Νέα

Μπλόκα αγροτών-τα μπλόκα των τεμπέληδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Αγρότες, λιμενεργάτες, δημ. υπάλληλοι, αχόρταγα γουρούνια που δεν χορταίνουν με τπτ. Οι πιο άχρηστες επαγγελματικές ράτσες (μαζί με τους πολιτικούς) με έργο και προσφορά στο τόπο σχεδόν μηδενική. Και πάντα να ζητούν ελεημοσύνη από το κράτος, από τα δικά μας χρήματα.
Εσυ δηλαδη τι δουλεια κανεις?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ηλιθιε δεν επιδοτει το δημοσιο τους αγροτες, ουτε τους επιδοτησε ουτε θα το κανει, αγραμματε διαβασε πρωτα και βαλε λιγο το μυαλο σου να δουλεψει αντι να κανει τον τετραπερατο..

ΞΑΝΑ. Τα λεφτα ειναι απο τους ευρωπαιους και ελληνες φορολογουμενους. Εκτος αν κανουν μαγικα και τα δημιουργουν. Το ποιος ειναι αγραμματος και δεν του δουλευει το μυαλο αστο....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γάματα ΝΙΚΟΛΑΚΗ.
ΓΑΜΑΤΑ.

σε λιγο θα πιστευω οτι εσυ τους φερνεις μερικους στο σαιτ, ετσι για να παιζεις  :2funny: :2funny:

υ.γ. εγω τα κονομαω και απο κατι κτηματα που εχω, τα δινω και μισακα να τα δουλευουν και παλι με συμφερει  :dancing:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Εσυ δηλαδη τι δουλεια κανεις?

Ξερεις υπαρχουν και πολλοι ιδιωτικοι υπαλληλοι οπως και ελευθεροι επαγγελματιες.... Ειναι δυνατον να πιστευετε οτι ολοι εδω μεσα ειναι ειτε αγροτες ειτε δημοσιοι υπαλληλοι?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Τωρα που θα αποποινικοποιηθει ο "γαρος" και η καλλιεργεια του, θα γινουν πλουσιοι οι αγροτες. Κολομβια θα γινουμε! Ελα Γιωργακη μαζι σου ειμαστε, αποποινικοποιηση τωρα!

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
πανιβλακα οι αγροτικοι εξεταζουν μονο ασφαλισμενους του ογα.
[/quote
Γιατι ρε φιλε στα νοσοκομεια που υπαρχουν επιμελητες και οχι αγροτικοι δεν εξεταζουν ασφαλισμενους στον ΟΓΑ. Μηπως πρεπει να καταθεσεις το εκλογικο σου βιβλιαριο γιατι δεν ξερεις τι σου γινεται?

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τωρα που θα αποποινικοποιηθει ο "γαρος" και η καλλιεργεια του, θα γινουν πλουσιοι οι αγροτες. Κολομβια θα γινουμε! Ελα Γιωργακη μαζι σου ειμαστε, αποποινικοποιηση τωρα!
σιγα
τις γλαστρες τι τις εχουμε?

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Επισκέπτης
από δω που είμαι και παράθυρο έχω και θάλασσα βλέπω και κάρτα δε χτυπάω.
τράβα βάρα το κεφάλι σου στον τοίχο τώρα.
εσυ μπορει..
εισαι μεγαλοστελεχαρα με γωνιακο γραφειο που εχει θεα στην 5 λεωφορο..
οι λοιποι ομως τον πινουν κανονικα..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλο θα ηταν πριν γραψεις κατι να το ξερεις, για την τριμερη χρηματοδοτηση στο ικα δεν ξερεις τιποτα;; κρατος, εργαζομενος, εργοδοτης;;3,5 δι δραχμες προεβλεπε ο νομος, 1$ του α.ε.π μεχρι το 2032, αρα το ποιος ειναι κρατικοδιαιτος δεν νομοζω οτι υπαρχει αμφιβολια, τις αγροτικες επιδοτησεις τις δινει η ε.ε και οχι το ελληνικο κρατος, επειδη θα μου πεις οτι περισυ τα πηραν και εσπασαν τα μπλοκα, τα πηραν απο τον ελγα που ειναι ο φορεας των αγροτων που τους αποζημιωνει σε περιπτωση ζημιων, η διαφορα ειναι οτι τον ελγα τον πληρωνουν μονοι τους οι αγροτες, αρα τους ξαναεδωσαν τα  λεφτα τους, τωρα για το αν εχει δικαιωμα να κλεινει τους δρομους εχει το ιδιο δικαιωμα με αυτον που κλεινει την πανεπηστημιου η την σταδιου, με αυτον που κατεβαζει τους διακοπτες της δ.ε.η, με αυτον που κλεινει τα λιμανια,, με τους καθηγητες που απεργουν, με αυτους που κανουν καταληψεις στα σχολεια και τα πανεπηστημια.
ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
το οτι το κράτος δίνει στο ΙΚΑ λεφτά σημαίνει πως τα παίρνει ο εργαζόμενος ιδιωτικός υπάλληλος ή εργοδότης;;;;;;;;;
ΤΟ ΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ.

ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
το λες και ο ίδιος. Το ΙΚΑ παίρνει λεφτά από τον εργαζόμενο, άρα ο εργαζόμενος παίρνει λιγότερο μισθό γιατί το ποσό αυτό πάει στο ΙΚΑ

ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
αυτό σημαίνει πως ακριβώς πληρώνω ΔΥΟ φορές το ΙΚΑ εγώ. Μία ως εργαζόμενος και ΜΙΑ ως φορολογούμενος

ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
ας μη μου κρατάει χρήματα για το ΙΚΑ ο εργοδότης και να κάνω με τα λεφτά που χάνω μια ιδιωτική ασφάλεια σούπερ ντούπερ να μην έχω να φοβάμαι τίποτα!

ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
ο μισθός μου όχι μόνο μειώνεται απο το ΙΚΑ, αλλά μου μειώνεται και επιπλέον επειδή μέρος των αποδοχών μου πάει και σε ιδιωτική ασφάλιση, μια και το ΙΚΑ ειναι για τον πούτσο

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
δημ: κινδυνευει να πτωχευσει η χωρα, δεν υπαρχει χρημα!
αγρ: εμεις εχουμε ηδη πτωχευσει, ας πτωχευσουμε ολοι μαζι!

οπως βλεπετε ο πατριωτισμος και ολο του το μεγαλειο.

Δυστυχως ο aigeas δεν απαντησε σε τιποτα απο οσα τον ρωτησαμε. Ουτε σχολιασε τετοιες συμπεριφορες.
Ο μισθωτος-συνταξιουχος δεν παιρνει επιδοτηση απο το κρατος, περναει δυσκολα, αλλα δεν βγηκε στους δρομους.
Αντιθετα αγροτες-εφοριακοι κτλ ειναι οι πρωτοι παντα. Και οι εφοριακοι πληρωνονται καλυτερα απο ολους τους αλλους δημοσιους υπαλληλους. Χωρια τα λαδωματα. Εννιαιο μισθολογιο τωρα. Ιδια προσοντα=ιδιος μισθος, σε ολα τα υπουργεια.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ΞΑΝΑ. Τα λεφτα ειναι απο τους ευρωπαιους και ελληνες φορολογουμενους. Εκτος αν κανουν μαγικα και τα δημιουργουν. Το ποιος ειναι αγραμματος και δεν του δουλευει το μυαλο αστο....
και τα λεφτα για το μετρο, τους δρομους, την αναβαθμιση των λιμανιων, τα ποσα που χανονται απο τις λαμογιες ειναι τεραστια, εκει δεν σας νοιαζει ε;; ολες οι κατασκευαστικες που ειναι κρατικοδιαιτες;; μουγκα;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η δεν μπορεις να καταλαβεις η δεν θες, γιατι ολοι οι γιατροι κανουν αγροτικο;; μαθαινουν στου κασιδη το κεφαλι ε;;
μίλαμε σπάει κόκαλα η μαλακία σου.
κάνουνε αγροτικό γιατί δεν έχετε γιατρούς που να θέλουνε να μείνουνε για πάντα εκεί, αντερσταντ;;
που και αυτονών μαλακία τους είναι γιατί κανονικά άμα μένανε επαρχία...έχει λεφτά εκεί.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσυ μπορει..
εισαι μεγαλοστελεχαρα με γωνιακο γραφειο που εχει θεα στην 5 λεωφορο..
οι λοιποι ομως τον πινουν κανονικα..
τέτοιοι που ναι καλά να πάθουν.
είπα στο πρώτο ποστάρισμα εδώ.
ή να γαμήσουν κώλους στα λαμόγια, άλλως να μη ζητάνε να πάρουν τη θέση τους.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και τα λεφτα για το μετρο, τους δρομους, την αναβαθμιση των λιμανιων, τα ποσα που χανονται απο τις λαμογιες ειναι τεραστια, εκει δεν σας νοιαζει ε;; ολες οι κατασκευαστικες που ειναι κρατικοδιαιτες;; μουγκα;;

πεστο ανοιχτα και ασε τις τσιριτζατζουλες. Αφου τρωνε πολλα λαμογια ας φαμε και μεις. Αντε γαμησου πια μας γκαστρωσες

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Σε εχω ξαναρωτησει αλλα δεν πηρα απαντηση. Επειδη ολα ειναι σκατα σε αυτη την χωρα χαρη σε μυαλα οπως το δικο σου, δικαιολογει τις απαιτησεις των αγροτων και το κλεισιμο των δρομων? Θα απαντησεις ποτε σε αυτα που ρωταμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom