Νέα

Μπλόκα αγροτών-τα μπλόκα των τεμπέληδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ΤΟ ΙΚΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΛΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Η 3|4 ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗς ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;

Ακομα περιμενω μια απαντηση απο πριν. Ποιος κανει γαργαρα τι δεν ξερω.
Πληρωνει ΙΚΑ και ο εργοδοτης μου. Οχι καποιος ασχετος. Βεβαια η αναλόγια που λες ειναι λαθος και δειχνει την ημιμαθεια σου.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
στο ν.α.τ και στο ταμειο εμπορων ποσα δις εχει χωσει το κρατος για να μην φαλιρισουν;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ακομα περιμενω μια απαντηση απο πριν. Ποιος κανει γαργαρα τι δεν ξερω.
Πληρωνει ΙΚΑ και ο εργοδοτης μου. Οχι καποιος ασχετος. Βεβαια η αναλόγια που λες ειναι λαθος και δειχνει την ημιμαθεια σου.
επειδη εισαι παντογνωστης τι ποσοστο πληρωνεις εσυ σαν εργαζομενος στο ι.κ.α;;;

Demigod

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καντε υπομονη να ερθει ο Μαρτιος να βγουμε στη δουλεια να φαμε κανα γαυροσαρδελο :grin: :grin:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
στο ν.α.τ και στο ταμειο εμπορων ποσα δις εχει χωσει το κρατος για να μην φαλιρισουν;;

Ρωτα ποιος πηρε τα λεφτα απο το ΝΑΤ και ποτε εγινε. Και μην ξαναπιασεις στο στομα σου οτι εχει σχεση με ναυτικους, γιατι οταν εσυ παιζεις πρεφα στο καφενειο κοσμος πνιγεται στην θαλασσα. Το καταλαβες αυτο μαλακα? Εχεις δει κρατησεις που εχουν οι ναυτικοι?

Ασε τις μαλακιες και απαντησε σε αυτα που σε ρωτησα πιο πριν. Μην αλλαζεις συζητηση.

επειδη εισαι παντογνωστης τι ποσοστο πληρωνεις εσυ σαν εργαζομενος στο ι.κ.α;;;

Ανοιξε κανα βιβλιο για να δεις τα εργασιακα-ασφαλιστικα.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Πετατε τα πορτοκαλια στις χωματερες και στην βορεια ευρωπη φερνουν πορτοκαλια απο αφρικη ισπανια και ιταλια. Τοσο μαλακες ειστε.
ΜΕτα παραπονιεστε οτι δεν βγαινετε.Μονοι σας βγαζετε τα ματια σας.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ρωτα ποιος πηρε τα λεφτα απο το ΝΑΤ και ποτε εγινε. Και μην ξαναπιασεις στο στομα σου οτι εχει σχεση με ναυτικους, γιατι οταν εσυ παιζεις πρεφα στο καφενειο κοσμος πνιγεται στην θαλασσα. Το καταλαβες αυτο μαλακα?

Ασε τις μαλακιες και απαντησε σε αυτα που σε ρωτησα πιο πριν. Μην αλλαζεις συζητηση.

Ανοιξε κανα βιβλιο για να δεις τα εργασιακα-ασφαλιστικα.
επειδη εχασες την ψυχραιμια σου  και βριζεις και λες για ναυτικους ασχετε αρχιμαλακα πασοκε μαθε οτι ειμαι απο παραθαλασιο μερος που οι μισοι ειναι ψαραδες και ναυτικοι, βλημα, και μην μου λες για ν.α.τ και ποτε το χρεοκωπησε ο αντρεας με τις μ,αλακιες του το '80, αντε καραγκιοζακο που σας αμπολησε το κομμα να κανετε και βλαχοπολιτικη...

Demigod

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ξεφυγαμε λιγο νομιζω :think: Εδω δεν μπορουν να λυσουν αυτοι τα προβλημα τα τους τοσα χρονια θα τα λυσουμε εμεις :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
επειδη εχασες την ψυχραιμια σου  και βριζεις και λες για ναυτικους ασχετε αρχιμαλακα πασοκε μαθε οτι ειμαι απο παραθαλασιο μερος που οι μισοι ειναι ψαραδες και ναυτικοι, βλημα, και μην μου λες για ν.α.τ και ποτε το χρεοκωπησε ο αντρεας με τις μ,αλακιες του το '80, αντε καραγκιοζακο που σας αμπολησε το κομμα να κανετε και βλαχοπολιτικη...

Καραγκιοζη τοσες ερωτησεις σου εκανα και μονιμως απαντας "απαντησε μου πρωτα εσυ". Ακομα περιμενω τις απαντησεις σου. Ολο αλλαζεις θεμα. Που ξερεις ρε μαλακα τι ψηφιζω. Δηλαδη πρεπει να ειμαι και εγω οπως η πλειοψηφια? Στα αρχιδια μου απο που εισαι, σταματα να κανεις γαργαρα και απαντα σε αυτα που σου λενε. Μας εβγαλες πασοκους χωρις να μας ξερεις καραγκιοζη.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ζουμε σε ενα κρατος μπουρδελο γιατι ολοι κοιτανε το συμφερον τους και οχι το συνολο, κανεις δεν κοιταζει το μελλον αλλα μονο το παρον. Ολοι εχουν απαιτησεις αλλα οχι υποχρεωσεις, ολοι θελουν να ειναι δημοσιοι υπαλληλοι. Ο καθενας κανει οτι γουσταρει. Οταν δεις πως ειναι η ζωη σε αλλες χωρες του εξωτερικου τοτε θα καταλαβεις τι ειναι στραβο στην Ελλαδα. Οταν με καλυτερους μισθους μερικα προιοντα αγροτικα και κτηνοτροφικα ειναι φθηνοτερα, καταλαβαινεις τι γινεται στην Ελλαδα.
Φυσικα για ολα φταιει το ΠΑΣΟΚ και η 8ετια 81-89. Δεν φταιει κανεις αλλος. Το δημοσιο χρεος πεταγε το 93-94 αλλα αυτο το ξεχναμε. Επι ΝΔ το σκοπιανο το εκαναν γαργαρα. Οι αριστεροι θελουν να παραδωσουν την χωρα τους λαθρομεταναστες αλλα και αυτο το ξεχναμε. Επι ΠΑΣΟΚ η ληστεια του χρηματιστηριου και δεν τρεχει τιποτα. Το κτηματολογιο πληρωμενο απο την ΕΕ, εφαγαν τα λεφτα και το πληρωσαμε τελικα απο την τσεπη μας. Και θα μου πεις εσυ τωρα για κομματικα? Τι νομιζεις οτι ειμαι? Ηλιθιος σαν και σενα? Να ανηκω σε κομμα?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Το ΝΑΤ ηταν το πιο πλουσιο ταμειο καθως οι ναυτικοι πληρωναν πολλες κρατησεις. Ηρθαν οι πολιτικοι και το ληστεψαν. Και τωρα δικαιουσαι κατι, πας το ζητας, και ξερεις τι σου απαντουν? Ναι εχετε δικιο, το δικαιουστε αλλα δεν εχουμε χρηματα! Μην ξανατολμησεις να μου μιλησεις για κομματα και πολιτικες. Δεν ειμαι σαν τους καθυστερημενους στα μπλοκα.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Ξεφυγαμε λιγο νομιζω
Λογικό αφού όταν τους στριμώχνεις σου αρχίζουνε για Τέμπη, Ακρόπολη, κλπ,... διαθετημένοι να φτάσουνε μέχρι το... Θεό που δεν τους ευνόησε ο καιρός!

Αντί να βγούνε με ειλικρίνια να πούνε:
α) Ναι, ρε τα φάγαμε στις πουτάνες - να μη μας τα δίνατε!
β) Σας τα παίρναμε για χρόνια αφού κάθε φορά κάναμε μπλόκα και εσείς μασάγατε!
γ) Δεν σκεφτήκαμε το αύριο αφού θα χάναμε την καύλα του σήμερα!
δ) Πιστεύαμε -και συνεχίζουμε- ότι θα σας πιάνουμε κορόιδα μια ζωή -ζώα!
ε) Το σχέδιό μας δούλεψε ρε - μέχρι σήμερα ζήσαμε εμείς καλά και εσείς χειρότερα,
στ) Δεν έχουμε να πούμε ούτε επιχειρήματα ούτε διάλογους και μαλακίες - δώστε τα φράγκα αλλιώς μπλόκα δεν φεύγουνε και δε 'μπα να βουλιάξετε όλοι στ' αρχίδια μας!.
(Αυτό το τελευταίο σχεδόν το είπανε - το αναγνωρίζω!)

:think: Εδω δεν μπορουν να λυσουν αυτοι τα προβλημα τα τους τοσα χρονια θα τα λυσουμε εμεις :2funny:
Μωρέ τα λύνουνε μια χαρά! Απλά έχουνε δύο τρόπους ο δεύτερος εκ των οποίων είναι τα μπλόκα (και τον οποίο αντιμάχομαι)- μια χαρά δεν δούλεψε και αυτός τόσα χρόνια;

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Μια απαντηση δεν πηρα σε οτι ρωτησα. Ουτε 1 σχολιο. Συνεχεια το ιδιο:"απαντησε μου πρωτα εσυ". Αφου ειδαν τα δυσκολα το γυρισαν στα κομματικα για να μας πουνε και πασοκους!!! Προφανως λογω ελλειψεως επιχειρηματων.

Demigod

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Λογικό αφού όταν τους στριμώχνεις σου αρχίζουνε για Τέμπη, Ακρόπολη, κλπ,... διαθετημένοι να φτάσουνε μέχρι το... Θεό που δεν τους ευνόησε ο καιρός!

Αντί να βγούνε με ειλικρίνια να πούνε:
α) Ναι, ρε τα φάγαμε στις πουτάνες - να μη μας τα δίνατε!
β) Σας τα παίρναμε για χρόνια αφού κάθε φορά κάναμε μπλόκα και εσείς μασάγατε!
γ) Δεν σκεφτήκαμε το αύριο αφού θα χάναμε την καύλα του σήμερα!
δ) Πιστεύαμε -και συνεχίζουμε- ότι θα σας πιάνουμε κορόιδα μια ζωή -ζώα!
ε) Το σχέδιό μας δούλεψε ρε - μέχρι σήμερα ζήσαμε εμείς καλά και εσείς χειρότερα,
στ) Δεν έχουμε να πούμε ούτε επιχειρήματα ούτε διάλογους και μαλακίες - δώστε τα φράγκα αλλιώς μπλόκα δεν φεύγουνε και δε 'μπα να βουλιάξετε όλοι στ' αρχίδια μας!.
(Αυτό το τελευταίο σχεδόν το είπανε - το αναγνωρίζω!)
Μωρέ τα λύνουνε μια χαρά! Απλά έχουνε δύο τρόπους ο δεύτερος εκ των οποίων είναι τα μπλόκα (και τον οποίο αντιμάχομαι)- μια χαρά δεν δούλεψε και αυτός τόσα χρόνια;

Μαζι σου ειμαι ,απλος καπου χαλιεμε οταν σε μια συζητηση αρχιζουν οι χαρακτηρισμοι! Χωρις να υπαρχει λογος,
καθενας εχει τα δικα του πιστευω ,λες αυτο που πιστευεις το υποστηρηζεις με επιχειρηματα και μεχρι εκει

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Και θα μου πεις εσυ τωρα για κομματικα? Τι νομιζεις οτι ειμαι? Ηλιθιος σαν και σενα? Να ανηκω σε κομμα?
Συγνώμη που επεμβαίνω στη συζήτησή σας αλλά άμα δεις παλαιότερα post στο thread θα δεις ότι ο συγκεκριμένος εφαρμόζει την κατάπτυστη τακτική της ταμπελίτσας: Άμα τον στριμώξεις και δεν έχει επιχειρήματα σε λέει "πασόκο" για να πάει την κουβέντα αλλού!
Το έκανε και σε μένα αλλά του έχωσα τεκμηριωμένη () πούτσα στον κώλο και λάκισε.

Σκέψου πόσο για λύπηση είναι το άτομο! Ακόμη και οι πιο ηλίθιοι αγρότες στα χωριά που παλιά τους διχάζαν με τα κομματικά τώρα ξυπνήσανε και δεν μασάνε! Αυτός είναι ΑΚΟΜΗ πιο πίσω!

Άρα - και για να απαντήσω στην ερώτησή σου υπάρχουν δύο εκδοχές για το ποιόν του φίλου μας:
1) ΝΑΙ, είναι τόσο ΒΛΑΚΑΣ.
2) ΟΧΙ, δεν είναι τόσο ΒΛΑΚΑΣ, το κάνει από σκοπιμότητα άρα είναι ΠΟΥΣΤΑΡΑ.
3) Παίζει να είναι και ΒΛΑΚΟΠΟΥΣΤΑΡΑ - το περιλαμβάνω για πληρότητα.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Συγνώμη που επεμβαίνω στη συζήτησή σας αλλά άμα δεις παλαιότερα post στο thread θα δεις ότι ο συγκεκριμένος εφαρμόζει την κατάπτυστη τακτική της ταμπελίτσας: Άμα τον στριμώξεις και δεν έχει επιχειρήματα σε λέει "πασόκο" για να πάει την κουβέντα αλλού!
Το έκανε και σε μένα αλλά του έχωσα τεκμηριωμένη () πούτσα στον κώλο και λάκισε.

Σκέψου πόσο για λύπηση είναι το άτομο! Ακόμη και οι πιο ηλίθιοι αγρότες στα χωριά που παλιά τους διχάζαν με τα κομματικά τώρα ξυπνήσανε και δεν μασάνε! Αυτός είναι ΑΚΟΜΗ πιο πίσω!

Άρα - και για να απαντήσω στην ερώτησή σου υπάρχουν δύο εκδοχές για το ποιόν του φίλου μας:
1) ΝΑΙ, είναι τόσο ΒΛΑΚΑΣ.
2) ΟΧΙ, δεν είναι τόσο ΒΛΑΚΑΣ, το κάνει από σκοπιμότητα άρα είναι ΠΟΥΣΤΑΡΑ.
3) Παίζει να είναι και ΒΛΑΚΟΠΟΥΣΤΑΡΑ - το περιλαμβάνω για πληρότητα.

Ρε φιλε μονο εγω εξοργιστηκα μαζι του ή ολοι μας? Αλλο τον ρωταγες, αλλο σου ελεγε. Χεσε μεσα δηλαδη.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
@Demigod & @madk4speed:

Το θέμα που θίχτηκε με τα πορτοκάλια στις χωματερές είναι πολύ αξιόλογο και πιστεύω άξιο διαλόγου στον οποίο να συμμετέχουν οπωσδήποτε οι αγρότες.

Περιμένω γνώμες και σχόλια, ευχαριστώ.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Θα μπορουσαμε να μιλαμε ωρες για αυτο. Οπως και για πολλα αλλα. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορουν να προωθησουν τα προιοντα τους στο εξωτερικο και τα καταστρεφουν για να μην πεσει η τιμη. Αλλοι δεν εχουν να φανε, και εμεις τα θαβουμε? Πιο μαγκες ειναι οι συναδελφοι τους σε αλλες χωρες που εχουν μονοπωλησει χωρες οπως η αγγλια? Αντι να φερθουν εξυπνα να κονομησουν, να βοηθησουν και την οικονομια κοιτανε να παρουν λεφτα μεχρι του χρονου που θα ξαναβγουν στους δρομους. Και αφηνουν αλλους να κονομανε απο τον ιδρωτα τους. Μιλαμε για ανεγκεφαλους!

Demigod

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Θα μπορουσαμε να μιλαμε ωρες για αυτο. Οπως και για πολλα αλλα. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορουν να προωθησουν τα προιοντα τους στο εξωτερικο και τα καταστρεφουν για να μην πεσει η τιμη. Αλλοι δεν εχουν να φανε, και εμεις τα θαβουμε? Πιο μαγκες ειναι οι συναδελφοι τους σε αλλες χωρες που εχουν μονοπωλησει χωρες οπως η αγγλια? Αντι να φερθουν εξυπνα να κονομησουν, να βοηθησουν και την οικονομια κοιτανε να παρουν λεφτα μεχρι του χρονου που θα ξαναβγουν στους δρομους. Και αφηνουν αλλους να κονομανε απο τον ιδρωτα τους. Μιλαμε για ανεγκεφαλους!

Δεν γνωριζω και πολλα για το θεμα,παντως πιστευω οτι το παιχνιδι γινεται καπου αναμεσα σε εμπορους και εισαγωγεις

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Αφού "έπεσε" η συζήτηση να ρωτήσω κάτι σχετικό:
Παρτε και κατι ετσι να χαλαρωσουμε λιγο