Νέα

Μπλόκα αγροτών-τα μπλόκα των τεμπέληδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γάμα τον ρε το μαλάκα.

10 χρόνια πλέρωσα 150 χιλιάρια ΙΚΑ για ιατρική περίθαλψη που δεν έχω ποτέ χρησιμοποιήσει (δεν υπάρχει άλλωστε) και για σύνταξη που δε θα πάρω ποτέ.
σε παρακαλώ....
όλοι εμείς έχουμε το χρόνο να καθήσουμε στην ουρά του ΙΚΑ δυο μέρες για να μας θεωρήσουνε φάρμακα να πάμε να τα πάρουμε μετά από τα φαρμακεία....δεν τους τα λες σωστά.

Και τους ενδιαφέρει το ΝΑΤ, το ΙΚΑ κλπ που τα πληρώνει ο κόσμος που είναι ασφαλισμένος από την ΤΣΕΠΗ του, αλλά ποτέ δεν βλέπει χαΐρι και ποτέ δεν θα δει σύνταξη, ποτε δεν βλέπει φάρμακο και καμία υπηρεσία....

Για να καλύψουνε τη μαλακία τους και τη Χούντα τους τα ρίχνουνε σε όσα έχουνε γίνει σκάνδαλα, λες και είναι συνυφασμένα. Δηλαδή, αν η Ακρόπολη Χρηματιστηριακή δώσει τα 5,5 δίς....ε, αυτά τα 5,5 δις πρέπει να πάνε στο μόχθο του αγρότη. Κατάλαβες;;

Και κανείς δεν λέει πως τα χρήματα των επιδοτήσεων πήγανε στο χρηματιστήριο από τους αγρότες, ναναι καλά ο Σημιτάκος.
κοίτα, με τους αγρότες είναι απλό το πράγκα, έχουνε λογική Ζήκου:
και τα δικά μας δικά μας και τα δικά σου δικά μας

ή καραγκιόζη:
δικο μου δικο σου δικο μου - δικο μου δικοό σου δικό μου - δίκαιη μοιρασιά.

Άμα δεν βγαίνετε παλικάρια μου να μην βάζετε αλβανούς, βούλγαρους και γύφτους να μαζεύουνε, να βάζετε τα χέρια σας και τους γιούς σας που τους στέλνετε σε ιδ. πανεπιστήμια και τους χαρίζετε μερσεντές να κυκλοφορούνε.

Άμα δεν βγαίνετε, να μειώσετε τα έξοδά σας όπως κάνει όλος ο κόσμος.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
απαπαπα ούτε σύντροφος για το Κιλελέρ να ήσουνα.

ρε μουνιά.
δεν είσαι κομμουνιστής εκεί που σε συμφέρει και φασίστας για τους άλλους.
άει γαμήσου τώρα χοντρά χοντρά γιατί βαριέμαι να σε πάρω στο ψιλό.
οχι απλα δεν εχω παρωπιδες μαλακα, δεν με παραμυθιαζει ο καθε πολιτικος ουτε του φιλαω τα αρχιδια οπως εσυ για να μου βρει μια θεσουλα στο δημοσιο, αντε γαμησου και εσυ πασοκοβλαμενε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στα παπαρια μου τι ειναι ο συγκεκριμμενος..
επι της ουσιας γαργαρα..
ΚΛΑΨΕ μωρη σεφταλια & συνεχισε να δουλευεις σε γραφειο χωρις παραθυρα γιατι ετσι βελτιωνεται η παραγωγικοτητα σου..
Υ.Γ μην ξεχασεις να σκαναρεις την καρτα μπαινοντας & βγαινοντας απο τον ταφο σου,γιατι η διευθυνση προσωπικου πρεπει να ξερει ποση ωρα σπαταλας στο κατουρημα..

αααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχα να κατέβετε μαζί σε πορείες με μαυροκόκκινες σημαίες.
όταν τελειώσει η πορεία με τους αγρότες θα σε δώσει στεγνά στο μπάτσο γιατί είσαι υπέρ των μεταναστών...

ααααααααααααααααχχααχαχχαχαχαα

από δω που είμαι και παράθυρο έχω και θάλασσα βλέπω και κάρτα δε χτυπάω.
τράβα βάρα το κεφάλι σου στον τοίχο τώρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οχι απλα δεν εχω παρωπιδες μαλακα, δεν με παραμυθιαζει ο καθε πολιτικος ουτε του φιλαω τα αρχιδια οπως εσυ για να μου βρει μια θεσουλα στο δημοσιο, αντε γαμησου και εσυ πασοκοβλαμενε

αααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχα
γαμώ τις αντιλήψεις έχεις μαλακα... ακου θεσούλα στο δημόσιο.
χου ρε καραγκιόζη που λοιδορείς τους ΔΥ και παρακαλάς το Δημόσιο να σου επιδοτήσει την κατάντια.
χου ρε μαλακισμένα.
πΕΕοεπαίτες.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
σε παρακαλώ....
όλοι εμείς έχουμε το χρόνο να καθήσουμε στην ουρά του ΙΚΑ δυο μέρες για να μας θεωρήσουνε φάρμακα να πάμε να τα πάρουμε μετά από τα φαρμακεία....δεν τους τα λες σωστά.

Και τους ενδιαφέρει το ΝΑΤ, το ΙΚΑ κλπ που τα πληρώνει ο κόσμος που είναι ασφαλισμένος από την ΤΣΕΠΗ του, αλλά ποτέ δεν βλέπει χαΐρι και ποτέ δεν θα δει σύνταξη, ποτε δεν βλέπει φάρμακο και καμία υπηρεσία....

Για να καλύψουνε τη μαλακία τους και τη Χούντα τους τα ρίχνουνε σε όσα έχουνε γίνει σκάνδαλα, λες και είναι συνυφασμένα. Δηλαδή, αν η Ακρόπολη Χρηματιστηριακή δώσει τα 5,5 δίς....ε, αυτά τα 5,5 δις πρέπει να πάνε στο μόχθο του αγρότη. Κατάλαβες;;

Και κανείς δεν λέει πως τα χρήματα των επιδοτήσεων πήγανε στο χρηματιστήριο από τους αγρότες, ναναι καλά ο Σημιτάκος.
κοίτα, με τους αγρότες είναι απλό το πράγκα, έχουνε λογική Ζήκου:
και τα δικά μας δικά μας και τα δικά σου δικά μας

ή καραγκιόζη:
δικο μου δικο σου δικο μου - δικο μου δικοό σου δικό μου - δίκαιη μοιρασιά.

Άμα δεν βγαίνετε παλικάρια μου να μην βάζετε αλβανούς, βούλγαρους και γύφτους να μαζεύουνε, να βάζετε τα χέρια σας και τους γιούς σας που τους στέλνετε σε ιδ. πανεπιστήμια και τους χαρίζετε μερσεντές να κυκλοφορούνε.

Άμα δεν βγαίνετε, να μειώσετε τα έξοδά σας όπως κάνει όλος ο κόσμος.
η δεν μπορεις να καταλαβεις η δεν θες, γιατι ολοι οι γιατροι κανουν αγροτικο;; μαθαινουν στου κασιδη το κεφαλι ε;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχα
γαμώ τθς αντιλήψεις έχεις μαλακα... ακου θεσούλα στο δημόσιο.
χου ρε καραγκιόζη που λοιδιρείς τους ΔΥ και παρακαλάς το Δημόσιο να σου επιδοτήσει την κατάντια.
χου ρε μαλακισμένα.
πΕΕοεπαίτες.
ηλιθιε δεν επιδοτει το δημοσιο τους αγροτες, ουτε τους επιδοτησε ουτε θα το κανει, αγραμματε διαβασε πρωτα και βαλε λιγο το μυαλο σου να δουλεψει αντι να κανει τον τετραπερατο..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η δεν μπορεις να καταλαβεις η δεν θες, γιατι ολοι οι γιατροι κανουν αγροτικο;; μαθαινουν στου κασιδη το κεφαλι ε;;
εεεεεεεεεε μαλάκα....
αγροτικό κάνουν και στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα και τα Επτάνησα....
Εκεί που είναι μαζεμένοι όλοι οι αγρότες...
αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχααχχαχα ρε μαλάκες τι γράφουν και κάθομαι κι ασχολούμαι.

Υ.Γ
επικουρική η σύνταξη λεγεται γιατί τη δίνει ο επίκουρος.

ααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
πες μας και για την Ε.Λ.Δ.Η.Κ. πάλι.......
ααααααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εεεεεεεεεε μαλάκα....
αγροτικό κάνουν και στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα και τα Επτάνησα....
Εκεί που είναι μαζεμένοι όλοι οι αγρότες...
αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχααχχαχα ρε μαλάκες τι γράφουν και κάθομαι κι ασχολούμαι.

Υ.Γ

ααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
πες μας και για την Ε.Λ.Δ.Η.Κ. πάλι.......
ααααααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
πανιβλακα οι αγροτικοι εξεταζουν μονο ασφαλισμενους του ογα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ηλιθιε δεν επιδοτει το δημοσιο τους αγροτες, ουτε τους επιδοτησε ουτε θα το κανει, αγραμματε διαβασε πρωτα και βαλε λιγο το μυαλο σου να δουλεψει αντι να κανει τον τετραπερατο..
σωστά τα λεφτά στα στέλνει με έμβασμα κατευθείαν ο τρισέ στο λογαριασμό σου.
αααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
και επειδη λετε για εγγυημενο εισοδημα, οι αγροτες δεν ζητανε κατι τετοιο, ετσι το παρουσιαζουν καποιοι, ζητανε αυτο που ισχυει στην αμερικη και παλιοτερα και εδω, την τιμη ασφαλειας, την κατωτατη τιμη που μπορουν να παρουν απο ενα προιον, να οριζει το κρατος μια τιμη που αν πουλησουν πιο κατω απο αυτη την τιμη ο ελγα που τον πληρωνουν οι ιδιοι να τους καλυψει την διαφορα, αρα το μονο ποθ ζηταανε ειναι τα λεφτα τους να πιανουν τοπο, τωρα αν δεν το καταλαβαινουν καποιοι ειναι  θεμα αντιληψης...

Σε προηγουμενα ποστ εχουμε πει πως καποια θεσμικα αιτηματα ειναι σωστα. Να κονομαει ο αγροτης, οχι ο μεσαζοντας. Σε ολα τα αλλα ομως εχετε αδικο. Ακομα περιμενω απαντησεις απο χθες. Οσο για το ΙΚΑ,βλεπεις τι γινεται. ΤΡωνε λεφτα οι επιτηδειοι και κανενας δεν παει φυλακη. Να μην μιλησουμε για την εισφοροδιαφυγη και την συνταγογραφηση μουφα. Γι'αυτο τσονταρει λεφτα το κρατος. ΛΑθος βεβαια και αυτο. Εμεις λεμε τα συκα-συκα και την σκαφη-σκαφη. Εσυ δεν απαντησες σε τιποτε απο χθες που σε ρωτησα, βρηκες μονο να μου πεις οτι ειμαι πασοκος. Αληθεια πως το ξερεις?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
όχι αγόρι μου, δεν τα ξέρεις καλά...
το ΙΚΑ του ιδ. υπάλληλου το πληρώνει ο εργοδότης ΚΟΒΟΝΤΑΣ από το μισθό σου.
Παίρνεις μεικτό μισθό που συμπεριλαμβάνεται το ΙΚΑ σου. Απλά πρέπει να πληρώσει ΚΑΙ ο εργοδότης ΙΚΑ για τον υπάλληλο που κρατάει.
Ειπαμε ο ανθρωπος ειναι ημιμαθης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πανιβλακα οι αγροτικοι εξεταζουν μονο ασφαλισμενους του ογα.

ναι βλαμμένε ό,τι πεις.
ο συγγενής μου ο γιατρός όταν έκανε αγροτικό στη Σάμο τους τουρίστες τους πέταγε στη θάλασσα όπως εσείς θέλετε να πετάνε τους λάθρους.

χου ρε μαλέα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.602
Πόντοι
42.697

αυτός ρε δίνει τις επικουρικές συντάξεις τόσα χρόνια??? :o
ρε τον Ανθρωπα!

URL]]

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αγρότες, λιμενεργάτες, δημ. υπάλληλοι, αχόρταγα γουρούνια που δεν χορταίνουν με τπτ. Οι πιο άχρηστες επαγγελματικές ράτσες (μαζί με τους πολιτικούς) με έργο και προσφορά στο τόπο σχεδόν μηδενική. Και πάντα να ζητούν ελεημοσύνη από το κράτος, από τα δικά μας χρήματα.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Θα το ξαναπω μια φορα ακομα μπας και το καταλαβει ο aigeas.Τα λεφτα δεν δημιουργουνται απο το τιποτα. ΟΤι λεφτα παιρνουν οι αγροτες εκτος ΕΛΓΑ ειναι λεφτα ευρωπαιων και ελληνων φορολογουμενων. Ελληνικα ξερεις? Το καταλαβαινεις αυτο?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ειπαμε ο ανθρωπος ειναι ημιμαθης.

όχι ακροδεξιός είναι που όταν τον συμφέρει κατεβαίνει σε αριστερές πορείες.
ημιαιμος κοινως, ή όπως λέμε στην καθομιλουμένη αδεσποτο.

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Και για να μην πουμε οτι ολοι αυτοι οι αλβανοι βουλγαροι που δουλευουν στους αγροτες ειναι ασφαλισμενοι στον ΟΓΑ. Και γιατι παρακαλω οι αγροτες να μιν πληρωνουν ΙΚΑ για αυτους που εχουν στην δουλεψη τους? Εργοδοτες δεν ειναι? Μετα λενε οτι στο ΙΚΑ δεν υπαρχει σαλιο. Εμ πως να μην υπαρχει σαλιο! Κατα τα αλλα αμα πας να δεις σε τι σπιτια μανουν οι αγροτες θα παθεις πλακα τουλαχιστον 150 τ.μ μερικα με πισινα κιολας. Και μολις γυριζουν απο τα χωραφια μπαινουν στην μερσεντε να πανε για τσιπουρο στο καφενειο. Τι να πεις. Σας στα δωσανε για να κανετε καλυτερες τις δουλειες σας αλλα μαλον δεν σας κωβει το μυαλο, σας ειδανε ετσι και σας τα πηρανε πισω με μιας στο χρηματηστιριο. Και απο που ως που εσεις ρε ζητατε χρηματα απο το κρατος την στιγμη που το κρατος κανει περικοπες σε ολους? Τι ειστε εσεις δηλαδη? Αλλα ετσι ειναι τα τρακτερ να κλεινουν τους δρομους και εσεις στην λαικη για να μην χασετε και το μεροκαματο. Τι να πεις!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom