Επισκέπτης
μα γι΄αυτο το ζητησα κιολας..την ξερω την καυλα..ομως τελευταια φορα που καβαλησα μηχανη ηταν πριν 20 χρονια..πλέζουρα, πίστεψέ με θα το απολαύσεις...
μα γι΄αυτο το ζητησα κιολας..την ξερω την καυλα..ομως τελευταια φορα που καβαλησα μηχανη ηταν πριν 20 χρονια..πλέζουρα, πίστεψέ με θα το απολαύσεις...
δεν κινδυνευω..εγω θα καθομαι απο πισω..χου ρε στράκι. αποσυρομαι αφου γουσταρεις αγορακια..
μα γι΄αυτο το ζητησα κιολας..την ξερω την καυλα..ομως τελευταια φορα που καβαλησα μηχανη ηταν πριν 20 χρονια..
χαλαρα...μια ωριτσα,πηγαιν΄ελα...σιγα το δυσκολο...χαρα μου!!!θα παρω εγω & για εσενα αλλα θα με πας μια λουτρακι απο αττικη οδο..
You dont stop riding because you get old, you get old because you stop riding !ποτέ δεν είναι αργά, μπορεις και τώρα να ξανακαβαλήσεις...
ΕΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙYou dont stop riding because you get old, you get old because you stop riding !
αμα ειναι να παμε σε μια ωριτσα γαματο..περνω το τραινο καλυτερα..εδω λεμε να παμε σε ενα τεταρτακι,να ριξουμε 2 μπιλιες & να επιστρεψουμε..χαλαρα...μια ωριτσα,πηγαιν΄ελα...σιγα το δυσκολο...χαρα μου!!!
Όλο και περισσότερο σε συμπαθώ εσένα Κρίμα που δεν είμαι Αθήνα να σε πήγαινα εγώ...αμα ειναι να παμε σε μια ωριτσα γαματο..περνω το τραινο καλυτερα..εδω λεμε να παμε σε ενα τεταρτακι,να ριξουμε 2 μπιλιες & να επιστρεψουμε..
τσιτα θελω να με πας..
μπαααα..εχω επιγνωση της καταστασης..σιγα μην ξαναπαρω μηχανη με τα ζωα που κυκλοφορουν εξω..εδω με τζιπ & δεν ξερω απο που να φυλαχτω με τις μαλακιες που κανουν..ποτέ δεν είναι αργά, μπορεις και τώρα να ξανακαβαλήσεις...
Τιμη μου και καμαρι μου!Εχω γνωρισει 15 παιδια απο δω,εξαιρετικες προσωπικοτητες και υπεροχο χιουμορ!Αντρες,με ολη την σημασια της λεξης!Αληθινοι φιλοι ,που τιμανε τα παντελονια τους!Στα μοτο σαιτ,ολοι κακαρισμα και απο γκαζια...βουλωμενα ζιγκλερ!!!σοβαρα θα κυκλοφορουσες με τετοιο μπλουζακι;
& αυτο σωστο..You dont stop riding because you get old, you get old because you stop riding !
εσυ να φυλαχτεις?τι να πουνε και οι αλλοι?μπαααα..εχω επιγνωση της καταστασης..σιγα μην ξαναπαρω μηχανη με τα ζωα που κυκλοφορουν εξω..εδω με τζιπ & δεν ξερω απο που να φυλαχτω με τις μαλακιες που κανουν..
Αν αντεχεις...απο σενα εξαρταται...<<εσυ οτι πεις>>αμα ειναι να παμε σε μια ωριτσα γαματο..περνω το τραινο καλυτερα..εδω λεμε να παμε σε ενα τεταρτακι,να ριξουμε 2 μπιλιες & να επιστρεψουμε..
τσιτα θελω να με πας..
να κι ένα εντός θέματος μετά από ώραΘέλω και εγω μια σωβρακοφανέλα
μεταχειρισμενη?Θέλω και εγω μια σωβρακοφανέλα
να κι ένα εντός θέματος μετά από ώρα
θα παρω & για εσενα οταν επιτελους μαγειρεψεις το γαμημενο καγκουρω..Θέλω και εγω μια σωβρακοφανέλα
μεταχειρισμενη?