Νέα

Μπινελικωθείτε ελεύθερα !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Saridos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Θα υπενθυμίσω πάντως οτι εγώ άρχισα την προσωπική μου κόντρα με τους γάβρους προ τριμήνου, όταν διαμαρτυρήθηκα στο θρεντ τους για μια μαλακία που είχε γράψει ο Υπουργός και αφορούσε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ των βάζελων, άρα και τη δική μου.
Όπου όχι μόνο δεν παραδεχότανε οτι το είπε (και ευτυχώς ο Σόνυ τον έβαλε στη θέση του), αλλά είχα να αντιμετωπίσω και όλη την "επιστημονική" φιλολογία (βρισιές, ροχάλες, γαμήσια", κατουρήματα κλπ, όλα ηλεκτρονικά βεβαίως, εκ του ασφαλούς).
Το λέω γιατί εδώ στο σάιτ υπάρχουν πολλά μέτρα και σταθμά στην αντιμετώπιση εκ μέρους των Μοντς των βρισιών και των προσβολών.
Αν κάπου κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος. Αφού όμως πρώτα ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ οτι δεν ισχύουν αυτά που λέω.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εχω κ βιντεακια προσωπικο υλικο απο πορειες που θελατε να μας κανετε ντου...κ τις φαγατε κ απο εμας κ απ'τους μπατσους...
Τρελο γελιο να βλεπεις περικυκλωμενους κοκκινους στρατιωτες να παρακαλανε....

Απο εσάς; Ποιους εσάς, δεν κάνει να μάθουμε;

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κατεβα σε καμια συγκεντρωση να τα πουμε...να μου πεις ομως σε ποια κ ποτε θα πας για να κατεβω με τους λαμπαδηδρομους....
Ξερεις καλα ποσες φορες τις εχετε μαζεψει τις μαπες σας...κ ποσοι εχετε τρεξει στα νοσοκομεια απ'τις μαχαιριες...
Εχω κ βιντεακια προσωπικο υλικο απο πορειες που θελατε να μας κανετε ντου...κ τις φαγατε κ απο εμας κ απ'τους μπατσους...
Τρελο γελιο να βλεπεις περικυκλωμενους κοκκινους στρατιωτες να παρακαλανε....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Σου φαινομαι για τυπας που κωλωνει ?
Ααα κ μια ανακριβεια για το μεγαλο ποστ που αναφερεσαι στη μαλακια του υπουργου...εγω τοτε σε ειχα προσκαλεσει για καφε...
ωστε να βρεθουμε εκτος σαιτ...αλλα βρηκες προφαση οτι δεν πινεις καφε...

Οσο για το συγκεκριμενος...μπορω να γινω μονο σε γνωριμια...δεν χρειαζεται να δωσω αναφορα για την ταυτοτητα μου σε κατι που δεν θελω ν'αναφερω...οτι γουσταρω το λεω...πως νομιζεις οτι ξερει ο μπαρμπας για το δηθεν μαγαζι μου....για τη δηθεν ηλικια μου...για οτι εχω πει εδω μεσα ??? λες να ειναι της CIA κ να εκλεψε δεδομενα ? χαχαχαχα.....

Τους αγκυλωτούς σταυρούς θα τους βγάλεις τελικά;
Ναι η όχι;

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μετα το ξυλο απο τους εθνικοσοσιαλιστες οι ψευτο αναρχικοι πανε στο φυσικο τους χωρο μαζι με το παπαριωνα :grin:

Συνημμένα

• bousourgiasmenoi anarxikoi.jpg
    bousourgiasmenoi anarxikoi.jpg
    112,2 KB · Εμφανίσεις: 31

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
Ερωτηση προς τους διαχειριστες του forum: υιοθετειτε τα συμβολα-σβαστικες που ποσταρονται εδω και μας γυρνανε σε μια αλλη εποχη που εχει καταδικαστει παγκοσμιως? αν οχι τοτε η διαγραφη τουλαχιστον αυτων πιστευω ειναι αναγκαια.αυτα για να μην ξεχναμε την ιστορια μας!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
να επαναλαβω την ερωτηση λοιπον
περι ποιας αληθειας ομιλειτε Θεε?
ασε...εσυ τραβα να υποστηριξεις/προμοταρεις κανενα μπουρδελο/μασατζιδικο κ καμια πουτανα κ θα σου εξηγησω αλλη φορα...
τωρα ασχολουμαι με αλλες περιπτωσεις...πιο σοβαρες...

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ερωτηση προς τους διαχειριστες του forum: υιοθετειτε τα συμβολα-σβαστικες που ποσταρονται εδω και μας γυρνανε σε μια αλλη εποχη που εχει καταδικαστει παγκοσμιως? αν οχι τοτε η διαγραφη τουλαχιστον αυτων πιστευω ειναι αναγκαια.αυτα για να μην ξεχναμε την ιστορια μας!

τα συμβολα που ανεφερες ειναι αρχαιοελληνικα και οφειλει ο καθε ελλην να τα χρησιμοποιει δημοσιως
για να μην ξεχναμε και την ιστορια τους !!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τι ακριβως συμβολιζουν Πλατων?
τα συμβολα που ανεφερες ειναι αρχαιοελληνικα και οφειλει ο καθε ελλην να τα χρησιμοποιει δημοσιως

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Είσαι ηλίθιος η απλώς φασίστας;
Η και τα δύο;
(Το πιθανότερο)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μόνο που η σβάστικα στην αρχαιότητα που ήταν σύμβολο δύναμης είχε της αγκύλες ανάποδα......

οκ Ντόλυ....

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Κάντε λίγο τα στραβά μάτια για το κάτωθι αγγλικόν:
[size=20pt]
If we don't believe in freedom of expression for people we despise, we don't believe in it at all.

Noam Chomsky
[/size]

Dinos(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φασιστα,
Δεν εχει σημασια αν η σβαστικα ειναι αρχαιοελληνικη. Εχει σημασια τι καταλαβαινει ο κοσμος οταν τη βλεπει. Ξερεις καλα τι θες να περασεις, μη λες για αρχαιους ελληνες, πες οτι εισαι νεο ναζι και μη ντρεπεσαι
υπερασπισου τη θεση σου σαν αντρας
ετσι κ αλλιως εσεις οι χρυσαυγιτες ειστε πολυ αντρες

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κάντε λίγο τα στραβά μάτια για το κάτωθι αγγλικόν:
[size=20pt]
If we don't believe in freedom of expression for people we despise, we don't believe in it at all.

Noam Chomsky
[/size]

Καλά, εσύ κάνε μας τώρα τη σύνδεση του πνεύματος του Τσόμσκυ με αυτό του Τάκη Τσουκαλά και κάνε μας και τη χάρη βραδιάτικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom