Νέα

Μπλόκα αγροτών-τα μπλόκα των τεμπέληδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
επιπεδο σαυρας..
συνεχιστε να μας διασκεδαζετε..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γενικά, αυτό που παρατηρώ γύρω μου, σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, είναι ΟΡΓΗ. ΟΡΓΗ και ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για τα πάντα γιατί οι περισσότεροι νιώθουν πως αδικούνται και για αυτό τιμωρούν, με όποιο τρόπο θεωρούν σωστό ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ - ΜΠΛΟΚΑ - ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ - ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ - ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ - ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ κλπ.Κάτι που προφανώς πηγάζει από την έλλειψη ΟΡΑΜΑΤΟΣ και ΠΑΙΔΕΙΑΣ εδώ και πολλά πολλά χρόνια, η οποία οδήγησε στην νοοτροπία της αρπαχτής "να κυλώ και να φτάσω...δεν με νοιάζει πως, αρκεί να φτάσω, να τα αρπάξω, γρήγορα και ανώδυνα...δεν με νοιάζει πως...όλοι έτσι κάνουν...να φάω καλά και εγώ". Και αυτό βέβαια δεν ισχύει μόνο για τους αγρότες αλλά για όλες τις κοινωνικές ομάδες!Η σύγχρονη Ελλάδα παραπαίει. Προσωπικά θεωρώ ότι περιέρχεται σταδιακά σε κατάσταση ανομίας, με την κοινωνιολογική έννοια του όρου, όπως η αυτοκρατορία του Βυζαντίου, λίγο πριν την τελική πτώση...

αγαπητέ

έστω ότι έτσι είναι.
σε μια τέτοια περίπτωση όταν έχεις τη στοιχειώδη νομημοσύνη ενός δίποδου ως ράτσα 2 επιλογές έχεις
α.
παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου γαμείς κώλους και τους στέλνεις παρέα με τον Τρισέ.
β.
στρώνεις κώλο κάτω και τα βγάζεις πέρα όμορφα και ωραία αφού έχεις πρώτα γαμήσει τα γενέθλια σε νταβατζήδες, γκόλντεμ μποις, αερητζήδες, μεσάζοντες λαμόγια κλπ.

ΟΜΩΣ.
Στη γαμωράτσα που μεγάλωσες όραμα δεν είναι να κάνεις το α και το βου.
Οραμα είναι να αντικαταστήσεις αυτούς του βου και να ζητάς και άλλα από τους α.

κανένας διάλογος. Γαμώ τη ράτσα μου (σας).
Τίποτα άλλο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μιας και ειπε καποιος για τον ξαδελφο του που ειναι αγροτης, πριν 2 μερες που μιλησα με τον δικο μου ξαδελφο μου ειπε οτι εχει πληρωσει 14.000 ευρω μεροκαματα για να μαζεψει τις ελιες του, χωρια τι εχει πληρωσει για φαγητα, καυσιμα, ζημιες, δηλαδη πανω απο 16.000,το κεφαλαιο που εχει σε αξια γης] ειναι πανω απο 400.000, αν πουλησει με τις σημερινες τιμες το λαδι του θα παρει περιπου 38.000ευρω,ποσοι επαγγελματιες με αυτο το κεφαλαιο παιρνουν αυτα τα χρηματα;;; ποσοι επαγγελματιες πληρωνουν τοσα πολλα σε μεροκαματα;; τα μηχανηματα που εχει κοστιζουν 40.000ευρω. για καλιεργεια [ ραντισματα, λιπασματα κλαδεματα] εχει πληρωσει ολο το χρονο περιπου 10.000ευρω, πειτε ρε μαγκες ποσοι επαγγελματιες δουλευουν για τοσα;;;
επειδή μας είπες μάγκες....
και σόρρυ κιόλας αλλά διαβάζω τόσην ώρα μαλακίες τόσες σελίδες.

ΔΕΝ μας ενδιαφέρει πόσα βγάζετε.
αν δεν σας φτάνουν, μην την κάνετε τη δουλειά.
ΚΑΝΕΝΑ άλλο επάγγελμα δεν σας έκοψε τη δική σας δουλειά
Όταν βγήκανε οι λεμενεργάτες και κάνανε μπλοκο στα λιμάνια ΠΑΛΙ φωνάζαμε και ΠΑΛΙ τους γαμοσταυρίζαμε όπως και τα κανάλια γιατί παίρνουνε χρηματα μαύρα τόσο καιρό.
Όταν σε λίγο θα βγουν οι εφοριακοί και οι τελώνες σε απεργία ΠΑΛΙ θα φάνε κράξιμο.

Μάθετε επιτέλους όλοι οι μπαγλαμάδες πως δεν μπορείτε να πατάτε επί πτωμάτων συμανθρώπων σας για να εκβιάζετε τις κυβερνήσεις.
ΌΣΑ δίκια και να έχετε (βασικά για τους μεσάζοντες έχετε δίκιο μόνο) τα χάνετε καταργώντας κάθε συνταγματικό δικαίωμα των υπολοίπων με τις πράξεις σας.

Και δηλαδή μια χαρά έτσι; Οι δημόσιοι υπάλληλοι κατεβαίνουνε σε απεργία και χαμός.
Οι καθηγητές και οι δάσκαλοι τα ίδια
Οι λιμενεργάτες και οι ελεγκτές αέριας κυκλοφορίας τα ίδια.

Οι αγρότες πάλι ως μοναδικοί κρατικοδίαιτοι ελεύθεροι επαγγελματίες το ίδιο.

Τι λέτε ρε μαλάκες βολεμένοι....
τι ωραία που τα φτιάχνετε όλα...

αν εμένα δεν μου αρέσει να είμαι ιδ. υπάλληλος να γίνω ελεύθερος επαγγελματίας αν δεν μου φτάνουνε τα λεφτά. Αν εσένα δεν σου φτάνουνε να πας να δουλέψεις στις οδηγίες άλλου, ή να αλλάξεις επάγγελμα.

Ελεύθερος επαγγελματίας με εγγυημένο εισόδημα ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ, το κατάλαβες;;
αλλά και δίκιο να είχες, δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να κλείσεις τους δρόμους. ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ. ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ.

Λοιπόν, όταν καταλάβεις πως πατάς την ελευθερία μου, πως είσαι μία κοινωνική ΧΟΥΝΤΑ αυτή τη στιγμή, μετά έλα να μου εξηγήσεις για το δίκαιο αγώνα σας το γιατί
οι αγρότες της Πελοποννήσου ΔΕΝ συμμετέχουνε στα μπλόκα.
Μήπως γιατί αυτοί έχουν τώρα τα πορτοκάλια και δουλεύουνε ενώ εσείς που έχετε άλλες σοδειές κάθεστε χωρίς πρόβλημα;;;

Και κάτι τελευταίο. ΑΓΩΝΑΣ σημαίνει πως ΘΥΣΙΑΖΕΙΣ κάποια πράγματα για να πετύχεις ένα μεγαλύτερο σκοπό.
Για πες μου τώρα εξυπνούλη τι ακριβώς θυσιάζουνε αυτή τη στιγμή στα μπλόκα οι αγρότες οι αδικημένοι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΤΟ ΙΚΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΛΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Η 3|4 ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗς ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;
όχι αγόρι μου, δεν τα ξέρεις καλά...
το ΙΚΑ του ιδ. υπάλληλου το πληρώνει ο εργοδότης ΚΟΒΟΝΤΑΣ από το μισθό σου.
Παίρνεις μεικτό μισθό που συμπεριλαμβάνεται το ΙΚΑ σου. Απλά πρέπει να πληρώσει ΚΑΙ ο εργοδότης ΙΚΑ για τον υπάλληλο που κρατάει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παίρνεις μεικτό μισθό που συμπεριλαμβάνεται το ΙΚΑ σου. Απλά πρέπει να πληρώσει ΚΑΙ ο εργοδότης ΙΚΑ για τον υπάλληλο που κρατάει.

γάμα τον ρε το μαλάκα.

10 χρόνια πλέρωσα 150 χιλιάρια ΙΚΑ για ιατρική περίθαλψη που δεν έχω ποτέ χρησιμοποιήσει (δεν υπάρχει άλλωστε) και για σύνταξη που δε θα πάρω ποτέ.

μην ασχολείσαι. το χρόνο σου πετάς.
είναι αυτός που ωρύεται για τους λαθρομετανάστες, τους εκμεταλλεύεται στεγνά για να του κάνουν τη δουλειά στα χωράφια και μετά μυξοκλαίγεται γιατί θέλει κι άλλα δανεικά να χαραμοφαγιάζει στα καφενεια, τα μπουζούκια και τις πουτάνες της επαρχίας. Ενίοτε να ρχεται και στην Αθήνα για κάνα καζίνο και κάνα γήπεδο.

Επισκέπτης
γάμα τον ρε το μαλάκα.

10 χρόνια πλέρωσα 150 χιλιάρια ΙΚΑ για ιατρική περίθαλψη που δεν έχω ποτέ χρησιμοποιήσει (δεν υπάρχει άλλωστε) και για σύνταξη που δε θα πάρω ποτέ.

μην ασχολείσαι. το χρόνο σου πετάς.
είναι αυτός που ωρύεται για τους λαθρομετανάστες, τους εκμεταλλεύεται στεγνά για να του κάνουν τη δουλειά στα χωράφια και μετά μυξοκλαίγεται γιατί θέλει κι άλλα δανεικά να χαραμοφαγιάζει στα καφενεια, τα μπουζούκια και τις πουτάνες της επαρχίας. [size=15pt]Ενίοτε να ρχεται και στην Αθήνα για κάνα καζίνο[/size] και κάνα γήπεδο.

Άκυρο,τι να κλάσει η Αθήνα από καζίνο..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
καλο θα ηταν πριν γραψεις κατι να το ξερεις, για την τριμερη χρηματοδοτηση στο ικα δεν ξερεις τιποτα;; κρατος, εργαζομενος, εργοδοτης;;3,5 δι δραχμες προεβλεπε ο νομος, 1$ του α.ε.π μεχρι το 2032, αρα το ποιος ειναι κρατικοδιαιτος δεν νομοζω οτι υπαρχει αμφιβολια, τις αγροτικες επιδοτησεις τις δινει η ε.ε και οχι το ελληνικο κρατος, επειδη θα μου πεις οτι περισυ τα πηραν και εσπασαν τα μπλοκα, τα πηραν απο τον ελγα που ειναι ο φορεας των αγροτων που τους αποζημιωνει σε περιπτωση ζημιων, η διαφορα ειναι οτι τον ελγα τον πληρωνουν μονοι τους οι αγροτες, αρα τους ξαναεδωσαν τα  λεφτα τους, τωρα για το αν εχει δικαιωμα να κλεινει τους δρομους εχει το ιδιο δικαιωμα με αυτον που κλεινει την πανεπηστημιου η την σταδιου, με αυτον που κατεβαζει τους διακοπτες της δ.ε.η, με αυτον που κλεινει τα λιμανια,, με τους καθηγητες που απεργουν, με αυτους που κανουν καταληψεις στα σχολεια και τα πανεπηστημια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άκυρο,τι να κλάσει η Αθήνα από καζίνο..

τα γεωγραφικά παραδείγματα μπορεί να είναι και άστοχα, αλλά η ουσία όχι άσχετη.

επι της ουσίας.
Ποιός έντιμος αγρότης διαφωνεί με αυτά που γράφω;

Επισκέπτης
καλο θα ηταν πριν γραψεις κατι να το ξερεις, για την τριμερη χρηματοδοτηση στο ικα δεν ξερεις τιποτα;; κρατος, εργαζομενος, εργοδοτης;;3,5 δι δραχμες προεβλεπε ο νομος, 1$ του α.ε.π μεχρι το 2032, αρα το ποιος ειναι κρατικοδιαιτος δεν νομοζω οτι υπαρχει αμφιβολια, τις αγροτικες επιδοτησεις τις δινει η ε.ε και οχι το ελληνικο κρατος, επειδη θα μου πεις οτι περισυ τα πηραν και εσπασαν τα μπλοκα, τα πηραν απο τον ελγα που ειναι ο φορεας των αγροτων που τους αποζημιωνει σε περιπτωση ζημιων, η διαφορα ειναι οτι τον ελγα τον πληρωνουν μονοι τους οι αγροτες, αρα τους ξαναεδωσαν τα  λεφτα τους, τωρα για το αν εχει δικαιωμα να κλεινει τους δρομους εχει το ιδιο δικαιωμα με αυτον που κλεινει την πανεπηστημιου η την σταδιου, με αυτον που κατεβαζει τους διακοπτες της δ.ε.η, με αυτον που κλεινει τα λιμανια,, με τους καθηγητες που απεργουν, με αυτους που κανουν καταληψεις στα σχολεια και τα πανεπηστημια.
μην απαντας στις κοτουλες που δεν εχουν τ αρχιδια να κανουν οτι & οι υπολοιποι..
τα μουνοπανα που τωρα κλαψομουνιαζουν,ειναι οι απογονοι των μουνοπανων που κλαψομουνιαζαν & επι κιλελερ..
για τοσο ζωα μιλαμε..
αν τους ακουγαμε,ακομη θα δουλευαμε απο ανατολης μεχρι δυσεως ηλιου..
μην ασχολεισαι..
αστους στην μιζερια τους..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μην απαντας στις κοτουλες που δεν εχουν τ αρχιδια να κανουν οτι & οι υπολοιποι..
τα μουνοπανα που τωρα κλαψομουνιαζουν,ειναι οι απογονοι των μουνοπανων που κλαψομουνιαζαν & επι κιλελερ..
για τοσο ζωα μιλαμε..
αν τους ακουγαμε,ακομη θα δουλευαμε απο ανατολης μεχρι δυσεως ηλιου..
μην ασχολεισαι..
αστους στην μιζερια τους..
ώπα;
σύμπραξη αναρχοκομμουνιών με ακροδεξιούς;
ρε τι γίνεται στη χώρα......

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
και επειδη λετε για εγγυημενο εισοδημα, οι αγροτες δεν ζητανε κατι τετοιο, ετσι το παρουσιαζουν καποιοι, ζητανε αυτο που ισχυει στην αμερικη και παλιοτερα και εδω, την τιμη ασφαλειας, την κατωτατη τιμη που μπορουν να παρουν απο ενα προιον, να οριζει το κρατος μια τιμη που αν πουλησουν πιο κατω απο αυτη την τιμη ο ελγα που τον πληρωνουν οι ιδιοι να τους καλυψει την διαφορα, αρα το μονο ποθ ζηταανε ειναι τα λεφτα τους να πιανουν τοπο, τωρα αν δεν το καταλαβαινουν καποιοι ειναι  θεμα αντιληψης...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

απαπαπα ούτε σύντροφος για το Κιλελέρ να ήσουνα.

ρε μουνιά.
δεν είσαι κομμουνιστής εκεί που σε συμφέρει και φασίστας για τους άλλους.
άει γαμήσου τώρα χοντρά χοντρά γιατί βαριέμαι να σε πάρω στο ψιλό.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όλοι εκβιάζουν. Γιατί όχι κι αγρότες…

Αν με ρωτήσει κάποιος ποιοι είναι οι σημαντικότεροι τομείς που μπορεί κάποιος να επενδύσει μακροπρόθεσμα θα εκπλαγεί. Εκτός από τις μετοχές, τα μέταλλα και τα εμπορεύματα ένας τομέας που θεωρώ ότι διαπραγματεύεται σε εξευτελιστικές τιμές και έχει ευοίωνο μέλλον είναι η αγροτική γη.

