Νέα

Μπλουζάκια bourdela

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nα οργανώσω μια φωτογράφιση τύπου "wet-t-shirt" με τα κορίτσια του site?

• ΝΑΙ!

Ψήφοι: 30 58,8%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 2 3,9%
  • NA ΠΟΖΑΡΟΥΝ Κ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ...

Ψήφοι: 6 11,8%
  • ΝΑ ΠΟΖΑΡΟΥΝ Κ TRANS

Ψήφοι: 5 9,8%
  • ΝΑ ΠΟΖΑΡΕΙ Κ Η ΛΙΛΑ!

Ψήφοι: 8 15,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    51

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
...Και ψαρωτικός μπορώ να πω  :2funny:

Μην προσπαθήσεις να φτιάξεις το ψυχολογικό μου προφίλ... Το δοκίμασαν και κάποιοι γιατροί και τους έκαψα τον εξοπλισμό όταν τον συνέδεσαν με τον εγκέφαλό μου...:rolleyes:

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Εγώ πάλι έχω την ιδέα να οργανώσω μια φωτογράφιση τύπου "wet-t-shirt" με τα κορίτσια του site, φυσικά χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο για να μην υπάρχουν προβλήματα...
Οποια ενδιαφέρεται τα λέμε με pm...

μεσα ειμαι  :boobies:

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μην προσπαθήσεις να φτιάξεις το ψυχολογικό μου προφίλ... Το δοκίμασαν και κάποιοι γιατροί και τους έκαψα τον εξοπλισμό όταν τον συνέδεσαν με τον εγκέφαλό μου...:rolleyes:

Βρε συ, εννοούσα ότι ψάρωσα έτσι όπως το έγραψες.  :P Νόμιζα ότι είχα κάνει καμμία γκάφα μεγατόνων, πως πρόδοσα την πατρίδα μου για ένα στρινγκ.  :helpplea:

Επισκέπτης
Τελικά μιλάμε για μπλουζάκια η για στρινγακια ???  :think: :think:

(με μπερδέψατε... είμαι κ ξανθιά  :P )

Επισκέπτης
μπλεξαμε τα μπουτια μας Αγριμακι μου και αυτος ο παλιογκαμπαντουδης ακομα δε μου χει απαντησει για το κορδονοβρακι :grin:. Μου φαινεται θα αναγκαστω να υπεξαιρεσω ενα απο αλλο μελος του BBC που εχει  :boobies:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
το στανταρ ειναι οτι θελω και μπλουζακι αλλα και στρινγκακι και δεν θα ελεγα οχι στην φωτογραφηση αρκει να μην φαινονται τα προσωπακια μας

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Θελουμε και τη Λουκια  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
μπλεξαμε τα μπουτια μας Αγριμακι μου και αυτος ο παλιογκαμπαντουδης ακομα δε μου χει απαντησει για το κορδονοβρακι :grin:. Μου φαινεται θα αναγκαστω να υπεξαιρεσω ενα απο αλλο μελος του BBC που εχει  :boobies:

Να τα ξεμπλεκουμε με τα στρινγκακια  :dancing: :dancing:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Μπλουζακια ειχαν βγαλει τα παιδια του σαιτ το πρωτο χρονο για οικονομικη ενισχυση. Καποιοι ειχαν παρει παραπανω απο ενα. Αν τους κατσετε θα κονομησετε μπλουζακι.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ξερω εναν μοντερειτορ που ειχε παρει 3. Αργοτερα ανακαλυψαμε οτι εμπαινε και με αλλα 2 ονοματα στο σαιτ, οποτε απο αυτον δε περισευι κανενα. Μαλιστα το ενα ηταν γυναικειο ονομα, αλλα δε θυμαμαι αν ειχαν βγει γυναικεια μπλουζακια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom