Νέα

Μπλουζάκια bourdela

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nα οργανώσω μια φωτογράφιση τύπου "wet-t-shirt" με τα κορίτσια του site?

• ΝΑΙ!

Ψήφοι: 30 58,8%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 2 3,9%
  • NA ΠΟΖΑΡΟΥΝ Κ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ...

Ψήφοι: 6 11,8%
  • ΝΑ ΠΟΖΑΡΟΥΝ Κ TRANS

Ψήφοι: 5 9,8%
  • ΝΑ ΠΟΖΑΡΕΙ Κ Η ΛΙΛΑ!

Ψήφοι: 8 15,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    51

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
  Απο το στομα μου το πηρες.....
  Ελα λεμε....
  Απο δευτερα θα εχουμε τα σηματα,αν μας το δωσει ο Αλεξ θα το βαλουμε στο σημα μας...
  Ριχτο Αισθηση....

Από τα σήματα του Bikers Club να φυλαχθούν πάραυτα κάποια κομμάτια για τους Administrators και τους moderators...

Δούναι κ λαβείν... Όπως παληά... Δίνω 100 αιγοπρόβατα και παίρνεις την κόρη μου... ή 5 πάπιες για ένα τσουβάλι στάρι... :2funny:

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6

Συνημμένα

• string.jpg
    string.jpg
    128 KB · Εμφανίσεις: 34

Επισκέπτης
Ιουλία μου αφού δεν έχεις τι να κάνεις... γιατί δεν έρχεσαι για μια ωραία φωτογράφιση τύπου "wet-t-shirt" με τον αγαπημενο μας γλομπέο? Οπως βλέπεις κι απ' την ψηφοφορία... ο λαός του site αποφάσισε, σας θέλει στάμπα σε μπλουζάκια !!!
Πριτσσσσσσ... Εγω ειμαι ιδιωτικης χρησεως :boobies:

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Από το στόμα μου το πήρες!
Κατά προτίμηση τα εσώρουχα να είναι Lise Charmel, Lejaby και στην ξεφτίλα Med.  :2funny:

Απαναλαμβάνω και σε σας κυρία μου, οτι το string είναι διαθέσιμο... Αν ενδιαφέρεστε, στείλτε pm...

...στον gabadoo !!! :rolleyes:

ΥΓ... Το δικό μας είναι απ' τα φτηνά τα σεξουλιάρικα... Palco... To Bourdela Bikers Club δεν έχει έδρα το Κωλονάκι

Συνημμένα

• string.jpg
    string.jpg
    128 KB · Εμφανίσεις: 20

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Κανονικά τα string επειδή είναι πολύ prive made... έπρεπε να διατίθεντε στις ενδιαφερόμενες ΜΟΝΟΝ αν δεσμεύονταν ότι θα ποστάρουν φώτος τους φορώντας τα...

Επισκέπτης
Να το χω να το φορεσω για γουρι, όταν θα δωσω για το διπλωμα του biker σε λιγο καιρο :grin:

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Απαναλαμβάνω και σε σας κυρία μου, οτι το string είναι διαθέσιμο... Αν ενδιαφέρεστε, στείλτε pm...
...στον gabadoo !!! :rolleyes:

Καλά, θα φροντίσω να λάβω ένα τιμημένο από άλλο γνωστό μου μέλος του BBC που άλλα κι άλλα ξέρει να λέει, για τα στρινγκάκια όμως κουβέντα.  >:(

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Να το χω να το φορεσω για γουρι, όταν θα δωσω για το διπλωμα του biker σε λιγο καιρο :grin:

Αμα το φορέσεις με κανένα καυτό μινάκι ή κανένα χαμηλοκάβαλο στενό παντελονάκι... ΣΙΓΟΥΡΑ θα το πάρεις το Δίπλωμα ;)

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Κανονικά τα string επειδή είναι πολύ prive made... έπρεπε να διατίθεντε στις ενδιαφερόμενες ΜΟΝΟΝ αν δεσμεύονταν ότι θα ποστάρουν φώτος τους φορώντας τα...

To Bourdela Bikers Club είναι πολύ ανοικτόμυαλο και μπροστά από την εποχή του... Δεν ζητάμε ανταλλάγματα...

ΑΠΛΑ...

...τα θεωρούμε δεδομένα... :rolleyes:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
παληκάρια μπλουζάκι θέλω και γώ .. φροντίστε μόν να είναι XXL
Εσυ θέλεις τέσσερα μαζί!!!!Εμείς οι χανούμηδες έχουμε βγάλει,ΑΕΚ ΤΕΑΜ με το username στην πλάτη και ο γλομπέος μπροστά.Μας τα έφτιαξε ο ....[size=16pt]ARION!!!!![/size] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Αμα το φορέσεις με κανένα καυτό μινάκι ή κανένα χαμηλοκάβαλο στενό παντελονάκι... ΣΙΓΟΥΡΑ θα το πάρεις το Δίπλωμα ;)
Αυτο θα κανω σε περιπτωση που ο εξεταστης ειναι αντρας. θα χω οπμως και δευτερη επιλογη μαζι μου, μη και πεσω σε καμια αγαμητη και δε με περασει :uglystupid:
Το στριγκακι παντως θα το φοραω :grin:

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Καλά, θα φροντίσω να λάβω ένα τιμημένο από άλλο γνωστό μου μέλος του BBC που άλλα κι άλλα ξέρει να λέει, για τα στρινγκάκια όμως κουβέντα.  >:(

Ουδέν κρυπτόν τελικά... Έτοιμο το' χεις να το ξεστομίσεις το nickname...:rolleyes:

Επειδή οφείλω να διαφυλάττω την ενότητα του Bikers Club και την ομαλή (???) ψυχολογική κατάσταση των μελών του, θα σε παρακαλέσω να συγκρατηθείς...:rolleyes:

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ουδέν κρυπτόν τελικά... Έτοιμο το' χεις να το ξεστομίσεις το nickname...:rolleyes:

Επειδή οφείλω να διαφυλάττω την ενότητα του Bikers Club και την ομαλή (??) ψυχολογική κατάσταση των μελών του, θα σε παρακαλέσω να συγκρατηθείς...:rolleyes:

Δεν υπάρχει πιο ψύχραιμο κι εχέμυθο άτομο από την αφεντιά μου.
Σου συνιστώ να εξακολουθήσεις να διατηρείς και τη δική σου!  ;)

Επισκέπτης
Εσυ θέλεις τέσσερα μαζί!!!!Εμείς οι χανούμηδες έχουμε βγάλει,ΑΕΚ ΤΕΑΜ με το username στην πλάτη και ο γλομπέος μπροστά.Μας τα έφτιαξε ο ....[size=16pt]ARION!!!!![/size] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

o ΠαπARION πηγε σε μοδιστρα για να του παρει ειδικα μετρα για το μπλουζακι? :2funny: :2funny: :2funny:

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
...Σου συνιστώ να εξακολουθήσεις να διατηρείς και τη δική σου!  ;)

Εμένα ποσώς με ενδιαφέρει το ζήτημα... Γι΄αυτό το λόγο είμαι και επικίνδυνος τύπος... :rolleyes:

Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου πάντως. Το εκτιμώ :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom