Επισκέπτης
θα φοραω την πανα για την ακρατεια(ουτως η αλλως την φοραω)..Αν αντεχεις...απο σενα εξαρταται...<<εσυ οτι πεις>>
θα φοραω την πανα για την ακρατεια(ουτως η αλλως την φοραω)..Αν αντεχεις...απο σενα εξαρταται...<<εσυ οτι πεις>>
Ααααα, καλά....για Καζίνο έχεις ακούσει?Τι σημαινει...να ριξουμε δυο μπιλλιες???
θα παρω & για εσενα οταν επιτελους μαγειρεψεις το γαμημενο καγκουρω..
αμα ειναι να παμε σε μια ωριτσα γαματο..περνω το τραινο καλυτερα..εδω λεμε να παμε σε ενα τεταρτακι,να ριξουμε 2 μπιλιες & να επιστρεψουμε..
τσιτα θελω να με πας..
σχημα λογου μωρε..μπιλιες στην ρουλετα εννοουσα αλλα δεν παταω στο καζινο..ψαρακι ομως τρωω..ασε που εχει & ενα strip απεναντι απο το καζινο οπου μπορουμε να παμε για πορνορεπορταζ..Τι σημαινει...να ριξουμε δυο μπιλλιες???
μπα τους κανω μουτρα..ρίχνεις μπιλιές και δεν μας το έχεις πει ακόμα....;;;
αντε γιατι τα βουαζέν περιμένουν ....
εχεις λυσσαξει να γινεις σαν το βασοσχημα λογου μωρε..μπιλιες στην ρουλετα εννοουσα αλλα δεν παταω στο καζινο..ψαρακι ομως τρωω..ασε που εχει & ενα strip απεναντι απο το καζινο οπου μπορουμε να παμε για πορνορεπορταζ..
Παλλικαρι,η αφεντομουτσουναρα μου,ειναι το αβαταρ μου!Εισαι σιγουρος για το ...τσιτα θελω???Ρε πουστη μου,ολα τα νηματα που μπαινουμε με τον μπον,γκαζοβια τα κανουμε!Θα ξαναματαφαμε κραξιμο...και θα'χουν δικιο!!!αμα ειναι να παμε σε μια ωριτσα γαματο..περνω το τραινο καλυτερα..εδω λεμε να παμε σε ενα τεταρτακι,να ριξουμε 2 μπιλιες & να επιστρεψουμε..
τσιτα θελω να με πας..
Άσε ρε, σταματημένος είσαι και σε κρατάει ο άλλος από πίσω που δε φαίνεται για να δείχνεις ότι γέρνεις και καλά...Παλλικαρι,η αφεντομουτσουναρα μου,ειναι το αβαταρ μου!Εισαι σιγουρος για το ...τσιτα θελω???
τσιταααααααααααααααααααααααααααα να τον πας τσιτααααααααααααααααααααΠαλλικαρι,η αφεντομουτσουναρα μου,ειναι το αβαταρ μου!Εισαι σιγουρος για το ...τσιτα θελω???Ρε πουστη μου,ολα τα νηματα που μπαινουμε με τον μπον,γκαζοβια τα κανουμε!Θα ξαναματαφαμε κραξιμο...και θα'χουν δικιο!!!
ναι λεμε..το ξερω οτι στο αβαταρ εισαι εσυ..big brother ειναι το αλλο μου νικ..Παλλικαρι,η αφεντομουτσουναρα μου,ειναι το αβαταρ μου!Εισαι σιγουρος για το ...τσιτα θελω???Ρε πουστη μου,ολα τα νηματα που μπαινουμε με τον μπον,γκαζοβια τα κανουμε!Θα ξαναματαφαμε κραξιμο...και θα'χουν δικιο!!!
....να του φύγουνε τα τσισααααααααααααααααααααααααααααααατσιταααααααααααααααααααααααααααα να τον πας τσιταααααααααααααααααααα
κρυβε λογια εσυ..εχεις λυσσαξει να γινεις σαν το βασο
κοιτα να αρχισεις να μου λες για τον μενδρινο θα αυτοκτονησω
....να του φύγουνε τα τσισααααααααααααααααααααααααααααααα
αει γαμηθειτε..θα φοραω πανες λεμε......να του φύγουνε τα τσισααααααααααααααααααααααααααααααα
ζηλευεις???να χασει την αισθηση του χρονου ο συντρελος ... που θέλει και βόλτες με γκάζια...
I like it !!!ο συντρελος ...
θα φαμε κραξιμο λεμεεεεεεεεεεεεεεε.Μαγκες σας αφηνω!Παω στο γραφειο και το απογευμα εχω δυο ωρες μαθημα στο Μενιδι!ΘΑ μου λειψετε,αλλα αν γινει κατι με τα μπλουζακια ενημερωστε με!Ευχαριστω,και συγγνωμη για τα εκτος θεματος!Άσε ρε, σταματημένος είσαι και σε κρατάει ο άλλος από πίσω που δε φαίνεται για να δείχνεις ότι γέρνεις και καλά...
αει γαμηθειτε..θα φοραω πανες λεμε..