Νέα

Μπλοκάρισμα του YouTube στην Τουρκία ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα polemistis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Με απόφαση δικαστηρίου στην Κων/πολη η πρόσβαση των Τούρκων χρηστών της Turk Telecom στο youtube διεκόπη!!! το ακόλουθο μύνημα εμφανίζεται στην οθόνη....

sitesine erişim İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nin 2007/384 sayı ve 06.03.2007 tarihli kararı gereği engellenmiştir.

Access to
site has been suspended in accordance with decision no: 2007/384 dated 06.03.2007 of Istanbul First Criminal Peace Court.

Αιτία η παρουσίαση του Κεμάλ ως γκέι σε βίντεο που ανέβασαν Έλληνες χρήστες του YouTube ...

Σχετικό άρθρο εδώ ...

Επισκέπτης
Τι να περιμένει κανείς από τους τουρκαλάδες! Ιδού και η έκθεση που έβγαλε το State Department σήμερα:

Παραβιάσεις και περιορισμούς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία καταδεικνύει και η φετινή έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Η λίστα με τα «αμαρτήματα» είναι μακροσκελής: αναφέρονται μεταξύ άλλων περιορισμοί στις πολιτικές δραστηριότητες, τρομοκράτηση δημοσιογράφων από τις κρατικές αρχές, διώξεις κατά εκδοτών, αυθαίρετες συλλήψεις και οι απάνθρωπες συνθήκες κράτησης, πολύμηνες προδικαστικές κρατήσεις και δίκες, περιορισμοί στην ελευθερία του λόγου, του Τύπου και των συλλογικών δικαιωμάτων, περιορισμοί στις θρησκευτικές ελευθερίες, άσκηση βίας και διακρίσεις κατά των γυναικών, κακομεταχείριση των παιδιών, παράνομη διακίνηση προσώπων και περιορισμοί των εργατικών δικαιωμάτων.
Όσον αφορά τα θρησκευτικά ζητήματα, η έκθεση επισημαίνει για μια ακόμη φορά ότι το τουρκικό κράτος αρνείται να αναγνωρίσει την οικουμενικότητα του Πατριάρχη Κωνσταντινούπολης και να επιτρέψει την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.
Γίνεται επίσης αναφορά στις περιουσίες που έχουν χάσει η ελληνική και η αρμενική κοινότητα και που σφετερίστηκε το τουρκικό κράτος, ενώ τονίζεται ότι οι αναγνωρισμένες μειονότητες μπορούν να έχουν δικά τους σχολεία υπό την επίβλεψη του υπουργείου Παιδείας.
Τα σχολεία αυτά υποχρεούνται να έχουν μουσουλμάνο υποδιευθυντή, ο οποίος ωστόσο συχνά έχει μεγαλύτερη εξουσία από τους ανωτέρους του, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα.
Τέτοια σχολεία είναι τα ελληνικά, τα αρμενικά και τα εβραϊκά. Η έκθεση επισημαίνει τέλος ότι πολλά τουρκικά μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να μεταδίδουν αντιχριστιανικά και αντισημιτικά μηνύματα, με αποτέλεσμα να ενισχύουν την κοινωνική καχυποψία κατά των χριστιανών και των εβραίων.

OP
OP
polemistis

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύμφωνα με το άρθρο την προκλητική ενέργεια του βίντεο την έκανε ο 'Yunan fanatik' με το login 'Stavreatos' lol ...

Αν ξέρει κανένας καλά τουρκικά ας μας μεταφράσει μερικές λεπτομέρειες χε χε

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ωραια!Τωρα μπορουμε να αλωνιζουμε ελευθερα στο youtube και να παρουσιασουμε τους Τουρκους χωρις ανουσιο αντιλογο ως αυτο που αποδεδeιγμενα ειναι: ΒΑΡΒΑΡΟΙ!Δοξα και τιμη στο τουρκικο δικαστηριο,γιατι ειναι απιστευτα γραφικοι οι τουρκοι εκει μεσα και ολο μαλακιες λενε.Επισης καταγγελω βιντεο των αλμπανιων που μας παρουσιαζουν ως gay και καταπιεστες,ενω την Ηπειρο την θεωρουν δικη τους ως μερος της  "Μεγαλης Αλβανιας" που νομιζουν οτι θα δημιουργησουν.Τα ιδια κανουν και οι Σκοπιανοι.Ελπιζω και τα δικα τους δικαστηρια -εαν εχουν-να παρουν μια επισης σοφη και καθολα δικαια αποφαση. :tickedoff:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Αυτο παει να πει Χουντα.
Χχαχαχαχαχα. ΖΩΑ ε?

OP
OP
polemistis

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Η είδηση είναι τώρα από τις κορυφαίες και στα διεθνή πρακτορεία ...

[video]http://news.yahoo.com/s/ap/20070307/ap_on_hi_te/turkey_youtube_ban[/video]

Συγχαρητήρια στο παλικάρι που τους έκανε ρόμπες...

Heaven_and_Hell

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μην υποτιμάτε τους Τούρκους, φίλτατοι συναγωνιστές. Η απίθανη τουρκική διπλωματία θα το γυρίσει εναντίων μας.

Ή τουλάχιστον θα το προσπαθήσει δυνατά.

Κι εμείς θα στήσουμε κώλο πάλι και θα πούμε πως το αποδοκιμάζουμε σαν κράτος-έθνος ή οτιδήποτε!

Όπως λένε και οι σύντροφοι Γιαπωνέζοι:
"Αν ξυπνήσεις το πρωί, κοιταχτείς στον καθρέφτη και δεις πως έχεις 4 @ρχίδι@, μη χαρείς. Ο εχθρός σου είναι πίσω σου"

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι δεν βγηκαν οι μεγαλοι Ελληνες πολιτικοι να ζητησουν συγνωμη ,να δωσουν 3 4 χλμ ελληνικων χωρικων υδατων,να ρανουν με λουλουδια τον ταφο του βαρβαροπουστα κεμαλ για να μην θυμωσουν οι φιλοι μας οι τουρκοι????πα,πα,πα πως και δεν το κανανε??Θα τους μαλωσουν τα αμερικανακια

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χωρις να θεωρω σωστη δημοκρατικη ή δικαιη την αποφαση του τουρκικου δικαστηριου (αλλωστε η τουρκικη δικαιοσυνη δε φημιζεται για κατι τετοιο) θα ηθελα να δω τις αντιδρασεις σας σε αντιστοιχο τουρκικο βιντεακι για τον Βενιζελο ας πουμε....(που δεν ειναι σφαγεας ή βαρβαρος φυσικα....με το σεις και με το σας εφτασε μεχρι Κιουταχεια και ειχε αξιωσεις για Αγκυρα) :)

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ανοιξε κανα βιβλιαρακι,παραπανω φιλη και μετα ελα να τα πουμε..

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Ψαχνοντας στο youtube να βρω το επιμαχο βιντεακι , επεσα μονο σε τουρκικα βιντεακια απαντηση σε αυτο του stavraetos.Ποσο εχουν λυσσαξει και τι μας σερνουν δεν λεγεται!

Δεν ηξερα οτι μας αποκαλουν gayreeks!

Τελικα θεωρω πολυ χρησιμο για διαφορους λογους να δεις αν και με ποιο τροπο σε εξυβριζει/κοροϊδευει και η αλλη πλευρα (Τουρκοι , Αλβανοι κλπ)

Παντως με την αντιδραση τους αυτη τελικα εγιναν ρεζιλι και απεδειξαν για ακομα μια φορα οτι ειναι χρονια πισω...

Το τευχος Μαρτιου των 4Τροχων εχει ενα ενδιαφερον αρθρο για τα Ελληνοτουρκικα.

ΥΓ: το βιντεο του stavraetos το εχει κανεις?

Heaven_and_Hell

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χωρις να θεωρω σωστη δημοκρατικη ή δικαιη την αποφαση του τουρκικου δικαστηριου (αλλωστε η τουρκικη δικαιοσυνη δε φημιζεται για κατι τετοιο) θα ηθελα να δω τις αντιδρασεις σας σε αντιστοιχο τουρκικο βιντεακι για τον Βενιζελο ας πουμε....(που δεν ειναι σφαγεας ή βαρβαρος φυσικα....με το σεις και με το σας εφτασε μεχρι Κιουταχεια και ειχε αξιωσεις για Αγκυρα) :)

Χωρίς να διαφωνήσω μαζί σου για το φερέφωνο των ʼγγλων και καμάρι μας στην Κρήτη το Βενιζέλο (ε, ρε flame που θα φάω γι' αυτό), να σου επισημάνω πως σε ένα πόλεμο αυτά δυστυχώς γίνονται.

Επίσης, δε δίνω δεκάρα τσακιστή για την άποψη των Τούρκων, δηλώνω ρητά τον άκρατο εθνικισμό μου και ως Έλληνας πολίτης και ιθαγενής και λέω πως αν το έβγαζαν το βιντεάκι για τον Βενιζέλο, θα έκανα ό,τι περνάει από το χέρι μου για να τους βγάλω τα μάτια των Τούρκων. Κι ας μισώ τον Βενιζέλο.

Επειδή τα ξένα μέσα το χαρακτήρισαν πόλεμο έκατέρωθεν απαξίωσης, είναι πόλεμος. Και σε ένα πόλεμο που μπαίνει η χώρα σου έστω και αυτού του είδους, το θεωρώ κουτό να κρατάς ίσες αποστάσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις η μετριοπάθεια είναι ζημιογόνα. Θεωρά (πάντα εκφράζω προσωπική άποψη) πως η ουδετερότητα είναι λάθος.

Είσαι μαζί μας ή είσαι με τους άλλους. Διαλέγεις πλευρά. Κι εγώ διαλέγω τη δική μας πλευρά.

Και για να μην μπει κανείς στον κόπο να το πει: Είμαι εθνικιστής σε τέτοια θέματα. Δεν έχω κάτι εναντίων όλων των Τούρκων -έχω γνωρίσει πολλούς αξιόλογους ανθρώπους σε αυτο τον λαό - αλλά δεν είμαι φιλικά προσκείμενος στα τσογλανάκια τους που μας αντιπαρατίθενται.

Και δεν είμαι φιλικά προσκείμενος στις κάμψεις που κάνει η εκάστοτε κυβέρνησή μας όποτε φοβάται διπλωματικό επεισόδιο λες και χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί!

Είμαι όμως φιλικότατα προσκείμενος σε κάθε είδους αντίθεση στην δουλοποίησή μας με το πρόσχημα του "περασμένα ξεχασμένα".

Όσο υπάρχουν Γκρίζοι Λύκοι θα υπάρχει και Χρυσή Αυγή. Ό,τι σκατά είναι οι μεν είναι και οι δε. Αν μπει όμως το δίλημα επιλογής συμπαράταξης μεταξύ των δύο... ας πούμε πως δεν θα κάνω την Ελβετία στον 2ο Παγκόσμιο....

Ασπασμούς... Νο hard feelings (besides the ones between my pants)  :boobies:

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Μ αρεσει η αποψη σου για τον Βενιζελο.Μ αρεσει τοσο πολυ που αν μενεις απο κηφησια και πανω δεν θα μιλαγαμε τωρα γιατι θα ησουν τουρκακι...Αποψη διαμορφωνεις διαβαζοντας απο πολλες πλευρες και κρισεις κανεις αν πρεπει.Σε καποιους απλα δεν πρεπει γαιτι ειναι αχαριστια και γαιδουρια

karvelas007

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
0
ολά τα βιντεάκια τουρκίκα είναι,εμεις δεν έχουμε ανεβάσει τπτ?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χωρίς να διαφωνήσω μαζί σου για το φερέφωνο των ʼγγλων και καμάρι μας στην Κρήτη το Βενιζέλο (ε, ρε flame που θα φάω γι' αυτό), να σου επισημάνω πως σε ένα πόλεμο αυτά δυστυχώς γίνονται.

Επίσης, δε δίνω δεκάρα τσακιστή για την άποψη των Τούρκων, δηλώνω ρητά τον άκρατο εθνικισμό μου και ως Έλληνας πολίτης και ιθαγενής και λέω πως αν το έβγαζαν το βιντεάκι για τον Βενιζέλο, θα έκανα ό,τι περνάει από το χέρι μου για να τους βγάλω τα μάτια των Τούρκων. Κι ας μισώ τον Βενιζέλο.

