Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στους Τούρκους από εμένα μόνο και μόνο γιατί έχουν εξωτερική πολιτική.... δεν λέω μπράβο ή όχι στην όλη ιστορία αλλά να λέμε μπράβο που κοιτάνε το κοινό συμφέρον τους πιο πολύ απ' ότι εμείς,
όλος ο χαμός γίνεται για τα $800 δις περίπου μαύρου χρυσού που έχει το Αιγαίο και παλεύουν για να το ελέγξουν
Στην Θεσσαλονίκη στο Θερμαϊκό κόλπο είναι η αρχή του πετρελαιοφόρου κοιτάσματος και ΓΙΑΤΙ δεν το αντλούμε??? Γιατί σε περίπτωση που κάνουμε κάτι τέτοιο θα μας κηρύξουν τον πόλεμο?. ΜΑΓΚΙΑ τους!!!
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ στήνουν κώλο σε κάθε απειλή?
Το 1984 κάποιος κύριος Παπανδρέου είπε πως η άντληση του πετρελαίου στο Αιγαίο είναι ζήτημα διεθνών και όχι εθνικών συμφερόντων?. το 2007 κάποιος κύριος Καραμανλής τους αφήνει ανενόχλητους να αποτρέπουν ασκήσεις 1500!!!! 1500!!!ΡΕ!!!! μέτρα από τις ακτές τις Λήμνου ως αμφισβητούμενης περιοχής!!!!!!!
Το 1993 κάποιος κύριος Μητσοτάκης (που να του χώσω τον γιο του στον κώλο) είπε πως η ονομασία τον ΣΚΟΠΙΩΝ δεν θα μας απασχολεί σε 10 χρόνια? 14 χρόνια μετά στην Αμερική όταν με ρώτησαν από ποιο μέρος της Ελλάδας είμαι και τους είπα από την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με κοιτούσαν σαν βλάκες τη σχέση έχει η Μακεδονία με την Ελλάδα???
ΚΑΜΙΑ έτσι όπως πάμε?
Όπως ΚΑΜΙΑ δεν έχουν και οι πολιτικοί με την Ελλάδα?.
ΜΠΡΑΒΟ!!! ΕΥΓΕ!! σε ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ γιατί κοιτάνε μπροστά γιατί κοιτάνε την πάρτη τους και σκατά στα μούτρα μας στα δικά μου και στα δικά σας γιατί δεν κάνουμε τίποτα?
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΖΙ
Και για να μην ξεφεύγουμε από την θεματολογία του σάιτ ένα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ είμαστε, ας πάρουμε μαθήματα από την εξωτερική πολιτική (και μόνο) των Τούρκων.
Ένας είναι το ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΡΕ κυπριακή ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ!! «δεν κάνω πίσω θα βγάλω πετρέλαιο» ΕΥΓΕ στους Κύπριους αυτοί έχουν ψυχή και εμείς ας κουρευόμαστε?