Νέα

Μπλόκα αγροτών-τα μπλόκα των τεμπέληδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
το νοέμβρη τις μαζεύουΜε
εσύ αν θες να τις μαζεύεις σταφιδιασμένες το Γενάρη και να τις πας όλες για λάδι πρόβλημά σου.
εγώ που έχω ελιά βερύκοκο την μαζεύω μετά τα μέσα Νεόμβρη.

κι άμα θες σου δίνω και τενεκέ με μηδενικά οξέα. αλλά θα τον πλερώσεις 90 γιούργια και είναι ΑΑ ποιότητας (ή πιοτητας που έλεγε και ο Λιόσπορος πρωθυπουργός μας)
Που?
Γιατί εδώ κάτω τις μαζεύουμε απο Δεκέμβρη και μετά. Ακόμα και τώρα μαζεύουν.
Επίσης, κάθε χρόνο έχεις ελιές?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γιατι ομως οι αγροτες ειχαν αυτο το προνομιο;
γιατι οι κουτοφραγκοι εδιναν τοσα φραγκα στους τεμπελιδες;
γιατί οι κουτόφραγκοι επιδοτούν τις καλλιέργειες των Δανών; Γιατί των ολλανδών;;
Γιατί εμάς δεν θα μας δίνουνε πλέον χρήμα;;;

και τέλος πάντων, στα αρχίδια μου ρε συ.
Αν δεν είναι καλή η δουλειά του αγρότη, μην την κάνεις. Μην παίρνεις πλέον Αλβανούς και μάζευε μόνος σου εσύ και η οικογένειά σου. Περιόρισε τα έξοδά σου. Αλλά με ποιο δικαίωμα κλείνεις το δρόμο που τον έχω πληρώσει σαν φορολογούμενος και τον πληρώνω ακόμα για να πηγαίνω στη δουλειά μου; Με ποιο δικαίωμα μου αφαιρείς εμένα το δικαίωμα να φέρω ψωμί στην οικογένειά μου;

Πιο μάγκας είσαι εσύ;;
Κάνε αν θέλεις κατάληψη της Βουλής. Γιατί θα πρέπει να την πληρώσει ο συμπολίτης σου;

Αν και θα πρότεινα να κάνετε μια βόλτα μέχρι τις Βρυξέλλες να δειτε πού παίζεται το παιχνίδι από αυτούς που έιναι επαγγελματίες αγρότες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Που?
εκει κανετε και μπανιο τον μαιο...τι να κανουμε τωρα; :idiot: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Που?
οι μισές τον ένα χρόνο, οι μισές τον άλλο.
οι ελιές στη Φθιώτιδα και στη Φωκίδα

Επισκέπτης
το νοέμβρη τις μαζεύουΜε
εσύ αν θες να τις μαζεύεις σταφιδιασμένες το Γενάρη και να τις πας όλες για λάδι πρόβλημά σου.
εγώ που έχω ελιά βερύκοκο την μαζεύω μετά τα μέσα Νεόμβρη.

κι άμα θες σου δίνω και τενεκέ με μηδενικά οξέα. αλλά θα τον πλερώσεις 90 γιούργια και είναι ΑΑ ποιότητας (ή πιοτητας που έλεγε και ο Λιόσπορος πρωθυπουργός μας)
Δε μαζεύονται όλες οι ελιές την ίδια εποχή,αλλά μην το αναλύσουμε γιατί :d-spam:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Που?
και επίσης εξαρτάται και λιγάκι και από τον καιρό που έχει κάνει. Φέτος κι εμείς μαζέψαμε αρχές Δεκέμβρη, αλλά μιλάω γενικά...ξεκινάμε από γύρω στις 20 Νοέμβρη συνήθως

Επισκέπτης
Ακόμα και τώρα μαζεύουν.
URL]]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γιατι σπαμαρεις;θα σου κανω αναφορα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
λοιπόν, σας αφήνω...έχω συνεδρία

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εξασφαλισμένα έσοδα λέμε.
πόσες φορες θα το πούμε;;
κάθε χρόνο την ίδια συζήτηση έχουμε εδώ μέσα.

Ο μοναδικός ελεύθερος επαγγελματίας που θέλει να έχει όλα τα έσοδά του όπως και να του πάει η χρονιά.
α, ρε Γερμανία που σας χρειάζεται...
τι λες ρε φιλε;; για ποια εξασφαλισμενα εσοδα;; ενας αγροτης με κεφαλαιο 300.000 αν δεν του παει καλα η χρονια θα παρει παπαρια, ουτε 20.000 δεν μαζευει, βγαλε τι πληρωνει για καλιεργεια και μεροκαματα να δεις τι του μενει, πολλα βιβλια διαβαζεις...τι λετε ρε, τι πινετε;;

Επισκέπτης
ας αναλύσουμε καλύτερα ποιος πονάει που κλείνουνε οι αγρότες τα μπλόκα.

Μήπως να αναλύσουμε καλύτερα ποιος τους ανάγκασε να κατεβούν στους δρόμους?

Ποιος άλλαξε την ΚΑΠ και ταυτόχρονα ρήμαξε το εισόδημά τους?
Μήπως κάποια στιγμή ν'αρχίσουμε να πολεμάμε την ασθένεια κι όχι τον πυρετό που προκαλείται από αυτή?
Τι λέμε τώρα όμως έτσι?Να έχουμε ανοικτούς τους δρόμους που πληρώσαμε και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!
Ε όχι φίλε μου,θα ζοριστείς κι εσύ μήπως και καταλάβεις το πρόβλημα!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μήπως να αναλύσουμε καλύτερα ποιος τους ανάγκασε να κατεβούν στους δρόμους?

Ποιος άλλαξε την ΚΑΠ και ταυτόχρονα ρήμαξε το εισόδημά τους?
Μήπως κάποια στιγμή ν'αρχίσουμε να πολεμάμε την ασθένεια κι όχι τον πυρετό που προκαλείται από αυτή?
Τι λέμε τώρα όμως έτσι?Να έχουμε ανοικτούς τους δρόμους που πληρώσαμε και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!
Ε όχι φίλε μου,θα ζοριστείς κι εσύ μήπως και καταλάβεις το πρόβλημα!!
οτι τους γαμημενους τους δρομους τους εχουμε πληρωσει 10 φορες επανω και με την πρωτη ψιχαλα κλεινουν δεν τους απασχολει, αρκει να μην τους κλεινουν οι αγροτες...ετσι  ρε καλά κανουν..ΒΕΝΤΟΥΖΑ..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Και για΄ποιο πράγμα να είμαι περήφανος ... που δεν ζω παρασιτικά εις βάρος των άλλων?
Ναι λοιπόν δεν είμαι γνήσις νεο-Έλληνας...
ρε φιλε αν ζει ο αγροτης εις βαρος των αλλων τοτε οι αλλοι να πανε να αυτοκτονησουν, τι λες;; εχεις ιδεα τι παει να πει αγροτης;;

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
ρε φιλε αν ζει ο αγροτης εις βαρος των αλλων τοτε οι αλλοι να πανε να αυτοκτονησουν, τι λες;; εχεις ιδεα τι παει να πει αγροτης;;
Το είπα παραπάνω ... έχω!
Και για αυτό έκανα τα πάντα για να μην γίνω ... τι δεν μπορείς ακόμα να καταλάβεις?

Εγώ πάντως όσους αγρότες ξέρω καλοπερνάνε...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Το είπα παραπάνω ... έχω!
Και για αυτό έκανα τα πάντα για να μην γίνω ... τι δεν μπορείς ακόμα να καταλάβεις?

Εγώ πάντως όσους αγρότες ξέρω καλοπερνάνε...
εκανες τα παντα να μην γινεις γιατι καλοπερνανε οπως λες, ενω εσυ ηθελες την κακοπεραση, ασε μας ρε φιλε...αρα και οι δικοι σου ειναι αγροτες και τεμπεληδες ε;;

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Εχω ενα φιλοσοφικης φυσεως ερωτημα

Αφου ομολογουμενως η αγροτια ειναι δυσκολη δουλεια και κουραστικη, πως στον μπουτσο ΟΛΟΙ οι αγροτες που κανουν δηλωσεις επι δηλωσεων στην τιβι ειναι χοντροι και καλοζωισμενοι?....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom