You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπλόκα αγροτών-τα μπλόκα των τεμπέληδων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 982
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Γνωριζω τι γινεται στον χωρο σας. Κοβουν τα καικια...
Μας ζητανε να αλιευουμε με το 70% τ διχτιων, ενα μετρο που το εφεραν απο το Περου
Να πουμε του στραβου το δικιο καποιοι τροποι αλιειας κανανε μεγαλη ζημια στο θαλασσιο περιβαλλον. Αλλα δεν αφορα τα καικια.
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
μιας και ειπε καποιος για τον ξαδελφο του που ειναι αγροτης, πριν 2 μερες που μιλησα με τον δικο μου ξαδελφο μου ειπε οτι εχει πληρωσει 14.000 ευρω μεροκαματα για να μαζεψει τις ελιες του, χωρια τι εχει πληρωσει για φαγητα, καυσιμα, ζημιες, δηλαδη πανω απο 16.000,το κεφαλαιο που εχει σε αξια γης] ειναι πανω απο 400.000, αν πουλησει με τις σημερινες τιμες το λαδι του θα παρει περιπου 38.000ευρω,ποσοι επαγγελματιες με αυτο το κεφαλαιο παιρνουν αυτα τα χρηματα;;; ποσοι επαγγελματιες πληρωνουν τοσα πολλα σε μεροκαματα;; τα μηχανηματα που εχει κοστιζουν 40.000ευρω. για καλιεργεια [ ραντισματα, λιπασματα κλαδεματα] εχει πληρωσει ολο το χρονο περιπου 10.000ευρω, πειτε ρε μαγκες ποσοι επαγγελματιες δουλευουν για τοσα;;;Αυτοι ζητανε μετρητα. Τοσα χρονια τι κανουν?
Δε μπορουν να κανουν υγιεις συναιτερισμους?
Τοσα λεφτα εχουν παρει απο ΕΕ και κρατος.
Αν το καλοσκεφτειτε ποιο ειδος επιχειρισης στην
Ελλαδα εχει τα προνομια του αγροτη?
Να πουμε του στραβου το δικιο καποιοι τροποι αλιειας κανανε μεγαλη ζημια στο θαλασσιο περιβαλλον. Αλλα δεν αφορα τα καικια.
Το μετρο αυτο εχει βαση στο Περου γιατι εκει δουλεουν σε μια περιοχη 250 Μιλια που εχει βαθος 25 οργιες παντου
εδω πως να δουλεψεις οταν στην πλωρη εχεις 50 οργιες δεξια 45 αριστερα60 και πριμα 100,ποσα διχτια να βαλω ο φουστης
μιας και ειπε καποιος για τον ξαδελφο του που ειναι αγροτης, πριν 2 μερες που μιλησα με τον δικο μου ξαδελφο μου ειπε οτι εχει πληρωσει 14.000 ευρω μεροκαματα για να μαζεψει τις ελιες του, χωρια τι εχει πληρωσει για φαγητα, καυσιμα, ζημιες, δηλαδη πανω απο 16.000,το κεφαλαιο που εχει σε αξια γης] ειναι πανω απο 400.000, αν πουλησει με τις σημερινες τιμες το λαδι του θα παρει περιπου 38.000ευρω,ποσοι επαγγελματιες με αυτο το κεφαλαιο παιρνουν αυτα τα χρηματα;;; ποσοι επαγγελματιες πληρωνουν τοσα πολλα σε μεροκαματα;; τα μηχανηματα που εχει κοστιζουν 40.000ευρω. για καλιεργεια [ ραντισματα, λιπασματα κλαδεματα] εχει πληρωσει ολο το χρονο περιπου 10.000ευρω, πειτε ρε μαγκες ποσοι επαγγελματιες δουλευουν για τοσα;;;
Ποσα στρεματα ειπες οτι εχει ο ξαδερφος?
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
γαργαρα το κανεις.....και εκει στεγνωσε η αγορα,πως εκει βρεθηκαν 85 εκ.ευρω για την εθελουσια;;Σου ειπε κανεις οτι το επικροτω αυτο? Η σου δινει το δικαιωμα να κανεις τα ιδια και χειροτερα?
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
δεν μετρανε τοσο τα στρεματα στις ελιες..περιπου 4.οοο δεντρα..Ποσα στρεματα ειπες οτι εχει ο ξαδερφος?
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
Φίλε από ότι έχω δει ο ίδιος αυτοί οι αλλοδαποί είναι ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αγρότες.Φιλε πριν σιχαθεις τους αγροτες οι οποιοι ειναι Ελληνες κανε κατι για τους αλλοδαπους που εχουν γεμισει τον τοπο μας. Αυτοι ειναι το ενα απο τα προβληματα και οχι οι αγροτες
Αυτοί τρώνε τον μπούτσο στο χωράφι κάνοντας τις ποιο σκληρές δουλειές.
Δεν έχουν "εξασφαλισμένο εισόδημα" και δουλεύουν ανασφάλιστοι και αντί για "επιδοτήσεις", "ενισχύσεις" κλπ παίρνουν ένα αρχίδι.
Ο Έλληνας "αγρότης των μπλόκων" θα χειριστεί το τρακτέρ, ψεκαστικό κλπ. όντας κάτι μεταξύ αγρότη και επιχειρηματία μη κάνοντας τίποτε από τα δύο σωστά.
Δεν θυμάσαι μια χρονιά που λόγω ζέστης είχε βγει η σοδειά νωρίτερα και πιαστήκανε στον ύπνο μη έχοντας εργάτες να την μαζέψουνε;
Ήταν και Σαλόνικα τα γαμημένα τα CT που να τρέχανε τώρα στο χωράφι;!;
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Aς μας πει ο ξαδελφος σου στα τοσα χρονια τι επιδοτησεις εχει πάρει?Εαν οχι ο ιδιος ο πατέρας του?????Δεν μας χεζεται ρε?Εμενα ποιος θα μου δώσει 15000 συμπληρωμα εισοδηματος?ΕΕΕ εαν δεν βγαίνουν ας τα κλεισουν να πουλήσει το χωραφι να βγαλει 400.000 ευρω να ζει βασιλιας και εμενα μην μου σπαει τα αρχιδια.Οσο για της ελιες τοσα πληρωσε μονο για τις δικες του η και για του γειτονα?Ρε ειμαστε σοβαροι?Οι θα ξεχασουμε που παλια ειχε καποιος 1000 ριζες και δηλωνε 5000 μαζι με του γειτονα.Οπως και με τα προβατα ειχε 500 και δηλωναν ολοι 3000 μονο που ξεχασαν να πουν οτι ειναι μαζι και του γειτονα και παει λεγοντας.Εαν δεν βγαίνουν ας κανουν αλλοι δουλεια ποιος τους εμποδιζει?μιας και ειπε καποιος για τον ξαδελφο του που ειναι αγροτης, πριν 2 μερες που μιλησα με τον δικο μου ξαδελφο μου ειπε οτι εχει πληρωσει 14.000 ευρω μεροκαματα για να μαζεψει τις ελιες του, χωρια τι εχει πληρωσει για φαγητα, καυσιμα, ζημιες, δηλαδη πανω απο 16.000,το κεφαλαιο που εχει σε αξια γης] ειναι πανω απο 400.000, αν πουλησει με τις σημερινες τιμες το λαδι του θα παρει περιπου 38.000ευρω,ποσοι επαγγελματιες με αυτο το κεφαλαιο παιρνουν αυτα τα χρηματα;;; ποσοι επαγγελματιες πληρωνουν τοσα πολλα σε μεροκαματα;; τα μηχανηματα που εχει κοστιζουν 40.000ευρω. για καλιεργεια [ ραντισματα, λιπασματα κλαδεματα] εχει πληρωσει ολο το χρονο περιπου 10.000ευρω, πειτε ρε μαγκες ποσοι επαγγελματιες δουλευουν για τοσα;;;
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αμα η πλειοψηφια των κατοικων της ελλαδας ειναι σαν μερικους εδω μεσα καλυτερα να τα πουλησουμε ολα στους αλβανους και να μεταναστευσουμε
Τα χρηματα που σας κλεβουν απο την τσεπη οι χονδρεμποροι δεν θα τα πληρωσει ο φορολογουμενος. Γιατι δεν πατε να τα παρετε απο αυτους που σας κλεβουν? Την κατασταση που περιεγραψες την γνωριζουμε πολυ καλα. Το θεμα ειναι οτι σας ριχνουν οι χονδρεμποροι, κοιτατε να τα παρετε απο τον φορολογουμενο. Σου φαινεται σωστο? Και οι χονδρεμποροι θα συνεχισουν να αισχροκερδουν? Αυτο θελετε?
Δηλαδη επειδη ο ταδε ειναι απατεωνας, θα γινω και εγω. Με αυτην την λογικη τη γαμησαμε τη χωρα. Τοσοι αλλοι εργαζομενοι που δεν πηραν ποτε βοηθεια απο το κρατος? Αυτοι μαλακες ειναι?
μιας και ειπε καποιος για τον ξαδελφο του που ειναι αγροτης, πριν 2 μερες που μιλησα με τον δικο μου ξαδελφο μου ειπε οτι εχει πληρωσει 14.000 ευρω μεροκαματα για να μαζεψει τις ελιες του, χωρια τι εχει πληρωσει για φαγητα, καυσιμα, ζημιες, δηλαδη πανω απο 16.000,το κεφαλαιο που εχει σε αξια γης] ειναι πανω απο 400.000, αν πουλησει με τις σημερινες τιμες το λαδι του θα παρει περιπου 38.000ευρω,ποσοι επαγγελματιες με αυτο το κεφαλαιο παιρνουν αυτα τα χρηματα;;; ποσοι επαγγελματιες πληρωνουν τοσα πολλα σε μεροκαματα;; τα μηχανηματα που εχει κοστιζουν 40.000ευρω. για καλιεργεια [ ραντισματα, λιπασματα κλαδεματα] εχει πληρωσει ολο το χρονο περιπου 10.000ευρω, πειτε ρε μαγκες ποσοι επαγγελματιες δουλευουν για τοσα;;;
Τα χρηματα που σας κλεβουν απο την τσεπη οι χονδρεμποροι δεν θα τα πληρωσει ο φορολογουμενος. Γιατι δεν πατε να τα παρετε απο αυτους που σας κλεβουν? Την κατασταση που περιεγραψες την γνωριζουμε πολυ καλα. Το θεμα ειναι οτι σας ριχνουν οι χονδρεμποροι, κοιτατε να τα παρετε απο τον φορολογουμενο. Σου φαινεται σωστο? Και οι χονδρεμποροι θα συνεχισουν να αισχροκερδουν? Αυτο θελετε?
γαργαρα το κανεις.....και εκει στεγνωσε η αγορα,πως εκει βρεθηκαν 85 εκ.ευρω για την εθελουσια;;
Δηλαδη επειδη ο ταδε ειναι απατεωνας, θα γινω και εγω. Με αυτην την λογικη τη γαμησαμε τη χωρα. Τοσοι αλλοι εργαζομενοι που δεν πηραν ποτε βοηθεια απο το κρατος? Αυτοι μαλακες ειναι?
Να σου πω λοιπων 1. Σκαφος αξιας 1500000Ε 2. Εξοδα 40000 τον μηνα 3. 40000 περιπου ζημιες το χρονο.Δηλαδη ποσα πρεπει να παρω το χρονο
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Το μετρο αυτο εχει βαση στο Περου γιατι εκει δουλεουν σε μια περιοχη 250 Μιλια που εχει βαθος 25 οργιες παντου
εδω πως να δουλεψεις οταν στην πλωρη εχεις 50 οργιες δεξια 45 αριστερα60 και πριμα 100,ποσα διχτια να βαλω ο φουστης
Δουλευα σε κινητηρες βιομηχανικου κλαδου, και ειχα παρε-δωσε με πολλους ψαραδες. Ξερω τα προβληματα σας. Ευτυχως εσεις δεν εμποδιζετε τα καραβια να περασουν...
Δουλευα σε κινητηρες βιομηχανικου κλαδου, και ειχα παρε-δωσε με πολλους ψαραδες. Ξερω τα προβληματα σας. Ευτυχως εσεις δεν εμποδιζετε τα καραβια να περασουν...
Θα φτασουμε σε τετοιο σημειο μονο οταν γυρισει τουμπα η θαλασσα
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
1]η επιδοτησεις δεν δινοταν ΠΟΤΕ με το δεντρο 2] με 40ερω μεροκαματο τοσα πληρωσε 3]οι εργαζομενοι στα χωραφια ειτε ελληνες ειτε αλλοδαποι εναι ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΙ βΑΣΟΙ ΝΟΜΟΥ να ασφαλιζονται μονοι τους στον ογα. πρωτα να ρωτατε και μετα να μιλατε
ΟΓΑ.... αλλο ανεκδοτο αυτο. Πηγαινες για συναλλαγη με το δημοσιο και πληρωνες υπερ ΟΓΑ. Υπερ ευνοιμενοι μερικοι, αλλα απληστοι.
Ακομα περιμενω μια απαντηση.
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ΤΟ ΙΚΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΛΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Η 3|4 ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗς ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;Αμα η πλειοψηφια των κατοικων της ελλαδας ειναι σαν μερικους εδω μεσα καλυτερα να τα πουλησουμε ολα στους αλβανους και να μεταναστευσουμε
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Θα φτασουμε σε τετοιο σημειο μονο οταν γυρισει τουμπα η θαλασσα
Υπαρχουν 2 κατηγοριες. Αυτοι που βλεπουν θαλασσα, και οι βλαχοι. Η διαφορα ειναι εμφανης....
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς ΕΣΥ...ΟΓΑ.... αλλο ανεκδοτο αυτο. Πηγαινες για συναλλαγη με το δημοσιο και πληρωνες υπερ ΟΓΑ. Υπερ ευνοιμενοι μερικοι, αλλα απληστοι.
Ακομα περιμενω μια απαντηση.
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
παρα πολυ θα ελεγα..... ......Υπαρχουν 2 κατηγοριες. Αυτοι που βλεπουν θαλασσα, και οι βλαχοι. Η διαφορα ειναι εμφανης....