκτήσουν. Και αυτό είναι που τους κάνει δυνατούς και κυρίως αξιοπρεπείς.

Το οτι οι περισσότεροι είναι άνθρωποι της ελεύθερης αγοράς μόνο τυχαίο δεν είναι με τα χάλια της χώρας.

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Τύπε με ολο το σεβασμο και παντα με την καλη εννοια, την φραση "ο,τι σας λεω εγινε" την λεμε στα παιδακια που ειναι 5 ετων για να τα πεισουμε.
Και ναι, αν εκανες αγωγη θα την κερδιζες. Γιατι να μην την κερδιζες?
Τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε?
Εχεις κανενα συνδρομο καταδιωξης?

Τύπε δικηγόρος εισαι ;κατι τέτοιο αναφέρθηκε
Το πλέον σίγουρο ειναι οτι με το μυαλό που κουβαλάς , ουτε υπόθεση για διαζύγιο δεν θα εχεις κερδίσει

ΧΑΣΟΔΙΚΗ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Το πλέον σίγουρο ειναι οτι με το μυαλό που κουβαλάς , ουτε υπόθεση για διαζύγιο δεν θα εχεις κερδίσει

ΧΑΣΟΔΙΚΗ

Εσένα πάντως τύπε, με τις ατάκες που πετάς σου αξίζει πραγματικά μια θέση στο μητρώο, δίπλα στο γραφείο του nikos_plat. Με μόνιμο διορισμό τύπου δεκαετίας 80's "βολέψτε τον κάπου, είναι άχρηστος για οτιδήποτε".

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206

Ρε σύ θέλω να σε ρωτήσω κάτι και σου έχω στείλει ένα πρώτο, "εισαγωγικό" π.μ. κι αντί να μου απαντήσεις κάθεσαι εδώ μέσα και απαντάς σοβαρά στον κάθε πυροβολημένο υπάνθρωπο; Σοβαρέψου!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

ΧΑΣΟΔΙΚΗ
Καλα, μην αγχωνεσαι για μενα τύπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Οτι σας λεω εγινε
Και πες οτι πεταγαν εξω συγγενή μου απο την ΜΕΘ για να βάλουν μεςα το λαμογιο που το χτύπησε στρακαστρούκα

Εαν εκανα αγωγή εναντιων της διοίκησης , ποιος θα κέρδιζε , εγω ;
Αυτη ειναι η δικαιοσύνη οποτε για προληπτικούς λόγους θα σκάνε διαφορα

Μάλιστα, όταν τραυματίζεται κάποιος από τρομοκρατική ενέργεια να μην τον βάζουμε στην εντατική δημόσιου νοσοκομείου γιατί είναι λαμόγιο κατά την αποψή σου. Δημοκρατικό!
Όταν έσκαγε η βόμβα στα χέρια του Σάβββα Ξηρού την ώρα που ετοίμαζε τρομοκρατική ενέργεια να τον βάζαμε στο δημόσιο νοσοκομείο ή όχι? Φαντάζομαι ότι οι κοινωνικοί αγωνιστές προηγούνται?!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ρε σύ θέλω να σε ρωτήσω κάτι και σου έχω στείλει ένα πρώτο, "εισαγωγικό" π.μ. κι αντί να μου απαντήσεις κάθεσαι εδώ μέσα και απαντάς σοβαρά στον κάθε πυροβολημένο υπάνθρωπο; Σοβαρέψου!
Δεν το ειδα ρε τύπε, στη διαθεση σου αμεσως.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Όταν έσκαγε η βόμβα στα χέρια του Σάβββα Ξηρού την ώρα που ετοίμαζε τρομοκρατική ενέργεια να τον βάζαμε στο δημόσιο νοσοκομείο ή όχι? Φαντάζομαι ότι οι κοινωνικοί αγωνιστές προηγούνται?!
Αυτος ο αχαριστος δεν φτανει που τον σωσανε τοτε, τους εκανε μετα και μηνυσεις και αγωγες (στα δικαστηρια της αστικης δημοκρατιας βεβαιως βεβαιως) οτι δεν τον περιθαλψανε και σωστα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.183
Πόντοι
6.256
:think:Σήμερα που οι μολότωφ θα πέφτουν  βροχη στους ματατζηδες στα εξάρχεια,
Θα κλαψει κανεις? θα ψαξει κανείς? θα συλληφεί κανείς?
Στο διάολο όσοι κυβέρνησαν και κυβερνάνε, δε δίνω δεκάρα.
Θέλω αγχόνες
.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.126
Πόντοι
3.656
στειλτε ενα γραμμα του σημιτη ρε παιδια,αλλα πιο γεματο.... :takethis:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μαλακείες ενός αμόρφωτου

Ποιος ειναι "ο κόσμος" και απο που κι ως που εσυ έχεις εικόνα τι λέει "ο κόσμος";

Είναι τροπή σου και σένα και όλων των άλλων ηλιθιων να στηρίζουν τρομοκράτες.
Σκασε μωρη λουγκρα που θα μιλήσεις για μένα! Κάτσε να σε πηδάνε και να λες και ευχαριστώ! Τετοιος μαλακας εισαι!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
το πρόβλημα δεν είναι η ιδεολογία του παπαδήμου ... αλλά ότι επέβαλαν αυτή τη ιδεολογία χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες δλδ δημοψήφισμα
ο παπανδρέου δεν είπε ποτε τίποτα για δντ αν και το είχαν σχεδιάσει μήνες πριν, ο σαμαράς έσχιζε μνημόνια, και ο τσίπρας τα καταργούσε με ένα άρθρο
όταν λες κάτι προεκλογικά και κάνεις το αντίθετο μετεκλογικά πως λέγετε ? φασισμός η απάτη ? και τα δύο είναι βια πάντως..

και η βια φέρνει βια  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom