Νέα

Μπλόκα αγροτών-τα μπλόκα των τεμπέληδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Οι αγροτες εχουν δικια ο τροπος που διεκδικουν τα δικια τους ειναι αδικος.
Όλοι έχουν κάποια δίκια.
Και ο νταβατζής άμα το πάρεις έτσι μπορεί να σου πει:
1) Εγώ πρέπει να ζήσω κύριε...,
2) Δεν μπορώ να βρω εύκολα άλλη δουλειά...,
3) Ξέρεις τι ανθυγιεινή είναι η "δουλειά" μου!;...
4) Άμα δεν έχεις κάνει τη δουλειά μου μην μιλάς - δεν την ξέρεις πόσο επικίνδυνη είναι...,
5) Ξέρεις τι έξοδα έχω;...
6) Είμαι ανασφάλιστος!,...
7) Δεν με στηρίζει το κράτος!...
8) Εγώ σε πείραξα;
α) Για τους αγρότες που είναι χειρότερα παράσιτα από εμένα δεν μιλάς εεε;...
β) Για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου που σας τα φάγανε μόκο ρε;
γ) Για τα τέμπη που θα σας κοστίσουν κάτι μύρια δεν σας πειράζει;
δ) ... η λίστα με τα κακά της χώρας είναι ατέλειωτη ...
...

Του δίνει αυτό δίκιο; Του δίνει αυτό το δικαίωμα να εκβιάζει;
Και αυτά τα μουνόπανα είναι χειρότεροι: Εκβιάζουν μια ολόκληρη χώρα!

Να πα' να γαμηθούν!

ΥΓ) Πάσα ομοιότητα των επιχειρημάτων του νταβατζή με των αγροτών είναι “εντελώς” συμπτωματική.

Demigod

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
να δω τον Μπουτα με τσαπι να σκαβεικαι θα κανω τουμπες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ρε πηγενε μεχρι την λαρισα ολα τα μουνοψωλα με κατι jeep mercedes audi ειναι.Με αυτα πανε στα ΤΕΙ τη λεμε τωρα.Εμαθαν τωρα κλεινουν τους δρομουν βγαινουν στον παπαρα τον αυτια πετανε 1-2 μπουκαλες ΞΥΝΙΣΜΕΝΟ γαλα και ολα καλα ειναι και αυτα τα ΜΜΕ αλλα καριολια.Για τον χριστοφορακο δεν ξαναειπαν τιποτα το ξεχασαν Αιντε ρε με τα ζωα πλυση εγκεφαλου ειναι ολα απο την κριση μεχρι και για τον καιρο.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Οι αγροτες εχουν δικια ο τροπος που διεκδικουν τα δικια τους ειναι αδικος.

Που το εχουν το δικιο δηλ?
Γιατι να τους πληρωνει το κρατος μια ζωη?
Αγροτες δημοσιοι υπαλληλοι.
Αντε στο διαολο πια τους εχω σιχαθει.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

Ρε φιλε με δουλευεις το κολπο εχει ως εξεις, Θα φαω για να φας! Δεν τα βαζω με τους αγροτες,τα βαζω με ολα αυτα τα ρεμαλια που βγαινουν καθημερινα στην Τν και το παιζουν αγροτες :headbang:
δηλαδη με τον προεδρο της πασεγες δεν τα βαζεις;;; ποιος ειναι υπευθυνος για τουε συνεταιρισμους;;;ποιος τους καλυπτει;; οταν λενε ολοι οι αγροτες οτι δεν τους εκπροσωπει η διεφθαρμενη πασεγες γιατι η κυβερνηση επιμενει να κανει διαλογο με την πασεγες;;

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Όλοι έχουν κάποια δίκια.
Και ο νταβατζής άμα το πάρεις έτσι μπορεί να σου πει:
1) Εγώ πρέπει να ζήσω κύριε...,
2) Δεν μπορώ να βρω εύκολα άλλη δουλειά...,
3) Ξέρεις τι ανθυγιεινή είναι η "δουλειά" μου!;...
4) Άμα δεν έχεις κάνει τη δουλειά μου μην μιλάς - δεν την ξέρεις πόσο επικίνδυνη είναι...,
5) Ξέρεις τι έξοδα έχω;...
6) Είμαι ανασφάλιστος!,...
7) Δεν με στηρίζει το κράτος!...
8) Εγώ σε πείραξα;
α) Για τους αγρότες που είναι χειρότερα παράσιτα από εμένα δεν μιλάς εεε;...
β) Για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου που σας τα φάγανε μόκο ρε;
γ) Για τα τέμπη που θα σας κοστίσουν κάτι μύρια δεν σας πειράζει;
δ) ... η λίστα με τα κακά της χώρας είναι ατέλειωτη ...
...

Του δίνει αυτό δίκιο; Του δίνει αυτό το δικαίωμα να εκβιάζει;
Και αυτά τα μουνόπανα είναι χειρότεροι: Εκβιάζουν μια ολόκληρη χώρα!

Να πα' να γαμηθούν!

ΥΓ) Πάσα ομοιότητα των επιχειρημάτων του νταβατζή με των αγροτών είναι “εντελώς” συμπτωματική.

Απο απαντησεις μην περιμενεις, μονο ειρωνια θα λαβεις.

Αφου δεν εκμεταλλευτηκαν τις επιδοτησεις, αφου εκλεψαν δινοντας πλασματικα νουμερα, τωρα ζητουν καθε χρονο να τους τα σκαμε με το ετσι θελω. Και φυσικα στα αρχιδια τους εμεις οι υπολοιποι.

να δω τον Μπουτα με τσαπι να σκαβεικαι θα κανω τουμπες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τα κομματοσκυλα δεν δουλευουν....

Πρεπει να σταματησει η εκμεταλλευση απο τους μεσαζοντες. Το κρατος πρεπει να τους προστατεψει και μπορει να το κανει.
Τιποτα αλλο δεν δικαιουνται

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
δηλαδη με τον προεδρο της πασεγες δεν τα βαζεις;;; ποιος ειναι υπευθυνος για τουε συνεταιρισμους;;;ποιος τους καλυπτει;; οταν λενε ολοι οι αγροτες οτι δεν τους εκπροσωπει η διεφθαρμενη πασεγες γιατι η κυβερνηση επιμενει να κανει διαλογο με την πασεγες;;

Ο ηλιθιος ελληνας χωριζεται σε ομαδες, ετσι ωστε να μειωνεται ακομα περισσοτερο η δυναμη του. Το ιδιο κανουν και οι αγροτες. Χωριζονται σε κομματικες ομαδες. Αντι να ασχοληθουν με τα εσωτερικα τους...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Απο απαντησεις μην περιμενεις, μονο ειρωνια θα λαβεις.

Αφου δεν εκμεταλλευτηκαν τις επιδοτησεις, αφου εκλεψαν δινοντας πλασματικα νουμερα, τωρα ζητουν καθε χρονο να τους τα σκαμε με το ετσι θελω. Και φυσικα στα αρχιδια τους εμεις οι υπολοιποι.

Τα κομματοσκυλα δεν δουλευουν....

Πρεπει να σταματησει η εκμεταλλευση απο τους μεσαζοντες. Το κρατος πρεπει να τους προστατεψει και μπορει να το κανει.
ρε φιλε ειπαμε εσυ θα τους οδηγησεις.....οταν πας στο σουπερ μαρκετ και αγοραζεις το λαδι 6 ευρω πιανεις τον κωλο σου φευγοντας;; αλλα η συντροφισα μπατζελη θα τα λυσει ολα....

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6

Φιλε πριν σιχαθεις τους αγροτες οι οποιοι ειναι Ελληνες κανε κατι για τους αλλοδαπους που εχουν γεμισει τον τοπο μας. Αυτοι ειναι το ενα απο τα προβληματα και οχι οι αγροτες

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Φιλε μου μονο τον θεο και την πουτανα την Θαλασσα φοβαμε (αυτη με ζει)  :grin:

Ναυτικος ε? Εσυ τι αιτηματα εχεις? Σταματηστε και εσεις μαζι με τις νταλικες να μεταφερετε τα προιοντα των αγροτων των μπλοκων μπας και καταλαβουν τι κανουν αυτην την στιγμη σε ολους τους υπολοιπους.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ο ηλιθιος ελληνας χωριζεται σε ομαδες, ετσι ωστε να μειωνεται ακομα περισσοτερο η δυναμη του. Το ιδιο κανουν και οι αγροτες. Χωριζονται σε κομματικες ομαδες. Αντι να ασχοληθουν με τα εσωτερικα τους...
μονο που τα τελευται χρονια ολοι μαζι κλεινουν τους δρομους...τωρα πρωτοι και καλυτεροι ειναι οι πασοκοι...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ρε φιλε ειπαμε εσυ θα τους οδηγησεις.....οταν πας στο σουπερ μαρκετ και αγοραζεις το λαδι 6 ευρω πιανεις τον κωλο σου φευγοντας;; αλλα η συντροφισα μπατζελη θα τα λυσει ολα....

Θα στο ξαναπω μπας και καταλαβεις! Περυσι μολις επεσε το χρημα γιατι φυγατε απο τα μπλοκα αφου ειχατε οντως θεσμικα ζητηματα? ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ σε αυτο!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ναυτικος ε? Εσυ τι αιτηματα εχεις? Σταματηστε και εσεις μαζι με τις νταλικες να μεταφερετε τα προιοντα των αγροτων των μπλοκων μπας και καταλαβουν τι κανουν αυτην την στιγμη σε ολους τους υπολοιπους.
σου ειπα για την απεργια στο λιμανι τον οκτωβριο αλλα δεν.....εκει δεν κοστισε καποια δις ευρω στο κρατος;;;

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945

Αυτοι ζητανε μετρητα. Τοσα χρονια τι κανουν?
Δε μπορουν να κανουν υγιεις συναιτερισμους?
Τοσα λεφτα εχουν παρει απο ΕΕ και κρατος.
Αν το καλοσκεφτειτε ποιο ειδος επιχειρισης στην
Ελλαδα εχει τα προνομια του αγροτη?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Θα στο ξαναπω μπας και καταλαβεις! Περυσι μολις επεσε το χρημα γιατι φυγατε απο τα μπλοκα αφου ειχατε οντως θεσμικα ζητηματα? ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ σε αυτο!
απαντησπρωτα σε οτι σε ρωταω εγω και θα σου απαντησω...εχω απαντησεις...

Demigod

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0

Ψαρρας ειμαι φιλε μου εμεις δεν θα  :knockinb: τον κοσμακι εμας μας  :knockinb: η ΕΕ με τα μετρα του παει να περασει,θελουν μαλλον να μεινουμε οι μισοι στην δουλεια

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
μονο που τα τελευται χρονια ολοι μαζι κλεινουν τους δρομους...τωρα πρωτοι και καλυτεροι ειναι οι πασοκοι...

Αληταραδες δεν ειστε καλυτερα απο ολους αυτους που κατηγορειτε. Αυτην την στιγμη ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΕ και κακως δεν σας εχει μαζεψει η αστυνομια....
Ειστε τοσο αλητες που βγαινετε και λετε στα αρχιδια μας να πτωχευσουμε ολοι μαζι, οχι μονο εμεις. Για τον πουτσο επιπεδο δηλαδη.

Ψαρρας ειμαι φιλε μου εμεις δεν θα  :knockinb: τον κοσμακι εμας μας  :knockinb: η ΕΕ με τα μετρα του παει να περασει,θελουν μαλλον να μεινουμε οι μισοι στην δουλεια

Γνωριζω τι γινεται στον χωρο σας. Κοβουν τα καικια...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
σου ειπα για την απεργια στο λιμανι τον οκτωβριο αλλα δεν.....εκει δεν κοστισε καποια δις ευρω στο κρατος;;;

Σου ειπε κανεις οτι το επικροτω αυτο? Η σου δινει το δικαιωμα να κανεις τα ιδια και χειροτερα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom