Νέα

Μπλουζάκια bourdela

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nα οργανώσω μια φωτογράφιση τύπου "wet-t-shirt" με τα κορίτσια του site?

• ΝΑΙ!

Ψήφοι: 30 58,8%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 2 3,9%
  • NA ΠΟΖΑΡΟΥΝ Κ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ...

Ψήφοι: 6 11,8%
  • ΝΑ ΠΟΖΑΡΟΥΝ Κ TRANS

Ψήφοι: 5 9,8%
  • ΝΑ ΠΟΖΑΡΕΙ Κ Η ΛΙΛΑ!

Ψήφοι: 8 15,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    51

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
δωστε μπλουζακια στο λαο :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Είχαμε βγάλει μπλουζάκια το 2006.
Και καπελάκια!
Με το παλιό λογότυπο.
T-shirt για καλοκαίρι.
Τα χαρίσαμε σχεδόν όλα.

Αν κάνουμε λίγο υπομονή, να βγάλουμε χειμωνιάτικες μπλούζες, μουράτες και ποιοτικές, σε 3-4 σχέδια
Μπορούν να συμπεριλαμβάνουν τον Γλομπέο σε διάφορες φάσεις.

Έχω σκοπό να το κάνω. Το πρόβλημα είναι η διανομή, που μάλλον θα γίνει χέρι με χέρι στους γνωστούς και μάλλον ταχυδρομικά για όλους (ή ακόμα και σε 2-3 μαγαζιά στην Αθήνα...).

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
αλεξ ασε τα μπλουζακια και φτιαξε το τσατ γιατι οπως παω θα γινω ειδημων σε μια μερα απο τα ποστ που εχω κανει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Εγώ θά βγάλω μπλουζάκια "I Love Daria", καί θά τά πουλάω 50 ευρώ τό ένα.Είμαι σίγουρος ότι θά γίνουν ανάρπαστα !.

αμα πανε καλα οι δουλειες να βγαλεις και i love you katerina69  i love you monica και για καθε κοπελα ξεχωριστα να πιασεις ολα τα γουστα

ispahan

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
1
πρέπει να τα φοράνε όλοι στην μπουρδελότσαρκα. Να περιμένουν απέξω και να κοιτιούνται με νόημα ;) ;) ;)

με τον τρόπο αυτό οι τάνες θα καταλαβαίνουν αν παίρνουν καλές κριτικές :uglystupid: :uglystupid:

Επίσης πρέπει να μπορείς να γράψεις το nick name σου πάνω.

Στον πίτσι (που πήγε αυτός) θα έχει και το λούκι λούκ

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Είχαμε βγάλει μπλουζάκια το 2006.
Και καπελάκια!
Με το παλιό λογότυπο.
T-shirt για καλοκαίρι.
Τα χαρίσαμε σχεδόν όλα.

Αν κάνουμε λίγο υπομονή, να βγάλουμε χειμωνιάτικες μπλούζες, μουράτες και ποιοτικές, σε 3-4 σχέδια
Μπορούν να συμπεριλαμβάνουν τον Γλομπέο σε διάφορες φάσεις.

Έχω σκοπό να το κάνω. Το πρόβλημα είναι η διανομή, που μάλλον θα γίνει χέρι με χέρι στους γνωστούς και μάλλον ταχυδρομικά για όλους (ή ακόμα και σε 2-3 μαγαζιά στην Αθήνα...).

Επειδή κάποιοι από το Bourdela Bikers Club βιαζόμαστε, είναι δυνατόν με κάποιο τρόπο να διαθέσεις τον γλομπέο που έχεις στο avatar σου, αλλά σε υψηλή ανάλυση ? :-*

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Επειδή κάποιοι από το Bourdela Bikers Club βιαζόμαστε, είναι δυνατόν με κάποιο τρόπο να διαθέσεις τον γλομπέο που έχεις στο avatar σου, αλλά σε υψηλή ανάλυση ? :-*

Απο το στομα μου το πηρες.....
  Ελα λεμε....
  Απο δευτερα θα εχουμε τα σηματα,αν μας το δωσει ο Αλεξ θα το βαλουμε στο σημα μας...
  Ριχτο Αισθηση....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εγώ θέλω γλομπέο με πούρο !!!

Και στην πλάτη να γράφει GLOBAL MODERATOR :rockon:

Συνημμένα

• globeos-cigar.jpg
    globeos-cigar.jpg
    23,3 KB · Εμφανίσεις: 17

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16

Ναι.
Αν θέλεις στέιλε μου ένα email για αυτό στο info@
για να σοθ απαντήσω

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
παληκάρια μπλουζάκι θέλω και γώ .. φροντίστε μόν να είναι XXL

Sex _Machine

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
αμα πανε καλα οι δουλειες να βγαλεις και i love you katerina69  i love you monica και για καθε κοπελα ξεχωριστα να πιασεις ολα τα γουστα
Αποκλείεται νά πουλάνε όλα τό ίδιο.Επίσης καλή ιδέα είναι νά βγάλουμε μπλουζάκια μέ τό
nick μας καί τό avatar μας,γιά νά γνωριζόμαστε μεταξύ μας.

Επισκέπτης
αλεξ ασε τα μπλουζακια και φτιαξε το τσατ γιατι οπως παω θα γινω ειδημων σε μια μερα απο τα ποστ που εχω κανει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πες τα, πες τα :tickedoff: Δυο μερες τωρα εχει πεσει αναδουλεια στο γραφειο και δεν εχω τι να κανω. Σαν την evabb θα με καταντησεις ALEXXXXXXXXXXXXXX :headbang: :headbang: :uzi:

Επισκέπτης
Ασχετο αλλα μηπως να βγαζαμε και στρινγκ με το γκλομπεο?  :think:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Πες τα, πες τα :tickedoff: Δυο μερες τωρα εχει πεσει αναδουλεια στο γραφειο και δεν εχω τι να κανω...

Ιουλία μου αφού δεν έχεις τι να κάνεις... γιατί δεν έρχεσαι για μια ωραία φωτογράφιση τύπου "wet-t-shirt" με τον αγαπημενο μας γλομπέο? Οπως βλέπεις κι απ' την ψηφοφορία... ο λαός του site αποφάσισε, σας θέλει στάμπα σε μπλουζάκια !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom