και ειναι στο γρηγορο για να καταλαβεις.ρε τυπε 29 λεπτα σου πηρε να σκεφτεις αυτην την ατακα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπλόκα αγροτών-τα μπλόκα των τεμπέληδων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 982
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Που?το νοέμβρη τις μαζεύουΜε
εσύ αν θες να τις μαζεύεις σταφιδιασμένες το Γενάρη και να τις πας όλες για λάδι πρόβλημά σου.
εγώ που έχω ελιά βερύκοκο την μαζεύω μετά τα μέσα Νεόμβρη.
κι άμα θες σου δίνω και τενεκέ με μηδενικά οξέα. αλλά θα τον πλερώσεις 90 γιούργια και είναι ΑΑ ποιότητας (ή πιοτητας που έλεγε και ο Λιόσπορος πρωθυπουργός μας)
Γιατί εδώ κάτω τις μαζεύουμε απο Δεκέμβρη και μετά. Ακόμα και τώρα μαζεύουν.
Επίσης, κάθε χρόνο έχεις ελιές?
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
γιατί οι κουτόφραγκοι επιδοτούν τις καλλιέργειες των Δανών; Γιατί των ολλανδών;;γιατι ομως οι αγροτες ειχαν αυτο το προνομιο;
γιατι οι κουτοφραγκοι εδιναν τοσα φραγκα στους τεμπελιδες;
Γιατί εμάς δεν θα μας δίνουνε πλέον χρήμα;;;
και τέλος πάντων, στα αρχίδια μου ρε συ.
Αν δεν είναι καλή η δουλειά του αγρότη, μην την κάνεις. Μην παίρνεις πλέον Αλβανούς και μάζευε μόνος σου εσύ και η οικογένειά σου. Περιόρισε τα έξοδά σου. Αλλά με ποιο δικαίωμα κλείνεις το δρόμο που τον έχω πληρώσει σαν φορολογούμενος και τον πληρώνω ακόμα για να πηγαίνω στη δουλειά μου; Με ποιο δικαίωμα μου αφαιρείς εμένα το δικαίωμα να φέρω ψωμί στην οικογένειά μου;
Πιο μάγκας είσαι εσύ;;
Κάνε αν θέλεις κατάληψη της Βουλής. Γιατί θα πρέπει να την πληρώσει ο συμπολίτης σου;
Αν και θα πρότεινα να κάνετε μια βόλτα μέχρι τις Βρυξέλλες να δειτε πού παίζεται το παιχνίδι από αυτούς που έιναι επαγγελματίες αγρότες.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εκει κανετε και μπανιο τον μαιο...τι να κανουμε τωρα;Που?
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
οι μισές τον ένα χρόνο, οι μισές τον άλλο.Που?
οι ελιές στη Φθιώτιδα και στη Φωκίδα
Επισκέπτης
Δε μαζεύονται όλες οι ελιές την ίδια εποχή,αλλά μην το αναλύσουμε γιατίτο νοέμβρη τις μαζεύουΜε
εσύ αν θες να τις μαζεύεις σταφιδιασμένες το Γενάρη και να τις πας όλες για λάδι πρόβλημά σου.
εγώ που έχω ελιά βερύκοκο την μαζεύω μετά τα μέσα Νεόμβρη.
κι άμα θες σου δίνω και τενεκέ με μηδενικά οξέα. αλλά θα τον πλερώσεις 90 γιούργια και είναι ΑΑ ποιότητας (ή πιοτητας που έλεγε και ο Λιόσπορος πρωθυπουργός μας)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
και επίσης εξαρτάται και λιγάκι και από τον καιρό που έχει κάνει. Φέτος κι εμείς μαζέψαμε αρχές Δεκέμβρη, αλλά μιλάω γενικά...ξεκινάμε από γύρω στις 20 Νοέμβρη συνήθωςΠου?
Επισκέπτης
Ακόμα και τώρα μαζεύουν.
Επισκέπτης
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ας αναλύσουμε καλύτερα ποιος πονάει που κλείνουνε οι αγρότες τα μπλόκα.Δε μαζεύονται όλες οι ελιές την ίδια εποχή,αλλά μην το αναλύσουμε γιατί
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
λοιπόν, σας αφήνω...έχω συνεδρία
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τι λες ρε φιλε;; για ποια εξασφαλισμενα εσοδα;; ενας αγροτης με κεφαλαιο 300.000 αν δεν του παει καλα η χρονια θα παρει παπαρια, ουτε 20.000 δεν μαζευει, βγαλε τι πληρωνει για καλιεργεια και μεροκαματα να δεις τι του μενει, πολλα βιβλια διαβαζεις...τι λετε ρε, τι πινετε;;εξασφαλισμένα έσοδα λέμε.
πόσες φορες θα το πούμε;;
κάθε χρόνο την ίδια συζήτηση έχουμε εδώ μέσα.
Ο μοναδικός ελεύθερος επαγγελματίας που θέλει να έχει όλα τα έσοδά του όπως και να του πάει η χρονιά.
α, ρε Γερμανία που σας χρειάζεται...
Επισκέπτης
ας αναλύσουμε καλύτερα ποιος πονάει που κλείνουνε οι αγρότες τα μπλόκα.
Μήπως να αναλύσουμε καλύτερα ποιος τους ανάγκασε να κατεβούν στους δρόμους?
Ποιος άλλαξε την ΚΑΠ και ταυτόχρονα ρήμαξε το εισόδημά τους?
Μήπως κάποια στιγμή ν'αρχίσουμε να πολεμάμε την ασθένεια κι όχι τον πυρετό που προκαλείται από αυτή?
Τι λέμε τώρα όμως έτσι?Να έχουμε ανοικτούς τους δρόμους που πληρώσαμε και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!
Ε όχι φίλε μου,θα ζοριστείς κι εσύ μήπως και καταλάβεις το πρόβλημα!!
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
οτι τους γαμημενους τους δρομους τους εχουμε πληρωσει 10 φορες επανω και με την πρωτη ψιχαλα κλεινουν δεν τους απασχολει, αρκει να μην τους κλεινουν οι αγροτες...ετσι ρε καλά κανουν..ΒΕΝΤΟΥΖΑ..Μήπως να αναλύσουμε καλύτερα ποιος τους ανάγκασε να κατεβούν στους δρόμους?
Ποιος άλλαξε την ΚΑΠ και ταυτόχρονα ρήμαξε το εισόδημά τους?
Μήπως κάποια στιγμή ν'αρχίσουμε να πολεμάμε την ασθένεια κι όχι τον πυρετό που προκαλείται από αυτή?
Τι λέμε τώρα όμως έτσι?Να έχουμε ανοικτούς τους δρόμους που πληρώσαμε και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!
Ε όχι φίλε μου,θα ζοριστείς κι εσύ μήπως και καταλάβεις το πρόβλημα!!
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ρε φιλε αν ζει ο αγροτης εις βαρος των αλλων τοτε οι αλλοι να πανε να αυτοκτονησουν, τι λες;; εχεις ιδεα τι παει να πει αγροτης;;Και για΄ποιο πράγμα να είμαι περήφανος ... που δεν ζω παρασιτικά εις βάρος των άλλων?
Ναι λοιπόν δεν είμαι γνήσις νεο-Έλληνας...
Το είπα παραπάνω ... έχω!ρε φιλε αν ζει ο αγροτης εις βαρος των αλλων τοτε οι αλλοι να πανε να αυτοκτονησουν, τι λες;; εχεις ιδεα τι παει να πει αγροτης;;
Και για αυτό έκανα τα πάντα για να μην γίνω ... τι δεν μπορείς ακόμα να καταλάβεις?
Εγώ πάντως όσους αγρότες ξέρω καλοπερνάνε...
ρε τυπε 29 λεπτα σου πηρε να σκεφτεις αυτην την ατακα;
Οχι μαστορα κανω και αλλα πραγματα απο το να μαλακιζομαι εδω μεσα.
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
εκανες τα παντα να μην γινεις γιατι καλοπερνανε οπως λες, ενω εσυ ηθελες την κακοπεραση, ασε μας ρε φιλε...αρα και οι δικοι σου ειναι αγροτες και τεμπεληδες ε;;Το είπα παραπάνω ... έχω!
Και για αυτό έκανα τα πάντα για να μην γίνω ... τι δεν μπορείς ακόμα να καταλάβεις?
Εγώ πάντως όσους αγρότες ξέρω καλοπερνάνε...
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Εχω ενα φιλοσοφικης φυσεως ερωτημα
Αφου ομολογουμενως η αγροτια ειναι δυσκολη δουλεια και κουραστικη, πως στον μπουτσο ΟΛΟΙ οι αγροτες που κανουν δηλωσεις επι δηλωσεων στην τιβι ειναι χοντροι και καλοζωισμενοι?....
Αφου ομολογουμενως η αγροτια ειναι δυσκολη δουλεια και κουραστικη, πως στον μπουτσο ΟΛΟΙ οι αγροτες που κανουν δηλωσεις επι δηλωσεων στην τιβι ειναι χοντροι και καλοζωισμενοι?....