Το σκέφτομαι κάθε φορά που βλέπω τις ταμπέλες με το "πωλείται" στη σειρά στην ελληνική ύπαιθρο.

Ο πληθυσμός του πλανήτη αυξάνεται, αλλά μόνο από την είσοδο της Κίνας και της Ινδίας στο σύγχρονο οικονομικό κόσμο η ζήτηση για αγροτικά προϊόντα θα αυξάνει διαρκώς για δεκαετίες. Πόσο μάλλον για καλής ποιότητας αγροτικά προϊόντα που θέλουν ήπιες κλιματολογικές συνθήκες.

Αν κάποιος θέλει να κληροδοτήσει στα εγγόνια του κάτι που θα αξίζει χρυσάφι όταν αυτά μεγαλώσουν. Αυτό νομίζω ότι είναι η γεωργική γη.
Έτσι συμβαίνει άλλωστε στον κόσμο των επενδύσεων. Το μέλλον ανήκει σε αυτό που όλοι περιφρονούν και αποφεύγουν σήμερα...

Τραγικές φιγούρες

Οι αγρότες μας είναι τραγικές φιγούρες γιατί είναι αναγκασμένοι να εγκαταλείψουν ένα κλάδο με μέλλον και να εξελιχθούν σε μισθωτούς στα ίδια τους τα αγροκτήματα ή σερβιτόροι σε μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων.
Οι αγρότες προς το παρόν κλείνουν τους δρόμους εκβιάζοντας ζεστό χρήμα από την κυβέρνηση. Τα άλλα αιτήματα είναι προπετάσματα καπνού.

Εκβιάζουν όπως και εκβίασαν οι λιμενεργάτες και τους βγήκε και όπως ετοιμάζονται να εκβιάσουν οι εφοριακοί, οι γιατροί και όλες οι συμπαθείς κατηγορίες των «κλεφτών» και « αρματολών» του νεοελληνικού τραγέλαφου.
Διάφοροι τυχάρπαστοι πολιτικοί της αριστεράς και της δεξιάς (των άκρων μη εξαιρουμένων) όταν είναι στην αντιπολίτευση πλειοδοτούν στους αιτηματίες και τους εκβιαστές και όταν γίνονται κυβέρνηση κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν... ή δανείζονται και πληρώνουν τους εκβιαστές ή όπως έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση πληρώνουν και πρόστιμο στην Ε.Ε.

Όσοι έχουν έστω και λίγη ιστορική γνώση θα θυμούνται ότι η Ρώμη στην περίοδο της παρακμής όταν είχε αποσαρθρωθεί ο παραγωγικός ιστός και είχε δημιουργηθεί ο όχλος στη Ρώμη, φρόντιζαν να μοιράζουν στάρι και να οργανώνουν θεάματα...

Διανύουμε μια περίοδο παρακμής η οποία οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση. Συμβαίνει σε πολλές κοινωνίες αλλά σε μας οι καταστάσεις έχουν λάβει κωμικοτραγικό χαρακτήρα.

Οι Έλληνες αγρότες είναι τραγικές φιγούρες. Αρχικά πίστεψαν ότι είναι οι έξυπνοι του χωριού και ότι με τα θαφτικά και τις επιδοτήσεις θα συνεχίσουν εσαεί να τα πίνουν στην υγεία των κουτόφραγκων.

Δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για την αγορά που γέμισε εισαγόμενα προϊόντα. Δεν ενδιαφέρθηκαν να δημιουργήσουν επώνυμα προϊόντα με σταθερά ποιοτικά χαρακτηριστικά ή βιώσιμους συνεταιρισμούς.

Η εποχή των επιδοτήσεων φτάνει στο τέλος της και μαζί με ακμή των σκυλάδικων της ελληνικής επαρχίας.

Υπάρχουν και εξαιρέσεις άνθρωποι που δημιούργησαν βιολογικές καλλιέργειες, άλλοι  που έχουν δημιουργήσει άρτιες και ανταγωνιστικές αγροτικές μονάδες.  Διάβαζα πρόσφατα για τις καλλιέργειες φακής στη Κοζάνη, το χωριό που παράγει ελληνικά πούρα, τα κτήματα που παράγουν βιολογικό λάδι το οποίο φεύγει κατευθείαν για εξαγωγές...  Να μην μιλήσουμε για τους αμπελώνες που τα τελευταία είκοσι χρόνια έχουν κάνει τα ελληνικά κρασιά άκρως ανταγωνιστικά και εκτός Ελλάδας και κάτω από σκληρό ανταγωνισμό από τις νέες οινικές χώρες...

Όλοι οι παραπάνω  δεν κλείνουν του δρόμους, δεν ζουν μόνο από επιδοτήσεις. Αυτοί πλήττονται από τους οχλαγωγούντες όσο και από τον αθέμιτο ανταγωνισμό των παρανόμως και καταχρηστικώς επιδοτούμενων...

Για τους υπόλοιπους δεν νομίζω ότι υπάρχει δρόμος σωτηρίας... Το σχέδιο αγρότες δημόσιοι υπάλληλοι που τους πουλάνε κάτι αριστεροί πατρώνες, με τα περί εγγυημένων τιμών, είναι για τα ψηφαλάκια...

πηγή: capital.gr

Επισκέπτης
ώπα;
σύμπραξη αναρχοκομμουνιών με ακροδεξιούς;
ρε τι γίνεται στη χώρα......
στα παπαρια μου τι ειναι ο συγκεκριμμενος..
επι της ουσιας γαργαρα..
ΚΛΑΨΕ μωρη σεφταλια & συνεχισε να δουλευεις σε γραφειο χωρις παραθυρα γιατι ετσι βελτιωνεται η παραγωγικοτητα σου..
Υ.Γ μην ξεχασεις να σκαναρεις την καρτα μπαινοντας & βγαινοντας απο τον ταφο σου,γιατι η διευθυνση προσωπικου πρεπει να ξερει ποση ωρα σπαταλας στο κατουρημα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και επειδη λετε για εγγυημενο εισοδημα, οι αγροτες δεν ζητανε κατι τετοιο, ετσι το παρουσιαζουν καποιοι, ζητανε αυτο που ισχυει στην αμερικη και παλιοτερα και εδω, την τιμη ασφαλειας, την κατωτατη τιμη που μπορουν να παρουν απο ενα προιον, να οριζει το κρατος μια τιμη που αν πουλησουν πιο κατω απο αυτη την τιμη ο ελγα που τον πληρωνουν οι ιδιοι να τους καλυψει την διαφορα, αρα το μονο ποθ ζηταανε ειναι τα λεφτα τους να πιανουν τοπο, τωρα αν δεν το καταλαβαινουν καποιοι ειναι  θεμα αντιληψης...

τι δουλειά έχει ρε παπάρα η Αμερική;
κι αυτό θέμα αντίληψης είναι.
άει γαμήσου είπαμε. ή αγγλικά που το καταλαβαίνεις και καλύτερα.
φάκιου.

Επισκέπτης
τα γεωγραφικά παραδείγματα μπορεί να είναι και άστοχα, αλλά η ουσία όχι άσχετη.

επι της ουσίας.
Ποιός έντιμος αγρότης διαφωνεί με αυτά που γράφω;

Να σε ρωτήσω εγώ κάτι άλλο..
Ο αγρότης κατά τη γνώμη σου πρέπει να κινείται αποκλειστικά και μόνο με το αγροτικό του και μόνο μεταξύ χωραφιού-καφενείου και σπιτιού??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom