You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπινελικωθείτε ελεύθερα !!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Saridos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 767
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ακολουθείς τα χνάρια μου???ζηλιάρη...
Επισκέπτης
θα ερθεις μωρη κοτουλα ή θα κλασεις μεντες οπως ο μπαρμπας ?θεέ,κλείσε μου ένα τραπέζι κοντά στην πίστα!!!...για απόψε...
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
fasist!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
θα ερθεις μωρη κοτουλα ή θα κλασεις μεντες οπως ο μπαρμπας ?
http://[URL unfurl="true"]www.emat-tucson.org/Bulgaria/Pictures/BulgariaFlag.gif[/img[/URL]]
[/quote]εγώ θα έρθω και μάλιστα με το ΣΔΟΕ πολύ μπόμπα κυκλοφορεί...
Επισκέπτης
fasist!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τραβα σε καμια κηδεια ρεεεεεεεεεεεεεεεε....
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
θα ερθεις μωρη κοτουλα ή θα κλασεις μεντες οπως ο μπαρμπας ?
http://[URL unfurl="true"]www.emat-tucson.org/Bulgaria/Pictures/BulgariaFlag.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Ρε mclein...έλεος ρε συ...το'χεις γαμήσει τελείως το θέμα!!!!
Επισκέπτης
εγώ θα έρθω και μάλιστα με το ΣΔΟΕ πολύ μπόμπα κυκλοφορεί...
εγω στο εχω προτεινει 10αδες φορες...παρε φορα...κι ελα κλασε μας τα παπαρια....κι εσυ...κ το ΕΟΔΣ σου...
Επισκέπτης
οσο συνεχιζουν...τοσο ωραιοτερα θα γουσταρουμε...παντα κοσμια...κ παντα μεσα στους κανονες...Ρε mclein...έλεος ρε συ...το'χεις γαμήσει τελείως το θέμα!!!!
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλά θα σου κάνω τέτοιο χουνέρι που θα ακούς ιντερνετ και θα τρέχεις πορτιέρη....τραβα σε καμια κηδεια ρεεεεεεεεεεεεεεεε....
Επισκέπτης
κ να θυμαστε μπαρμπα....οι νεο-προοδευτηκες κλανιες που αμολατε...απλα μολυνουν τον αερα...ακομη κ το λαος θα σας περασει στις επομενες εκλογες οπως με το σπαθι μου που σας εκοψε συριζα....
Επισκέπτης
καλά θα σου κάνω τέτοιο χουνέρι που θα ακούς ιντερνετ και θα τρέχεις πορτιέρη....
φοβηθηκα μεχρι κιεγω τωρα..............
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ξύπνησε το σκατό στα 21 του και το παίζει και μαγκάκι όταν θα του βάλω ολόκληρη παλαμίδα από πίσω θα δει ...ανύπαρκτε,νομίζεις το βούλγαρε είναι βρισιά ή μας ενοχλεί?...καθόλου καραγκιοζάκο...είτε πεις βούλγαρε είτε γερμανέ το ίδιο είναι...
Επισκέπτης
213.5.168.76 ειναι η IΡ μου...παρε φορα κ κλασε μου κ τα παπαρια....Ααααα,κι εχω αλτεκ τελεκομς συνδεση.....καλά θα σου κάνω τέτοιο χουνέρι που θα ακούς ιντερνετ και θα τρέχεις πορτιέρη....
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλώς τον χεσμένο κοκοροψώλη.φοβηθηκα μεχρι κιεγω τωρα..............
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Κόσμια...????μιλώντας για μανούλες...τουρκίες,βουλγαρίες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο???οσο συνεχιζουν...τοσο ωραιοτερα θα γουσταρουμε...παντα κοσμια...κ παντα μεσα στους κανονες...
Θα μας τρελάνεις τώρα...είναι σαν να μου λες ότι όλοι οι Μακεδόνες είναι Βούλγαροι και οι Ηπειρώτες Αλβανοί...
άσε μας ρε mclein τώρα βραδιάτικα...
Επισκέπτης
ανύπαρκτε,νομίζεις το βούλγαρε είναι βρισιά ή μας ενοχλεί?...καθόλου καραγκιοζάκο...είτε πεις βούλγαρε είτε γερμανέ το ίδιο είναι...
http://[URL unfurl="true"]www.balkantimes.com/cocoon/setimes/images/flags/Bulgaria_l.jpg[/img[/URL]]
αντε πιες λιγο χορτο...μπας κ δεις τον μπαοκ σαν την πορτο.....αντε ρε θυμα...
Επισκέπτης
τα ξαναειπα...μη διαβαζεις οτι γουσταρεις...οταν αναφερεται ο πατερας μου θα μιλαω για τις μαναδες αυτων που τον αναφερουν...Κόσμια...????μιλώντας για μανούλες...τουρκίες,βουλγαρίες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο???
Θα μας τρελάνεις τώρα...είναι σαν να μου λες ότι όλοι οι Μακεδόνες είναι Βούλγαροι και οι Ηπειρώτες Αλβανοί...
για τουρκια κ βουλγαρια γιατι να μη μιλησω ? τα συμπαθω πολυ αυτα τα κρατη...
Επισκέπτης
...
αυτοε δεν ειναι ο elvis7 η κανω λαθος?γιατι νομιζω το ειχε πει ο ιδιος...