Επειδή τα ξένα μέσα το χαρακτήρισαν πόλεμο έκατέρωθεν απαξίωσης, είναι πόλεμος. Και σε ένα πόλεμο που μπαίνει η χώρα σου έστω και αυτού του είδους, το θεωρώ κουτό να κρατάς ίσες αποστάσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις η μετριοπάθεια είναι ζημιογόνα. Θεωρά (πάντα εκφράζω προσωπική άποψη) πως η ουδετερότητα είναι λάθος.

Είσαι μαζί μας ή είσαι με τους άλλους. Διαλέγεις πλευρά. Κι εγώ διαλέγω τη δική μας πλευρά.

Και για να μην μπει κανείς στον κόπο να το πει: Είμαι εθνικιστής σε τέτοια θέματα. Δεν έχω κάτι εναντίων όλων των Τούρκων -έχω γνωρίσει πολλούς αξιόλογους ανθρώπους σε αυτο τον λαό - αλλά δεν είμαι φιλικά προσκείμενος στα τσογλανάκια τους που μας αντιπαρατίθενται.

Και δεν είμαι φιλικά προσκείμενος στις κάμψεις που κάνει η εκάστοτε κυβέρνησή μας όποτε φοβάται διπλωματικό επεισόδιο λες και χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί!

Είμαι όμως φιλικότατα προσκείμενος σε κάθε είδους αντίθεση στην δουλοποίησή μας με το πρόσχημα του "περασμένα ξεχασμένα".

Όσο υπάρχουν Γκρίζοι Λύκοι θα υπάρχει και Χρυσή Αυγή. Ό,τι σκατά είναι οι μεν είναι και οι δε. Αν μπει όμως το δίλημα επιλογής συμπαράταξης μεταξύ των δύο... ας πούμε πως δεν θα κάνω την Ελβετία στον 2ο Παγκόσμιο....

Ασπασμούς... Νο hard feelings (besides the ones between my pants)  :boobies:

Συμφωνω μαζι σου και για τον Βενιζελο και για τα υπολοιπα απλα ο μονος λογος που ανεφερα το παραπανω ηταν γιατι αυτη τη στιγμη μιλαμε για "εναν" ελληναρα τελος παντων ο οποιος εβγαλε το βιντεακι αυτο και ασχολουμαστε βασικα με την θεση της τουρκιας στο θεμα βαζοντας ολη την τουρκια στο τσουβαλι......αν ειχε γινει κατι αντιστοιχο απο τουρκικης πλευρας θα μιλαγαμε οχι για τον "εναν" τουρκαρα εθνικιστη αλλα για ολους τους βρωμιαρηδες τουρκους που ανεβαζουν τετοια βιντεακια......η διαφορα εγκειται κατα την αποψη μου στον διαχωρισμο του ενος απο το συνολο αναλογα με το πως μας βολευει......

Heaven_and_Hell

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μ αρεσει η αποψη σου για τον Βενιζελο.Μ αρεσει τοσο πολυ που αν μενεις απο κηφησια και πανω δεν θα μιλαγαμε τωρα γιατι θα ησουν τουρκακι...Αποψη διαμορφωνεις διαβαζοντας απο πολλες πλευρες και κρισεις κανεις αν πρεπει.Σε καποιους απλα δεν πρεπει γαιτι ειναι αχαριστια και γαιδουρια

Αν μιλάς σ' εμένα, θα σε παρακαλούσα - χάριν διαλόγου και μόνο - να το αναπτύξεις λίγο παραπάνω γιατί δεν σε εννοώ.

Και ειλικρινώ, χωρίς να θέλω να σε θίξω στο παραμικρό, δεν με βοηθάει το συντακτικό που χρησιμοποιείς.

Από την άλλη πάλι, επειδή το thread δεν είναι για το Βενιζέλο, μπορούμε να διαλογιστούμε επί του θέματος σε άλλο post ή σε pm.

Και σε παρακαλώ, άφησε κατά μέρους τις προσωπικές επιθέσεις. Μεταξύ αγνώστων είναι αγένεια. Πρώτο, μένω στην Κρήτη και δεύτερο λόγω καταγωγής αν θες, πες με Τούρκο αφού ο παπούς μου ήταν από τα Αλάτσατα. Καρφί δεν θα μου κάψεις. Έχω μια αυτογνωσία για το ποιός και το τί είμαι.

Πάντως να ξέρεις πως επειδή ο Βενιζέλος με απασχολούσε από μικρό, έχω διαβάσει πολλές πηγές και αν και σωστά το λες μπορεί να χαρακτηριστεί ως αχαριστία να τον κακολογούμε, υπάρχουν και οι αποδείξεις που λένε πως μας πούλησε μόλις του είπαν. Μην ξεχνάς πως αυτοεξορίστηκε στα μέσα της εκστρατείας λόγω... διαπληκτισμού με τον βασιλιά.

Heaven_and_Hell

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω μαζι σου και για τον Βενιζελο και για τα υπολοιπα απλα ο μονος λογος που ανεφερα το παραπανω ηταν γιατι αυτη τη στιγμη μιλαμε για "εναν" ελληναρα τελος παντων ο οποιος εβγαλε το βιντεακι αυτο και ασχολουμαστε βασικα με την θεση της τουρκιας στο θεμα βαζοντας ολη την τουρκια στο τσουβαλι......αν ειχε γινει κατι αντιστοιχο απο τουρκικης πλευρας θα μιλαγαμε οχι για τον "εναν" τουρκαρα εθνικιστη αλλα για ολους τους βρωμιαρηδες τουρκους που ανεβαζουν τετοια βιντεακια......η διαφορα εγκειται κατα την αποψη μου στον διαχωρισμο του ενος απο το συνολο αναλογα με το πως μας βολευει......

Χαίρομαι ιδιαίτερα που κατάλαβες πως δεν ήταν προσωπική επίθεση για την άποψή σου και δεν θα διαφωνήσω σε αυτό που λές.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είναι δύο διαφορετικά θέματα αυτό που ανέπτυξα και αυτό που υποστηρίζεις. Απλά θεωρώ πως συνάδουν.

Να ξαναδιασταυρώσουμε ξίφη. Αυτές είναι καλές συνθήκες "λογομαχίας"  :dancing:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Συμφωνω απολυτα :cheesy:

OP
OP
polemistis

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16

:-) Μάλλον δεν σερφάρεις συχνά το youtube... Οι απέναντι ανεβάζουν πολύ χειρότερα από αυτά που αναφέρεις. ʼσε που ακόμα και σε άσχετα βίντεο (π.χ. τραγούδι του Σφακιανάκη) θα βρεις πάντα κάποιο Τούρκο να πετάγετε στα σχόλια και να βρίζει μανάδες , πατεράδες κτλ.

Η μεγάλη πλάκα είναι οι Τούρκοι που δεν ξέρουν καλά αγγλικά και προσπαθούν να σου βρίσουν την μάνα και την αδερφή λέγοντας

I fuck you sister , I fuck you mother

lol

Τελος πάντων από ότι έμαθα το βιντεάκι έδειχνε τον ατατουρκ να τραγουδάει 'είμαι gay' και πεταλουδίτσες να πετούν γύρω γύρω... Το CNN-Turk το έκανε θέμα παροτρύνοντας τους τηλεθεατές του να στείλουν διαμαρτυρίες στο youtube, το οποίο τελικά κατέβασε το βίντεο. Η καφρίλα του βαθέως κράτους σε όλο της το μεγαλείο...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχω δει αρκετα αντιστοιχα ελληνικα βιντεακια :)
δε θα κατσω να συγκρινω ποιος εχει τους πιο πολλους καφρους σαν χωρα.......ειναι φυσικα μια χωρα με 50.000.000 κατοικους να εχει υψηλοτερο αριθμο καφρων απο μια χωρα με 10.000.000 κατοικους.....αυτο δε σημαινει οτι δεν εχουν και οι δυο και οτι και οι δυο αυτες ομαδες δεν ειναι το ιδιο πορωμενες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom