Νέα

Μπλόκα αγροτών-τα μπλόκα των τεμπέληδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506
OP
OP
A

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Δεν θα σου κάνω την χάρη να ασχοληθώ μαζί σου με το να βρω το ποστ σου...
Φαίνεται ότι απο κλώνο σε κλώνο αλλάζεις και απόψεις...Εγώ όχι γιατί δεν είμαι...
Εσείς το έχετε εκ γενετής.
δεν εχω εγω κλωνους βρε βλακα και αυτο το ξερουν ολοι.΄
αντε ξεκολλα με τις μαλακιες σου.μαθε πρωτα τι σημαινει το 76 και ελα να μου πεις μετα για κλωνους ανοητε.

οσο για το δευτερο που λες οτι και να εισαι,εισαι τριχα απο τα αρχιδια μου.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
εγω γιατι να κλαψω βρε 47χρονο σκουπιδι που σε ταιζει ακομα η μανα σου?
αντε μην μιλας ρε τεμπελοσκυλο εσυ.
ετσι και αλλιως δεν βγαινεις απο το σπιτι σου εσυ γιατι εισαι μπατιρης.'
καλα που σου πληρωνει το ιντερνετ η μανα σου και εχεις να ασχολησε σκουπιδι.

Ρε χαζε?

Μπας και εισαι ο Αβραμης-Μαριος?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γελοίε γι αυτό πάνε όλα τα θρεντ σου στον βρόντο, γιατί ανοίγεις ένα που όπως με κάλυψαν οι σοβαροί προλαλήσαντες υπάρχει θέμα και μετα καραγκιοζέβεις..Καλά σου λέγανε για τις μαλαματίνες σου και οτι πλέον δεν τις σηκώνεις .. Κόφτο γιατι σε έχει κόψει!Αααα και διάβασε και τίποτα ..έστω πάρτο μαζι σου οταν χέζεις στην τουαλέτα το πρωι.. παλι βοήθεια θα ειναι ! Αντιος  :rockon:
δεν κατάλαβα σε ποιο θρεντ αναφέρεσαι
κάντο λιανά.
και κάνε παράθεση γιατί νομίζω πως κάνεις λάθος, με μπερδεύεις.
όσο για τις κινητοποιήσεις, δεν μπορώ να πάρω σοβαρά ανθρώπους που ΔΕΝ με σέβονται σαν πολίτη, που θέλουνε να κάνουνε μια δουλειά με ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ έσοδα, ενώ είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και άρα έχουνε επιλέξει να κάνουνε μια δουλειά με τα ρίσκα της
και που κάθε φορά που κατεβαίνουνε και κλείνουνε τους δρόμους φεύγουνε ΚΑΘΕ φορά έχοντας πάρει ένα τίποτα και μετά ξαναψηφίζουνε τις κυβερνήσεις που τους χλευάζουνε στα μούτρα τους μέσα.

Τώρα, αν εσύ κακοπερνάς στην αγροτιά, λυπάμαι για αυτό.
Αλλά να το πεις στους συνδικαλιστές σας. Γιατί είναι αδιανόητο να παίρνουνε όλα τα φιλέτα τις επιδοτήσεις οι αγρότες της Δανίας και της Ολλανδίας και να μην παίρνετε εσείς. Σκέψου λιγάκι γιατί γίνεται. Δεν φταίει για τα πάντα το κράτος.
Οι Δανοί έχουνε τσαντήρι στημένο στις βρυξέλλες. Εσείς προσπαθείτε να κάνετε κοννέ με τους Βολευτές μας.

Επισκέπτης
Ξέρει τι σημαίνει να έχεις φάει τα εφηβικά και μετεφηβικά χρόνια σου στα θρανία?
Να έχεις στερηθεί την βόλτα και το παιχνίδι?

Κλάμα και πείνα τώρα...
Ξέρεις εσύ ρε γλίτσα τι είναι να τα έχεις κάνει και τα 2??

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
δεν σε επαιζε κανενα παιδακι ε???
απο μικρο σε ειχαν στο κλασιμο???
Πρώτον δεν αναφέρομαι στο να σε "κλάνουνε" αλλά σε ηθελημένη "αποχή" προς ώφελος των σπουδών...
Δεύτερον δεν αναφέρομαι στον εαυτό μου 100%, καθότι το διαννοητικό μου επίπεδο αντιστάθμιζε εκπληκτικά την απέχθεια μου στον ελληνικό παπαγαλισμό...
Υπάρχουν όμως άλλοι που δεν γεννήθηκαν το ίδιο τυχεροί, για να φτάσουν στο ίδιο επίπεδο έπρεπε να προσπαθήσουν περισσότερο και αυτοί είναι σίγουρα πιο αδικημένοι...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ξέρει τι σημαίνει να έχεις φάει τα εφηβικά και μετεφηβικά χρόνια σου στα θρανία?
Να έχεις στερηθεί την βόλτα και το παιχνίδι?

Κλάμα και πείνα τώρα...
ρε φιλε να σε βαλω να μαζευεις ελιες με 2-3 βαθμους να δεις την γλυκα,....ενω ο αγροτης που ειναι απο τα 15 στα χοραφια ειναι μες την βολτα και την καλοπεραση, σε αλλη χωρα ζεις;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μην ασχολείσαι καν... οι περισσότεροι που γράφουν εδώ μέσα δεν ξέρουν τι είναι να μαζεύεις καπνά στις 1 το μεσημέρι τον αύγουστο ούτε να μαζεύεις ελιές δεκέμβριο μήνα.

και αν κατάλαβα καλά αρκάνς το 1ο πράγμα που ζήτησαν οι αγρότες αφορά και εσένα...
το Νοέμβριο τις μαζεύουμε.

σε όλες τις κινητοποιήσεις πάντα βάζουνε και 4-5 αιτήματα που αφορούνε το γενικότερο αίσθημα, για να μην φωνάζει ο κόσμος.

Η Ελλάδα πληρώνει τα κέρατά της σε πρόστιμα. Σαφώς. τι σχέση έχει αυτό με τη συγκεκριμένη κινητοποίηση;; Δεν μας πειράζει δηλαδή να πληρώσουμε και παραπάνω που κλείνουμε τα σύνορα;;
Γιατί δεν πάνε να κάνουνε αποκλεισμό και στα αεροδρόμια λοιπόν;;;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Οταν οι ελληνες εφοπΛΗΣΤΕΣ, που φημηζονται για τα πατριωτικα τους αισθηματα, βαζουν σημαια Μαυριτανιας, Γουιναιας κτλ. κτλ για να μην πληρωνουν φορους στο ελληνικο κρατος.
Kαι την πληρώνει το πλήρωμα μετά με χαμηλότερη σύνταξη

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
ρε φιλε να σε βαλω να μαζευεις ελιες με 2-3 βαθμους να δεις την γλυκα,....ενω ο αγροτης που ειναι απο τα 15 στα χοραφια ειναι μες την βολτα και την καλοπεραση, σε αλλη χωρα ζεις;;
Έκανα πολλά στην ζωή μου για να το αποφύγω αυτώ ... τι δεν μπορείς να καταλάβεις?
Αυτό τον σοσιαλισμό ποτέ δεν τον κατάλαβα...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ρε τι λετε, τι πινετε;; αν ριξει εναν παγετο η ενα χαλαζι τα αρχιδια μου θα παρουν απο παραγωγη οι αγροτες, και η αποζημιωση ψιχουλα απο τον ελγα και μετα απο 10 μηνες, για πια εξασφαλισμενη σοδεια μιλατε;;;

Επισκέπτης
Έκανα πολλά στην ζωή μου για να το αποφύγω αυτ[size=15pt]ώ[/size] ... τι δεν μπορείς να καταλάβεις?
Αυτό τον σοσιαλισμό ποτέ δεν τον κατάλαβα...
μονο που εμεινες αγραμματος εκτος αν το ω ειναι συμβολικο & παραπεμπει στο τι εκανες με τον κωλο σου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom