Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 813
- Πόντοι
- 96
Εδω δε γραφει η ΕΛΣΤΑΤΠηγούλα;
τις πηγές της , κ θες να σου ανοίξω το κεφάλι κ να σου βάλω μεςα τα data ,στα μπουρδελα .com ?
Εδω δε γραφει η ΕΛΣΤΑΤΠηγούλα;
Αυτο καταλαβες? Οτι λυπαμαι ή δεν λυπαμαι? Σου ξαναλεω λοιπον οτι οποιος χανει την ανθρωπια του επειδη φτωχυνε, αξιζει να ψοφησει απο την πεινα. Και αυτη μου η αποψη δεν αλλαζει. Οποιος λεει "καλα να παθει γιατι φτωχυνα εξαιτιας του" (που δεν ισχυει, αλλά λεμε τωρα), του αξιζει να ψοφησει.
Ετσι, απολυτως σωστα. Οι χειροτεροι ειναι κατι μυρωδιαδες, που ειχαν αποκτησει πεντε πραγματα χωρις να τα αξιζουν και γκρινιαζουν χειροτερα απο ολους. Οσοι ηταν απο παντα περιορισμενοι και στερημενοι, ειναι οι πιο αξιοπρεπεις και αξιζουν σεβασμου.Ψάχνεις να βρεις ανθρωπιά στην Ελλάδα; Του 2017; Εδώ δεν υπήρχε χρόνια για χρόνια, 30+ ΟΛΟΙ κοιτούσαν την πάρτη τους, τώρα που βουλιάζει το καράβι την ψάχνεις;
Η πλάκα είναι οτι οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ απ΄όλους είναι αυτοί που φτώχυναν ΛΙΓΟΤΕΡΟ. Αυτοί που τρώνε το μεγαλύτερο παλούκι είναι και οι πιο ταπεινοί και προσγειωμένοι, πιθανότατα διότι έχουν ζήσει με τα ΛΙΓΑ, έχουν ζήσει με τα ΠΟΛΛΑ και μπορούν να ξαναζήσουν με τα λίγα.
Εδω δε γραφει η ΕΛΣΤΑΤ
τις πηγές της , κ θες να σου ανοίξω το κεφάλι κ να σου βάλω μεςα τα data ,στα μπουρδελα .com ?
Ετσι, απολυτως σωστα. Οι χειροτεροι ειναι κατι μυρωδιαδες, που ειχαν αποκτησει πεντε πραγματα χωρις να τα αξιζουν και γκρινιαζουν χειροτερα απο ολους. Οσοι ηταν απο παντα περιορισμενοι και στερημενοι, ειναι οι πιο αξιοπρεπεις και αξιζουν σεβασμου.
Τύπε με ολο το σεβασμο και παντα με την καλη εννοια, την φραση "ο,τι σας λεω εγινε" την λεμε στα παιδακια που ειναι 5 ετων για να τα πεισουμε.
Και ναι, αν εκανες αγωγη θα την κερδιζες. Γιατι να μην την κερδιζες?
Τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε?
Εχεις κανενα συνδρομο καταδιωξης?
Και η δικη μου πληροφορια ειναι οτι κατι τετοιο δεν ισχυει. Ποιον θα πιστεψουμε?Καντο απο Αλεξ71 ,
Θωμας71 , ο άπιστος
Η πληροφορία ειναι έγκυρη
Τύπε δικηγόρος εισαι ;κατι τέτοιο αναφέρθηκε
Το πλέον σίγουρο ειναι οτι με το μυαλό που κουβαλάς , ουτε υπόθεση για διαζύγιο δεν θα εχεις κερδίσει
ΧΑΣΟΔΙΚΗ
Καλα, μην αγχωνεσαι για μενα τύπεΤύπε δικηγόρος εισαι ;κατι τέτοιο αναφέρθηκε
Το πλέον σίγουρο ειναι οτι με το μυαλό που κουβαλάς , ουτε υπόθεση για διαζύγιο δεν θα εχεις κερδίσει
ΧΑΣΟΔΙΚΗ
Οτι σας λεω εγινε
Και πες οτι πεταγαν εξω συγγενή μου απο την ΜΕΘ για να βάλουν μεςα το λαμογιο που το χτύπησε στρακαστρούκα
Εαν εκανα αγωγή εναντιων της διοίκησης , ποιος θα κέρδιζε , εγω ;
Αυτη ειναι η δικαιοσύνη οποτε για προληπτικούς λόγους θα σκάνε διαφορα
Δεν το ειδα ρε τύπε, στη διαθεση σου αμεσως.Ρε σύ θέλω να σε ρωτήσω κάτι και σου έχω στείλει ένα πρώτο, "εισαγωγικό" π.μ. κι αντί να μου απαντήσεις κάθεσαι εδώ μέσα και απαντάς σοβαρά στον κάθε πυροβολημένο υπάνθρωπο; Σοβαρέψου!
Αυτος ο αχαριστος δεν φτανει που τον σωσανε τοτε, τους εκανε μετα και μηνυσεις και αγωγες (στα δικαστηρια της αστικης δημοκρατιας βεβαιως βεβαιως) οτι δεν τον περιθαλψανε και σωστα.Όταν έσκαγε η βόμβα στα χέρια του Σάβββα Ξηρού την ώρα που ετοίμαζε τρομοκρατική ενέργεια να τον βάζαμε στο δημόσιο νοσοκομείο ή όχι? Φαντάζομαι ότι οι κοινωνικοί αγωνιστές προηγούνται?!
Σκασε μωρη λουγκρα που θα μιλήσεις για μένα! Κάτσε να σε πηδάνε και να λες και ευχαριστώ! Τετοιος μαλακας εισαι!Μαλακείες ενός αμόρφωτου
Ποιος ειναι "ο κόσμος" και απο που κι ως που εσυ έχεις εικόνα τι λέει "ο κόσμος";
Είναι τροπή σου και σένα και όλων των άλλων ηλιθιων να στηρίζουν τρομοκράτες.
Αυτο διέρρευσε απο το νοσηλευτικό προσωπικο