Νέα

Μπλόκα αγροτών-τα μπλόκα των τεμπέληδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
βρε βλακα αφου δεν ξερεις τι πεταγεσαι σαν την πουτσα, ειναι υποχρεωμενος να παει χωρις να πληρωθει, ποια αποδειξη βρε νουμερο να κοψει αφου δεν παιρνει μια;;;
χαχααχαχαχα
έχεις δίκιο απόλυτο.
έχουμε και λέμε.
κουμπάρος μου αγροτικό στο Λαγκαδα
αδερφός μου στην Κόρινθο
η γυναίκα του στο Αγρίνιο
κι ένα φιλαράκι μου στη Μυτιλήνη

έχεις δίκιο, δεν ξέρω τι παίζει...
μιλάμε πως εσύ πρέπει να ζεις σε γιάλα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ε,ναι, τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν βγάζεις λεφτά αν και αγρότης...
δεν στροφάρει καθόλου αδερφέ...φάτα στις γκόμενες που τους στροφάρει πιο πολύ.

την άλλη φορά να διαβάζεις καλύτερα ο τποστ πριν απαντήσεις...
αρχιμαλάκα
αστο νουμερο, δεν το 'χεις....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ακομα καλυτερα αλλαξε χωρα, και ασε τους μαλακες να βουλιαξουν. Γιατι με τετοια μυαλα στον πατο θα παμε.
αυτή είναι η λύση
αλλά μετά λένε πως δεν είσαι πατριώτης να παλέψεις...σε ρίχνουνε στο φιλότιμο, κατάλαβες;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το ιδιο λεμε, οτι πανε πιο πολλα στο ικα απο καθε αλλο ασφαλιστικο φορεα, η διαφορα ειναι οτι σαν αγροτης πληρωνεις εισφορες απο τα 20 για να παρεις συνταξη στα 65 αρα 45 χρονια εισφορες, και τι θα παρει στο τελος, 550 ευρω συνταξη.
δεν υπάρχει διαφορά σε αυτό.
κι εγώ από τα 18 μου τα σκάω στο ΙΚΑ
πάαινε άρμεξε καμιά γελάδα τώρα...

και πες μας γιατί δεν είσαι εσύ στο μπλόκο...
πώς πάνε οι πορτοκαλαιώνες σου;; έχουνε φέτος;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
χαχααχαχαχα
έχεις δίκιο απόλυτο.
έχουμε και λέμε.
κουμπάρος μου αγροτικό στο Λαγκαδα
αδερφός μου στην Κόρινθο
η γυναίκα του στο Αγρίνιο
κι ένα φιλαράκι μου στη Μυτιλήνη

έχεις δίκιο, δεν ξέρω τι παίζει...
μιλάμε πως εσύ πρέπει να ζεις σε γιάλα
γιατι δεν τους ρωτας  ρε τετραπερατε, ειναι η δεν ειναι υποχρεωμενοι σαν αγροτικοι να κανουν επισκεψεις σε αγροτες χωρις να πληρωνωνται, για φωτισε και εμας...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γιατι δεν τους ρωτας  ρε τετραπερατε, ειναι η δεν ειναι υποχρεωμενοι σαν αγροτικοι να κανουν επισκεψεις σε αγροτες χωρις να πληρωνωνται, για φωτισε και εμας...
ναι, αμέ...και να παίρνουνε ζεστά λεφτουδάκια
όλοι παίρνανε....
μαυρίλα πάνω από όλα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δεν υπάρχει διαφορά σε αυτό.
κι εγώ από τα 18 μου τα σκάω στο ΙΚΑ
πάαινε άρμεξε καμιά γελάδα τώρα...

και πες μας γιατί δεν είσαι εσύ στο μπλόκο...
πώς πάνε οι πορτοκαλαιώνες σου;; έχουνε φέτος;;
εσυ ομως μπορει να βγεις  σε συνταξη και με μειωμενη πιο νωρις απο την 30ετια...ελα ενα αρμεξουμε μαζι, θα σου δωσω να αρμεξεις τον τραγο...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ή μήπως θες να πεις πως έχεις ΚΑΙ τσάμπα ιατροφαρμακευτική να σε λυπηθούμε παραπάνω;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το ιδιο λεμε, οτι πανε πιο πολλα στο ικα απο καθε αλλο ασφαλιστικο φορεα, η διαφορα ειναι οτι σαν αγροτης πληρωνεις εισφορες απο τα 20 για να παρεις συνταξη στα 65 αρα 45 χρονια εισφορες, και τι θα παρει στο τελος, 550 ευρω συνταξη.

ποιος ρε μαλακογκαβλη εχει πληρωσει ΟΓΑ μεχρι σημερα 45 χρονια? συνταξη δε παιρνουν ομως ηδη? χαειντε κουτσουρο ολο μαλακιες λες

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ποιος ρε μαλακογκαβλη εχει πληρωσει ΟΓΑ μεχρι σημερα 45 χρονια? συνταξη δε παιρνουν ομως ηδη? χαειντε κουτσουρο ολο μαλακιες λες
ολοι βλακα πληρωνουν, αν δεν πληρωσεις δεν εχεις ουτε φαρμακα ουτε τιποτα...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Εχεις δει χαρτι μισθοδοσιας ιδ. υπαλληλου? Εχεις ιδεα ποσα λεφτα δινει εργοδοτης και εργαζομενος καθε μηνα στον ΙΚΑ?Μισθο κανονικο δινει. Και θα συνεχισει για 35 χρονια. Δεν υπαρχει συγκριση. Οι εισφορες του ΟΓΑ ειναι αστεια ποσα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ολοι βλακα πληρωνουν, αν δεν πληρωσεις δεν εχεις ουτε φαρμακα ουτε τιποτα...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΓΑ ΞΕΡΕΙΣ? ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ? ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εσυ ομως μπορει να βγεις  σε συνταξη και με μειωμενη πιο νωρις απο την 30ετια...ελα ενα αρμεξουμε μαζι, θα σου δωσω να αρμεξεις τον τραγο...
άλλα λόγια να αγαπιομαστε

δεν μου κάνει εντύπωση που είσαι στόκος

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

πάλι τα ίδια λές.. η σύνταξη του αγρότη δεν είναι 550 ευρώ.. είναι πολύ περισσότερο και εξαρτάται από

(α) την ασφαλιστική κλάση που επέλεξε να ασφαλιστεί
(β) τα χρόνια που πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές...

η αγροτική σύνταξη ΧΩΡΙΣ εισφορές είναι σήμερα 380 ευρώ.. αλλά οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν πληρώσει ΤΙΠΟΤΕ για ασφαλιστική κάλυψη, οποτε είναι βοήθημα και όχι σύνταξη..

μην παραποιείτε τα πράγματα.. βέβαια υπάρχουν και αγρότες οι οποίοι αυτοί την στιγμή παρόλο που έχουν πληρώσει ΟΓΑ παίρνουν μικρή σύνταξη.. αυτό οφείλεται στο οτι ο νόμος περί ασφαλιστικής κάλυψης στον ΟΓΑ έγινε την δεκατεία του 1990 (1996-1997 αν θυμάμαι καλά) οπότε όσοι συνταξιοδοτήθηκαν με αυτό το καθεστώς είχαν πολύ λίγα χρόνια ασφλαιστικού βίου...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αλλα σε ρωτησα αλλο απαντησες, δηλαδη ολοι λαμογια στην οικογενεια;;;
σου είπα
στο αγροτικό τους κάνανε ότι όλοι οι γιατροί.
τα παίρνανε μαύρα επειδή τους τα δίνετε.
αν το θεωρείς λαμογιά, τότε πες το έτσι.

βρες μου εσύ γιατρό που να δίνει αποδείξεις με τη σέσουλα.
τη δική σου λαμογιά ακόμα δεν μας λες.

γιατί δεν είσαι στα μπλόκα αγάπη μου;;;
έχουνε φέτος οι πορτοκαλιές σου;;

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
πάλι τα ίδια λές.. η σύνταξη του αγρότη δεν είναι 550 ευρώ.. είναι πολύ περισσότερο και εξαρτάται από

(α) την ασφαλιστική κλάση που επέλεξε να ασφαλιστεί
(β) τα χρόνια που πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές...

η αγροτική σύνταξη ΧΩΡΙΣ εισφορές είναι σήμερα 380 ευρώ.. αλλά οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν πληρώσει ΤΙΠΟΤΕ για ασφαλιστική κάλυψη, οποτε είναι βοήθημα και όχι σύνταξη..

μην παραποιείτε τα πράγματα.. βέβαια υπάρχουν και αγρότες οι οποίοι αυτοί την στιγμή παρόλο που έχουν πληρώσει ΟΓΑ παίρνουν μικρή σύνταξη.. αυτό οφείλεται στο οτι ο νόμος περί ασφαλιστικής κάλυψης στον ΟΓΑ έγινε την δεκατεία του 1990 (1996-1997 αν θυμάμαι καλά) οπότε όσοι συνταξιοδοτήθηκαν με αυτό το καθεστώς είχαν πολύ λίγα χρόνια ασφλαιστικού βίου...

Τι? Συνταξη χωρις εισφορες? Μα ειναι δυνατον? Εμεις τα γνωριζουμε αυτα, εσυ γιατι δεν μας τα λες απο μονος σου φιλε aigea?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom