Νέα

Μπλοκάρισμα του YouTube στην Τουρκία ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα polemistis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Δύο απορίες, επειδή λέμε τα περί βαρβάρων κ.λ.π.

1. Εχει κανείς εικόνα για τον τρόπο με τον οποίο έφυγαν οι μουσουλμάνοι από τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία μετά την είσοδο του ελληνικού στρατού; Το λέω μήπως μπορεί να γίνει κάποιο συγκριτικό τεστ με τον τρόπο που έφυγαν οι χριστιανοί από τη Σμύρνη.

2. Αφού οι Τούρκοι είναι βάρβαροι, καταπιεστές κ.λ.π. γιατί σώζονται εκατοντάδες βυζαντινές και μεσαιωνικές εκκλησίες, αλλά δεν έχει απομείνει ούτε ένα τζαμί εκτός Θράκης;

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σώζονται αλλά δε λειτουργούν,ή έχουν γίνει τζαμιά.Το κάνουν για να δείχνουν συνεχώς ότι η υποδούλωση συνεχίζεται.Όσον αφορά για τους μουσουλμάνους στην Ελλάδα κατά τους απελευθερωτικούς αγώνες,δεν έγινε ποτέ συγκεκριμένη και στοχευμένη δράση εναντίον τους.Απλώς λόγω του πολέμου πήγαν στην Τουρκία.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η Μεγαλη του Γενους Σχολη λειτουργει κανονικα....το Ζωγραφειο επισης......αυτα ειναι δυο απο τα ελληνικα σχολεια που λειτουργουν στην κωνσταντινουπολη τα πιο ιστορικα με ελληνες καθηγητες φυσικα.....επισης λειτουργουν και καποιες εκκλησιες (οχι ολες )

miata954

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Kαι τα Σεπτεμβριανα τι ηταν?Παρτυ?Πρεπει να κλεισει το γαμημενο το προξενειο εκει πανω και οποιος δηλωνει τουρκος να περναει τα συνορα προς ανατολας.
Οι εχθροι του εχθρου μου φιλοι μου (για το υπ.εξ)
Σχετικα με τις εκκλησιες.Το ναο του Α.Νικολου οι Μογγολοι αρνηθηκαν να τον δωσουν για λειτουργια περισυ τα Φωτα αλλα ξερεις σαν οντας πολιτισμενοι,τον εδωσαν για τη συγκεντρωση των gay της τουρκιας...Η Μεγαλη του γενους σχολη ΔΕΝ λειτουργει.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τα Σεπτεμβριανα αστα καλυτερα..........ηταν σφαλμα 50% ελληνικο 30% αγγλικο και 20% τουρκικο........η ελλαδα εχει συμπεριφερθει στους ελληνες της τουρκιας με τον χειροτερο τροπο.......η τουρκια τουλαχιστον προσπαθει να κερδισει τους μουσουλμανους της θρακης.....η ελλαδα ουτε καν αυτους (που ειναι ελληνες πολιτες) δεν ειναι σε θεση να κανει.....

η μεγαλη του γενους σχολη λειτουργει, δουλευει εκει η ξαδερφη μου ως καθηγητρια, την εχω επισκεφθει και εχω γνωρισει τον ελληνα διευθυντη και τον τουρκο υποδιευθυντη.....καλυτερα αμα δεν γνωριζουμε τα γεγονοτα να μην τα σχολιαζουμε......

τα σεπτεμβριανα τα γνωριζω παρα πολυ καλα μιας και ηταν η οικογενεια μου εκει τοτε.....

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
για το μελλον των δυο λαων οσο αφορα τις μεταξυ τους σχεσεις υπαρχουν 3 επιλογες.
1 μενουν ως εχουν με τα σημερινα συνορα.
2 καταπινει η ελλαδα ολη η τμημα της τουρκιας και το εχει υποδουλο
3 καταπινει η τουρκια ολη η τμημα της ελλαδας και το εχει υποδουλο
στην περιπτωση 1 αντιλαμβανεστε το μεγεθος της μαλακιας των εξοπλισμων-αεροπορικων και ναυτικων αντιπαραθεσεων και τι κοστιζουν στους δυο λαους και στην προοδο των κοινωνικων-οικονομικων τους εξελιξεων στο διεθνη χωρο?
σας περασε ποτε απο το νου τι ξοδευουμε και οι δυο λαοι για να αυτοικανοποιουνται δυο θλιβερες μειοψηφιες εκατερωθεν που με το πρωτο μπαμ θα εξαφανιστουν 5 υπογεια κατω της γης????
να σκεφτεστε ρε!!!!!!!!!!!
τα εξοδα εξοπλισμου που εχουμε ειναι περισσοτερα απο ολα τα κρατη της ΕΕ μαζι (σε αναλογια ΑΕΠ)
η μαλακια που μας ταλαιπωρει ειναι το μονο πραγματικο προβλημα σε αυτη τη χωρα!
και να εχετε κατα νου οτι για τις αλλες 2 περιπτωσεις η αποφαση αν παρθει ποτε σιγουρα θα παρθει χωρις τη γνωμη μας η τη γνωμη των "γειτονων" μας.
στην περιπτωση δε που κατι τσακισει και μπλεξουμε οπως και ο κρητικος συναγωνιστης ποιο πανω θα ειμαι και εγω στο "κλαρι" αλλα θα ξερω τι μαλακια κανω και τινος τα μουστακια γελανε!
και ισως τοτε μου δοθει η ευκαιρια της εκδικησης οπως το 1940!

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Χωρις να θεωρω σωστη δημοκρατικη ή δικαιη την αποφαση του τουρκικου δικαστηριου (αλλωστε η τουρκικη δικαιοσυνη δε φημιζεται για κατι τετοιο) θα ηθελα να δω τις αντιδρασεις σας σε αντιστοιχο τουρκικο βιντεακι για τον Βενιζελο ας πουμε....(που δεν ειναι σφαγεας ή βαρβαρος φυσικα....με το σεις και με το σας εφτασε μεχρι Κιουταχεια και ειχε αξιωσεις για Αγκυρα) :)

Είσαι και σπουδαγμένη υποτίθεται... o Βενιζέλος έκανε αυτό που ήθελε ή αυτό που του επιβάλλανε ʼγγλοι, Γάλοι (Πορτογάλοι και του παππού σου το κεφάλι) που ήθελαν τον έλεγχο της Κωνσταντινούπολης και του Βοσπόρου????????????????

Που ακριβώς την μαθαίνεις την Ιστορία????????????

Είμαι αντίθετος με οποιαδήποτε εκδήλωση φανατισμού αλλά ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ?..

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
@IWCQ
Κανεις λαθος , στο Β' Παγκοσμιο , οι φαινομενικα ουδετεροι Ελβετοι συνεργαζονταν ευρεως με τους Ναζι , πραγμα που το γνωρισζαν και οι συμμαχοι.
Και γενικα σε κανεναν πολεμο ποτε δεν υπαρχουν ουδετεροι...

Οσο για την ομοσπονδια αιγαιου , υποτιθεται οτι εμεις εχουμε τον ελεγχο του , για ποιο λογο να παραχωρησουμε δικαιωματα και σε αλλο κρατος?

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
@IWCQ
Κανεις λαθος , στο Β' Παγκοσμιο , οι φαινομενικα ουδετεροι Ελβετοι συνεργαζονταν ευρεως με τους Ναζι , πραγμα που το γνωρισζαν και οι συμμαχοι.
Και γενικα σε κανεναν πολεμο ποτε δεν υπαρχουν ουδετεροι...

Οσο για την ομοσπονδια αιγαιου , υποτιθεται οτι εμεις εχουμε τον ελεγχο του , για ποιο λογο να παραχωρησουμε δικαιωματα και σε αλλο κρατος?
γιατι οπως γραφεις  ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στους Τούρκους από εμένα μόνο και μόνο γιατί έχουν εξωτερική πολιτική.... δεν λέω μπράβο ή όχι στην όλη ιστορία αλλά να λέμε μπράβο που κοιτάνε το κοινό συμφέρον τους πιο πολύ απ' ότι εμείς,

όλος ο χαμός γίνεται για τα $800 δις περίπου μαύρου χρυσού που έχει το Αιγαίο και παλεύουν για να το ελέγξουν

Στην Θεσσαλονίκη στο Θερμαϊκό κόλπο είναι η αρχή του πετρελαιοφόρου κοιτάσματος και ΓΙΑΤΙ δεν το αντλούμε??? Γιατί σε περίπτωση που κάνουμε κάτι τέτοιο θα μας κηρύξουν τον πόλεμο?. ΜΑΓΚΙΑ τους!!!

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ στήνουν κώλο σε κάθε απειλή?

Το 1984 κάποιος κύριος Παπανδρέου είπε πως η άντληση του πετρελαίου στο Αιγαίο είναι ζήτημα διεθνών και όχι εθνικών συμφερόντων?. το 2007 κάποιος κύριος Καραμανλής τους αφήνει ανενόχλητους να αποτρέπουν ασκήσεις 1500!!!! 1500!!!ΡΕ!!!! μέτρα από τις ακτές τις Λήμνου ως αμφισβητούμενης περιοχής!!!!!!!

Το 1993 κάποιος κύριος Μητσοτάκης (που να του χώσω τον γιο του στον κώλο) είπε πως η ονομασία τον ΣΚΟΠΙΩΝ δεν θα μας απασχολεί σε 10 χρόνια? 14 χρόνια μετά στην Αμερική όταν με ρώτησαν από ποιο μέρος της Ελλάδας είμαι και τους είπα από την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με κοιτούσαν σαν βλάκες τη σχέση έχει η Μακεδονία με την Ελλάδα???

ΚΑΜΙΑ έτσι όπως πάμε?

Όπως ΚΑΜΙΑ δεν έχουν και οι πολιτικοί με την Ελλάδα?.

ΜΠΡΑΒΟ!!! ΕΥΓΕ!! σε ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ γιατί κοιτάνε μπροστά γιατί κοιτάνε την πάρτη τους και σκατά στα μούτρα μας στα δικά μου και στα δικά σας γιατί δεν κάνουμε τίποτα?

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΖΙ

Και για να μην ξεφεύγουμε από την θεματολογία του σάιτ ένα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ είμαστε, ας πάρουμε μαθήματα από την εξωτερική πολιτική (και μόνο) των Τούρκων.

Ένας είναι το ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΡΕ κυπριακή ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ!! «δεν κάνω πίσω θα βγάλω πετρέλαιο» ΕΥΓΕ στους Κύπριους αυτοί έχουν ψυχή και εμείς ας κουρευόμαστε?  :headbang:

miata954

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Αν θεωρουμε οτι λειτουγει πχ 1 σχολειο με 100 παιδια τοτε ναι για να ακριβολογουμε προστατευονται τα ανθρωπινα δικαιωματα των ελληνων(χαχαχαχαχχχ)
Για τον Αγ.Νικολαο μιν κανουμε γαργαρα.Να τα λεμε ολα ετσι?
Αδιαφορο αν δουλευει ο μπατζανακης σου στην τουρκια και ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ απο εκει

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το 1993 κάποιος κύριος Μητσοτάκης (που να του χώσω τον γιο του στον κώλο) είπε πως η ονομασία τον ΣΚΟΠΙΩΝ δεν θα μας απασχολεί σε 10 χρόνια? 14 χρόνια μετά στην Αμερική όταν με ρώτησαν από ποιο μέρος της Ελλάδας είμαι και τους είπα από την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με κοιτούσαν σαν βλάκες τη σχέση έχει η Μακεδονία με την Ελλάδα???
αρα ηξερε τι ελεγε... ξεχασες και το βασικοτερο γιατι εκτοτε ξεκινησε μια νεα σχολη, αυτη της γκριζας ζωνης, τα Ιμια!

OP
OP
polemistis

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:-) Μην ανησυχείτε συναγωνιστές, οι κυβερνώντες ξέρουν τι κάνουν. Όταν μας την πέσουν θα ντυθούν με χλαμύδες και προσφέροντας κλάδους ελιάς ως δείγμα φιλίας θα ακολουθήσει ο γνωστός διάλογος των Μηλίων (414 π.Χ.)

92. ΜΗΛ. Και πώς μπορεί να συμβεί να είναι ίδια συμφέρον σε μας να γίνουμε δούλοι, όπως σε σας να γίνετε κύριοί μας;

93. ΑΘ. Επειδή σεις θα έχετε τη δυνατότητα να υποταχθείτε πριν να πάθετε τις πιο μεγάλες συμφορές, κι εμείς, αν δε σας καταστρέψουμε, θα έχουμε κέρδος.

94. ΜΗΛ. Ώστε δε θα δεχθείτε, μένοντας εμείς ήσυχοι, να είμαστε φίλοι αντί εχθροί, σύμμαχοι όμως κανενός από τους δυο σας;

95.ΑΘ. Όχι, γιατί δε μας βλάφτει τόσο η έχθρα σας όσο η φιλία σας. Η φιλία σας, στα μάτια των υπηκόων μας, θα ήταν απόδειξη αδυναμίας μας, ενώ το μίσος σας απόδειξη της δύναμής μας. 

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Όταν μιλάτε για Τουρκία όλοι οι "ουδέτεροι" να μην έχετε στο μυαλό σας τι συμβαίνει στην Κωνσταντινούπολη γιατί εκεί τα πράγματα είναι πολύ ήπια εκεί γυρνούσα με μηχανή με την Ελληνική σημαία και πιο μέσα έπρεπε να βγάλω και τις πινακίδες? πήγαινε αυτά περί ομοσπονδίας να τα πεις πιο μέσα στους Τούρκους της ʼγκυρας..

έχω ταξιδέψει εκεί πολλές φορές έχω φίλους Τούρκους και ακόμα και οι πιο φιλελεύθεροι έχουν γυρίσει να μου πουν? δεν μας αφήσατε κανένα νησάκι όλα εσείς τα έχετε? ΓΙΑΤΙ ΡΕ σας τα χρωστούσαμε? Ή μήπως ήταν «δικά σας» παλιότερα?
ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΕΞΩΓΑΜΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ?.

Flyeron αυτά περί βαρβαρότητας και τζαμιών να τα πεις στον ΠΟΝΤΙΑΚΟ ελληνισμό? ποιοι είναι αυτοί? Αυτοί που έχασαν την χώρα τους και εκδιωγμένοι ήρθαν σε εμάς τις ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ και τους φωνάζαμε ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ? 

Δεν είμαι υπέρ της ένοπλης διαδικασίας επίλυσης προβλημάτων αλλά ΕΙΔΙΚΑ για το τουρκικό απαιτούνται άλλου είδους κινήσεις πριν καθίσουμε «στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων» και αυτό γιατί τα λάθη ΜΑΣ όλα αυτά τα χρόνια είναι τεράστια?

Φίλε antonis ή θα "ξεχάσουμε" ή θα τρελαθούμε με τους μαλάκες που μπλέξαμε...

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Λογικα οι περισοοτεροι δεν θα εχετε διαβασει το αρθρο των 4Τ Μαρτιου για τα Ελληνοτουρκικα που ανεφερα προηγουμενως.

Εν ολιγοις λεει οτι η Τουρκια ειναι στημενη στη γωνια απο ολες τις μεριες και η διπλωματια της δεν παει και τοσο καλα οσο νομιζουμε.Ολες οι απειλες και τα νταϊλικια προς την Ελλαδα , γινονται για εσωτερικη καταναλωση , καθησυχασμο και αποπροσανατολισμο της κοινης γνωμης απο τα πραγματικα τους προβληματα (οικονομικα,κοινωνικα και εξωτερικης πολιτικης) αλλα τελικα σε καμια περιπτωση δεν συμφερει την Τουρκια να χαλασει τις σχεσεις της μαζι μας , γιατι ειμαστε ο μοναδικος γειτονας που δεν την απειλουμε και εχει να κερδισει απο συνεργασια μαζι μας.
Κλεινοντας το αρθρο αναφερει οτι γι'αυτο και η κινηση των Κυπριων για ερευνες πετρελαιου τωρα ηταν unfair game , αφου γινονται σε μια περιοδο που η Τουρκια απειλειται απο παντου και υπαρχει εσωτερικη αποσταθεροποιηση.

Δεν υιοθετω οτι λεει το αρθρο απλως παραθετω και μια διαφορετικη αποψη απο τα συνηθισμενα και σιγουρα οχι δεξια ή αριστερη...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ο "μπατζανακης" μου δεν πληρωνεται απο την τουρκια φιλτατε.....απο την ελλαδα πληρωνεται και επελεξε να εργαστει στην κωνσταντινουπολη μιας και απο κει ειναι η καταγωγη μας.......κατα ταλλα MX δεν διαφωνω οτι ο βενιζελος ηταν καθοδηγουμενος απο τις μεγαλες δυναμεις.....οπως πιστευω οτι αν δεν συνεφερε τις μεγαλες δυναμεις η πτωση της οθομανικης αυτοκρατοριας ποτε δε θα συνεβαινε μια επιτυχημενη ελληνικη επανασταση (εξισου καθοδηγουμενη).....οποτε αυτα μπορεις να τα πεις σε οσους πιστευουν οτι η ελληνικη επανασταση εγινε με 10.000 ελληνες εχοντας γιαταγανια και μαχαιρια και καταφεραν να κερδισουν μερικα εκατομμυρια τουρκους χωρις βοηθεια....

φυσικα η κατασταση στο βαθος της τουρκιας ειναι απεριγραπτη.....οπου υπαρχει ελλειψη μορφωσης τα πραγματα ειναι χειροτερα παντα.....το αυτο συμβαινει και στην ελλαδα και σε οποιαδηποτε υδροκεφαλη χωρα οπου η επαρχια εχει λιγοτερες ευκαιριες μορφωσης......το οτι η ελλαδα τωρα εινα (λεμε τωρα) πιο εκσυγχρονισμενη δεν αναιρει το οτι και η τουρκια θα γινει καποια στιγμη ή οτι η ελλαδα ηταν ετσι καποτε.....χαρακτηριστικο παραδειγμα αυτου ειναι ολοι οσοι μιλανε και εκφερουν αποψη για εναν λαο μη εχοντας γνωρισει ποτε τους τουρκο ή εχοντας γνωρισει 1-2 τουρκους.....το ιδιο φυσικα ισχυει και αντιστροφα......

ειδικα οταν μιλαμε για εναν λαο οπου εχει πεσει προπαγανδα και απο τις δυο πλευρες.....

υ.γ. μιας και αναφερετε ιστορικα στοιχεια γνωριζετει οτι οι ιταλοι διδασκονται στο σχολειο οτι κερδισανε την Ελλαδα στον δευτερο παγκοσμιο?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι βρε καλο μου..........μου στειλες το ιδιο και σε πμ.....και σου ειπα......αφου δε με "προσβελνεις" οπως ειπες ολα καλα :)

OP
OP
polemistis

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μounitsa, εσύ θα ξαναγράψεις την Ελληνική ιστορία παιδάκι μου. Τι άλλο θα ακούσουμε ....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Συγγνωμη αν δεν δω απο το δικο μου περιβαλλον απο που θα δω ακριβως?εχω τουρκους στην οικογενεια, εχω τουρκους φιλους, εχω παει τουρκια, εχω συγγενεις που μενουν ακομα τουρκια......τι αλλο πρεπει να δω δηλαδη? και οπως ειπα δεν ειναι ολοι "Αγιοι"......

τι ακουσες πολεμιστη και σε ξενισε ακριβως?

karvelas007

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
0
mounitsa ξεχνας την ιστορια σου και ανθρωποι χωρίς ιστορία ξερεις τι είναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom