1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εσυ δηλαδη τι δουλεια κανεις?Αγρότες, λιμενεργάτες, δημ. υπάλληλοι, αχόρταγα γουρούνια που δεν χορταίνουν με τπτ. Οι πιο άχρηστες επαγγελματικές ράτσες (μαζί με τους πολιτικούς) με έργο και προσφορά στο τόπο σχεδόν μηδενική. Και πάντα να ζητούν ελεημοσύνη από το κράτος, από τα δικά μας χρήματα.
ηλιθιε δεν επιδοτει το δημοσιο τους αγροτες, ουτε τους επιδοτησε ουτε θα το κανει, αγραμματε διαβασε πρωτα και βαλε λιγο το μυαλο σου να δουλεψει αντι να κανει τον τετραπερατο..
για γιατρο τον κοβωΕσυ δηλαδη τι δουλεια κανεις?
γάματα ΝΙΚΟΛΑΚΗ.
ΓΑΜΑΤΑ.
Εσυ δηλαδη τι δουλεια κανεις?
εγώ τον κόβω για βάζελογια γιατρο τον κοβω
πανιβλακα οι αγροτικοι εξεταζουν μονο ασφαλισμενους του ογα.
[/quote
Γιατι ρε φιλε στα νοσοκομεια που υπαρχουν επιμελητες και οχι αγροτικοι δεν εξεταζουν ασφαλισμενους στον ΟΓΑ. Μηπως πρεπει να καταθεσεις το εκλογικο σου βιβλιαριο γιατι δεν ξερεις τι σου γινεται?
σιγαΤωρα που θα αποποινικοποιηθει ο "γαρος" και η καλλιεργεια του, θα γινουν πλουσιοι οι αγροτες. Κολομβια θα γινουμε! Ελα Γιωργακη μαζι σου ειμαστε, αποποινικοποιηση τωρα!
εγώ τον κόβω για βάζελο
επιπεδο σαυρας..
συνεχιστε να μας διασκεδαζετε..
εσυ μπορει..από δω που είμαι και παράθυρο έχω και θάλασσα βλέπω και κάρτα δε χτυπάω.
τράβα βάρα το κεφάλι σου στον τοίχο τώρα.
ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑκαλο θα ηταν πριν γραψεις κατι να το ξερεις, για την τριμερη χρηματοδοτηση στο ικα δεν ξερεις τιποτα;; κρατος, εργαζομενος, εργοδοτης;;3,5 δι δραχμες προεβλεπε ο νομος, 1$ του α.ε.π μεχρι το 2032, αρα το ποιος ειναι κρατικοδιαιτος δεν νομοζω οτι υπαρχει αμφιβολια, τις αγροτικες επιδοτησεις τις δινει η ε.ε και οχι το ελληνικο κρατος, επειδη θα μου πεις οτι περισυ τα πηραν και εσπασαν τα μπλοκα, τα πηραν απο τον ελγα που ειναι ο φορεας των αγροτων που τους αποζημιωνει σε περιπτωση ζημιων, η διαφορα ειναι οτι τον ελγα τον πληρωνουν μονοι τους οι αγροτες, αρα τους ξαναεδωσαν τα λεφτα τους, τωρα για το αν εχει δικαιωμα να κλεινει τους δρομους εχει το ιδιο δικαιωμα με αυτον που κλεινει την πανεπηστημιου η την σταδιου, με αυτον που κατεβαζει τους διακοπτες της δ.ε.η, με αυτον που κλεινει τα λιμανια,, με τους καθηγητες που απεργουν, με αυτους που κανουν καταληψεις στα σχολεια και τα πανεπηστημια.
και τα λεφτα για το μετρο, τους δρομους, την αναβαθμιση των λιμανιων, τα ποσα που χανονται απο τις λαμογιες ειναι τεραστια, εκει δεν σας νοιαζει ε;; ολες οι κατασκευαστικες που ειναι κρατικοδιαιτες;; μουγκα;;ΞΑΝΑ. Τα λεφτα ειναι απο τους ευρωπαιους και ελληνες φορολογουμενους. Εκτος αν κανουν μαγικα και τα δημιουργουν. Το ποιος ειναι αγραμματος και δεν του δουλευει το μυαλο αστο....
μίλαμε σπάει κόκαλα η μαλακία σου.η δεν μπορεις να καταλαβεις η δεν θες, γιατι ολοι οι γιατροι κανουν αγροτικο;; μαθαινουν στου κασιδη το κεφαλι ε;;
τέτοιοι που ναι καλά να πάθουν.εσυ μπορει..
εισαι μεγαλοστελεχαρα με γωνιακο γραφειο που εχει θεα στην 5 λεωφορο..
οι λοιποι ομως τον πινουν κανονικα..
και τα λεφτα για το μετρο, τους δρομους, την αναβαθμιση των λιμανιων, τα ποσα που χανονται απο τις λαμογιες ειναι τεραστια, εκει δεν σας νοιαζει ε;; ολες οι κατασκευαστικες που ειναι κρατικοδιαιτες;; μουγκα;;
και τα λεφτα για το μετρο, τους δρομους, την αναβαθμιση των λιμανιων, τα ποσα που χανονται απο τις λαμογιες ειναι τεραστια, εκει δεν σας νοιαζει ε;; ολες οι κατασκευαστικες που ειναι κρατικοδιαιτες;; μουγκα;;