You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Είχαμε βγάλει μπλουζάκια το 2006.
Και καπελάκια!
Με το παλιό λογότυπο.
T-shirt για καλοκαίρι.
Τα χαρίσαμε σχεδόν όλα.
Αν κάνουμε λίγο υπομονή, να βγάλουμε χειμωνιάτικες μπλούζες, μουράτες και ποιοτικές, σε 3-4 σχέδια
Μπορούν να συμπεριλαμβάνουν τον Γλομπέο σε διάφορες φάσεις.
Έχω σκοπό να το κάνω. Το πρόβλημα είναι η διανομή, που μάλλον θα γίνει χέρι με χέρι στους γνωστούς και μάλλον ταχυδρομικά για όλους (ή ακόμα και σε 2-3 μαγαζιά στην Αθήνα...).
Και καπελάκια!
Με το παλιό λογότυπο.
T-shirt για καλοκαίρι.
Τα χαρίσαμε σχεδόν όλα.
Αν κάνουμε λίγο υπομονή, να βγάλουμε χειμωνιάτικες μπλούζες, μουράτες και ποιοτικές, σε 3-4 σχέδια
Έχω σκοπό να το κάνω. Το πρόβλημα είναι η διανομή, που μάλλον θα γίνει χέρι με χέρι στους γνωστούς και μάλλον ταχυδρομικά για όλους (ή ακόμα και σε 2-3 μαγαζιά στην Αθήνα...).
Sex _Machine
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Εγώ θά βγάλω μπλουζάκια "I Love Daria", καί θά τά πουλάω 50 ευρώ τό ένα.Είμαι σίγουρος ότι θά γίνουν ανάρπαστα !.καλη ιδεα...)
Εγώ θά βγάλω μπλουζάκια "I Love Daria", καί θά τά πουλάω 50 ευρώ τό ένα.Είμαι σίγουρος ότι θά γίνουν ανάρπαστα !.
αμα πανε καλα οι δουλειες να βγαλεις και i love you katerina69 i love you monica και για καθε κοπελα ξεχωριστα να πιασεις ολα τα γουστα
πρέπει να τα φοράνε όλοι στην μπουρδελότσαρκα. Να περιμένουν απέξω και να κοιτιούνται με νόημα ;) ;) ;)
με τον τρόπο αυτό οι τάνες θα καταλαβαίνουν αν παίρνουν καλές κριτικές
Επίσης πρέπει να μπορείς να γράψεις το nick name σου πάνω.
Στον πίτσι (που πήγε αυτός) θα έχει και το λούκι λούκ
με τον τρόπο αυτό οι τάνες θα καταλαβαίνουν αν παίρνουν καλές κριτικές
Επίσης πρέπει να μπορείς να γράψεις το nick name σου πάνω.
Στον πίτσι (που πήγε αυτός) θα έχει και το λούκι λούκ
ais8hsh
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
ais8hsh
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Είχαμε βγάλει μπλουζάκια το 2006.
Και καπελάκια!
Με το παλιό λογότυπο.
T-shirt για καλοκαίρι.
Τα χαρίσαμε σχεδόν όλα.
Επειδή κάποιοι από το Bourdela Bikers Club βιαζόμαστε, είναι δυνατόν με κάποιο τρόπο να διαθέσεις τον γλομπέο που έχεις στο avatar σου, αλλά σε υψηλή ανάλυση ? :-*
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Επειδή κάποιοι από το Bourdela Bikers Club βιαζόμαστε, είναι δυνατόν με κάποιο τρόπο να διαθέσεις τον γλομπέο που έχεις στο avatar σου, αλλά σε υψηλή ανάλυση ? :-*
Απο το στομα μου το πηρες.....
Ελα λεμε....
Απο δευτερα θα εχουμε τα σηματα,αν μας το δωσει ο Αλεξ θα το βαλουμε στο σημα μας...
Ριχτο Αισθηση....
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Εγώ θέλω γλομπέο με πούρο !!!
Αυτον ΑΚΡΙΒΩΣ θελω....αυτον!!!!!
Αλεξξξξξξξ......
Δωσε την ευλογια σου
Για καλο σκοπο θα ειναι...
Ναι.
Αν θέλεις στέιλε μου ένα email για αυτό στο info@
για να σοθ απαντήσω
Sex _Machine
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Αποκλείεται νά πουλάνε όλα τό ίδιο.Επίσης καλή ιδέα είναι νά βγάλουμε μπλουζάκια μέ τόαμα πανε καλα οι δουλειες να βγαλεις και i love you katerina69 i love you monica και για καθε κοπελα ξεχωριστα να πιασεις ολα τα γουστα
nick μας καί τό avatar μας,γιά νά γνωριζόμαστε μεταξύ μας.
Επισκέπτης
Πες τα, πες τα Δυο μερες τωρα εχει πεσει αναδουλεια στο γραφειο και δεν εχω τι να κανω. Σαν την evabb θα με καταντησεις ALEXXXXXXXXXXXXXXαλεξ ασε τα μπλουζακια και φτιαξε το τσατ γιατι οπως παω θα γινω ειδημων σε μια μερα απο τα ποστ που εχω κανει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ais8hsh
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
...Αν θέλεις στέιλε μου ένα email για αυτό στο info@.....
Το info@ δουλεύει ή είναι σαν το τσατ ?
Επισκέπτης
Ασχετο αλλα μηπως να βγαζαμε και στρινγκ με το γκλομπεο?
Πες τα, πες τα Δυο μερες τωρα εχει πεσει αναδουλεια στο γραφειο και δεν εχω τι να κανω...
Ιουλία μου αφού δεν έχεις τι να κάνεις... γιατί δεν έρχεσαι για μια ωραία φωτογράφιση τύπου "wet-t-shirt" με τον αγαπημενο μας γλομπέο? Οπως βλέπεις κι απ' την ψηφοφορία... ο λαός του site αποφάσισε, σας θέλει στάμπα σε μπλουζάκια !!!