Νέα

Μπινελικωθείτε ελεύθερα !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Saridos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρουφα το αυγό σου

ρουφα εσυ τ'αυγο σου μπαρμπα...

URL]]

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
θα ερθεις μωρη κοτουλα ή θα κλασεις μεντες οπως ο μπαρμπας ?

http://[URL unfurl="true"]www.emat-tucson.org/Bulgaria/Pictures/BulgariaFlag.gif[/img[/URL]]
[/quote]εγώ θα έρθω και μάλιστα με το ΣΔΟΕ πολύ μπόμπα κυκλοφορεί...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ανύπαρκτε,νομίζεις το βούλγαρε είναι βρισιά ή μας ενοχλεί?...καθόλου καραγκιοζάκο...είτε πεις βούλγαρε είτε γερμανέ το ίδιο είναι...

Επισκέπτης
κ να θυμαστε μπαρμπα....οι νεο-προοδευτηκες κλανιες που αμολατε...απλα μολυνουν τον αερα...ακομη κ το λαος θα σας περασει στις επομενες εκλογες οπως με το σπαθι μου που σας εκοψε συριζα.... :2funny: :2funny:

URL]]

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ανύπαρκτε,νομίζεις το βούλγαρε είναι βρισιά ή μας ενοχλεί?...καθόλου καραγκιοζάκο...είτε πεις βούλγαρε είτε γερμανέ το ίδιο είναι...
ξύπνησε το σκατό στα 21 του και το παίζει και μαγκάκι όταν θα του βάλω ολόκληρη παλαμίδα από πίσω θα δει ...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
οσο συνεχιζουν...τοσο ωραιοτερα θα γουσταρουμε...παντα κοσμια...κ παντα μεσα στους κανονες...
Κόσμια...????μιλώντας για μανούλες...τουρκίες,βουλγαρίες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο???
Θα μας τρελάνεις τώρα...είναι σαν να μου λες ότι όλοι οι Μακεδόνες είναι Βούλγαροι και οι Ηπειρώτες Αλβανοί...
άσε μας ρε mclein τώρα βραδιάτικα...

Επισκέπτης

http://[URL unfurl="true"]www.balkantimes.com/cocoon/setimes/images/flags/Bulgaria_l.jpg[/img[/URL]]

αντε πιες λιγο χορτο...μπας κ δεις τον μπαοκ σαν την πορτο.....αντε ρε θυμα...

Επισκέπτης
Κόσμια...????μιλώντας για μανούλες...τουρκίες,βουλγαρίες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο???
Θα μας τρελάνεις τώρα...είναι σαν να μου λες ότι όλοι οι Μακεδόνες είναι Βούλγαροι και οι Ηπειρώτες Αλβανοί...
άσε μας ρε mclein τώρα βραδιάτικα...
τα ξαναειπα...μη διαβαζεις οτι γουσταρεις...οταν αναφερεται ο πατερας μου θα μιλαω για τις μαναδες αυτων που τον αναφερουν...
για τουρκια κ βουλγαρια γιατι να μη μιλησω ? τα συμπαθω πολυ αυτα τα κρατη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom