Νέα

Μπλόκα αγροτών-τα μπλόκα των τεμπέληδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
ποσταρε πριν σε δει ο περσονας... :2funny: :2funny: :2funny:
Θα σκάσει μύτη ο κλώνος που θα πάει, απλά τώρα πρέπει να είναι απασχολημένος σε ένα απο εκείνα τα οικογενειακά δράματα που έχουν αφήσει τα γνωστά ψυχολογικά συμπλέγματα...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
1.300.000 δημοσιοι υπαλληλοι τι παραγουν και πληρωνωνται;; τι προσφερουν στο κρατος;; για ποιον τουρισμο μιλας;;τα μισα ξενοδοχεια δεν θα ανοιξουν φετος, κοιτα λιγο να δεις τι προιοντα εξαγει η ελλαδα και μετα μιλα, ποιο εγγυημενο εισοδημα που αν σου παει αναποδα ο καιρος δεν παιρνεις φραγκο;; εχεις δει εσυ τον πατερα σου να βρεχει και να κλαιει γιατι καταστρεφεται το εισοδημα του, αυτο που παλευε ενα χρονο και τηνα τελευταια  στιγμη πανε ολα αναποδα;; αντε που μου εχεις και αποψη για τους αγροτες... εσυ και ο παυλος τσιμας...μη θιξουμε την εκαστοτε κυβερνηση...
Από όσο γνωρίζω οι δημόσιοι υπαλληλοι δεν πληρώνονται γενικώς για να παράγουν ...
Θεέ μου τι διαβάζω...

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
1.300.000 δημοσιοι υπαλληλοι τι παραγουν και πληρωνωνται;; τι προσφερουν στο κρατος;; για ποιον τουρισμο μιλας;;τα μισα ξενοδοχεια δεν θα ανοιξουν φετος, κοιτα λιγο να δεις τι προιοντα εξαγει η ελλαδα και μετα μιλα, ποιο εγγυημενο εισοδημα που αν σου παει αναποδα ο καιρος δεν παιρνεις φραγκο;; εχεις δει εσυ τον πατερα σου να βρεχει και να κλαιει γιατι καταστρεφεται το εισοδημα του, αυτο που παλευε ενα χρονο και τηνα τελευταια  στιγμη πανε ολα αναποδα;; αντε που μου εχεις και αποψη για τους αγροτες... εσυ και ο παυλος τσιμας...μη θιξουμε την εκαστοτε κυβερνηση...

1.300.000?!?
Μήπως το μπέρδεψες με τους αγρότες; Που βρήκες αυτό το νούμερο;

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
...
για ποιον τουρισμο μιλας;;τα μισα ξενοδοχεια δεν θα ανοιξουν φετος
...
Για αυτόν που συνεισέφερε στο 70+% του ΑΕΠ το 2008 για να πληρωθείτε εσείς.
Αλήθεια, μια και μιλάς για την φετεινή σεζόν για πες μου πότε ζήτησαν "εγγύηση" εισοδήματος αυτοί;

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
πια δικα σου λεφτα ρε, οι αγροτες μαγκα μου δεν φιλανε τον κωλο ουτε παιρνουν πιπες σε κανεναν προισταμενο για να εχουν την ευνοια τους,θρασυτατος εγω ρε φλωρακο;;
Σε σχέση με τους μαφιόζικους τρόπους των αγροτών, που στερούν την ελληνική κοινωνία από αυτά που πληρώνει κια της μειώνουν την υπόληψη της στον πολιτισμένο κόσμο ... προτιμώ τους τρόπους των δημοσίων, τουλάχιστον υποβιβάζουν μονο τους εαυτούς τους...

Κοίτα που με έφτασες, να υποστηρίζω τους δημόσιους... :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
1) ΜΟΥΓΚΑ ΕΣΥ! Εδώ κάνουμε διάλογο αν θέλεις να μιλάς μόνο εσύ πήγαινε στο "Αγρότης μόνος ψάχνει!"

2) Πριν πάμε στο θέμα "πόσο σκληρά δουλεύετε" μιλάγαμε για την συνεισφορά σας στην οικονομία όπου αμφισβήτησα ευθέως τα περί "μέγιστης συνεισφοράς" σας στην οικονομία και σε προκάλεσα να δώσεις στοιχεία.
Επειδή ΕΣΥ το γύρισες στην ΜΟΥΓΚΑ πάνω στο θέμα (τι να πεις και εσύ;) το έριξες αλλού τώρα!

Και επειδή εμένα μου αρέσει να μιλάω με στοιχεία και όχι με κορώνες πάρε ένα πρόχειρο πινακάκι:

ΑΕΠ κατά τομείς δραστηριότητας 1998 (%)
Γεωργία Βιομηχανία Υπηρεσίες
3,7%           20,6%           75,7%
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ποια βιομηχανια;; ποιες υπηρεσιες;;; οι δημοσιες;;; ρε ειναι απλα τα πραγματα, πως οι αλλες χωρες βγαινουν απο την κριση σιγα σιγα  και εμεις κανουμε μακροβουτια, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ, αν ειναι οπως λες θα ειμασταν αρχοντες,εμεις τι παραγουμε υπηρεσιες;; αν δεν παραγεις που θα βρει φορολογικα εσοδα το κρατος;; απο του δ.υ, το κρατος τους πληρωνει το κρατος τους τα παιρνει, απο την μια τσεπη στην αλλη δηλαδη, και για να μην βιαστεις να πεις μαλακια οι αγροτε φορολογουνται με 3% σε οποιαδηποτε πωληση προιοντων.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Σε σχέση με τους μαφιόζικους τρόπους των αγροτών, που στερούν την ελληνική κοινωνία από αυτά που πληρώνει κια της μειώνουν την υπόληψη της στον πολιτισμένο κόσμο ... προτιμώ τους τρόπους των δημοσίων, τουλάχιστον υποβιβάζουν μονο τους εαυτούς τους...

Κοίτα που με έφτασες, να υποστηρίζω τους δημόσιους... :2funny:
για πες μου μια φορα που η ελληνικη κοινωνια πληρωσε τους αγροτες;; μια πες μου,,,

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
...
ποιο εγγυημενο εισοδημα που αν σου παει αναποδα ο καιρος δεν παιρνεις φραγκο;; εχεις δει εσυ τον πατερα σου να βρεχει και να κλαιει γιατι καταστρεφεται το εισοδημα του, αυτο που παλευε ενα χρονο και τηνα τελευταια  στιγμη πανε ολα αναποδα;; αντε που μου εχεις και αποψη για τους αγροτες... εσυ και ο παυλος τσιμας...μη θιξουμε την εκαστοτε κυβερνηση...
Λυπάμαι αλλά ο ρόλος του Ξανθόπουλου "Για τον φουκαρά τον πατέρα μου" είναι πιασμένος - άργησες κάτι χρόνια!
Δηλαδή τι θέλεις να πεις ότι του ξενοδόχου φέτος του πήγε καλά ο καιρός;
Ότι αυτός θα βλέπει την επιχείρησή του να βουλιάζει και θα είναι αδάκρυστος; Πας καλά;

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
για πες μου μια φορα που η ελληνικη κοινωνια πληρωσε τους αγροτες;; μια πες μου,,,
Και αυτό που λες αλλά κοίτα πιο προσεκτικά τι γράφω ... "που στερούν την ελληνική κοινωνία από αυτά που πληρώνει "

... δρόμους ίσως???

gergegt

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
γιατι ρε κοπανε θα παρουν την αδεια σου τι αυτοκινητο η τρακτερ θα παρουν;; ουτε ετοιμα τα βρηκαν ουτε τα εκλεψαν, τρωει η μουρη τους χωμα καθε μερα για να εχουν οτι εχουν,40 και 45 ευρω πληρωνουν μεροκαματο για να μαζεψουν ελιες και πουλαμε το λαδι 1,90 και στα ραφια φτανει 5.50 και 6 ευρω, αντι να φωναζεις που το πληρωνεις σαν μαλακας τοσο, λες για τους αγροτες νουμερο,για πηγαινε και απο κοντα να τους το πεις να δεις πως σου βαζουν την ζαχαρη στον κωλο και σου φουσκωνουν το αντερακι...
τι λες βρε μαλακα γελοιε?ναι ρε παπαρολογε την αδεια την δικη μου και του καθενος πρεπει να παρουν....με τα χαρισμενα δανεια και τις μαιμου επιδοτησεις τα εκαναν ολα και θα μου πεις εμενα πως τρωνε χωμα καθε μερα,εργατοπατερα της πουτσας...
ενα κωλοσπιτο θελησα να παρω και θαλλασοπνιγομαι για να βγαλω το δανειο που δεν θα μου χαρισει ποτε κανενας και θα βρεθεις εσυ αρχιδι να μιλησεις ετσι....και εγω το λαδι που βγαζω (1 τοννο περιπου)θελανε τα μουνια των συναιτερισμων να το παρουν με 1.50 αλλα δεν βγηκα να το παιξω θιγμενος...εκατσα βρηκα ακρες μονος μου,εκανα και τυποποιηση μονος μου και το σπρωχνω οπου με συμφερει....βγηκατε ολα τα τσουτσεκια και λετε για τις ελιες λες και εμεις ηρθαμε απο τον Αρη.Σιγα την δυσκολη δουλεια που σου τρωει και ολη τη σαιζον....και μην πεις λεξη αρχιδι γιαυτο γιατι τηνξερω καλα....μαλακα αντιδραστικε του κωλου, επαναλαμβανω  Μαλακα!!!!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Λυπάμαι αλλά ο ρόλος του Ξανθόπουλου "Για τον φουκαρά τον πατέρα μου" είναι πιασμένος - άργησες κάτι χρόνια!
Δηλαδή τι θέλεις να πεις ότι του ξενοδόχου φέτος του πήγε καλά ο καιρός;
Ότι αυτός θα βλέπει την επιχείρησή του να βουλιάζει και θα είναι αδάκρυστος; Πας καλά;
ο ξενοδοχος θελει να ξυνει τα αρχιδια του 10 μηνες και τους 2 να κονομησει να περασει τους υπολοιπους 10. ο αγροτης οχι.....ο ξενοδοχος καθοριζει μονος του τις τιμες ο αγροτης οχι...

OP
OP
A

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
αφου ρε φιλε ειναι ευκολα και ειναι παρασιτα οι αγροτες ερχεσαι να πανε να μαζεψουμε ελιες απο τις 15 οκτωβριου εως τις 10 γεναρη, να ριξουμε τα λιπασματα μεχρι το τελος γεναρη, να καψουμε τα κλαδια απο τις ελιες και να κλαδεψουμε τα αμπελια και τις σταφιδες μεχρι 15 φλεβαρη, να ξεκινησουμε ραντισματα στις ελιες απο αρχες μαρτη και μετα ραντισματα στα αμπελια και τις σταφιδες μεχρι αρχες ιουνιου καιμετα να ασχολησε καθε μερα με την σταφιδα, και να ραντιζεις 4-5 φορες τις ελιες αλλες τοσες και περσσοτερες τα αμπελια και τις σταφιδες, οταν εσυ τον αυγουστο λιαζεις τα παπαρια σου και παιζεις ρακετα στην παραλια οι αγροτες μαζευουν την σταφιδα, και ενα μηνα ασχολουνται να την ξηρανουν και να την μαζεψουν, και να εχεις να κανεις και δευτερο κλαδο στις ελιες, μετα ερχονται τα αμπελια, και φτανουμε αισιως παλι μεσα οκτωβρη και φτου και απο την αρχη, ελα να τα κανουμε ολα αυτα μαζι και μετα θα μου πεις την γνωμη σου για τους αγροτες, μεχρι ομως να τα κανει; ΜΟΥΓΚΑ..
θα τα κανετε μαζι? η θα βαλεις στην θεση σου κανεναν πακιστανο εσυ, με 10 ευρω την ημερα να τα κανει ολα αυτα?

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Για αυτόν που συνεισέφερε στο 70+% του ΑΕΠ το 2008 για να πληρωθείτε εσείς.
Αλήθεια, μια και μιλάς για την φετεινή σεζόν για πες μου πότε ζήτησαν "εγγύηση" εισοδήματος αυτοί;
Καλά να πάθουν για να μην έχουν ........... τρακτέρ με λήζινγκ!!!

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
τι λες βρε μαλακα γελοιε?ναι ρε παπαρολογε την αδεια την δικη μου και του καθενος πρεπει να παρουν....με τα χαρισμενα δανεια και τις μαιμου επιδοτησεις τα εκαναν ολα και θα μου πεις εμενα πως τρωνε χωμα καθε μερα,εργατοπατερα της πουτσας...
ενα κωλοσπιτο θελησα να παρω και θαλλασοπνιγομαι για να βγαλω το δανειο που δεν θα μου χαρισει ποτε κανενας και θα βρεθεις εσυ αρχιδι να μιλησεις ετσι....και εγω το λαδι που βγαζω (1 τοννο περιπου)θελαμε τα μουνια των συναιτερισμων να το παρουν με 1.50 αλλα δεν βγηκα να το παιξω θιγμενος...εκατσα βρηκα ακρες μονος μου,εκανα και τυποποιηση μονος μου και το σπρωχνω οπου με συμφερει....βγηκατε ολα τα τσουτσεκια και λετε για τις ελιες λες και εμεις ηρθαμε απο τον Αρη.Σιγα την δυσκολη δουλεια που σου τρωει και ολη τη σαιζον....και μην πεις λεξη αρχιδι γιαυτο γιατι τηνξερω καλα....μαλακα αντιδραστικε του κωλου, επαναλαμβανω  Μαλακα!!!!!
Σωστό και αυτό ... ένα μάτσο Έλληνες βγάζουν λάδι μόνοι τους παράλληλα με την κανονική δουλειά τους, και είναι και κερδισμένοι...
Πως γίνεται να κερδίζουν οι ερασιτέχνες και όχι οι επαγγελματίες?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ενα κωλοσπιτο θελησα να παρω και θαλλασοπνιγομαι για να βγαλω το δανειο που δεν θα μου χαρισει ποτε κανενας και θα βρεθεις εσυ αρχιδι να μιλησεις ετσι....και εγω το λαδι που βγαζω (1 τοννο περιπου)θελαμε τα μουνια των συναιτερισμων να το παρουν με 1.50 αλλα δεν βγηκα να το παιξω θιγμενος...εκατσα βρηκα ακρες μονος μου,εκανα και τυποποιηση μονος μου και το σπρωχνω οπου με συμφερει....βγηκατε ολα τα τσουτσεκια και λετε για τις ελιες λες και εμεις ηρθαμε απο τον Αρη.Σιγα την δυσκολη δουλεια που σου τρωει και ολη τη σαιζον....και μην πεις λεξη αρχιδι γιαυτο γιατι τηνξερω καλα....μαλακα αντιδραστικε του κωλου, επαναλαμβανω  Μαλακα!!!!!
αντε ρε γαμισου κοπανε που εχεις και αποψη, σε ποιον αγροτη χαριστηκαν δανεια ρε νουμερο πασοκε που θες να κανεις και πολιτικη,ποιο 1.5 βρε ηλιθιε που η χαμηλοτερη τιμη ειναι στο 1.90, αντε μαλακα, ποια τυποποιηση βρε αρχιδι που για να κανεις τυποποιητηριο θες πανω απο 30.000 το ελαχιστο, ποια δουλεια ξερεις καλα βρε κοπανε;; τοσο καλα που δεν ξερεις ουτε την τιμη του..

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ποια βιομηχανια;; ποιες υπηρεσιες;;; οι δημοσιες;;;

Αφου ΠΑΛΙ δεν καταλαβαίνεις δου δίνω ένα παράδειγμα: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.
Και πριν πεις πάλι τις ίδιες μαλακίες σου, παραθέτω στοιχεία από την ΤΤΕ:
"Σε αντίθεση με τον πρωτογενή και το δευτερογενή τομέα, ο τομέας των υπηρεσιών, ιδίως των "εξαγώγιμων" υπηρεσιών, θα συνεχίσει να είναι ο σημαντικότερος για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα όπου οι εξαγωγές υπηρεσιών υπερβαίνουν τις εξαγωγές αγαθών. Ο τουρισμός έχει αναπτυχθεί, αλλά απέχει πολύ από το να έχει εξαντλήσει τις δυνατότητές του, στη ναυτιλία όμως η χώρα μας κατέχει την πρώτη θέση διεθνώς. Συχνά υποβαθμίζουμε τη συμβολή της ναυτιλίας στην ελληνική οικονομία και γι' αυτό θα σας παραθέσω μερικά στοιχεία: οι περίπου 120.000 εργαζόμενοι σ' αυτήν συνεισφέρουν στην οικονομία σχεδόν €8 δισεκ., δηλαδή μόνο 20% λιγότερο από ό,τι οι πάνω από 500.000 εργαζόμενοι των οποίων η απασχόληση συνδέεται με τον τουρισμό (έσοδα €10 δισεκατομμύρια). Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η Ελλάδα είναι πια μια χώρα υπηρεσιών."

Το είδες αυτό το τελευταίο φίλε αγρότη;

Α! σε περίπτωση που αμφισβητείς τα "δεξιά" στοιχεία της ΤΤΕ έχω και λινκ από Ριζοσπάστη άμα θες!

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
αντε ρε γαμισου κοπανε που εχεις και αποψη, σε ποιον αγροτη χαριστηκαν δανεια ρε νουμερο πασοκε ...
To ΠΑΣΟΚ από όσο γνωρίζω είναι το κόμμα της αγροτιάς και των μη προνομιούχων γενικότερα....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Σωστό και αυτό ... ένα μάτσο Έλληνες βγάζουν λάδι μόνοι τους παράλληλα με την κανονική δουλειά τους, και είναι και κερδισμένοι...
Πως γίνεται να κερδίζουν οι ερασιτέχνες και όχι οι επαγγελματίες?
το λες και μονος σου, παραλληλα με την κανονικη τους δουλεια....δηλαδη βγαζουν το χαρτζιλικι τους..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom