Νέα

Μπλόκα αγροτών-τα μπλόκα των τεμπέληδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πανιβλακα οι αγροτικοι εξεταζουν μονο ασφαλισμενους του ογα.
ααααααααχαχαχαχαχαχαχα
αρχιμαλάκα
οι αγροτικοί κάνουνε κατοίκον επισκέψεις χωρίς απόδειξη όπως και οι στρατιωτικοί γιατροί στην παραμεθώριο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σε εχω ξαναρωτησει αλλα δεν πηρα απαντηση. Επειδη ολα ειναι σκατα σε αυτη την χωρα χαρη σε μυαλα οπως το δικο σου, δικαιολογει τις απαιτησεις των αγροτων και το κλεισιμο των δρομων? Θα απαντησεις ποτε σε αυτα που ρωταμε?

ασε απαντησα εγω.

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Μα τι λες τωρα? Να παρει λιγοτερα χρηματα ι καθαριστρια της ολυμπιακης απο τον διευθυντη της καρδιολογικης κλινικης του Ωνασιου ας πουμε? Απαπα δεν γινοντε αυτα τα πραγματα! Ειναι για γελια αυτη η χωρα τελικα για αυτο φαλιρησαμε.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ασε απαντησα εγω.

Χθες βραδι να δεις....ερωτησεις καναμε, απαντησεις δεν παιρναμε. Στο τελος μας εβγαλαν και πασοκους δημοσιους υπαλληλους. Απαντησεις δωσαμε παντως.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Μα τι λες τωρα? Να παρει λιγοτερα χρηματα ι καθαριστρια της ολυμπιακης απο τον διευθυντη της καρδιολογικης κλινικης του Ωνασιου ας πουμε? Απαπα δεν γινοντε αυτα τα πραγματα! Ειναι για γελια αυτη η χωρα τελικα για αυτο φαλιρησαμε.

Ολυμπιακη τελος...δεν εχει τετοια τωρα που ειναι ιδ. εταιρεια. ΘΑ πεσει πουτσα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
το οτι το κράτος δίνει στο ΙΚΑ λεφτά σημαίνει πως τα παίρνει ο εργαζόμενος ιδιωτικός υπάλληλος ή εργοδότης;;;;;;;;;
ΤΟ ΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ.

ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
το λες και ο ίδιος. Το ΙΚΑ παίρνει λεφτά από τον εργαζόμενο, άρα ο εργαζόμενος παίρνει λιγότερο μισθό γιατί το ποσό αυτό πάει στο ΙΚΑ

ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
αυτό σημαίνει πως ακριβώς πληρώνω ΔΥΟ φορές το ΙΚΑ εγώ. Μία ως εργαζόμενος και ΜΙΑ ως φορολογούμενος

ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
ας μη μου κρατάει χρήματα για το ΙΚΑ ο εργοδότης και να κάνω με τα λεφτά που χάνω μια ιδιωτική ασφάλεια σούπερ ντούπερ να μην έχω να φοβάμαι τίποτα!

ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
ο μισθός μου όχι μόνο μειώνεται απο το ΙΚΑ, αλλά μου μειώνεται και επιπλέον επειδή μέρος των αποδοχών μου πάει και σε ιδιωτική ασφάλιση, μια και το ΙΚΑ ειναι για τον πούτσο

στ αρχίδια του. δεν πλερώνει ΙΚΑ αυτος.
ο ΟΓΑ να ναι καλά και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
το οτι το κράτος δίνει στο ΙΚΑ λεφτά σημαίνει πως τα παίρνει ο εργαζόμενος ιδιωτικός υπάλληλος ή εργοδότης;;;;;;;;;
ΤΟ ΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ.

ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
το λες και ο ίδιος. Το ΙΚΑ παίρνει λεφτά από τον εργαζόμενο, άρα ο εργαζόμενος παίρνει λιγότερο μισθό γιατί το ποσό αυτό πάει στο ΙΚΑ

ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
αυτό σημαίνει πως ακριβώς πληρώνω ΔΥΟ φορές το ΙΚΑ εγώ. Μία ως εργαζόμενος και ΜΙΑ ως φορολογούμενος

ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
ας μη μου κρατάει χρήματα για το ΙΚΑ ο εργοδότης και να κάνω με τα λεφτά που χάνω μια ιδιωτική ασφάλεια σούπερ ντούπερ να μην έχω να φοβάμαι τίποτα!

ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
ο μισθός μου όχι μόνο μειώνεται απο το ΙΚΑ, αλλά μου μειώνεται και επιπλέον επειδή μέρος των αποδοχών μου πάει και σε ιδιωτική ασφάλιση, μια και το ΙΚΑ ειναι για τον πούτσο
ΒΡΕ ΑΧΙΜΑΛΑΚΑ , αν δεν εδεινε λεφτα το κρατος στο ικα θα ειχε καταρευσει, ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ οι κρατησεις σου ειναι απο το ακαθαριστο αρα καθαρα παιρνεις τα ιδια, ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ  με τα τις κρατησεις του ικα ουτε ακτινογραφιες δεν βγαζεις στο ιδιωτικο και για συνταξη κουλουρακι, αρα ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ εισαι και μαλακας εισαι και λεβεντης...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σε λιγο θα πιστευω οτι εσυ τους φερνεις μερικους στο σαιτ, ετσι για να παιζεις  :2funny: :2funny:

υ.γ. εγω τα κονομαω και απο κατι κτηματα που εχω, τα δινω και μισακα να τα δουλευουν και παλι με συμφερει  :dancing:
εσύ δεν ξέρεις....
αυτοί ξέρουνε που δεν τους φτάνουνε τα 30 χιλιάρικα επειδή έχουνε μεγάλο κεφάλαιο...
και κατεβαίνουνε στο δρόμο και κλείνουνε όλη τη χώρα, αλλά μόνο εκεί που δεν υπάρχει τώρα παραγωγή...

γιατί οι Πελοποννήσιοι δουλεύουνε τώρα, δεν μπορούνε να κάνουνε μπλόκα και πορείες

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Σε εχω ξαναρωτησει αλλα δεν πηρα απαντηση. Επειδη ολα ειναι σκατα σε αυτη την χωρα χαρη σε μυαλα οπως το δικο σου, δικαιολογει τις απαιτησεις των αγροτων και το κλεισιμο των δρομων? Θα απαντησεις ποτε σε αυτα που ρωταμε?
σου ειπα, οταν θα δωσεις εστω και μια απαντηση σε αυτα που σε εχω ρωτησει εγω τοτε θα σου απαντησω σε οτι θες...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ΒΡΕ ΑΧΙΜΑΛΑΚΑ , αν δεν εδεινε λεφτα το κρατος στο ικα θα ειχε καταρευσει, ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ οι κρατησεις σου ειναι απο το ακαθαριστο αρα καθαρα παιρνεις τα ιδια, ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ  με τα τις κρατησεις του ικα ουτε ακτινογραφιες δεν βγαζεις στο ιδιωτικο και για συνταξη κουλουρακι, αρα ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ εισαι και μαλακας εισαι και λεβεντης...

Αρα με τις χαμηλες εισφορες που ισχυουν στον ΟΓΑ δεν επρεπε να σας δινουν κατι περισσοτερο απο ασπιρινη? Αν το παμε αναλογικα. Δες πρωτα ποσα λεφτα παιρνει συνολικα το ΙΚΑ καθε μηνα για καθε εργαζομενο, και συγκρινε τα με τις εισφορες του ΟΓΑ. Για να δεις οτι πανε πολλα μα παρα πολλα λεφτα στο ΙΚΑ.

σου ειπα, οταν θα δωσεις εστω και μια απαντηση σε αυτα που σε εχω ρωτησει εγω τοτε θα σου απαντησω σε οτι θες...
Εχω απαντησει στα παντα. Δες τις προηγουμενες σελιδες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και τα λεφτα για το μετρο, τους δρομους, την αναβαθμιση των λιμανιων, τα ποσα που χανονται απο τις λαμογιες ειναι τεραστια, εκει δεν σας νοιαζει ε;; ολες οι κατασκευαστικες που ειναι κρατικοδιαιτες;; μουγκα;;
άλλαξα γνώμη, δεν είσαι αρχιμαλάκας
κουφός και γκαβός είσαι.
δεν εξηγείται αλλιώς.
το οτι γίνονται άλλα για τα οποία φωνάζουμε, τι στο λύκο σε νοιάζει εσένα;

άμα κλέβει ένας τρια τετράγωνα πιο κάτω λοιπόν, να πάω να κλέψω κι εγώ γιατί τον άλλον δεν τον πιάσανε ακόμα, ε μαλάκα μου;;;

Εσύ αγόρι μου γιατί δεν είσαι στο μπλόκο αλλά είσαι μέσα σε τσοντοκάναλο;;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εσύ δεν ξέρεις....
αυτοί ξέρουνε που δεν τους φτάνουνε τα 30 χιλιάρικα επειδή έχουνε μεγάλο κεφάλαιο...
και κατεβαίνουνε στο δρόμο και κλείνουνε όλη τη χώρα, αλλά μόνο εκεί που δεν υπάρχει τώρα παραγωγή...

γιατί οι Πελοποννήσιοι δουλεύουνε τώρα, δεν μπορούνε να κάνουνε μπλόκα και πορείες

ουτε συ ξερεις. Καλα κανουν και θελουν ακομα και συνταξη παραπανω απο σενα, που πληρωνεις τα 3πλασια στο ΙΚΑ για τριπλασια χρονια. Ετσι ειναι οι μαγκεςςςςςςςςςςςςςςς χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ααααααααχαχαχαχαχαχαχα
αρχιμαλάκα
οι αγροτικοί κάνουνε κατοίκον επισκέψεις χωρίς απόδειξη όπως και οι στρατιωτικοί γιατροί στην παραμεθώριο...
βρε βλακα αφου δεν ξερεις τι πεταγεσαι σαν την πουτσα, ειναι υποχρεωμενος να παει χωρις να πληρωθει, ποια αποδειξη βρε νουμερο να κοψει αφου δεν παιρνει μια;;;

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ουτε συ ξερεις. Καλα κανουν και θελουν ακομα και συνταξη παραπανω απο σενα, που πληρωνεις τα 3πλασια στο ΙΚΑ για τριπλασια χρονια. Ετσι ειναι οι μαγκεςςςςςςςςςςςςςςς χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Δινουν ψιχουλα στο ΟΓΑ, και εχουν και απαιτησεις στο θεμα συνταξης.... Πληρωνουμε το ΙΚΑ σε χρυσο καθε μηνα, αλλα αυτο δεν το βλεπει ο αρχηγος. ΟΤι τον βολευει βλεπει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ε,ναι, τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν βγάζεις λεφτά αν και αγρότης...
δεν στροφάρει καθόλου αδερφέ...φάτα στις γκόμενες που τους στροφάρει πιο πολύ.

την άλλη φορά να διαβάζεις καλύτερα ο τποστ πριν απαντήσεις...
αρχιμαλάκα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μπα...εγώ στα αρχίδια μου...
ναναι καλά η ιδιωτική ασφάλεια
αν βρω και ένα τρόπο να κόψω το ΙΚΑ, ακόμα καλύτερα.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
μπα...εγώ στα αρχίδια μου...
ναναι καλά η ιδιωτική ασφάλεια
αν βρω και ένα τρόπο να κόψω το ΙΚΑ, ακόμα καλύτερα.

ακομα καλυτερα αλλαξε χωρα, και ασε τους μαλακες να βουλιαξουν. Γιατι με τετοια μυαλα στον πατο θα παμε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δινουν ψιχουλα στο ΟΓΑ, και εχουν και απαιτησεις στο θεμα συνταξης.... Πληρωνουμε το ΙΚΑ σε χρυσο καθε μηνα, αλλα αυτο δεν το βλεπει ο αρχηγος. ΟΤι τον βολευει βλεπει.

και τους μενει και το αρχικο κεφαλαιο (γη) στο τελος, με αξια χρυσαφι  :rockon:

ο ελ. επαγγελματιας πληρωνει χρυσαφι τα ενοικια και καθε 12 χρονια αλλο ενα χρυσαφι αερα στην ανανεωση συμβολαιου  :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Αρα με τις χαμηλες εισφορες που ισχυουν στον ΟΓΑ δεν επρεπε να σας δινουν κατι περισσοτερο απο ασπιρινη? Αν το παμε αναλογικα. Δες πρωτα ποσα λεφτα παιρνει συνολικα το ΙΚΑ καθε μηνα για καθε εργαζομενο, και συγκρινε τα με τις εισφορες του ΟΓΑ. Για να δεις οτι πανε πολλα μα παρα πολλα λεφτα στο ΙΚΑ.
Εχω απαντησει στα παντα. Δες τις προηγουμενες σελιδες.
το ιδιο λεμε, οτι πανε πιο πολλα στο ικα απο καθε αλλο ασφαλιστικο φορεα, η διαφορα ειναι οτι σαν αγροτης πληρωνεις εισφορες απο τα 20 για να παρεις συνταξη στα 65 αρα 45 χρονια εισφορες, και τι θα παρει στο τελος, 550 ευρω συνταξη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom