You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
γεια σου ρε κατεριναρα τσαχπινοκαυλιτα μου!!!!εισαι ολα λεφτα!!!!και εγο μαζι σου!!!χεχε!!!
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ωχ μας την πεσανε ?
Επισκέπτης
τελειο ειναι το μπλουζακι τις κατερινασ!!!!θελο και αλουσ γλομπους!!!!!δοστε μου τουσ γλομπους σασσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!αχαχαχαχχαχα μπουαχχαχααχααχα!!!Πάντως της Κατερίνας είναι ωραίο!!! ;)
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Ακουγονται πολλα καλα λογια και θα θελα να σε γνωρισω και να φορας το μπλουζακι με το γλομπο..Ποτε δουλευεις?Εγω παντως δεν μασαω να περιφερομαι μεσα στο
μαγαζι,χωρις το μπλουζακι με τον γλομπουλη.
Θα μασησω να το φοραω εξω?
Το πολύ πολύ να ακουω διαφορες φωνες,δεξια αριστερα?
Ααααα?.η Κατερινα?!!
Πριιιιτς?που θα γυρισω όμως?
Μονο γυρω-γυρω στην εδρα μου?χεχε?!!
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Κοιταξε στο Κατερινα-Κολωνου.Ακουγονται πολλα καλα λογια και θα θελα να σε γνωρισω και να φορας το μπλουζακι με το γλομπο..Ποτε δουλευεις?
Εχω ενημερωσει..
Πριν απο μέρες συζητούσα με κάποιους συναγωνιστες θεσσαλονικείς και συζητούσαμε να κάνουμε μπλουζάκια (t-shirt ή και φούτερ) με το λογότυπο του bourdela.com μιας και τελείωσε το καλοκαίρι και όλοι επιστρέψαμε και αρχίσαμε τις επισκέψεις.
Πείτε τη γνώμη σας και αν συμφωνείτε μπορούμε να το προχωρήσουμε και να τα βγάλουμε σε πολύ καλή τιμή...
Εγώ πάντως ψήνομαι και για τα 2...
Πείτε τη γνώμη σας και αν συμφωνείτε μπορούμε να το προχωρήσουμε και να τα βγάλουμε σε πολύ καλή τιμή...
Εγώ πάντως ψήνομαι και για τα 2...
aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Εγώ θα ήθελα να έχω ένα. Αν προχωρήσετε να μου στείλης pm για να το παραλάβω. Μονο να γίνει έξυπνο και με καλο γούστο.
Μονο να γίνει έξυπνο και με καλο γούστο.
Το σχέδιο είναι συγκεκριμένο... ο γνωστός μας γλομπέος
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εγώ πάντως έχω φτιάξει το δικό μου με επινόηση το ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ.Το χουν δει αρκετά αδέλφια από δω μέσα στο γήπεδο.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μόνο η Λίλα θα έρθει!Εγώ πάλι έχω την ιδέα να οργανώσω μια φωτογράφιση τύπου "wet-t-shirt" με τα κορίτσια του site, φυσικά χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο για να μην υπάρχουν προβλήματα...
Οποια ενδιαφέρεται τα λέμε με pm...
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.927
- Πόντοι
- 606
Και μαλιστα πολυ καλοΕγώ πάντως έχω φτιάξει το δικό μου με επινόηση το ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ.Το χουν δει αρκετά αδέλφια από δω μέσα στο γήπεδο.
Κατά λάθος πάτησα Ναι, ενώ ήθελα να ψηφίσω όχι ...
Γιατί ? πιστεύω ότι εαν το site γίνει ευρέως γνωστό θα αρχίσουν να το επισκέπτονται και γυναίκες, και μιλάω για γυναίκες μελών/συναγωνιστών οπότε θα δημιουργηθούν σοβαρά οικογενιακά προβλήματα ...
Γιατί ? πιστεύω ότι εαν το site γίνει ευρέως γνωστό θα αρχίσουν να το επισκέπτονται και γυναίκες, και μιλάω για γυναίκες μελών/συναγωνιστών οπότε θα δημιουργηθούν σοβαρά οικογενιακά προβλήματα ...
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Εσυ θα μπορουσες καλιστα να γραψεις "Baby gold"..Κατά λάθος πάτησα Ναι, ενώ ήθελα να ψηφίσω όχι ...
Επισκέπτης
Eδιαφερομαι και εγω παιδια για μπλουζακι.. αμα ειναι πμ..