Επισκέπτης
μονο που εμεινες αγραμματος εκτος αν το ω ειναι συμβολικο & παραπεμπει στο τι εκανες με τον κωλο σου..
Δοτική χρησιμοποιεί ρε παπάρα..
Τι έφαγες σιρτιμίδη σήμερα? Δε μου απάντησες.
μονο που εμεινες αγραμματος εκτος αν το ω ειναι συμβολικο & παραπεμπει στο τι εκανες με τον κωλο σου..
Αν έχεις ελάχιστη νοημοσύνη θα καταλάβαινες ότι τέτοια λάθη όταν γράφεις ΄τοσα πράγματα γρήγορα και κάνεις και άλλες δουλειές ταυτόχρονα είναι το λιγότερο...μονο που εμεινες αγραμματος εκτος αν το ω ειναι συμβολικο & παραπεμπει στο τι εκανες με τον κωλο σου..
Και για΄ποιο πράγμα να είμαι περήφανος ... που δεν ζω παρασιτικά εις βάρος των άλλων?και εισαι περηφανος γι' αυτο;;
Αν έχεις ελάχιστη νοημοσύνη θα καταλάβαινες ότι τέτοια λάθη όταν γράφεις ΄τοσα πράγματα γρήγορα και κάνεις και άλλες δουλειές ταυτόχρονα είναι το λιγότερο...
Από την άλλη μπορείς να υποθέσεις ότι θέλεις...
τον Δεκεμβρη τις μαζευουντο Νοέμβριο τις μαζεύουμε.
σε όλες τις κινητοποιήσεις πάντα βάζουνε και 4-5 αιτήματα που αφορούνε το γενικότερο αίσθημα, για να μην φωνάζει ο κόσμος.
Η Ελλάδα πληρώνει τα κέρατά της σε πρόστιμα. Σαφώς. τι σχέση έχει αυτό με τη συγκεκριμένη κινητοποίηση;; Δεν μας πειράζει δηλαδή να πληρώσουμε και παραπάνω που κλείνουμε τα σύνορα;;
Γιατί δεν πάνε να κάνουνε αποκλεισμό και στα αεροδρόμια λοιπόν;;;
κανεις & αλλες δουλειες ταυτοχρονα εγραψε..Ότι παίζεις με το πουλάκι σου ταυτόχρονα είναι πασιφανές!
Ευχαριστώ που με υπερασπίζεσαι τότε...Ότι παίζεις με το πουλάκι σου ταυτόχρονα είναι πασιφανές!
σιγα ρε εντιμε φορολογουμενε......Το πιο σύντομο ανέκδοτο: Φορολογούμενος αγρότης...
σιγα ρε εντιμε φορολογουμενε...
Αφού αρμέξει πρώτα τις κατσίκες και ρίξει πίτουρο στις κότες..κανεις & αλλες δουλειες ταυτοχρονα εγραψε..
αρα παιζει το πουλακι του την ωρα που τσιμπουκωνει 2-3 πακια & διαβαζει την νεα εκθεση της moody's σορταροντας στο χρηματιστηριο της κουαλα λουμπουρ..
κανεις & αλλες δουλειες ταυτοχρονα εγραψε..
αρα παιζει το πουλακι του την ωρα που τσιμπουκωνει 2-3 πακια & διαβαζει την νεα εκθεση της moody's σορταροντας στο χρηματιστηριο της κουαλα λουμπουρ..
γιατι ομως οι αγροτες ειχαν αυτο το προνομιο;...Απ τους αγρότες πάντως, έχω πληρώσει ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...και ΧΩΡΙΣ επιδότηση...
Ξέρεις εσύ ρε γλίτσα τι είναι να τα έχεις κάνει και τα 2??
καλως την πουτσοτριχα.
δεν το σκέφτηκα αυτό...πως θα ερχονται τα ct βρε μαλακα???
ρε τυπε 29 λεπτα σου πηρε να σκεφτεις αυτην την ατακα;Βγαλτην απ'τα δοντια σου!
Γελας και φαινεται!
εγώ ξέρω...
παίρνω κανένα δώρο;
όλοι ξαφνικά γίνονται μάγκες
εξασφαλισμένα έσοδα λέμε.ρε τι λετε, τι πινετε;; αν ριξει εναν παγετο η ενα χαλαζι τα αρχιδια μου θα παρουν απο παραγωγη οι αγροτες, και η αποζημιωση ψιχουλα απο τον ελγα και μετα απο 10 μηνες, για πια εξασφαλισμενη σοδεια μιλατε;;;
το νοέμβρη τις μαζεύουΜετον Δεκεμβρη τις μαζευουν
και αλλου ακομη και τον Γεναρη