Νέα

Μπλόκα αγροτών-τα μπλόκα των τεμπέληδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
To ΠΑΣΟΚ από όσο γνωρίζω είναι το κόμμα της αγροτιάς και των μη προνομιούχων γενικότερα....
για αυτο και τους εριξε ζαχαρη στα ρεζερβουαρ και τους εσκασε τα λαστιχα, απο την πολυ αγαπη που τους εχει...

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
ο ξενοδοχος θελει να ξυνει τα αρχιδια του 10 μηνες και τους 2 να κονομησει να περασει τους υπολοιπους 10. ο αγροτης οχι.....ο ξενοδοχος καθοριζει μονος του τις τιμες ο αγροτης οχι...
Ναι ενώ ο αγρότης ξημεροβραδυάζεται στο χωράφι!

Και όσο για τις τιμές που λες, μεσάζοντες υπάρχουν και στις δύο αγορές δεν το ξέρεις;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
θα τα κανετε μαζι? η θα βαλεις στην θεση σου κανεναν πακιστανο εσυ, με 10 ευρω την ημερα να τα κανει ολα αυτα?
οχι φιλε μου, μαζι, μια του και μια μου...40 τους πληρωναμε απο οπου και να ηταν οι εργατες, ελληνες η πακιστανοι..οποιος θελει ερχεται..

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
το λες και μονος σου, παραλληλα με την κανονικη τους δουλεια....δηλαδη βγαζουν το χαρτζιλικι τους..
Ακριβώς!
Εσύ θες να το παίξεις αγροταράς ανεξάρτητος με στρέμματα-ψίχουλα, και να πάρεις και φουλ κομπλέ επιδότηση για αυτά τα ψίχουλα ... πάω στόιχημα ότι έχω πολύ περισσότερα στρέμματα από εσένα...

Και μην αλλάζεις το πνεύμα όσων γράφω, εννοώ ότι είναι κερδισμένοι όχι (μόνο) αθροιστικά, αλλά και από τις δυο δραστηριότητες τους παρά το ότι στην μία δρουν ερασιτεχνικά, και πολλές φορές λόγω τους ερασιτεχνισμού τους το σκέφτονται αν αξίζει να σχοληθούν ... αλλά αξίζει...

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
για πες μου μια φορα που η ελληνικη κοινωνια πληρωσε τους αγροτες;; μια πες μου,,,
Να αρχίσουμε από τα δάνεια που σας χάρισε η χούντα;
Ξέρεις να έχει γίνει κάτι τέτοιο σε άλλο τομέα;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ναι ενώ ο αγρότης ξημεροβραδυάζεται στο χωράφι!

Και όσο για τις τιμές που λες, μεσάζοντες υπάρχουν και στις δύο αγορές δεν το ξέρεις;
και φυσικα το ξερω, μονο που ο αγροτης πρεπει να παραξει για να πληρωθει, ο αλλος  ομως θα τα παρει και αδειο να μεινει...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
για αυτο και τους εριξε ζαχαρη στα ρεζερβουαρ και τους εσκασε τα λαστιχα, απο την πολυ αγαπη που τους εχει...
Α όλα και όλα ... το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα των μη προνομιούχων, δρα με βάση το συμφέρον τους ... μην είσαι συκοφάντης...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Α όλα και όλα ... το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα των μη προνομιούχων, δρα με βάση το συμφέρον τους ... μην είσαι συκοφάντης...
μακρια απο εμενα...το κομμα των αδυνατων..ο ρομπεν των φτωχων...

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
ειχε χαρισει και κατι ο τρικουπης...
Ωραία, αφού δεν σου κάνουν δύο δάνεια μέχρι τώρα, πες μας από πότε να δούμε γιατί έχουμε χάσει το λογαριασμό όπως βλέπεις με την πάρτη σας!

Και που σαι; Περιμένω ακόμη την απάντησή σου στα περί "Μέγιστης εισφοράς" σας στην οικονομία.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
και φυσικα το ξερω, μονο που ο αγροτης πρεπει να παραξει για να πληρωθει, ο αλλος  ομως θα τα παρει και αδειο να μεινει...
Οι αποζημιώσεις σας τι ακριβώς παράγουν πέρα από στριπτιζάδικα στην μέση του πουθενά?

Επίσης τι έγινε με τα λουκέτα τόσων ξενοδοχείων φέτος?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ακριβώς!
Εσύ θες να το παίξεις αγροταράς ανεξάρτητος με στρέμματα-ψίχουλα, και να πάρεις και φουλ κομπλέ επιδότηση για αυτά τα ψίχουλα ... πάω στόιχημα ότι έχω πολύ περισσότερα στρέμματα από εσένα...

Και μην αλλάζεις το πνεύμα όσων γράφω, εννοώ ότι είναι κερδισμένοι όχι (μόνο) αθροιστικά, αλλά και από τις δυο δραστηριότητες τους παρά το ότι στην μία δρουν ερασιτεχνικά, και πολλές φορές λόγω τους ερασιτεχνισμού τους το σκέφτονται αν αξίζει να σχοληθούν ... αλλά αξίζει...
αν ειχες θα ηξερες και περισσοτερα..... οι επιδοτησεις εχουν αποκοπει απο την παραγωγη και δινονται εφαπαξ...η μεγαλυτερη μαλακια της ε.ε,

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
...
ρε ειναι απλα τα πραγματα, πως οι αλλες χωρες βγαινουν απο την κριση σιγα σιγα  και εμεις κανουμε μακροβουτια, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ, αν ειναι οπως λες θα ειμασταν αρχοντες,...
...και για να συνεχίσουμε τα μαθήματα βασικής οικονομίας:
Το ότι βουλιάζουμε δεν έχει σχέση με το ότι δεν παράγουμε αλλά το ότι ξοδέψαμε (και φοβάμαι ότι ακόμη το κάνουμε) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από ότι ΠΑΡΑΓΑΜΕ. Αυτό είναι άλλη πονεμένη ιστορία - αντικοίμενο μάλλον ξεχωριστού thread.

Η κουβέντα μας γινότανε για το πόσο συνεισφέρετε σε αυτή την (μικρή έστω) πίτα παραγωγής.
Καταλαβαίνεις την διαφορά;

gergegt

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αντε ρε γαμισου κοπανε που εχεις και αποψη, σε ποιον αγροτη χαριστηκαν δανεια ρε νουμερο πασοκε που θες να κανεις και πολιτικη,ποιο 1.5 βρε ηλιθιε που η χαμηλοτερη τιμη ειναι στο 1.90, αντε μαλακα, ποια τυποποιηση βρε αρχιδι που για να κανεις τυποποιητηριο θες πανω απο 30.000 το ελαχιστο, ποια δουλεια ξερεις καλα βρε κοπανε;; τοσο καλα που δεν ξερεις ουτε την τιμη του..

εισαι μεγαλος παπαρας τελικα! για τα χαρισμενα απο την Αγροτικη Τραπεζα μιλαω στρουθοκαμηλε! πες μου οτι δεν ισχυει κατι τετοιο εεε? για τις επιδοτησεις κουβεντα ε?
περυσι στην τριτη δημοπρασια η τιμη ηταν κοντα στο 1.50 στην περιοχη μου τουλαχιστον,θα μου πεις οτι δεν ξερω κιολας κωλογυφτε!
γιατι ρε ειδημονα,πρεπει να κανεις δικη σου μοναδα τυποποιησης για να πουλησεις ?????....αντε γεια γελοιε!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Οι αποζημιώσεις σας τι ακριβώς παράγουν πέρα από στριπτιζάδικα στην μέση του πουθενά?

Επίσης τι έγινε με τα λουκέτα τόσων ξενοδοχείων φέτος?
οι αποζημιωσεις δινονται για ζημιες που γινονται απο καιρικες συνθηκες [ χαλαζι, αερας, χιονι, καυσωνας] αρα δικα τους λεφτα ειναι, εχουν πληρωσει τον γαμημενο τον ελγα γι΄αυτο, δηλαδη το κρατος του αποζημιωνει με τα δικα τους λεφτα, σε ποιον αλλο κλαδο γινεται αυτο;; τα δικα σου τα λεφτα σε ρωταει καποιος που τα τρως;;

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
αν ειχες θα ηξερες και περισσοτερα..... οι επιδοτησεις εχουν αποκοπει απο την παραγωγη και δινονται εφαπαξ...η μεγαλυτερη μαλακια της ε.ε,
Εσύ πως θα ήθελες να επιδοτήσαι δηλαδή; Για πες μας τα αιτήματά σου...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εισαι μεγαλος παπαρας τελικα! για τα χαρισμενα απο την Αγροτικη Τραπεζα μιλαω στρουθοκαμηλε! πες μου οτι δεν ισχυει κατι τετοιο εεε? για τις επιδοτησεις κουβεντα ε?
περυσι στην τριτη δημοπρασια η τιμη ηταν κοντα στο 1.50 στην περιοχη μου τουλαχιστον,θα μου πεις οτι δεν ξερω κιολας κωλογυφτε!
γιατι ρε ειδημονα,πρεπει να κανεις δικη σου μοναδα τυποποιησης για να πουλησεις ....αντε γεια γελοιε!
τι λες βρε πανιβλακα εγκαθετε, περυι η τιμη ηταν στα 2.40, 2,45, μηπως γαμας την μπατζελη;;

gergegt

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
τι λες βρε πανιβλακα εγκαθετε, περυι η τιμη ηταν στα 2.40, 2,45, μηπως γαμας την μπατζελη;;

να μου πεις πού να το ξερω, να ερθω εκει να το δωσω του χρονου...
γιατι στα Βατικα τοσο το χτυπησαν....εκτος και αν μιλας για τιμη ανα γαλονι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom