Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
σε παρακαλώ....γάμα τον ρε το μαλάκα.
10 χρόνια πλέρωσα 150 χιλιάρια ΙΚΑ για ιατρική περίθαλψη που δεν έχω ποτέ χρησιμοποιήσει (δεν υπάρχει άλλωστε) και για σύνταξη που δε θα πάρω ποτέ.
όλοι εμείς έχουμε το χρόνο να καθήσουμε στην ουρά του ΙΚΑ δυο μέρες για να μας θεωρήσουνε φάρμακα να πάμε να τα πάρουμε μετά από τα φαρμακεία....δεν τους τα λες σωστά.
Και τους ενδιαφέρει το ΝΑΤ, το ΙΚΑ κλπ που τα πληρώνει ο κόσμος που είναι ασφαλισμένος από την ΤΣΕΠΗ του, αλλά ποτέ δεν βλέπει χαΐρι και ποτέ δεν θα δει σύνταξη, ποτε δεν βλέπει φάρμακο και καμία υπηρεσία....
Για να καλύψουνε τη μαλακία τους και τη Χούντα τους τα ρίχνουνε σε όσα έχουνε γίνει σκάνδαλα, λες και είναι συνυφασμένα. Δηλαδή, αν η Ακρόπολη Χρηματιστηριακή δώσει τα 5,5 δίς....ε, αυτά τα 5,5 δις πρέπει να πάνε στο μόχθο του αγρότη. Κατάλαβες;;
Και κανείς δεν λέει πως τα χρήματα των επιδοτήσεων πήγανε στο χρηματιστήριο από τους αγρότες, ναναι καλά ο Σημιτάκος.
κοίτα, με τους αγρότες είναι απλό το πράγκα, έχουνε λογική Ζήκου:
και τα δικά μας δικά μας και τα δικά σου δικά μας
ή καραγκιόζη:
δικο μου δικο σου δικο μου - δικο μου δικοό σου δικό μου - δίκαιη μοιρασιά.
Άμα δεν βγαίνετε παλικάρια μου να μην βάζετε αλβανούς, βούλγαρους και γύφτους να μαζεύουνε, να βάζετε τα χέρια σας και τους γιούς σας που τους στέλνετε σε ιδ. πανεπιστήμια και τους χαρίζετε μερσεντές να κυκλοφορούνε.
Άμα δεν βγαίνετε, να μειώσετε τα έξοδά σας όπως κάνει όλος ο κόσμος.