δεν ξέρω αν οι τιμές είναι το πρόβλημά μας ή μήπως οι υπηρεσίες.
Δηλ. αν υπολογίσουμε ότι η κοπέλα παίρνει τα μισά, αν δεν κάνω λάθος, από αυτά που πληρώνουμε, τι ζητάμε ακριβώς; Να δέχεται η κοπέλα τον κάθε λεχρίτη και τον κάθε κάφρο για να βγάλει 2€ το πήδημα; Δεν υπάρχει λόγος να το κάνει, θα πάει να δουλέψει σερβιτόρα σε ταβέρνα.
Κάποιοι νομίζω πως ξεχνάνε ότι μιλάμε για σεξ - που χρειάζεται δυο ανθρώπους για να γίνει (η αυτοικανοποίηση είναι άλλη συζήτηση). Πόσοι από σας νομίζετε ότι θα μπορούσατε να κάνετε αντίστοιχα τη δουλειά που κάνουν τα κορίτσια;
Στις πιο ακριβές κατηγορίες (έσκορτ ίσως και στούντιο) ίσως θα μπορούσε να γίνει κάτι για να γίνουν πιο vfm αλλά και πάλι δεν ξέρω αν και πόσο θα μπορούσαν να πέσουν οι τιμές ή να ανέβουν οι υπηρεσίες.
Αν έχει σημασία μια προσωπική εμπειρία, αυτό που βλέπω στον εαυτό μου έπειτα από μόλις 15 μήνες στην πιάτσα είναι μάλλον ένα είδος κορεσμού. Δηλ. αν μια κοπέλα δεν έχει κάτι που να με φτιάξει, κυρίως σε επίπεδο επικοινωνίας/συμμετοχής, βγαίνω από το μαγαζί σε στυλ "άλλη μια επίσκεψη, ε και τι έγινε;". Ακόμα και σε κα'να δυο επαναλήψεις με δοκιμασμένα κορίτσια, μου έτυχε η διάθεσή μου να είναι μειωμένη σε σχέση με την πρώτη φορά.
Εάν κάτι ανάλογο συμβαίνει και σε άλλους, δεν νομίζω να φταίνε οι τιμές γι' αυτό.