Νέα

Μπλόκα αγροτών-τα μπλόκα των τεμπέληδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Δεν πιστεύω να υπάρχει άλλος κλάδος στον οποίο βρέξει-χιονίσει να πέφτουν τα φράγκα!
Είδατε στα μπλόκα ΟΛΟΙ καινούρια τρακτέρ είχαν :)
Έλεος ΠΙΑ! Δεν ζούμε στο '50! Και ο αγρότης επιχειρηματίας είναι σήμερα.
Αν δεν του αρέσει να αλλάξει επάγγελμα. Δεν θα τον ταϊζει ΟΛΗ η Ευρώπη μια ζωή!!!

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Δεν πιστεύω να υπάρχει άλλος κλάδος στον οποίο βρέξει-χιονίσει να πέφτουν τα φράγκα!
Αν δεν του αρέσει να αλλάξει επάγγελμα. Δεν θα τον ταϊζει ΟΛΗ η Ευρώπη μια ζωή!!!
Γιατί να μην τον ταίζει?
'Ολοι οι άλλοι Έλληνες το ίδιο δεν θελουν?
Ένα μαλάκα να τους ταίζει...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
εκανες τα παντα να μην γινεις γιατι καλοπερνανε οπως λες, ενω εσυ ηθελες την κακοπεραση, ασε μας ρε φιλε...αρα και οι δικοι σου ειναι αγροτες και τεμπεληδες ε;;
Αν και φαινομενικά υπάρχει μια παραδοξότητα σε αυτό που είχα γράψει, αν έχεις καλή πρόθεση καταλαβαίνεις το τι εννοώ...

Οι περισσότεροι αγρότες ζούνε ιδιαίτερα καλά για το τι έχουνε θυσιάσει σητν ζωή τους, δυσανάλογα καλά σε σχέση με άλλους Έλληνες...
Το βλέπω συχνά...

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
ρε φιλε αν ζει ο αγροτης εις βαρος των αλλων τοτε οι αλλοι να πανε να αυτοκτονησουν, τι λες;; εχεις ιδεα τι παει να πει αγροτης;;
Φιλάρα αν αυτό που θά'κανες εσύ αν ζούσε άλλος εις βάρος σου είναι να πας να αυτοκτονήσεις δεν σημαίνει ότι το συμμερίζονται και οι υπόλοιποι.
Πιστεύω ότι οι περισσότεροι αν βλέπαν ότι τους ρουφάει το αίμα ένα παράσιτο θα το πατάγανε(γαμάγανε κλπ, βάλε το αγαπημένο σου ρήμα) δεν θα αυτοκτονούσανε πάντως (τουλάχιστον όχι εγώ αν έχω την δυνατότητα).

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
στο καυλι μας..
παρα του μη εχοντος..
τι προβλημα εχουν???
αδυνατουν να περασουν τα συνορα οι σεξοτουριστες???
αδυνατουν να στειλουν εργατριες στα ρδελα της φυλης???
H ανακόλουθη επιχειρηματολογία σου, όσο και η ψευδαίσθηση λογικής ή ευφυίας που ελπίζεις ότι διαθέτεις, είναι καταστάσεις κακόμοιρες, πολύ όμως ..!
ΕΙΣΑΙ ΓΤΝ ΠΤΣ και αδερφέ .... απλώς πετάγεσαι ΠΑΝΤΟΥ και απάντα, ΑΝΕΥ ουσίας Θέσεως.   Βαρετός και προβλέψιμος είσαι ... ΕΠΙ της πραγματικής ουσίας αδιάφορος.... ΟΡΕ Ποντικομουμικρούλη

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Πες τα ρε Νικ με τους φλώρους που τα αγροτικά τους είναι... Καγιέν!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και για΄ποιο πράγμα να είμαι περήφανος ... που δεν ζω παρασιτικά εις βάρος των άλλων?
Ναι λοιπόν δεν είμαι γνήσις νεο-Έλληνας...

με τη σημερινη πλεον κατασταση της οικονομιας, καθε δημοσιος υπαλληλος (πλην ελαχιστων κλαδων) ζει παρασιτικα εις βαρος των αλλων πολιτων.
Αρα ναι εισαι γνησιος νεοελληνας, απο τη στιγμη που δε παραδεχεσαι πραγματα που δε σε συμφερουν. Οπως επισης εισαι γνησιος νεοελληνας αν δεν ειναι θεμα παραδοχης, αλλα πιστευεις αυτο που λες  :idiot:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το δικαιο ειναι καπου στη μεση, δεν ειναι ευκολο πραγμα η αγροτια ουτε τη περνανε ζαχαρη πλεον.
Βεβαια οι αγροτες εχουν απαιτησεις που αλλοι ελευθεροι επαγγελματιες ουτε διαννοουνται, απλα τρωνε το καβλιτσεκι στο κωλο αμα κατσει η στραβη.
Βεβαια οι ελευθεροι επαγγελματιες ειναι μαθημενοι σ'αυτο, το μαθαν εξαρχης το ρισκο και ζουν με αυτο. Οι αγροτες καλομαθαν σα τη γρια στα συκα και τα τελευταια χρονια το φερουν βαρεως.
Βεβαια ασκουν ενα επαγγελμα μονοδρομο, δε μπορουν να αλλαξουν επαγγελματικο προσανατολισμο οπως οι υπολοιποι ακομα και να θελουν.

πολλα βεβαια  ;)

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
πεστα ρε πατριδα με τα μουνοσκυλα του φραπε και της τζαπα μαγκιας, πεστα...αν καποιος παραγει σε αυτη την χωρα ειναι αγροτες,
...
Αυτό το πρωτοφανές που λες το στηρίζεις σε κάποια πηγή ή το λες έτσι για εσωτερική κατανάλωση;

Γιατί άμα είναι έτσι και εγώ σου λέω ότι αν κάποιος ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ σε αυτή τη χώρα είναι οι αγρότες και ότι αν κάποιος έχει πάρει ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σε αυτή τη χώρα είναι πάλι οι αγρότες!

Καλό είναι ότι λέμε να το τεκμηριώνουμε αλλιώς δεν είναι κουβέντα είναι μαλακία.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
το δικαιο ειναι καπου στη μεση, δεν ειναι ευκολο πραγμα η αγροτια ουτε τη περνανε ζαχαρη πλεον.
...
Ναι, αλλά βλέπεις τα μουνάκια σου λένε ότι αφού εγώ τα περνάω δύσκολα εσείς οι υπόλοιποι δεν τα περνάτε και τόσο δύσκολα όπότε κάντε μόκο, σουτ και τέτοιες παραριές!

...
Βεβαια οι αγροτες εχουν απαιτησεις που αλλοι ελευθεροι επαγγελματιες ουτε διαννοουνται, απλα τρωνε το καβλιτσεκι στο κωλο αμα κατσει η στραβη.
Βεβαια οι ελευθεροι επαγγελματιες ειναι μαθημενοι σ'αυτο, το μαθαν εξαρχης το ρισκο και ζουν με αυτο. Οι αγροτες καλομαθαν σα τη γρια στα συκα και τα τελευταια χρονια το φερουν βαρεως.
Και να'τανε μόνο τα τελευταία χρόνια! Από μικρός θυμάμαι λεμονοπαραγωγούς που κλείνανε τους δρόμους όταν δεν "πιάνανε" καλές τιμές!
Σα να βγουν οι έμποροι και να πουν ζητήσουνε να αγοραστεί το στοκ που δεν πουλήσανε λόγω κρίσης... ένα αρχίδι θα πάρουνε.

Βεβαια ασκουν ενα επαγγελμα μονοδρομο, δε μπορουν να αλλαξουν επαγγελματικο προσανατολισμο οπως οι υπολοιποι ακομα και να θελουν.
Γιατί; Δηλαδή εγώ που έχω π.χ. ένα μαγαζί και πουλάω ανταλλακτικά άμα πέσω έξω και είμαι 40 χρονών θα βρω ευκολότερα δουλειά απ'ότι ένας αγρότης;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Αυτό το πρωτοφανές που λες το στηρίζεις σε κάποια πηγή ή το λες έτσι για εσωτερική κατανάλωση;

Γιατί άμα είναι έτσι και εγώ σου λέω ότι αν κάποιος ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ σε αυτή τη χώρα είναι οι αγρότες και ότι αν κάποιος έχει πάρει ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σε αυτή τη χώρα είναι πάλι οι αγρότες!

Καλό είναι ότι λέμε να το τεκμηριώνουμε αλλιώς δεν είναι κουβέντα είναι μαλακία.
οι περισσοτερες εξαγωγες ειναι τα αγροτικα προιοντα, αρα φερνουν και τα περισσοτερα χρηματα, ουτε αυτοκινητα εξαγουμε ουτε δημοσιους υπαλληλους, μην ασχολεισαι με το θεμα γιατι εχεις μαυρα μεσανυχτα και εκτειθεσαι...

Επισκέπτης
οι περισσοτερες εξαγωγες ειναι τα αγροτικα προιοντα,
Τα "αγροτικά προϊόντα" εμφανίζουν τη μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις πιέσεις που δέχθηκαν οι ελληνικές εξαγωγές το εννεάμηνο του 2009, σύμφωνα με ανάλυση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ) και του Κέντρου Εξαγωγικών Ερευνών και Μελετών (ΚΕΕΜ), στα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.

Με τη συνολική μείωση της αξίας των εξαγωγών να φτάνει το 17,9%, η αντίστοιχη της κατηγορίας των αγροτικών προϊόντων διαμορφώνεται στο -0,7%. Μάλιστα, στην υποκατηγορία "Ποτά και Καπνός", προκύπτει αύξηση της τάξης του 11,5%, που αντιστάθμισε σε μεγάλο βαθμό τις πιέσεις στις υποκατηγορίες ("Τρόφιμα και Ζώντα Ζώα", -1,3% και "Λάδια, λίπη ζωικά και φυτικά", -15,2%).

Ένα ακόμη εξαιρετικά ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από την ανάλυση του ΠΣΕ και του ΚΕΕΜ είναι ότι αυξήθηκε το διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2009 η συμμετοχή των δύο σημαντικότερων υποκατηγοριών των αγροτικών προϊόντων, στο σύνολο των ελληνικών εξαγωγών, στο εξεταζόμενο διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, για τα "τρόφιμα και ζώα ζωντανά" καταγράφεται αύξηση της συμμετοχής τους κατά 3,2 ποσοστιαίες μονάδες, για τα "ποτά και καπνός" 1,1 ποσοστιαία μονάδα, ενώ η συμμετοχή της υποκατηγορίας "λάδια και λίπη ζωικής ή φυτικής προέλευσης" παρέμεινε στα ίδια επίπεδα (2% από 1,9% στο εννεάμηνο του 2008).

Στις υπόλοιπες κατηγορίες προϊόντων, σημαντική υποχώρηση (-21,1%), αφορά στις εξαγωγές βιομηχανικών προϊόντων που στο εξεταζόμενο διάστημα κάλυψαν το 58,7% των συνολικών ελληνικών εξαγωγών, έναντι 61% στο εννεάμηνο του 2008 και άγγιξαν μόλις τα 6.296,9 εκ.€ από 7.976 εκ.€ στο αντίστοιχο διάστημα του 2008. Μειωμένες κατά -27,2% (από 1.415,9 εκ.€ σε 1.031,2 εκ.€) ήταν και οι εξαγωγές καυσίμων, με ποσοστό συμμετοχής 9,6% στο σύνολο των ελληνικών εξαγωγών και των πρώτων υλών κατά -16,4% (από 594,7 εκ.€ σε 497,3 εκ.€) με ποσοστό συμμετοχής 4,6%.

Η θετική ανάγνωση των στοιχείων αναδεικνύει και βελτίωση στο εμπορικό ισοζύγιο, εξαιτίας του γεγονότος της μείωσης των εισαγωγών σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων: καύσιμα -84,7% (με κατακόρυφη μείωση του ποσοστού συμμετοχής τους στις συνολικές ελληνικές εισαγωγές από 22,7% σε μόλις 5%, στο εννεάμηνο του 2009), πρώτες ύλες -43,3%, βιομηχανικά προϊόντα -15,3% και αγροτικά προϊόντα -9,8% (που αύξησαν όμως το ποσοστό συμμετοχής τους από 10,1% σε 13,2% στο ίδιο διάστημα).

Ο χάρτης των εξαγωγών

Ενδιαφέρουσα όμως είναι και η εξέλιξη της πορείας των εξαγωγών ανά γεωγραφική περιοχή. Για μία ακόμη φορά η "Βόρεια Αφρική & Μέση Ανατολή" (κυρίως Αίγυπτο, Αλγερία, Τυνησία και Λιβύη) και η "Βόρεια Αμερική" (ειδικά οι ΗΠΑ) απέδειξαν το δυναμισμό τους ως προς την απορρόφηση ελληνικών προϊόντων, και κινήθηκαν ανοδικά σε ποσοστά 6,3% και 1,3%, αντίστοιχα. Σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές του κόσμου, οι ελληνικές εξαγωγές υποχώρησαν στο διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2009, με τη μείωση να κυμαίνεται από -8,4% για τις Υπόλοιπες Χώρες ΟΟΣΑ (Ισλανδία, Νορβηγία, Ελβετία, Τουρκία) και -13,8% για τις Άλλες Αναπτυγμένες Χώρες (Ιαπωνία, Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία), ως το -32,2% για την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών και -40,7% για τη Λατινική Αμερική.

Στην ΕΕ των 15 η μείωση διαμορφώθηκε στο 20,8% και συνολικά στην ΕΕ των 27 στο 21,5%. Ειδικότερα, στις παραδοσιακές αγορές των ελληνικών προϊόντων παρατηρείται σημαντική μείωση: οι εξαγωγές προς την Ιταλία υποχώρησαν κατά -24,9%, προς τη Γερμανία κατά -17,8%, προς το Ην. Βασίλειο κατά -24,9% και τη Γαλλία κατά -21,8%. Παρά την ισχυρή πτώση των εξαγωγών προς την Ιταλία και τη Γερμανία οι δύο αυτές χώρες συνεχίζουν να αποτελούν τους σημαντικότερους πελάτες των ελληνικών προϊόντων, που συγκεντρώνουν μαζί το 54% της αξίας των εξαγωγών προς την Ε.Ε.(15) και το 22% του συνόλου των ελληνικών εξαγωγών. Μόνες εξαιρέσεις το Βέλγιο (+7,4%) και η Αυστρία (+11,2%).

Αξιοσημείωτη είναι και η δραματική μείωση της αξίας των ελληνικών εξαγωγών τόσο προς τη Βουλγαρία (-24,2%) όσο και προς τη Ρουμανία (-28,2%), που συνέβαλλε στην υποχώρηση τους κατά 19,9% στις χώρες της νέας διεύρυνσης. Μείωση 3,3% καταγράφηκε και για την Κύπρο που όμως απορροφά το 67% των εξαγωγών για την εν λόγω περιοχή.

Στήριξη της εξωστρέφειας

Συνολικά, με βάση τα προσωρινά στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Ελλάδος (ΕΣΥΕ) οι ελληνικές εξαγωγές μειώθηκαν κατά -24% σε σχέση με το μήνα Σεπτέμβριο του 2008 και οι εισαγωγές κατά -34,4%. Όσον αφορά στην περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2009 η αξία των ελληνικών εξαγωγών μειώθηκε κατά -17,9% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2008 και διαμορφώθηκε σε 10.734,4 εκ.€ από 13.068,3 εκ.€, ενώ των ελληνικών εισαγωγών υποχώρησε ακόμη περισσότερο (-31,4%) αγγίζοντας μόλις τα 32.482,7 εκ.€ έναντι 47.334,8 εκ.€ στο εννεάμηνο του 2008.

"Τα στοιχεία αυτά συνηγορούν στις προτάσεις του ΠΣΕ για ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο της ελληνικής οικονομίας", δήλωσε η Πρόεδρος του Συνδέσμου, κυρία Χριστίνα Σακελλαρίδη, για να συμπληρώσει: "το μοντέλο αυτό, θα πρέπει να περιλαμβάνει νέες μεθόδους προώθησης εξαγωγών, νέα καινοτόμα και επώνυμα προϊόντα, στήριξη της εξωστρέφειας των εξαγωγικών επιχειρήσεων, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, ισχυροποίηση των προϊόντων μας στις αγορές των παραδοσιακών μας εταίρων, και συντονισμένη εξόρμηση σε νέες αγορές (π.χ. Λεκάνη της Μεσογείου και Μέση Ανατολή). Η συνειδητοποίηση της ανάγκης για μία πιο εξωστρεφή οικονομία, είναι όμως μόνο το πρώτο βήμα. Πρέπει να ακολουθήσουν άμεσα συγκεκριμένες δράσεις που να μετουσιώσουν το όραμα αυτό, σε κυρίαρχη οικονομική πολιτική της χώρας".

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
πάντως εκτός απο τους δρόμους οι αγρότες θα έπρεπε να πάνε όλοι μαζί και να κάνουν λαμπόγιαλο όλα τα μαγαζιά και τα γραφεία των χονδρεμπορων  -και άλλων μεσαζόντων της αγοράς- που τους πίνουν το αίμα...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
πάντως εκτός απο τους δρόμους οι αγρότες θα έπρεπε να πάνε όλοι μαζί και να κάνουν λαμπόγιαλο όλα τα μαγαζιά και τα γραφεία των χονδρεμπορων  -και άλλων μεσαζόντων της αγοράς- που τους πίνουν το αίμα...
Γκούχου, γκούχου.
Πότε εμφανίστηκαν οι συγκεκριμένοι και γιατί άραγε??  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin: :grin: :grin:

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Πώς θα σας φαινόταν σε όλους εσάς που έχετε μία μικρή επιχείρηση εάν ερχόταν το κράτος και σας έλεγε πως εγώ ως κράτος θα σου δίνω κάθε χρόνο ένα επίδομα 10.000 ευρώ για να συνεχίσεις να κρατάς την επιχείρησή σου ανοικτή;

Αυτό λέει το κράτος στους αγρότες.

Από την άλλη, σε εμένα που βρέξει χιονίσει πρέπει να είμαι δέκα ώρες την ημέρα, πέντε ημέρες την εβδομάδα στην δουλειά, μου κακοφαίνεται που όλοι οι φίλοι μου αγρότες δεν εργάζονται το χειμώνα. Για τον μισό χρόνο δεν χρειάζεται να πάνε στη δουλειά τους!

Εγώ δεν πάω καφενείο γιατί δεν έχω το χρόνο να πάω. Όλοι μου οι φίλοι αγρότες, όταν τους παίρνω τηλέφωνο, ήτε πρωί ήτε βράδυ, είναι στο καφενείο.

Κανένας από τους γνωστούς μου αγρότες δεν είναι πλούσιος αλλά σίγουρα όλοι τους εργάζονται πολύ λιγότερο από εμένα που ούτε κι εγώ είμαι πλούσιος.

ekaz

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0

Διαφωνώ κάθετα!!! Οι αγρότες είναι άξιοι της μοίρας τους, που για ορισμένους δεν είναι και τόσο κακή. Όταν είχαν την ευκαιρία να διακινούν οι ίδιοι τα προϊόντα τους μέσω των αγροτικών συνεταιρισμών, προσπαθούσαν να βγάλουν ο ένας το μάτι του άλλου. Να μην μιλήσουμε για τις εικονικές παραγωγές που δήλωναν για να παίρνουν τις επιδοτήσεις, ούτε για το ότι δεν κάνανε καμία προσπάθεια να παράγουν νέα προϊόντα που έχουν ζήτηση, αλλά μείνανε προσκολλημένοι στα βαμβάκια, τα καπνά κ.ά. Μιλάμε ότι έγινε μεγάλο φαγοπότι με τα λεφτά της ευρωπαϊκής ένωσης!!! Και γιατί παρακαλώ να πληρώνω ακριβά και να επιδοτώ ένα προϊόν που μπορώ να πάρω πολύ φθηνότερα από μία τρίτη χώρα? Επιδοτεί κανένας το προϊόν που παράγω εγώ???

ekaz

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Πώς θα σας φαινόταν σε όλους εσάς που έχετε μία μικρή επιχείρηση εάν ερχόταν το κράτος και σας έλεγε πως εγώ ως κράτος θα σου δίνω κάθε χρόνο ένα επίδομα 10.000 ευρώ για να συνεχίσεις να κρατάς την επιχείρησή σου ανοικτή;

Αυτό λέει το κράτος στους αγρότες.

Από την άλλη, σε εμένα που βρέξει χιονίσει πρέπει να είμαι δέκα ώρες την ημέρα, πέντε ημέρες την εβδομάδα στην δουλειά, μου κακοφαίνεται που όλοι οι φίλοι μου αγρότες δεν εργάζονται το χειμώνα. Για τον μισό χρόνο δεν χρειάζεται να πάνε στη δουλειά τους!

Εγώ δεν πάω καφενείο γιατί δεν έχω το χρόνο να πάω. Όλοι μου οι φίλοι αγρότες, όταν τους παίρνω τηλέφωνο, ήτε πρωί ήτε βράδυ, είναι στο καφενείο.

Κανένας από τους γνωστούς μου αγρότες δεν είναι πλούσιος αλλά σίγουρα όλοι τους εργάζονται πολύ λιγότερο από εμένα που ούτε κι εγώ είμαι πλούσιος.

+10000000000000000000000000

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Όταν είχαν την ευκαιρία να διακινούν οι ίδιοι τα προϊόντα τους μέσω των αγροτικών συνεταιρισμών, προσπαθούσαν να βγάλουν ο ένας το μάτι του άλλου. Να μην μιλήσουμε για τις εικονικές παραγωγές που δήλωναν για να παίρνουν τις επιδοτήσεις, ούτε για το ότι δεν κάνανε καμία προσπάθεια να παράγουν νέα προϊόντα που έχουν ζήτηση, αλλά μείνανε προσκολλημένοι στα βαμβάκια, τα καπνά κ.ά. Μιλάμε ότι έγινε μεγάλο φαγοπότι με τα λεφτά της ευρωπαϊκής ένωσης!!! Και γιατί παρακαλώ να πληρώνω ακριβά και να επιδοτώ ένα προϊόν που μπορώ να πάρω πολύ φθηνότερα από μία τρίτη χώρα? Επιδοτεί κανένας το προϊόν που παράγω εγώ???
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
επιτελους καποιος ειπε τα πραγματα με το ονομα τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom