madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αφού "έπεσε" η συζήτηση να ρωτήσω κάτι σχετικό:Ωραίος κώλος! Γιατί είναι "καλυμμένο" το πρόσωπο; Είναι amateur-pic;
Υποθετω πως ναι!
Αφού "έπεσε" η συζήτηση να ρωτήσω κάτι σχετικό:Ωραίος κώλος! Γιατί είναι "καλυμμένο" το πρόσωπο; Είναι amateur-pic;
Υποθετω πως ναι!
επιπεδο σαυρας..
Γενικά, αυτό που παρατηρώ γύρω μου, σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, είναι ΟΡΓΗ. ΟΡΓΗ και ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για τα πάντα γιατί οι περισσότεροι νιώθουν πως αδικούνται και για αυτό τιμωρούν, με όποιο τρόπο θεωρούν σωστό ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ - ΜΠΛΟΚΑ - ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ - ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ - ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ - ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ κλπ.Κάτι που προφανώς πηγάζει από την έλλειψη ΟΡΑΜΑΤΟΣ και ΠΑΙΔΕΙΑΣ εδώ και πολλά πολλά χρόνια, η οποία οδήγησε στην νοοτροπία της αρπαχτής "να κυλώ και να φτάσω...δεν με νοιάζει πως, αρκεί να φτάσω, να τα αρπάξω, γρήγορα και ανώδυνα...δεν με νοιάζει πως...όλοι έτσι κάνουν...να φάω καλά και εγώ". Και αυτό βέβαια δεν ισχύει μόνο για τους αγρότες αλλά για όλες τις κοινωνικές ομάδες!Η σύγχρονη Ελλάδα παραπαίει. Προσωπικά θεωρώ ότι περιέρχεται σταδιακά σε κατάσταση ανομίας, με την κοινωνιολογική έννοια του όρου, όπως η αυτοκρατορία του Βυζαντίου, λίγο πριν την τελική πτώση...
επειδή μας είπες μάγκες....μιας και ειπε καποιος για τον ξαδελφο του που ειναι αγροτης, πριν 2 μερες που μιλησα με τον δικο μου ξαδελφο μου ειπε οτι εχει πληρωσει 14.000 ευρω μεροκαματα για να μαζεψει τις ελιες του, χωρια τι εχει πληρωσει για φαγητα, καυσιμα, ζημιες, δηλαδη πανω απο 16.000,το κεφαλαιο που εχει σε αξια γης] ειναι πανω απο 400.000, αν πουλησει με τις σημερινες τιμες το λαδι του θα παρει περιπου 38.000ευρω,ποσοι επαγγελματιες με αυτο το κεφαλαιο παιρνουν αυτα τα χρηματα;;; ποσοι επαγγελματιες πληρωνουν τοσα πολλα σε μεροκαματα;; τα μηχανηματα που εχει κοστιζουν 40.000ευρω. για καλιεργεια [ ραντισματα, λιπασματα κλαδεματα] εχει πληρωσει ολο το χρονο περιπου 10.000ευρω, πειτε ρε μαγκες ποσοι επαγγελματιες δουλευουν για τοσα;;;
όχι αγόρι μου, δεν τα ξέρεις καλά...ΤΟ ΙΚΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΛΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Η 3|4 ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗς ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;
όχι αγόρι μου, δεν τα ξέρεις καλά...
το ΙΚΑ του ιδ. υπάλληλου το πληρώνει ο εργοδότης ΚΟΒΟΝΤΑΣ από το μισθό σου.
Παίρνεις μεικτό μισθό που συμπεριλαμβάνεται το ΙΚΑ σου. Απλά πρέπει να πληρώσει ΚΑΙ ο εργοδότης ΙΚΑ για τον υπάλληλο που κρατάει.
γάμα τον ρε το μαλάκα.
10 χρόνια πλέρωσα 150 χιλιάρια ΙΚΑ για ιατρική περίθαλψη που δεν έχω ποτέ χρησιμοποιήσει (δεν υπάρχει άλλωστε) και για σύνταξη που δε θα πάρω ποτέ.
μην ασχολείσαι. το χρόνο σου πετάς.
είναι αυτός που ωρύεται για τους λαθρομετανάστες, τους εκμεταλλεύεται στεγνά για να του κάνουν τη δουλειά στα χωράφια και μετά μυξοκλαίγεται γιατί θέλει κι άλλα δανεικά να χαραμοφαγιάζει στα καφενεια, τα μπουζούκια και τις πουτάνες της επαρχίας. [size=15pt]Ενίοτε να ρχεται και στην Αθήνα για κάνα καζίνο[/size] και κάνα γήπεδο.
καλο θα ηταν πριν γραψεις κατι να το ξερεις, για την τριμερη χρηματοδοτηση στο ικα δεν ξερεις τιποτα;; κρατος, εργαζομενος, εργοδοτης;;3,5 δι δραχμες προεβλεπε ο νομος, 1$ του α.ε.π μεχρι το 2032, αρα το ποιος ειναι κρατικοδιαιτος δεν νομοζω οτι υπαρχει αμφιβολια, τις αγροτικες επιδοτησεις τις δινει η ε.ε και οχι το ελληνικο κρατος, επειδη θα μου πεις οτι περισυ τα πηραν και εσπασαν τα μπλοκα, τα πηραν απο τον ελγα που ειναι ο φορεας των αγροτων που τους αποζημιωνει σε περιπτωση ζημιων, η διαφορα ειναι οτι τον ελγα τον πληρωνουν μονοι τους οι αγροτες, αρα τους ξαναεδωσαν τα λεφτα τους, τωρα για το αν εχει δικαιωμα να κλεινει τους δρομους εχει το ιδιο δικαιωμα με αυτον που κλεινει την πανεπηστημιου η την σταδιου, με αυτον που κατεβαζει τους διακοπτες της δ.ε.η, με αυτον που κλεινει τα λιμανια,, με τους καθηγητες που απεργουν, με αυτους που κανουν καταληψεις στα σχολεια και τα πανεπηστημια.όχι αγόρι μου, δεν τα ξέρεις καλά...
το ΙΚΑ του ιδ. υπάλληλου το πληρώνει ο εργοδότης ΚΟΒΟΝΤΑΣ από το μισθό σου.
Παίρνεις μεικτό μισθό που συμπεριλαμβάνεται το ΙΚΑ σου. Απλά πρέπει να πληρώσει ΚΑΙ ο εργοδότης ΙΚΑ για τον υπάλληλο που κρατάει.
Άκυρο,τι να κλάσει η Αθήνα από καζίνο..
μην απαντας στις κοτουλες που δεν εχουν τ αρχιδια να κανουν οτι & οι υπολοιποι..καλο θα ηταν πριν γραψεις κατι να το ξερεις, για την τριμερη χρηματοδοτηση στο ικα δεν ξερεις τιποτα;; κρατος, εργαζομενος, εργοδοτης;;3,5 δι δραχμες προεβλεπε ο νομος, 1$ του α.ε.π μεχρι το 2032, αρα το ποιος ειναι κρατικοδιαιτος δεν νομοζω οτι υπαρχει αμφιβολια, τις αγροτικες επιδοτησεις τις δινει η ε.ε και οχι το ελληνικο κρατος, επειδη θα μου πεις οτι περισυ τα πηραν και εσπασαν τα μπλοκα, τα πηραν απο τον ελγα που ειναι ο φορεας των αγροτων που τους αποζημιωνει σε περιπτωση ζημιων, η διαφορα ειναι οτι τον ελγα τον πληρωνουν μονοι τους οι αγροτες, αρα τους ξαναεδωσαν τα λεφτα τους, τωρα για το αν εχει δικαιωμα να κλεινει τους δρομους εχει το ιδιο δικαιωμα με αυτον που κλεινει την πανεπηστημιου η την σταδιου, με αυτον που κατεβαζει τους διακοπτες της δ.ε.η, με αυτον που κλεινει τα λιμανια,, με τους καθηγητες που απεργουν, με αυτους που κανουν καταληψεις στα σχολεια και τα πανεπηστημια.
ώπα;μην απαντας στις κοτουλες που δεν εχουν τ αρχιδια να κανουν οτι & οι υπολοιποι..
τα μουνοπανα που τωρα κλαψομουνιαζουν,ειναι οι απογονοι των μουνοπανων που κλαψομουνιαζαν & επι κιλελερ..
για τοσο ζωα μιλαμε..
αν τους ακουγαμε,ακομη θα δουλευαμε απο ανατολης μεχρι δυσεως ηλιου..
μην ασχολεισαι..
αστους στην μιζερια τους..
καλο θα ηταν πριν γραψεις κατι να το ξερεις, για την τριμερη χρηματοδοτηση στο ικα δεν ξερεις τιποτα;; κρατος, εργαζομενος, εργοδοτης;;3,5 δι δραχμες προεβλεπε ο νομος, 1$ του α.ε.π μεχρι το 2032, αρα το ποιος ειναι κρατικοδιαιτος δεν νομοζω οτι υπαρχει αμφιβολια, τις αγροτικες επιδοτησεις τις δινει η ε.ε και οχι το ελληνικο κρατος, επειδη θα μου πεις οτι περισυ τα πηραν και εσπασαν τα μπλοκα, τα πηραν απο τον ελγα που ειναι ο φορεας των αγροτων που τους αποζημιωνει σε περιπτωση ζημιων, η διαφορα ειναι οτι τον ελγα τον πληρωνουν μονοι τους οι αγροτες, αρα τους ξαναεδωσαν τα λεφτα τους, τωρα για το αν εχει δικαιωμα να κλεινει τους δρομους εχει το ιδιο δικαιωμα με αυτον που κλεινει την πανεπηστημιου η την σταδιου, με αυτον που κατεβαζει τους διακοπτες της δ.ε.η, με αυτον που κλεινει τα λιμανια,, με τους καθηγητες που απεργουν, με αυτους που κανουν καταληψεις στα σχολεια και τα πανεπηστημια.
στα παπαρια μου τι ειναι ο συγκεκριμμενος..ώπα;
σύμπραξη αναρχοκομμουνιών με ακροδεξιούς;
ρε τι γίνεται στη χώρα......
και επειδη λετε για εγγυημενο εισοδημα, οι αγροτες δεν ζητανε κατι τετοιο, ετσι το παρουσιαζουν καποιοι, ζητανε αυτο που ισχυει στην αμερικη και παλιοτερα και εδω, την τιμη ασφαλειας, την κατωτατη τιμη που μπορουν να παρουν απο ενα προιον, να οριζει το κρατος μια τιμη που αν πουλησουν πιο κατω απο αυτη την τιμη ο ελγα που τον πληρωνουν οι ιδιοι να τους καλυψει την διαφορα, αρα το μονο ποθ ζηταανε ειναι τα λεφτα τους να πιανουν τοπο, τωρα αν δεν το καταλαβαινουν καποιοι ειναι θεμα αντιληψης...
και αλλα ανοιγματα..ώπα;
σύμπραξη αναρχοκομμουνιών με ακροδεξιούς;
ρε τι γίνεται στη χώρα......
τα γεωγραφικά παραδείγματα μπορεί να είναι και άστοχα, αλλά η ουσία όχι άσχετη.
επι της ουσίας.
Ποιός έντιμος αγρότης διαφωνεί με αυτά που γράφω;