You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
δηλαδη???πας στο στουντιο & λες το νικνειμ σου για να το παρεις???Βγήκανε καινούρια μπλουζάκια (t-shirts) και θα τα βρείτε προς το παρόν στο Studio Paradise (Αγίου Μελετίου 37) και στο Studio Έρως (Δροσοπούλου 95) άνευ κόστους, για τα επίτιμα μέλη μας.
Στις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν και σε άλλα studio (θα ενημερώσω).
Ο καθένας μπορεί να πάρει από 1 μπλουζάκι.
Μέσα στο χειμώνα θα βγάλουμε μάλλον και γαμάτα ζεστά footer, με τον γλομπέο σε μικρογραφία σαν μάρκα
δηλαδη???πας στο στουντιο & λες το νικνειμ σου για να το παρεις???
ειδικά για σένα πλέζουρα το βγάλανε σε έκδοση καλτσόν..
δηλαδη???πας στο στουντιο & λες το νικνειμ σου για να το παρεις???
Όχι τίποτα. Όποιος ζητήσει θα του δώσουν. Για να ξέρει ότι υπάρχουν τα μπλουζάκια θα μπαίνει και στο site.
Αυτα τώρα είναι "προσωρινά". Θα βγάλουμε πιο επίσιμα σε λίγο καιρό (και περισσότερα κομμάτια) τα οποία ίσως διανέμουμε μέσω ταχυδρομίο, ώστε να πάρουνε όλοι/όλες. Η ιδέα του string υπάρχει και θα το κοιτάξω να γίνει...
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Και μετα μπαινει στο σαιτ η τσατσα , βλεπει αν οντως εισαι επιτιμο μελος και οχι για παραδειγμα , Μαλαμα ή Ειδημων και στο δινειδηλαδη???πας στο στουντιο & λες το νικνειμ σου για να το παρεις???
Επισκέπτης
χα,χα,χα..ειδικά για σένα πλέζουρα το βγάλανε σε έκδοση καλτσόν..
γελασαμε..
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.945
- Πόντοι
- 606
θα'χουν και δοκιμαστηριο τα μπουρδελα για να τις προβαρουμε?Η τσατσα θα μας λεει αν μας πηγαινει ή αν μας πεφτει στενη?
Επισης,θα'χουν αστερακια οπως οι αθλητικες φανελες?Κατα το αξιωμα του καθενος θα δινεται και το αντιστοιχο t-shirt?Θα δινουμε user και password στην τσατσα για να ελεγξει οτι ειμαστε εμεις?
Επισης,θα'χουν αστερακια οπως οι αθλητικες φανελες?Κατα το αξιωμα του καθενος θα δινεται και το αντιστοιχο t-shirt?Θα δινουμε user και password στην τσατσα για να ελεγξει οτι ειμαστε εμεις?
ais8hsh
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
...Η ιδέα του string υπάρχει και θα το κοιτάξω να γίνει...
To string υπάρχει εδώ και 2 χρόνια και είναι ευγενική προσφορά του Bourdela Bikers Club...
Επισκέπτης
τα επιτιμα μελοι εχουν παρει ιδι μπλουζακια αρχοντα αλεξ!!!Βγήκανε καινούρια μπλουζάκια (t-shirts) και θα τα βρείτε προς το παρόν στο Studio Paradise (Αγίου Μελετίου 37) και στο Studio Έρως (Δροσοπούλου 95) άνευ κόστους, για τα επίτιμα μέλη μας.
Μέσα στο χειμώνα θα βγάλουμε μάλλον και γαμάτα ζεστά footer, με τον γλομπέο σε μικρογραφία σαν μάρκα
Επισκέπτης
Ρε παιδια,μην με αρχισετε σε κανα τρελλο κραξιμο(αν το κανετε με χιουμορ,δεκτωτατο)αλλα,εγω δεν εχω σχεση με το αθλημα!Υπαρχει καποιος τροπος να προμηθευτω και εγω ενα,και αν ναι,ποιος?Μην το πληρωσω ενα γαμησι λεφτα,δηλαδη!
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
σοβαρα θα κυκλοφορουσες με τετοιο μπλουζακι;
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μα ο αλεξ ειπε οτι οποιος το ζητησει, του το δινουν.Ρε παιδια,μην με αρχισετε σε κανα τρελλο κραξιμο(αν το κανετε με χιουμορ,δεκτωτατο)αλλα,εγω δεν εχω σχεση με το αθλημα!Υπαρχει καποιος τροπος να προμηθευτω και εγω ενα,και αν ναι,ποιος?Μην το πληρωσω ενα γαμησι λεφτα,δηλαδη!
δεν ανεφερε τιποτε για απαραιτητη προυποθεση την καταθεση.
εξαλλου τα t-shirt αυτα δινονται δωρεαν.
Βγήκανε καινούρια μπλουζάκια (t-shirts) και θα τα βρείτε προς το παρόν στο Studio Paradise (Αγίου Μελετίου 37) και στο Studio Έρως (Δροσοπούλου 95) άνευ κόστους, για τα επίτιμα μέλη μας.
θελωωωωωωω ... και μπλουζακι και στριγκακι
Επισκέπτης
θα παρω εγω & για εσενα αλλα θα με πας μια λουτρακι απο αττικη οδο..Ρε παιδια,μην με αρχισετε σε κανα τρελλο κραξιμο(αν το κανετε με χιουμορ,δεκτωτατο)αλλα,εγω δεν εχω σχεση με το αθλημα!Υπαρχει καποιος τροπος να προμηθευτω και εγω ενα,και αν ναι,ποιος?Μην το πληρωσω ενα γαμησι λεφτα,δηλαδη!
Επισκέπτης
βρε σκατοπαπα παλι μου κανεις χαλαστρα???μα ο αλεξ ειπε οτι οποιος το ζητησει, του το δινουν.
δεν ανεφερε τιποτε για απαραιτητη προυποθεση την καταθεση.
εξαλλου τα t-shirt αυτα δινονται δωρεαν.
Επισκέπτης
θα παρω εγω & για εσενα αλλα θα με πας μια λουτρακι απο αττικη οδο..
πλέζουρα, πίστεψέ με θα το απολαύσεις...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
χου ρε στράκι. αποσυρομαι αφου γουσταρεις αγορακια..βρε σκατοπαπα παλι μου κανεις χαλαστρα???