Νέα

Μπλουζάκια bourdela

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nα οργανώσω μια φωτογράφιση τύπου "wet-t-shirt" με τα κορίτσια του site?

• ΝΑΙ!

Ψήφοι: 30 58,8%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 2 3,9%
  • NA ΠΟΖΑΡΟΥΝ Κ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ...

Ψήφοι: 6 11,8%
  • ΝΑ ΠΟΖΑΡΟΥΝ Κ TRANS

Ψήφοι: 5 9,8%
  • ΝΑ ΠΟΖΑΡΕΙ Κ Η ΛΙΛΑ!

Ψήφοι: 8 15,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    51

karapipis

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
o ΠαπARION πηγε σε μοδιστρα για να του παρει ειδικα μετρα για το μπλουζακι? :2funny: :2funny: :2funny:
μπράβο κλώνε νούμερο 4.. είσαι μωρέ και από την Κρήτη και στην Κρήτη της βράκες δεν της φορούν για να μην κρυώνουν τα μπούτια τους.... μην εκμεταλλεύεσαι την απουσία του άλλου για να το παίξεις αντράκι γιατί το παλικάρι ο Αρίωνας ποτέ δεν έκρυψε τα κιλά του άλλοι κρύβονται πίσω από το πληκτρολόγιο τους......
ντροπή της Κρήτης...

KissMyJaZZ

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μια καλή ιδέα είναι κατόπιν συμφωνιών που θα κάνει το τμήμα δημ. σχέσεων του σάιτ,ο ενδιαφερόμενος φορώντας το μπλουζάκι κατά την επίσκεψη του σε ρδέλλα στούντιο κ πιάτσες, να έχει κάποια έκπτωση ή κάποιο δώρο από την επιχείρηση ή κάποια έξτρα υπηρεσία ειδικά για τα μέλη του σάιτ....φορώντας πάντα το μπλουζάκι!!!
Επίσης μπορούμε να καθιερώσουμε τους μπουρδελόποντους σε κάθε επίσκεψη ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέγει ο καθένας...πάντα με το μπλουζάκι!!!!
Νομίζω ότι το αρμόδιο τμήμα του σάιτ θα πρέπει να επεξεργαστεί ένα τέτοιο επιχειρηματικό πλάνο κ να προχωρήσει στην σύνταξη της πρότασης αλλά κ στην διανομή της στις ανάλογες επιχειρήσεις!!!
Άντε κ καλά κέρδη......

white_shark

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξερω εναν μοντερειτορ που ειχε παρει 3. Αργοτερα ανακαλυψαμε οτι εμπαινε και με αλλα 2 ονοματα στο σαιτ, οποτε απο αυτον δε περισευι κανενα. Μαλιστα το ενα ηταν γυναικειο ονομα, αλλα δε θυμαμαι αν ειχαν βγει γυναικεια μπλουζακια.

Eγω εμαθα οτι τον εψαχνε ο νταβας της πουτανας που της πηρε το ονομα και το μπλουζακι

karapipis

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μια καλή ιδέα είναι κατόπιν συμφωνιών που θα κάνει το τμήμα δημ. σχέσεων του σάιτ,ο ενδιαφερόμενος φορώντας το μπλουζάκι κατά την επίσκεψη του σε ρδέλλα στούντιο κ πιάτσες, να έχει κάποια έκπτωση ή κάποιο δώρο από την επιχείρηση ή κάποια έξτρα υπηρεσία ειδικά για τα μέλη του σάιτ....φορώντας πάντα το μπλουζάκι!!!
Επίσης μπορούμε να καθιερώσουμε τους μπουρδελόποντους σε κάθε επίσκεψη ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέγει ο καθένας...πάντα με το μπλουζάκι!!!!
Νομίζω ότι το αρμόδιο τμήμα του σάιτ θα πρέπει να επεξεργαστεί ένα τέτοιο επιχειρηματικό πλάνο κ να προχωρήσει στην σύνταξη της πρότασης αλλά κ στην διανομή της στις ανάλογες επιχειρήσεις!!!
Άντε κ καλά κέρδη......
και να δούμε ποιοι θα έχουν κώλο να τα φορέσουν αν δεν κάνω λάθος 4 άτομα έχουν φορέσει μπλουζάκια με τον γλομπέο 3 ΑΕΚτσήδες και ένας Παναθηναικάκιας αν δεν κάνω λάθος...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ειχαν και καπελακια. Πηρε και το καπελακι?

white_shark

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μαλλον του το φορεσε καπελο γιατι τον επιασε ο νταβας

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Άντε κ καλά κέρδη......
είναι μια πολύ καλή ιδέα , πάντως αν το μπλουζάκι είναι όμορφο , εγώ θα το φορέσω ακόμα και για καφεδάκι στη πλατεία ελευθερίας ,το site ειναι προτο , και το σχεδιάκι με το λαμπάκι burdela.com ,είναι γαμάτο...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...δεν θα ελεγα οχι στην φωτογραφηση αρκει να μην φαινονται τα προσωπακια μας

ΕΝΝΟΕΙΤΕ αυτό (το έγραψα και παραπάνω)... για στείλε κι εσύ pm λοιπόν να κανονίσουμε για την φωτογράφιση :rockon:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
εγώ έχω φτιάξει t-shirt που λέει:
ΕΞΩ ΤΑ ΜΠΑΖΑ CT ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
με ρωτάνε τι σημαίνει το ct αλλά δεν λέω...

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Εσυ θέλεις τέσσερα μαζί!!!!Εμείς οι χανούμηδες έχουμε βγάλει,ΑΕΚ ΤΕΑΜ με το username στην πλάτη και ο γλομπέος μπροστά.Μας τα έφτιαξε ο ....[size=16pt]ARION!!!!![/size] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Πάντως το πιο συλλεκτικό και μεγάλης συναισθηματικής αξίας κομμάτι μας το έχει πάρει ένα πράσινο αρχίδι....  :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• 54048545mv82.jpg
    54048545mv82.jpg
    257,7 KB · Εμφανίσεις: 15

gstam

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
και να δούμε ποιοι θα έχουν κώλο να τα φορέσουν αν δεν κάνω λάθος 4 άτομα έχουν φορέσει μπλουζάκια με τον γλομπέο 3 ΑΕΚτσήδες και ένας Παναθηναικάκιας αν δεν κάνω λάθος...
Εγω εχω δυο απο τα πρωτα μπλουζακια και τα φοραω ανελιπως,καπελακι δεν ειχα παρει,αλλα αν ξαναβγουν θα ξαναπαρω,και ενοειται XXL.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535
Εγώ, αν και δεν είμαι για την φωτογράφηση, θα έπαιρνα ένα μπλουζάκι με τον γλομπέο... μόνο! Μην χαλάσουμε και την οικογένειά μας...

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Βγήκανε καινούρια μπλουζάκια (t-shirts) και θα τα βρείτε προς το παρόν στο Studio Paradise (Αγίου Μελετίου 37) και στο Studio Έρως (Δροσοπούλου 95) άνευ κόστους, για τα επίτιμα μέλη μας.
Στις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν και σε άλλα studio (θα ενημερώσω).
Ο καθένας μπορεί να πάρει από 1 μπλουζάκι.
Μέσα στο χειμώνα θα βγάλουμε μάλλον και γαμάτα ζεστά footer, με τον γλομπέο σε μικρογραφία σαν μάρκα  :bounce:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Βγήκανε καινούρια μπλουζάκια (t-shirts) και θα τα βρείτε προς το παρόν στο Studio Paradise (Αγίου Μελετίου 37) και στο Studio Έρως (Δροσοπούλου 95) άνευ κόστους, για τα επίτιμα μέλη μας.
Στις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν και σε άλλα studio (θα ενημερώσω).
Ο καθένας μπορεί να πάρει από 1 μπλουζάκι.
Μέσα στο χειμώνα θα βγάλουμε μάλλον και γαμάτα ζεστά footer, με τον γλομπέο σε μικρογραφία σαν μάρκα  :bounce:
ερωτηση-επισημανση: οι γυναικες-μελη του σάιτ (που ειναι σιγουρο οτι διακαώς θελουν κι αυτες μπλουζακι) πώς θα παρουν κι αυτες το τεμαχιο τους ????  :think: :tooth:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
ερωτηση-επισημανση: οι γυναικες-μελη του σάιτ (που ειναι σιγουρο οτι διακαώς θελουν κι αυτες μπλουζακι) πώς θα παρουν κι αυτες το τεμαχιο τους ????  :think: :tooth:
Για να μην πούμε για τα εκτός Αθήνας μέλη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom