Νέα

Μπλουζάκια bourdela

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nα οργανώσω μια φωτογράφιση τύπου "wet-t-shirt" με τα κορίτσια του site?

• ΝΑΙ!

Ψήφοι: 30 58,8%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 2 3,9%
  • NA ΠΟΖΑΡΟΥΝ Κ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ...

Ψήφοι: 6 11,8%
  • ΝΑ ΠΟΖΑΡΟΥΝ Κ TRANS

Ψήφοι: 5 9,8%
  • ΝΑ ΠΟΖΑΡΕΙ Κ Η ΛΙΛΑ!

Ψήφοι: 8 15,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    51

Επισκέπτης
θα παρω & για εσενα οταν επιτελους μαγειρεψεις το γαμημενο καγκουρω..

Πάρε με μια γιατι την αλλην την εσκισα σε ενα μαγειρεμα ροζ μπιφ τσαλαπετεινου  :2funny: :2funny: :2funny:(μου επιτεθηκε την ωρα που εριχνα την σαλτσα απο εντοσθια φωκιας..)

Επισκέπτης
αμα ειναι να παμε σε μια ωριτσα γαματο..περνω το τραινο καλυτερα..εδω λεμε να παμε σε ενα τεταρτακι,να ριξουμε 2 μπιλιες & να επιστρεψουμε..
τσιτα θελω να με πας..

ρίχνεις μπιλιές και δεν μας το έχεις πει ακόμα....;;; :bottom:
αντε γιατι τα βουαζέν περιμένουν ....

Επισκέπτης
Τι σημαινει...να ριξουμε δυο μπιλλιες???
σχημα λογου μωρε..μπιλιες στην ρουλετα εννοουσα αλλα δεν παταω στο καζινο..ψαρακι ομως τρωω..ασε που εχει & ενα strip απεναντι απο το καζινο οπου μπορουμε να παμε για πορνορεπορταζ..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
σχημα λογου μωρε..μπιλιες στην ρουλετα εννοουσα αλλα δεν παταω στο καζινο..ψαρακι ομως τρωω..ασε που εχει & ενα strip απεναντι απο το καζινο οπου μπορουμε να παμε για πορνορεπορταζ..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εχεις λυσσαξει να γινεις σαν το βασο
κοιτα να αρχισεις να μου λες για τον μενδρινο θα αυτοκτονησω

Επισκέπτης
αμα ειναι να παμε σε μια ωριτσα γαματο..περνω το τραινο καλυτερα..εδω λεμε να παμε σε ενα τεταρτακι,να ριξουμε 2 μπιλιες & να επιστρεψουμε..
τσιτα θελω να με πας..
Παλλικαρι,η αφεντομουτσουναρα μου,ειναι το αβαταρ μου!Εισαι σιγουρος για το ...τσιτα θελω???Ρε πουστη μου,ολα τα νηματα που μπαινουμε με τον μπον,γκαζοβια τα κανουμε!Θα ξαναματαφαμε κραξιμο...και θα'χουν δικιο!!!

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Παλλικαρι,η αφεντομουτσουναρα μου,ειναι το αβαταρ μου!Εισαι σιγουρος για το ...τσιτα θελω???
Άσε ρε, σταματημένος είσαι και σε κρατάει ο άλλος από πίσω που δε φαίνεται για να δείχνεις ότι γέρνεις και καλά...

Επισκέπτης
Παλλικαρι,η αφεντομουτσουναρα μου,ειναι το αβαταρ μου!Εισαι σιγουρος για το ...τσιτα θελω???Ρε πουστη μου,ολα τα νηματα που μπαινουμε με τον μπον,γκαζοβια τα κανουμε!Θα ξαναματαφαμε κραξιμο...και θα'χουν δικιο!!!
τσιταααααααααααααααααααααααααααα να τον πας τσιταααααααααααααααααααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ναι λεμε..το ξερω οτι στο αβαταρ εισαι εσυ..big brother ειναι το αλλο μου νικ..

Επισκέπτης
Άσε ρε, σταματημένος είσαι και σε κρατάει ο άλλος από πίσω που δε φαίνεται για να δείχνεις ότι γέρνεις και καλά...
θα φαμε κραξιμο λεμεεεεεεεεεεεεεεε.Μαγκες σας αφηνω!Παω στο γραφειο και το απογευμα εχω δυο ωρες μαθημα στο Μενιδι!ΘΑ μου λειψετε,αλλα αν γινει κατι με τα μπλουζακια ενημερωστε με!Ευχαριστω,και συγγνωμη για τα εκτος θεματος!

Επισκέπτης
NOT SO EASY BIKER να παρουμε & την ερι να μην κλαιει???μας περνει για τρικαβαλο???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom