alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
όχι μόνο λάδι στην φωτιά μεταπτυχιακό έχει πάρει στο να τρώει φάπες ο τσογλανάκος..Ναι ρε Αρίωνα...αλλά κι εσύ...εκεί απο κοντά να ρίχνεις λάδι στη φωτιά...
όχι μόνο λάδι στην φωτιά μεταπτυχιακό έχει πάρει στο να τρώει φάπες ο τσογλανάκος..Ναι ρε Αρίωνα...αλλά κι εσύ...εκεί απο κοντά να ρίχνεις λάδι στη φωτιά...
παντα εγραφα με τον κουμπαρο μου παρεα....
εγω ειχα τον μακλειν...κ εκεινος εφτιαξε λιγο αργοτερα τον ελβις7...εγω εγραφα για στριπ κι εκεινος για οσφπ...
οταν ειδα τις πουτανες στο θρεντ του θρυλου ανελαβα δραση...με εκαναν μιουτ καμια 10αρια φορες...(ο κιτρινος μοντ-δικαια)...
μετα διεγραψα το λογαριασμο...μετα εγραφα μαζι με τον κουμπαρο μου,οταν με αφηνε...με τον ελβις7...κ τωρα εχω τον Θεο...κ σας φτιαχνω τη νυχτα...
δε παραβιαζουμε κανενα κανονα...μια χαρα δεν τα λεμε ???Ψήνεστε με τον κουμπάρο σου για κάνα μπανάκι πάλι????????????
δε παραβιαζουμε κανενα κανονα...μια χαρα δεν τα λεμε ???
έλα που είσαι μόνος,,, και κάτι φώτο με την τραγουδιάρα την Θέλξη πως την λένε και εσένα σε κινητά πως κυκλοφορούν? και κάτι αλλα παιδάκια ακόμα συλλογή ολόκληρη...δεν με καλυπτει κανενας...τουρκε....μονος μου ειμαι....δεν παραβιαζω κανενα κανονα...μια χαρα τα περναμε...
ισα γατακι...με τρομαξες κ με προσεβαλες που ειπες οτι ειμαι καμμενος....νιαουρισε λιγακι...
όχι και τα οικονομάς για κεράσματα μιλάμε για τα στραβά μάτια...ετσι...σε ποναει που οικονομαω απ'τους μαλακες ?? πες το βρε...αντιθετα εσυ...στην ελεημοσυνη κ τη μιζερια...μια ζωη 2ος...κ ιδρωμενος...
ετσι...οπως τα λες κοκκινο στρατιωτακι....φαπες...αλλα δεν ηρθες στο μαγαζι για το κερασμα....
Εσύ μου λες για τους φίλους μου τους αιώνιους...όταν σου "τη λέω"...οταν γραφω για τους "φιλους" σου...τους αιωνιους πελατες δεν εχεις να πεις τιποτα αλλο ????
κατα τα αλλα μας το παιζεις κ αμεροληπτος...ασε δεν θα παρουμε....
μονο τα δικα μου βλεπεις...κλπ....
κριμα γιατι σε συμπαθουσα κ νομιζα οτι εισαι ενδιαμεσος...αλλα εθιξα το γατακι σου κ πειραχτηκες ? ή μηπως υποστηριζεις τον μπαρμπαθωμα ?
Δεν ειδα επισημανσεις στα φιλαρακια σου...
Το ξερεις καλα πως δεν ειναι οι προθεσεις μου αυτες που βλεπουν ολοι εδω...στα εχω πει κι εσενα κ σ'ολους τους μοντ σε πμ...
Φαινεται δε βλεπεις κι εσυ καλα...κ προφανως μονο εγω το τραβαω το σχοινι...Δεν πειραζει...θα τα λεμε κοσμια...οπως γουσταρετε...
Τελος..ποτε δεν αλωνιζα ελευθερα...παντα με εχωνες στην 1η στραβη...ετσι δεν ειναι ? Σε αντιθεση με τα φιλαρακια σου...
κλάψε ψαρούκλα...Δεν ειδα επισημανσεις στα φιλαρακια σου...
Το ξερεις καλα πως δεν ειναι οι προθεσεις μου αυτες που βλεπουν ολοι εδω...στα εχω πει κι εσενα κ σ'ολους τους μοντ σε πμ...
Φαινεται δε βλεπεις κι εσυ καλα...κ προφανως μονο εγω το τραβαω το σχοινι...Δεν πειραζει...θα τα λεμε κοσμια...οπως γουσταρετε...
Τελος..ποτε δεν αλωνιζα ελευθερα...παντα με εχωνες στην 1η στραβη...ετσι δεν ειναι ? Σε αντιθεση με τα φιλαρακια σου...
σπάνιο μουνί με υπερφυσικά μουνόχειλα..παρε τα @@ μου μαζι με το κρυφο μπαστουνι μου...
γεια σου φίλε τι έγινε? πλάκωσαν οι εθνικόφρωνες εθνοσωτήρες με της σβάστικες και της τούρκικες σημαίες τι κάνουμε αυτοί οι νεοναζί πολλά οθωμανικά βίτσια έχει ο κώλος τους..Απευθύνομαι στον Μακ Λέην και μόνο τώρα, προς άρσιν παρεξηγήσεων:
Ρε φίλε, προχτές που συζητούσαμε οι δυο μας, δεν μου έλεγες οτι ο αγκυλωτός σταυρός που έχεις στο άβατάρ σου είναι παρμένος απο την ταινία "Ιστορία της Αμερικής" και οτι τον έβαλες για "καλλιτεχνικούς" λόγους;
Και βγήκε μετά και ένα άλλο εύθικτο μπουμπούκι και με αποκάλεσε "βλαχαδερό" επειδή δεν είδα λέει την ταινία.
Οι σημερινοί αγκυλωτοί (σε κολλεξιόν μάλιστα) απο ποια ταινία είπαμε είναι και ποιους "καλλιτεχνικούς" σκοπούς εξυπηρετούν;
Δεν σε βρίζω, σου μιλάω κόσμια και θέλω μια απάντηση.
Θα σου πρότεινα όμως, επειδή το σάιτ δεν είσαι μόνο εσύ, να διαγράψεις πάραυτα τα ποστ με τους αγκυλωτούς σταυρούς.
Η να μας πεις επισήμως αν σε εκφράζουν η όχι, να ξέρουμε και οι υπόλοιποι με ποιον έχουμε να κάνουμε.
Ευχαριστώ.
πες αλεύρι? σε ψάχνει πάλι κάποιος βαζελάκος για την 2η δόση...σκουπισε εσυ τα δακρυα....κ μετα ελα να μας πεις για κλαμα...κλαις στις παρακατω περιπτωσεις..
1.για τη μιζερη ζωη σου...(κ ανυπαρκτη)
2.για την ομαδουλα σου....
3.για το σαιτ που σε αδικησαν...κ σε βριζαν μεσω πμ...
τελος για το οτι θα εισαι ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Κ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ...
είσαι και θρασύδειλος σου έβρισα ποτέ τον πατέρα? βρισιά είναι που είπα ότι σε χαρτζιλικώνει?καταλαβαινω...και ??? που καταληγουμε ? σταματηστε τις μαλακιες....για κας...μας...σας...σταματηστε να λετε ανακριβειες κ δεν θα ξανανεβει σημαια...αν μιλατε βασιζομενοι στην πραγματικοτητα δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα...
εγω ειπα να γινω κι εγω γουορντ...γιατι ειπα κι εγω τον γατο μαλακακο(πρωτος μαλιστα)...αν θες κανε με εσυ...χεστηκα κ το ξερεις..
αλλα ο φιλος σου μιλαει παντα για τον πατερα μου κι αυτο ειναι το ενοχλητικο...κ μαλιστα πολυ...ε..1-2-3 καποια στιγμη θα του τα πω καλα για τη μανουλα του κ θα περασουμε στις παλιες εποχες 100%....
είσαι τόσο νιάνιαρο που και ακόμα να πληρώνεις τους χρυσαυγίτες να σε πάρουν μαζί τους δεν θα σου κάνουν την χάρη μια ζωή με την φιλιπινέζα μπέιμπυ σίτερ είσαι.... τώρα ποια είναι η Φιλιπινέζα ο νοών νοείται.φιλε ????? αααααααααααααααααα παει...χαλασε το σαιτ....
ισα βρε υποστηρικτη οθωμανικης ομαδας...που θα μας καταταξεις.....τσου ρε.....